0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Canberra

28.09.2023

Canberra (Avustralya) ile Barnaul (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 28 Eylül 2023
  • Thursday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 08:08:38
  • Canberra

  • Gündoğumu: 05:46:47
  • Gün batımı: 18:04:36
  • −3:00
  • Canberra ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 28 Eylül 2023
  • Thursday, Gece
  • UTC+07:00
  • 05:08:38
  • Barnaul

  • Gündoğumu: 07:21:08
  • Gün batımı: 19:13:06

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Reykjavik Yaoundé Barnaul Canberra
Ça 00:00 Ça 01:00 Ça 07:00 Ça 10:00
Ça 01:00 Ça 02:00 Ça 08:00 Ça 11:00
Ça 02:00 Ça 03:00 Ça 09:00 Ça 12:00
Ça 03:00 Ça 04:00 Ça 10:00 Ça 13:00
Ça 04:00 Ça 05:00 Ça 11:00 Ça 14:00
Ça 05:00 Ça 06:00 Ça 12:00 Ça 15:00
Ça 06:00 Ça 07:00 Ça 13:00 Ça 16:00
Ça 07:00 Ça 08:00 Ça 14:00 Ça 17:00
Ça 08:00 Ça 09:00 Ça 15:00 Ça 18:00
Ça 09:00 Ça 10:00 Ça 16:00 Ça 19:00
Ça 10:00 Ça 11:00 Ça 17:00 Ça 20:00
Ça 11:00 Ça 12:00 Ça 18:00 Ça 21:00
Ça 12:00 Ça 13:00 Ça 19:00 Ça 22:00
Ça 13:00 Ça 14:00 Ça 20:00 Ça 23:00
Ça 14:00 Ça 15:00 Ça 21:00 Pe 00:00
Ça 15:00 Ça 16:00 Ça 22:00 Pe 01:00
Ça 16:00 Ça 17:00 Ça 23:00 Pe 02:00
Ça 17:00 Ça 18:00 Pe 00:00 Pe 03:00
Ça 18:00 Ça 19:00 Pe 01:00 Pe 04:00
Ça 19:00 Ça 20:00 Pe 02:00 Pe 05:00
Ça 20:00 Ça 21:00 Pe 03:00 Pe 06:00
Ça 21:00 Ça 22:00 Pe 04:00 Pe 07:00
Ça 22:00 Ça 23:00 Pe 05:00 Pe 08:00
Ça 23:00 Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 09:00

Canberra (08:08) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

02:08 −06:00

UTC+04:00

Abuja

23:08 −09:00

UTC+01:00

Accra

22:08 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

01:08 −07:00

UTC+03:00

Algiers

23:08 −09:00

UTC+01:00

Amman

01:08 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

00:08 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

00:08 −09:00

UTC+01:00

Ankara

01:08 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

01:08 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

03:08 −05:00

UTC+05:00

Astana

04:08 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

18:08 −14:00

UTC−04:00

Athens

01:08 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

01:08 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

10:08 +02:00

UTC+12:00

Baku

02:08 −06:00

UTC+04:00

Bamako

22:08 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:08 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

