0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Brisbane

29.02.2024

Brisbane (Avustralya) ile diğer şehirler arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

09:59 −06:00

UTC+04:00

Abuja

06:59 −09:00

UTC+01:00

Accra

05:59 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:59 −07:00

UTC+03:00

Algiers

06:59 −09:00

UTC+01:00

Amman

08:59 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:59 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:59 −09:00

UTC+01:00

Ankara

08:59 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:59 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:59 −05:00

UTC+05:00

Astana

11:59 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

02:59 −14:00

UTC−04:00

Athens

07:59 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

08:59 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

17:59 +02:00

UTC+12:00

Baku

09:59 −06:00

UTC+04:00

Bamako

05:59 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:59 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

12:59 −03:00

UTC+07:00

Bangui

06:59 −09:00

UTC+01:00

Banjul

05:59 −10:00

UTC+00:00

Beijing

13:59 −02:00

UTC+08:00

Beirut

07:59 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

06:59 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

23:59 −16:00

UTC−06:00

Berlin

06:59 −09:00

UTC+01:00

Berne

06:59 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

11:59 −04:00

UTC+06:00

Bissau

05:59 −10:00

UTC+00:00

Bogota

00:59 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

02:59 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

06:59 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:59 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:59 −14:00

UTC−04:00

Brussels

06:59 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

07:59 −08:00

UTC+02:00

Budapest

06:59 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:59 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:59 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:59 −08:00

UTC+02:00

Canberra

16:59 00:00

UTC+10:00

Caracas

01:59 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

07:59 −08:00

UTC+02:00

Conakry

05:59 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:59 −09:00

UTC+01:00

Dakar

05:59 −10:00

UTC+00:00

Damascus

08:59 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

11:59 −04:00

UTC+06:00

Doha

08:59 −07:00

UTC+03:00

Dublin

05:59 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:59 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

07:59 −08:00

UTC+02:00

George Town

00:59 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

01:59 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:59 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

05:59 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

12:59 −03:00

UTC+07:00

Harare

07:59 −08:00

UTC+02:00

Havana

00:59 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

07:59 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

10:59 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

12:59 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:59 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

08:59 −07:00

UTC+03:00

Juba

07:59 −08:00

UTC+02:00

Kabul

10:29 −05:30

UTC+04:30

Kampala

08:59 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:44 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

07:59 −08:00

UTC+02:00

Kiev

07:59 −08:00

UTC+02:00

Kigali

07:59 −08:00

UTC+02:00

Kingston

00:59 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:59 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:59 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:59 −07:00

UTC+03:00

Libreville

06:59 −09:00

UTC+01:00

Lima

00:59 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

05:59 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:59 −09:00

UTC+01:00

Lome

05:59 −10:00

UTC+00:00

Londra

05:59 −10:00

UTC+00:00

Luanda

06:59 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

07:59 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:59 −09:00

UTC+01:00

Madrid

06:59 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:59 −07:00

UTC+03:00

Managua

23:59 −16:00

UTC−06:00

Manama

08:59 −07:00

UTC+03:00

Manila

13:59 −02:00

UTC+08:00

Maputo

07:59 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:59 −08:00

UTC+02:00

Maseru

07:59 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

07:59 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

23:59 −16:00

UTC−06:00

Minsk

08:59 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:59 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:59 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

05:59 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

02:59 −13:00

UTC−03:00

Moroni

08:59 −07:00

UTC+03:00

Moskova

08:59 −07:00

UTC+03:00

Muscat

09:59 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

08:59 −07:00

UTC+03:00

Nassau

00:59 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

11:29 −04:30

UTC+05:30

Niamey

06:59 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

07:59 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:59 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

06:59 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:59 −14:00

UTC−04:00

Oslo

06:59 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

00:59 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:59 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:59 −21:00

UTC−11:00

Panama City

00:59 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:59 −13:00

UTC−03:00

Paris

06:59 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:59 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:59 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

09:59 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

16:59 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:59 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:59 −09:00

