0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cairns

04.10.2023

Cairns (Avustralya) ile Sevastopol (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 4 Ekim 2023
  • Wednesday, Gece
  • UTC+10:00
  • 03:55:48
  • Cairns

  • Gündoğumu: 05:58:43
  • Gün batımı: 18:15:33
  • −7:00
  • Cairns ve Sevastopol arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 3 Ekim 2023
  • Tuesday, Akşam
  • UTC+03:00
  • 20:55:48
  • Sevastopol

  • Gündoğumu: 06:46:35
  • Gün batımı: 18:26:05

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Sevastopol Kabul Ashkhabad Cairns
Sa 00:00 Sa 01:30 Sa 02:00 Sa 07:00
Sa 01:00 Sa 02:30 Sa 03:00 Sa 08:00
Sa 02:00 Sa 03:30 Sa 04:00 Sa 09:00
Sa 03:00 Sa 04:30 Sa 05:00 Sa 10:00
Sa 04:00 Sa 05:30 Sa 06:00 Sa 11:00
Sa 05:00 Sa 06:30 Sa 07:00 Sa 12:00
Sa 06:00 Sa 07:30 Sa 08:00 Sa 13:00
Sa 07:00 Sa 08:30 Sa 09:00 Sa 14:00
Sa 08:00 Sa 09:30 Sa 10:00 Sa 15:00
Sa 09:00 Sa 10:30 Sa 11:00 Sa 16:00
Sa 10:00 Sa 11:30 Sa 12:00 Sa 17:00
Sa 11:00 Sa 12:30 Sa 13:00 Sa 18:00
Sa 12:00 Sa 13:30 Sa 14:00 Sa 19:00
Sa 13:00 Sa 14:30 Sa 15:00 Sa 20:00
Sa 14:00 Sa 15:30 Sa 16:00 Sa 21:00
Sa 15:00 Sa 16:30 Sa 17:00 Sa 22:00
Sa 16:00 Sa 17:30 Sa 18:00 Sa 23:00
Sa 17:00 Sa 18:30 Sa 19:00 Ça 00:00
Sa 18:00 Sa 19:30 Sa 20:00 Ça 01:00
Sa 19:00 Sa 20:30 Sa 21:00 Ça 02:00
Sa 20:00 Sa 21:30 Sa 22:00 Ça 03:00
Sa 21:00 Sa 22:30 Sa 23:00 Ça 04:00
Sa 22:00 Sa 23:30 Ça 00:00 Ça 05:00
Sa 23:00 Ça 00:30 Ça 01:00 Ça 06:00