05:08 −03:00

UTC+07:00

Bangui

23:08 −09:00

UTC+01:00

Banjul

22:08 −10:00

UTC+00:00

Beijing

06:08 −02:00

UTC+08:00

Beirut

01:08 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

00:08 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

16:08 −16:00

UTC−06:00

Berlin

00:08 −09:00

UTC+01:00

Berne

00:08 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

04:08 −04:00

UTC+06:00

Bissau

22:08 −10:00

UTC+00:00

Bogota

17:08 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

19:08 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

00:08 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

23:08 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

18:08 −14:00

UTC−04:00

Brussels

00:08 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

01:08 −08:00

UTC+02:00

Budapest

00:08 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

19:08 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

00:08 −08:00

UTC+02:00

Cairo

01:08 −08:00

UTC+02:00

Canberra

08:08 00:00

UTC+10:00

Caracas

18:08 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

01:08 −08:00

UTC+02:00

Conakry

22:08 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

00:08 −09:00

UTC+01:00

Dakar

22:08 −10:00

UTC+00:00

Damascus

01:08 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

04:08 −04:00

UTC+06:00

Doha

01:08 −07:00

UTC+03:00

Dublin

23:08 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

03:08 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

00:08 −08:00

UTC+02:00

George Town

17:08 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

18:08 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

16:08 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

23:08 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

05:08 −03:00

UTC+07:00

Harare

00:08 −08:00

UTC+02:00

Havana

18:08 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

01:08 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

03:08 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

05:08 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

01:08 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

01:08 −07:00

UTC+03:00

Juba

00:08 −08:00

UTC+02:00

Kabul

02:38 −05:30

UTC+04:30

Kampala

01:08 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

03:53 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

00:08 −08:00

UTC+02:00

Kiev

01:08 −08:00

UTC+02:00

Kigali

00:08 −08:00

UTC+02:00

Kingston

17:08 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

23:08 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:08 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

01:08 −07:00

UTC+03:00

Libreville

23:08 −09:00

UTC+01:00

Lima

17:08 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

23:08 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

00:08 −09:00

UTC+01:00

Lome

22:08 −10:00

UTC+00:00

Londra

23:08 −10:00

UTC+00:00

Luanda

23:08 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

00:08 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

00:08 −09:00

UTC+01:00

Madrid

00:08 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

01:08 −07:00

UTC+03:00

Managua

16:08 −16:00

UTC−06:00

Manama

01:08 −07:00

UTC+03:00

Manila

06:08 −02:00

UTC+08:00

Maputo

00:08 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

01:08 −08:00

UTC+02:00

Maseru

00:08 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

00:08 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

16:08 −16:00

UTC−06:00

Minsk

01:08 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

01:08 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

00:08 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

22:08 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

19:08 −13:00

UTC−03:00

Moroni

01:08 −07:00

UTC+03:00

Moskova

01:08 −07:00

UTC+03:00

Muscat

02:08 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

01:08 −07:00

UTC+03:00

Nassau

18:08 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

03:38 −04:30

UTC+05:30

Niamey

23:08 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

01:08 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

22:08 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

23:08 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

18:08 −14:00

UTC−04:00

Oslo

00:08 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

18:08 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

22:08 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

11:08 −21:00

UTC−11:00

Panama City

17:08 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

19:08 −13:00

UTC−03:00

Paris

00:08 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

18:08 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

05:08 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

02:08 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

09:08 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

18:08 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

23:08 −09:00

UTC+01:00

Prague

00:08 −09:00

UTC+01:00

Praia

21:08 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

00:08 −08:00

UTC+02:00

Pristina

00:08 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

07:08 −01:30

UTC+08:30

Quito

17:08 −15:00

UTC−05:00

Rabat

23:08 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

01:08 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

22:08 −10:00

UTC+00:00

Riga

01:08 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

01:08 −07:00

UTC+03:00

Rome

00:08 −09:00

UTC+01:00

Roseau

18:08 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

02:08 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

23:08 −10:00

UTC+00:00

San Jose

16:08 −16:00

UTC−06:00

San Juan

18:08 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

01:08 −07:00

UTC+03:00

Santiago

19:08 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

18:08 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

00:08 −09:00

UTC+01:00

Seoul

07:08 −01:00

UTC+09:00

Singapore

06:08 −02:00

UTC+08:00

Skopje

00:08 −09:00

UTC+01:00

Sofia

01:08 −08:00

UTC+02:00

St George’s

18:08 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

18:08 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

00:08 −09:00

UTC+01:00

Sucre

18:08 −14:00

UTC−04:00

Taipei

06:08 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

01:08 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

03:08 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

02:08 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:08 −16:00

UTC−06:00

Tehran

01:38 −06:30

UTC+03:30

The Valley

18:08 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

04:08 −04:00

UTC+06:00

Tirana

00:08 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

07:08 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

00:08 −08:00

UTC+02:00

Tunis

23:08 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

06:08 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

00:08 −09:00

UTC+01:00

Vienna

00:08 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

05:08 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

01:08 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

00:08 −09:00

UTC+01:00

Washington

18:08 −15:00

UTC−05:00

Wellington

11:08 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

18:08 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

00:08 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:08 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

23:08 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

02:08 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

00:08 −09:00

UTC+01:00

CanberraBarnaul şehirleri hakkında ek bilgi

  • Canberra ve Barnaul şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,686 kilometers
  • Canberra'da Barnaul'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Canberra ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Canberra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Canberra şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s