UTC+01:00

Prague

06:59 −09:00

UTC+01:00

Praia

04:59 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

07:59 −08:00

UTC+02:00

Pristina

06:59 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:59 −01:30

UTC+08:30

Quito

00:59 −15:00

UTC−05:00

Rabat

06:59 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:59 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:59 −10:00

UTC+00:00

Riga

07:59 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

08:59 −07:00

UTC+03:00

Rome

06:59 −09:00

UTC+01:00

Roseau

01:59 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:59 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:59 −10:00

UTC+00:00

San Jose

23:59 −16:00

UTC−06:00

San Juan

01:59 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

08:59 −07:00

UTC+03:00

Santiago

02:59 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:59 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:59 −09:00

UTC+01:00

Seoul

14:59 −01:00

UTC+09:00

Singapore

13:59 −02:00

UTC+08:00

Skopje

06:59 −09:00

UTC+01:00

Sofia

07:59 −08:00

UTC+02:00

St George’s

01:59 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

01:59 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

06:59 −09:00

UTC+01:00

Sucre

01:59 −14:00

UTC−04:00

Taipei

13:59 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

07:59 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

10:59 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:59 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:59 −16:00

UTC−06:00

Tehran

09:29 −06:30

UTC+03:30

The Valley

01:59 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

11:59 −04:00

UTC+06:00

Tirana

06:59 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

14:59 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

07:59 −08:00

UTC+02:00

Tunis

06:59 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:59 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

06:59 −09:00

UTC+01:00

Vienna

06:59 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

12:59 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

07:59 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

06:59 −09:00

UTC+01:00

Washington

00:59 −15:00

UTC−05:00

Wellington

18:59 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

01:59 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

07:59 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:59 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:59 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

09:59 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

06:59 −09:00

UTC+01:00

Avustralya ve dünya ülkeleri arasındaki saat farkı (başkent saat dilimi)

