0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

27.05.2024

Queensferry (Avustralya) ile diğer şehirler arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

02:27 −06:00

UTC+04:00

Abuja

23:27 −09:00

UTC+01:00

Accra

22:27 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

01:27 −07:00

UTC+03:00

Algiers

23:27 −09:00

UTC+01:00

Amman

01:27 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

00:27 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

00:27 −09:00

UTC+01:00

Ankara

01:27 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

01:27 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

03:27 −05:00

UTC+05:00

Astana

03:27 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

18:27 −14:00

UTC−04:00

Athens

01:27 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

01:27 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

10:27 +02:00

UTC+12:00

Baku

02:27 −06:00

UTC+04:00

Bamako

22:27 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

06:27 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

05:27 −03:00

UTC+07:00

Bangui

23:27 −09:00

UTC+01:00

Banjul

22:27 −10:00

UTC+00:00

Beijing

06:27 −02:00

UTC+08:00

Beirut

01:27 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

00:27 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

16:27 −16:00

UTC−06:00

Berlin

00:27 −09:00

UTC+01:00

Berne

00:27 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

04:27 −04:00

UTC+06:00

Bissau

22:27 −10:00

UTC+00:00

Bogota

17:27 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

19:27 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

00:27 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

23:27 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

18:27 −14:00

UTC−04:00

Brussels

00:27 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

01:27 −08:00

UTC+02:00

Budapest

00:27 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

19:27 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

00:27 −08:00

UTC+02:00

Cairo

01:27 −08:00

UTC+02:00

Canberra

08:27 00:00

UTC+10:00

Caracas

18:27 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

01:27 −08:00

UTC+02:00

Conakry

22:27 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

00:27 −09:00

UTC+01:00

Dakar

22:27 −10:00

UTC+00:00

Damascus

01:27 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

04:27 −04:00

UTC+06:00

Doha

01:27 −07:00

UTC+03:00

Dublin

23:27 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

03:27 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

00:27 −08:00

UTC+02:00

George Town

17:27 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

18:27 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

16:27 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

23:27 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

05:27 −03:00

UTC+07:00

Harare

00:27 −08:00

UTC+02:00

Havana

18:27 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

01:27 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

03:27 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

05:27 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

01:27 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

01:27 −07:00

UTC+03:00

Juba

00:27 −08:00

UTC+02:00

Kabul

02:57 −05:30

UTC+04:30

Kampala

01:27 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:12 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

