0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Zagreb

25.02.2024

Zagreb (City of Zagreb, Hırvatistan) hakkında bilgi

Zagreb tam saat

25 şubat 2024, sunday, akşam
19:15:04
  • UTC+01:00
  • Europe/Zagreb
  • Gündoğumu 06:44:45
  • Gün batımı 17:36:35
Zagreb ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Baderna, Bale, Banjole, Barban, Baska, Baska Voda, Belica, Benkovac
Zagreb'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Zagreb nerede bulunur?

Zagreb "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Zagreb'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Zagreb'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Zagreb şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Zagreb şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 25 şubat 2024

Bugün ay günü 16, ay 24.02.2024'de 13:30:00'de başlayan "Full Moon" evresinde. Ay 18:39:00 yükselecek ve 7:22:50 olacak. Ay, "Virgo" burcunda, "Leo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 99.7%.

25
February, 2024
Zagreb (UTC+01:00)
  • 16 ay günü
    24 Şubat 17:33 25 Şubat 18:38
  • 17 ay günü
    25 Şubat 18:38 26 Şubat 19:42
Full Moon
Aydınlatma 99.7%
  • Ayın doğuşu

    18:39:00, 25.02.2024

  • Ay zirvesi

    13:00:55, 25.02.2024

  • Ayın batışı

    7:22:50, 25.02.2024

  • Nadir

    13:00:55, 25.02.2024

  • Last Quarter
    3 Mar, 2024
    • Rise: 1:28
    • Set: 9:45
  • New Moon
    10 Mar, 2024
    • Rise: 6:34
    • Set: 18:13
  • First Quarter
    17 Mar, 2024
    • Rise: 9:56
    • Set: 2:03
  • Full Moon
    25 Mar, 2024
    • Rise: 18:35
    • Set: 5:58
Ay işareti
f

Virgo

Takımyıldızındaki ay
e

Leo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,817.76
  • Açısal çap 29′23″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +42°27′00″
  • Azimut +22°56′24″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Zagreb için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Zagreb'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

25.02.2024

18:15

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Zagreb'da ayın doğuşu ve batışı (25.02.2024 UTC+01:00)

  • Yerel zaman 19:15:04

  • Evrensel saat (UTC) 19:15:04

  • Dünya'ya Uzaklık, km 405,798.59

  • Ufkun üstünde/altında rakım +53°51′35″

  • Azimut −14°34′48″

  • Ayın doğuşu 18:38:46, 25.02.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 07:23:07, 25.02.2024

  • Nadir 13:00:57, 25.02.2024

  • Aydınlatma 99.7 %

  • Ay evreleri 🌕 Full Moon

  • Ay günü 15.28

  • Açısal çap 29′23″

  • Ay işareti Virgo

  • Takımyıldızındaki ay ♌ Leo

Ay evreleri

25.02.2024 Zagreb

15 ay günü

🌕 Full Moon

Last Quarter

3 Mar

16:23

New Moon

10 Mar

10:00

First Quarter

17 Mar

05:11

Full Moon

25 Mar

08:00

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

20 mart
04:06:03

Yaz gündönümü 2024

20 haziran
22:50:20

September_equinox

22 eylül
14:43:12

Kış gündönümü 2024

21 aralık
10:20:30
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Zagreb (2024 yıl) 21 aralık (8 hours 39 mins 37 sec)
En kısa gece Zagreb (2024 yıl) 20 haziran (8 hours 16 mins 25 sec)
En uzun gün Zagreb (2024) 20 haziran (15 hours 43 mins 35 sec)
En uzun gece Zagreb (2024) 20 aralık (15 hours 20 mins 23 sec)

Zagreb için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
25.02 06:14 — 06:26 06:26 — 07:25 16:55 — 17:55 17:55 — 18:06
26.02 06:12 — 06:24 06:24 — 07:23 16:57 — 17:56 17:56 — 18:08
27.02 06:11 — 06:22 06:22 — 07:21 16:58 — 17:57 17:57 — 18:09
28.02 06:09 — 06:21 06:21 — 07:20 17:00 — 17:59 17:59 — 18:10
29.02 06:07 — 06:19 06:19 — 07:18 17:01 — 18:00 18:00 — 18:12
01.03 06:06 — 06:17 06:17 — 07:16 17:03 — 18:02 18:02 — 18:13
02.03 06:04 — 06:15 06:15 — 07:14 17:04 — 18:03 18:03 — 18:14
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Zagreb (19:15) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