Afganistan

10:29 −05:30

UTC+04:30

Almanya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri

00:59 −15:00

UTC−05:00

Amerikan Samoası

18:59 −21:00

UTC−11:00

Andorra

06:59 −09:00

UTC+01:00

Angola

06:59 −09:00

UTC+01:00

Anguilla

01:59 −14:00

UTC−04:00

Antigua ve Barbuda

01:59 −14:00

UTC−04:00

Arjantin

02:59 −13:00

UTC−03:00

Arnavutluk

06:59 −09:00

UTC+01:00

Aruba

01:59 −14:00

UTC−04:00

Avustralya

16:59 00:00

UTC+10:00

Avusturya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Azerbaycan

09:59 −06:00

UTC+04:00

Bahamalar

00:59 −15:00

UTC−05:00

Bahreyn

08:59 −07:00

UTC+03:00

Bangladeş

11:59 −04:00

UTC+06:00

Barbados

01:59 −14:00

UTC−04:00

Belize

23:59 −16:00

UTC−06:00

Belçika

06:59 −09:00

UTC+01:00

Benin

06:59 −09:00

UTC+01:00

Bermuda

05:59 −10:00

UTC+00:00

Beyaz Rusya

08:59 −07:00

UTC+03:00

Bhutan

11:59 −04:00

UTC+06:00

Birleşik Arap Emirlikleri

09:59 −06:00

UTC+04:00

Birleşik Krallık

05:59 −10:00

UTC+00:00

Bolivya

01:59 −14:00

UTC−04:00

Bosna-Hersek

06:59 −09:00

UTC+01:00

Botsvana

07:59 −08:00

UTC+02:00

Brezilya

02:59 −13:00

UTC−03:00

Brunei

13:59 −02:00

UTC+08:00

Bulgaristan

07:59 −08:00

UTC+02:00

Burkina Faso

05:59 −10:00

UTC+00:00

Burundi

07:59 −08:00

UTC+02:00

Cayman Adaları

00:59 −15:00

UTC−05:00

Cezayir

06:59 −09:00

UTC+01:00

Cibuti

08:59 −07:00

UTC+03:00

Curaçao

01:59 −06:00

UTC+04:00

Danimarka

06:59 −09:00

UTC+01:00

Demokratik Kongo Cumhuriyeti

06:59 −09:00

UTC+01:00

Dominik Cumhuriyeti

01:59 −14:00

UTC−04:00

Dominika

01:59 −14:00

UTC−04:00

Ekvador

00:59 −15:00

UTC−05:00

Endonezya

12:59 −03:00

UTC+07:00

Ermenistan

09:59 −06:00

UTC+04:00

Estonya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Esvatini

07:59 −08:00

UTC+02:00

Etiyopya

08:59 −07:00

UTC+03:00

Fas

06:59 −10:00

UTC+00:00

Fildişi Sahili

05:59 −10:00

UTC+00:00

Filipinler

13:59 −02:00

UTC+08:00

Filistin Devleti

07:59 −08:00

UTC+02:00

Finlandiya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Fransa

06:59 −09:00

UTC+01:00

Gabon

06:59 −09:00

UTC+01:00

Gambiya

05:59 −10:00

UTC+00:00

Gana

05:59 −10:00

UTC+00:00

Gine

05:59 −10:00

UTC+00:00

Gine-Bissau

05:59 −10:00

UTC+00:00

Grenada

01:59 −14:00

UTC−04:00

Guatemala

23:59 −16:00

UTC−06:00

Guyana

01:59 −14:00

UTC−04:00

Güney Afrika Cumhuriyeti

07:59 −08:00

UTC+02:00

Güney Kore

14:59 −01:00

UTC+09:00

Güney Sudan

07:59 −08:00

UTC+02:00

Gürcistan

09:59 −06:00

UTC+04:00

Haiti

00:59 −15:00

UTC−05:00

Hindistan

11:29 −04:30

UTC+05:30

Hollanda Krallığı

06:59 −09:00

UTC+01:00

Honduras

23:59 −16:00

UTC−06:00

Hırvatistan

06:59 −09:00

UTC+01:00

Irak

08:59 −07:00

UTC+03:00

Jamaika

00:59 −15:00

UTC−05:00

Japonya

14:59 −01:00

UTC+09:00

Jersey

05:59 −10:00

UTC+00:00

Kamboçya

12:59 −03:00

UTC+07:00

Kamerun

06:59 −09:00

UTC+01:00

Kanada

00:59 −15:00

UTC−05:00

Katar

08:59 −07:00

UTC+03:00

Kazakistan

11:59 −04:00

UTC+06:00

Kenya

08:59 −07:00

UTC+03:00

Kiribati

17:59 +02:00

UTC+12:00

Kolombiya

00:59 −15:00

UTC−05:00

Komorlar

08:59 −07:00

UTC+03:00

Kongo Cumhuriyeti

06:59 −09:00

UTC+01:00

Kosovo

06:59 −09:00

UTC+01:00

Kosta Rika

23:59 −16:00

UTC−06:00

Kuveyt

08:59 −07:00

UTC+03:00

Kuzey Kore

14:59 −01:30

UTC+08:30