00:27 −08:00

UTC+02:00

Kiev

01:27 −08:00

UTC+02:00

Kigali

00:27 −08:00

UTC+02:00

Kingston

17:27 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

23:27 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

06:27 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

01:27 −07:00

UTC+03:00

Libreville

23:27 −09:00

UTC+01:00

Lima

17:27 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

23:27 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

00:27 −09:00

UTC+01:00

Lome

22:27 −10:00

UTC+00:00

Londra

23:27 −10:00

UTC+00:00

Luanda

23:27 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

00:27 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

00:27 −09:00

UTC+01:00

Madrid

00:27 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

01:27 −07:00

UTC+03:00

Managua

16:27 −16:00

UTC−06:00

Manama

01:27 −07:00

UTC+03:00

Manila

06:27 −02:00

UTC+08:00

Maputo

00:27 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

01:27 −08:00

UTC+02:00

Maseru

00:27 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

00:27 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

16:27 −16:00

UTC−06:00

Minsk

01:27 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

01:27 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

00:27 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

22:27 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

19:27 −13:00

UTC−03:00

Moroni

01:27 −07:00

UTC+03:00

Moskova

01:27 −07:00

UTC+03:00

Muscat

02:27 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

01:27 −07:00

UTC+03:00

Nassau

18:27 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

03:57 −04:30

UTC+05:30

Niamey

23:27 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

01:27 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

22:27 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

23:27 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

18:27 −14:00

UTC−04:00

Oslo

00:27 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

18:27 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

22:27 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

11:27 −21:00

UTC−11:00

Panama City

17:27 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

19:27 −13:00

UTC−03:00

Paris

00:27 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

18:27 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

05:27 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

02:27 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

09:27 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

18:27 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

23:27 −09:00

UTC+01:00

Prague

00:27 −09:00

UTC+01:00

Praia

21:27 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

00:27 −08:00

UTC+02:00

Pristina

00:27 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

07:27 −01:30

UTC+08:30

Quito

17:27 −15:00

UTC−05:00

Rabat

23:27 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

01:27 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

22:27 −10:00

UTC+00:00

Riga

01:27 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

01:27 −07:00

UTC+03:00

Rome

00:27 −09:00

UTC+01:00

Roseau

18:27 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

02:27 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

23:27 −10:00

UTC+00:00

San Jose

16:27 −16:00

UTC−06:00

San Juan

18:27 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

01:27 −07:00

UTC+03:00

Santiago

18:27 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

18:27 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

00:27 −09:00

UTC+01:00

Seoul

07:27 −01:00

UTC+09:00

Singapore

06:27 −02:00

UTC+08:00

Skopje

00:27 −09:00

UTC+01:00

Sofia

01:27 −08:00

UTC+02:00

St George’s

18:27 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

18:27 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

00:27 −09:00

UTC+01:00

Sucre

18:27 −14:00

UTC−04:00

Taipei

06:27 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

01:27 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

03:27 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

02:27 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

16:27 −16:00

UTC−06:00

Tehran

01:57 −06:30

UTC+03:30

The Valley

18:27 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

04:27 −04:00

UTC+06:00

Tirana

00:27 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

07:27 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

00:27 −08:00

UTC+02:00

Tunis

23:27 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

06:27 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

00:27 −09:00

UTC+01:00

Vienna

00:27 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

05:27 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

01:27 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

00:27 −09:00

UTC+01:00

Washington

18:27 −15:00

UTC−05:00

Wellington

10:27 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

18:27 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

00:27 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

22:27 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

23:27 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

02:27 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

00:27 −09:00

UTC+01:00

Avustralya ve dünya ülkeleri arasındaki saat farkı (başkent saat dilimi)