Cairns (03:55) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

21:55 −06:00

UTC+04:00

Abuja

18:55 −09:00

UTC+01:00

Accra

17:55 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

20:55 −07:00

UTC+03:00

Algiers

18:55 −09:00

UTC+01:00

Amman

20:55 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

19:55 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

19:55 −09:00

UTC+01:00

Ankara

20:55 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

20:55 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

22:55 −05:00

UTC+05:00

Astana

23:55 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

14:55 −14:00

UTC−04:00

Athens

20:55 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

20:55 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

05:55 +02:00

UTC+12:00

Baku

21:55 −06:00

UTC+04:00

Bamako

17:55 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

01:55 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

00:55 −03:00

UTC+07:00

Bangui

18:55 −09:00

UTC+01:00

Banjul

17:55 −10:00

UTC+00:00

Beijing

01:55 −02:00

UTC+08:00

Beirut

20:55 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

19:55 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

11:55 −16:00

UTC−06:00

Berlin

19:55 −09:00

UTC+01:00

Berne

19:55 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

23:55 −04:00

UTC+06:00

Bissau

17:55 −10:00

UTC+00:00

Bogota

12:55 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

14:55 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

19:55 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

18:55 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

13:55 −14:00

UTC−04:00

Brussels

19:55 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

20:55 −08:00

UTC+02:00

Budapest

19:55 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

14:55 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

19:55 −08:00

UTC+02:00

Cairo

20:55 −08:00

UTC+02:00

Canberra

04:55 00:00

UTC+10:00

Caracas

13:55 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

20:55 −08:00

UTC+02:00

Conakry

17:55 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

19:55 −09:00

UTC+01:00

Dakar

17:55 −10:00

UTC+00:00

Damascus

20:55 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

23:55 −04:00

UTC+06:00

Doha

20:55 −07:00

UTC+03:00

Dublin

18:55 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

22:55 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

19:55 −08:00

UTC+02:00

George Town

12:55 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

13:55 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

11:55 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

18:55 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

00:55 −03:00

UTC+07:00

Harare

19:55 −08:00

UTC+02:00

Havana

13:55 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

20:55 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

22:55 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

00:55 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

20:55 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

20:55 −07:00

UTC+03:00

Juba

19:55 −08:00

UTC+02:00

Kabul

22:25 −05:30

UTC+04:30

Kampala

20:55 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

23:40 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

19:55 −08:00

UTC+02:00

Kiev

20:55 −08:00

UTC+02:00

Kigali

19:55 −08:00

UTC+02:00

Kingston

12:55 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

18:55 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

01:55 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

20:55 −07:00

UTC+03:00

Libreville

18:55 −09:00

UTC+01:00

Lima

12:55 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

18:55 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

19:55 −09:00

UTC+01:00

Lome

17:55 −10:00

UTC+00:00

Londra

18:55 −10:00

UTC+00:00

Luanda

18:55 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

19:55 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

19:55 −09:00

UTC+01:00

Madrid

19:55 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

20:55 −07:00

UTC+03:00

Managua

11:55 −16:00

UTC−06:00

Manama

20:55 −07:00

UTC+03:00

Manila

01:55 −02:00

UTC+08:00

Maputo

19:55 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

20:55 −08:00

UTC+02:00

Maseru

19:55 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

19:55 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

11:55 −16:00

UTC−06:00

Minsk

20:55 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

20:55 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

19:55 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

17:55 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

14:55 −13:00

UTC−03:00

Moroni

20:55 −07:00

UTC+03:00

Moskova

20:55 −07:00

UTC+03:00

Muscat

21:55 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

20:55 −07:00

UTC+03:00

Nassau

13:55 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

23:25 −04:30

UTC+05:30

Niamey

18:55 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

20:55 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

17:55 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

18:55 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

13:55 −14:00

UTC−04:00

Oslo

19:55 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

13:55 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

17:55 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

06:55 −21:00

UTC−11:00

Panama City

12:55 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

14:55 −13:00

UTC−03:00

Paris

19:55 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

13:55 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

00:55 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

21:55 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

04:55 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

13:55 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

18:55 −09:00

UTC+01:00

Prague

19:55 −09:00

UTC+01:00

Praia

16:55 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

19:55 −08:00

UTC+02:00

Pristina

19:55 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

02:55 −01:30

UTC+08:30

Quito

12:55 −15:00

UTC−05:00

Rabat

18:55 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

20:55 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

17:55 −10:00

UTC+00:00

Riga

20:55 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

20:55 −07:00

UTC+03:00

Rome

19:55 −09:00

UTC+01:00

Roseau

13:55 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

21:55 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

18:55 −10:00

UTC+00:00

San Jose

11:55 −16:00

UTC−06:00

San Juan

13:55 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

20:55 −07:00

UTC+03:00

Santiago

14:55 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

13:55 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

19:55 −09:00

UTC+01:00

Seoul

02:55 −01:00

UTC+09:00

Singapore

01:55 −02:00

UTC+08:00

Skopje

19:55 −09:00

UTC+01:00

Sofia

20:55 −08:00

UTC+02:00

St George’s

13:55 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

13:55 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

19:55 −09:00

UTC+01:00

Sucre

13:55 −14:00

UTC−04:00

Taipei

01:55 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

20:55 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

22:55 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

21:55 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

11:55 −16:00

UTC−06:00

Tehran

21:25 −06:30

UTC+03:30

The Valley

13:55 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

23:55 −04:00

UTC+06:00

Tirana

19:55 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

02:55 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

19:55 −08:00

UTC+02:00

Tunis

18:55 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

01:55 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

19:55 −09:00

UTC+01:00

Vienna

19:55 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

00:55 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

20:55 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

19:55 −09:00

UTC+01:00

Washington

13:55 −15:00

UTC−05:00

Wellington

06:55 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

13:55 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

19:55 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

17:55 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

18:55 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

21:55 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

19:55 −09:00

UTC+01:00

CairnsSevastopol şehirleri hakkında ek bilgi

  • Cairns ve Sevastopol şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,069 kilometers
  • Cairns'da Sevastopol'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Cairns ve Sevastopol arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Cairns'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Cairns şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s