Kuzey Makedonya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Küba

00:59 −15:00

UTC−05:00

Kıbrıs Cumhuriyeti

07:59 −08:00

UTC+02:00

Kırgızistan

11:59 −04:00

UTC+06:00

Laos

12:59 −03:00

UTC+07:00

Lesotho

07:59 −08:00

UTC+02:00

Letonya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Liberya

05:59 −10:00

UTC+00:00

Libya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Lihtenştayn

06:59 −09:00

UTC+01:00

Litvanya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Lübnan

07:59 −08:00

UTC+02:00

Lüksemburg

06:59 −09:00

UTC+01:00

Macaristan

06:59 −09:00

UTC+01:00

Madagaskar

08:59 −07:00

UTC+03:00

Malezya

13:59 −02:00

UTC+08:00

Mali

05:59 −10:00

UTC+00:00

Mauritius

09:59 −06:00

UTC+04:00

Mayotte

08:59 −07:00

UTC+03:00

Meksika

23:59 −16:00

UTC−06:00

Moldova

07:59 −08:00

UTC+02:00

Monako

06:59 −09:00

UTC+01:00

Moritanya

05:59 −10:00

UTC+00:00

Mozambik

07:59 −08:00

UTC+02:00

Moğolistan

13:59 −02:00

UTC+08:00

Mısır

07:59 −08:00

UTC+02:00

Namibya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Nepal

11:44 −04:15

UTC+05:45

Nijer

06:59 −09:00

UTC+01:00

Nijerya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Nikaragua

23:59 −16:00

UTC−06:00

Norveç

06:59 −09:00

UTC+01:00

Orta Afrika Cumhuriyeti

06:59 −09:00

UTC+01:00

Pakistan

10:59 −05:00

UTC+05:00

Panama

00:59 −15:00

UTC−05:00

Paraguay

02:59 −14:00

UTC−04:00

Peru

00:59 −15:00

UTC−05:00

Polonya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Portekiz

05:59 −10:00

UTC+00:00

Porto Riko

01:59 −14:00

UTC−04:00

Romanya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Ruanda

07:59 −08:00

UTC+02:00

Rusya

08:59 −07:00

UTC+03:00

Réunion

09:59 −06:00

UTC+04:00

Senegal

05:59 −10:00

UTC+00:00

Singapur

13:59 −02:00

UTC+08:00

Sint Maarten

01:59 −14:00

UTC−04:00

Slovakya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Slovenya

06:59 −09:00

UTC+01:00

Somali

08:59 −07:00

UTC+03:00

Sudan

07:59 −08:00

UTC+02:00

Surinam

02:59 −13:00

UTC−03:00

Suriye

08:59 −08:00

UTC+02:00

Suudi Arabistan

08:59 −07:00

UTC+03:00

Sırbistan

06:59 −09:00

UTC+01:00

Tacikistan

10:59 −05:00

UTC+05:00

Tayland

12:59 −03:00

UTC+07:00

Tayvan

13:59 −02:00

UTC+08:00

Togo

05:59 −10:00

UTC+00:00

Tunus

06:59 −09:00

UTC+01:00

Türkiye

08:59 −07:00

UTC+03:00

Türkmenistan

10:59 −05:00

UTC+05:00

Uganda

08:59 −07:00

UTC+03:00

Ukrayna

07:59 −08:00

UTC+02:00

Umman

09:59 −06:00

UTC+04:00

Uruguay

02:59 −13:00

UTC−03:00

Vanuatu

16:59 +01:00

UTC+11:00

Venezuela

01:59 −14:00

UTC−04:00

Vietnam

12:59 −03:00

UTC+07:00

Yemen

08:59 −07:00

UTC+03:00

Yeni Zelanda

18:59 +02:00

UTC+12:00

Yeşil Burun Adaları

04:59 −11:00

UTC−01:00

Yunanistan

07:59 −08:00

UTC+02:00

Zambiya

07:59 −08:00

UTC+02:00

Zimbabve

07:59 −08:00

UTC+02:00

Åland

07:59 −08:00

UTC+02:00

Çad

06:59 −09:00

UTC+01:00

Çek Cumhuriyeti

06:59 −09:00

UTC+01:00

Çin Halk Cumhuriyeti

13:59 −02:00

UTC+08:00

Özbekistan

10:59 −05:00

UTC+05:00

Ürdün

08:59 −08:00

UTC+02:00

İran

09:29 −06:30

UTC+03:30

İrlanda

05:59 −10:00

UTC+00:00

İspanya

06:59 −09:00

UTC+01:00

İsrail

07:59 −08:00

UTC+02:00

İsveç

06:59 −09:00

UTC+01:00

İsviçre

06:59 −09:00

UTC+01:00

İtalya

06:59 −09:00

UTC+01:00

İzlanda

05:59 −10:00

UTC+00:00

Şili

02:59 −14:00

UTC−04:00