Afganistan

02:57 −05:30

UTC+04:30

Almanya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri

18:27 −15:00

UTC−05:00

Amerikan Samoası

11:27 −21:00

UTC−11:00

Andorra

00:27 −09:00

UTC+01:00

Angola

23:27 −09:00

UTC+01:00

Anguilla

18:27 −14:00

UTC−04:00

Antigua ve Barbuda

18:27 −14:00

UTC−04:00

Arjantin

19:27 −13:00

UTC−03:00

Arnavutluk

00:27 −09:00

UTC+01:00

Aruba

18:27 −14:00

UTC−04:00

Avustralya

08:27 00:00

UTC+10:00

Avusturya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Azerbaycan

02:27 −06:00

UTC+04:00

Bahamalar

18:27 −15:00

UTC−05:00

Bahreyn

01:27 −07:00

UTC+03:00

Bangladeş

04:27 −04:00

UTC+06:00

Barbados

18:27 −14:00

UTC−04:00

Belize

16:27 −16:00

UTC−06:00

Belçika

00:27 −09:00

UTC+01:00

Benin

23:27 −09:00

UTC+01:00

Bermuda

23:27 −10:00

UTC+00:00

Beyaz Rusya

01:27 −07:00

UTC+03:00

Bhutan

04:27 −04:00

UTC+06:00

Birleşik Arap Emirlikleri

02:27 −06:00

UTC+04:00

Birleşik Krallık

23:27 −10:00

UTC+00:00

Bolivya

18:27 −14:00

UTC−04:00

Bosna-Hersek

00:27 −09:00

UTC+01:00

Botsvana

00:27 −08:00

UTC+02:00

Brezilya

19:27 −13:00

UTC−03:00

Brunei

06:27 −02:00

UTC+08:00

Bulgaristan

01:27 −08:00

UTC+02:00

Burkina Faso

22:27 −10:00

UTC+00:00

Burundi

00:27 −08:00

UTC+02:00

Cayman Adaları

17:27 −15:00

UTC−05:00

Cezayir

23:27 −09:00

UTC+01:00

Cibuti

01:27 −07:00

UTC+03:00

Curaçao

18:27 −06:00

UTC+04:00

Danimarka

00:27 −09:00

UTC+01:00

Demokratik Kongo Cumhuriyeti

23:27 −09:00

UTC+01:00

Dominik Cumhuriyeti

18:27 −14:00

UTC−04:00

Dominika

18:27 −14:00

UTC−04:00

Ekvador

17:27 −15:00

UTC−05:00

Endonezya

05:27 −03:00

UTC+07:00

Ermenistan

02:27 −06:00

UTC+04:00

Estonya

01:27 −08:00

UTC+02:00

Esvatini

00:27 −08:00

UTC+02:00

Etiyopya

01:27 −07:00

UTC+03:00

Fas

23:27 −10:00

UTC+00:00

Fildişi Sahili

22:27 −10:00

UTC+00:00

Filipinler

06:27 −02:00

UTC+08:00

Filistin Devleti

01:27 −08:00

UTC+02:00

Finlandiya

01:27 −08:00

UTC+02:00

Fransa

00:27 −09:00

UTC+01:00

Gabon

23:27 −09:00

UTC+01:00

Gambiya

22:27 −10:00

UTC+00:00

Gana

22:27 −10:00

UTC+00:00

Gine

22:27 −10:00

UTC+00:00

Gine-Bissau

22:27 −10:00

UTC+00:00

Grenada

18:27 −14:00

UTC−04:00

Guatemala

16:27 −16:00

UTC−06:00

Guyana

18:27 −14:00

UTC−04:00

Güney Afrika Cumhuriyeti

00:27 −08:00

UTC+02:00

Güney Kore

07:27 −01:00

UTC+09:00

Güney Sudan

00:27 −08:00

UTC+02:00

Gürcistan

02:27 −06:00

UTC+04:00

Haiti

18:27 −15:00

UTC−05:00

Hindistan

03:57 −04:30

UTC+05:30

Hollanda Krallığı

00:27 −09:00

UTC+01:00

Honduras

16:27 −16:00

UTC−06:00

Hırvatistan

00:27 −09:00

UTC+01:00

Irak

01:27 −07:00

UTC+03:00

Jamaika

17:27 −15:00

UTC−05:00

Japonya

07:27 −01:00

UTC+09:00

Jersey

23:27 −10:00

UTC+00:00

Kamboçya

05:27 −03:00

UTC+07:00

Kamerun

23:27 −09:00

UTC+01:00

Kanada

18:27 −15:00

UTC−05:00

Katar

01:27 −07:00

UTC+03:00

Kazakistan

03:27 −04:00

UTC+06:00

Kenya

01:27 −07:00

UTC+03:00

Kiribati

10:27 +02:00

UTC+12:00

Kolombiya

17:27 −15:00

UTC−05:00

Komorlar

01:27 −07:00

UTC+03:00

Kongo Cumhuriyeti

23:27 −09:00

UTC+01:00

Kosovo

00:27 −09:00

UTC+01:00

Kosta Rika

16:27 −16:00

UTC−06:00

Kuveyt

01:27 −07:00

UTC+03:00

Kuzey Kore

07:27 −01:30

UTC+08:30

Kuzey Makedonya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Küba

18:27 −15:00

UTC−05:00

Kıbrıs Cumhuriyeti

01:27 −08:00

UTC+02:00

Kırgızistan

04:27 −04:00

UTC+06:00

Laos

05:27 −03:00

UTC+07:00

Lesotho

00:27 −08:00

UTC+02:00

Letonya

01:27 −08:00

UTC+02:00

Liberya

22:27 −10:00

UTC+00:00

Libya

00:27 −08:00

UTC+02:00

Lihtenştayn

00:27 −09:00

UTC+01:00

Litvanya

01:27 −08:00

UTC+02:00

Lübnan

01:27 −08:00

UTC+02:00

Lüksemburg

00:27 −09:00

UTC+01:00

Macaristan

00:27 −09:00

UTC+01:00

Madagaskar

01:27 −07:00

UTC+03:00

Malezya

06:27 −02:00

UTC+08:00

Mali

22:27 −10:00

UTC+00:00

Mauritius

02:27 −06:00

UTC+04:00

Mayotte

01:27 −07:00

UTC+03:00

Meksika

16:27 −16:00

UTC−06:00

Moldova

01:27 −08:00

UTC+02:00

Monako

00:27 −09:00

UTC+01:00

Moritanya

22:27 −10:00

UTC+00:00

Mozambik

00:27 −08:00

UTC+02:00

Moğolistan

06:27 −02:00

UTC+08:00

Mısır

01:27 −08:00

UTC+02:00

Namibya

00:27 −08:00

UTC+02:00

Nepal

04:12 −04:15

UTC+05:45

Nijer

23:27 −09:00

UTC+01:00

Nijerya

23:27 −09:00

UTC+01:00

Nikaragua

16:27 −16:00

UTC−06:00

Norveç

00:27 −09:00

UTC+01:00

Orta Afrika Cumhuriyeti

23:27 −09:00

UTC+01:00

Pakistan

03:27 −05:00

UTC+05:00

Panama

17:27 −15:00

UTC−05:00

Paraguay

18:27 −14:00

UTC−04:00

Peru

17:27 −15:00

UTC−05:00

Polonya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Portekiz

23:27 −10:00

UTC+00:00

Porto Riko

18:27 −14:00

UTC−04:00

Romanya

01:27 −08:00

UTC+02:00

Ruanda

00:27 −08:00

UTC+02:00

Rusya

01:27 −07:00

UTC+03:00

Réunion

02:27 −06:00

UTC+04:00

Senegal

22:27 −10:00

UTC+00:00

Singapur

06:27 −02:00

UTC+08:00

Sint Maarten

18:27 −14:00

UTC−04:00

Slovakya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Slovenya

00:27 −09:00

UTC+01:00

Somali

01:27 −07:00

UTC+03:00

Sudan

00:27 −08:00

UTC+02:00

Surinam

19:27 −13:00

UTC−03:00

Suriye

01:27 −08:00

UTC+02:00

Suudi Arabistan

01:27 −07:00

UTC+03:00

Sırbistan

00:27 −09:00

UTC+01:00

Tacikistan

03:27 −05:00

UTC+05:00

Tayland

05:27 −03:00

UTC+07:00

Tayvan

06:27 −02:00

UTC+08:00

Togo

22:27 −10:00

UTC+00:00

Tunus

23:27 −09:00

UTC+01:00

Türkiye

01:27 −07:00

UTC+03:00

Türkmenistan

03:27 −05:00

UTC+05:00

Uganda

01:27 −07:00

UTC+03:00

Ukrayna

01:27 −08:00

UTC+02:00

Umman

02:27 −06:00

UTC+04:00

Uruguay

19:27 −13:00

UTC−03:00

Vanuatu

09:27 +01:00

UTC+11:00

Venezuela

18:27 −14:00

UTC−04:00

Vietnam

05:27 −03:00

UTC+07:00

Yemen

01:27 −07:00

UTC+03:00

Yeni Zelanda

10:27 +02:00

UTC+12:00

Yeşil Burun Adaları

21:27 −11:00

UTC−01:00

Yunanistan

01:27 −08:00

UTC+02:00

Zambiya

00:27 −08:00

UTC+02:00

Zimbabve

00:27 −08:00

UTC+02:00

Åland

01:27 −08:00

UTC+02:00

Çad

23:27 −09:00

UTC+01:00

Çek Cumhuriyeti

00:27 −09:00

UTC+01:00

Çin Halk Cumhuriyeti

06:27 −02:00

UTC+08:00

Özbekistan

03:27 −05:00

UTC+05:00

Ürdün

01:27 −08:00

UTC+02:00

İran

01:57 −06:30

UTC+03:30

İrlanda

23:27 −10:00

UTC+00:00

İspanya

00:27 −09:00

UTC+01:00

İsrail

01:27 −08:00

UTC+02:00

İsveç

00:27 −09:00

UTC+01:00

İsviçre

00:27 −09:00

UTC+01:00

İtalya

00:27 −09:00

UTC+01:00

İzlanda

22:27 −10:00

UTC+00:00

Şili

18:27 −14:00

UTC−04:00