22:15 +03:00

UTC+04:00

Abuja

19:15 00:00

UTC+01:00

Accra

18:15 −01:00

UTC+00:00

Addis Ababa

21:15 +02:00

UTC+03:00

Algiers

19:15 00:00

UTC+01:00

Amman

21:15 +01:00

UTC+02:00

Amsterdam

19:15 00:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

19:15 00:00

UTC+01:00

Ankara

21:15 +02:00

UTC+03:00

Antananarivo

21:15 +02:00

UTC+03:00

Ashkhabad

23:15 +04:00

UTC+05:00

Astana

00:15 +05:00

UTC+06:00

Asuncion

15:15 −05:00

UTC−04:00

Athens

20:15 +01:00

UTC+02:00

Baghdad

21:15 +02:00

UTC+03:00

Bairiki

06:15 +11:00

UTC+12:00

Baku

22:15 +03:00

UTC+04:00

Bamako

18:15 −01:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:15 +07:00

UTC+08:00

Bangkok

01:15 +06:00

UTC+07:00

Bangui

19:15 00:00

UTC+01:00

Banjul

18:15 −01:00

UTC+00:00

Beijing

02:15 +07:00

UTC+08:00

Beirut

20:15 +01:00

UTC+02:00

Belgrade

19:15 00:00

UTC+01:00

Belmopan

12:15 −07:00

UTC−06:00

Berlin

19:15 00:00

UTC+01:00

Berne

19:15 00:00

UTC+01:00

Bishkek

00:15 +05:00

UTC+06:00

Bissau

18:15 −01:00

UTC+00:00

Bogota

13:15 −06:00

UTC−05:00

Brasilia

15:15 −04:00

UTC−03:00

Bratislava

19:15 00:00

UTC+01:00

Brazzaville

19:15 00:00

UTC+01:00

Bridgetown

14:15 −05:00

UTC−04:00

Brussels

19:15 00:00

UTC+01:00

Bucharest

20:15 +01:00

UTC+02:00

Budapest

19:15 00:00

UTC+01:00

Buenos Aires

15:15 −04:00

UTC−03:00

Bujumbura

20:15 +01:00

UTC+02:00

Cairo

20:15 +01:00

UTC+02:00

Canberra

05:15 +09:00

UTC+10:00

Caracas

14:15 −05:00

UTC−04:00

Chisinau

20:15 +01:00

UTC+02:00

Conakry

18:15 −01:00

UTC+00:00

Copenhagen

19:15 00:00

UTC+01:00

Dakar

18:15 −01:00

UTC+00:00

Damascus

21:15 +01:00

UTC+02:00

Dhaka

00:15 +05:00

UTC+06:00

Doha

21:15 +02:00

UTC+03:00

Dublin

18:15 −01:00

UTC+00:00

Dushanbe

23:15 +04:00

UTC+05:00

Gaborone

20:15 +01:00

UTC+02:00

George Town

13:15 −06:00

UTC−05:00

Georgetown

14:15 −05:00

UTC−04:00

Guatemala City

12:15 −07:00

UTC−06:00

Hamilton

18:15 −01:00

UTC+00:00

Hanoi

01:15 +06:00

UTC+07:00

Harare

20:15 +01:00

UTC+02:00

Havana

13:15 −06:00

UTC−05:00

Helsinki

20:15 +01:00

UTC+02:00

Islamabad

23:15 +04:00

UTC+05:00

Jakarta

01:15 +06:00

UTC+07:00

Jerusalem

20:15 +01:00

UTC+02:00

Jibuti

21:15 +02:00

UTC+03:00

Juba

20:15 +01:00

UTC+02:00

Kabul

22:45 +03:30

UTC+04:30

Kampala

21:15 +02:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:00 +04:45

UTC+05:45

Khartoum

20:15 +01:00

UTC+02:00

Kiev

20:15 +01:00

UTC+02:00

Kigali

20:15 +01:00

UTC+02:00

Kingston

13:15 −06:00

UTC−05:00

Kinshasa

19:15 00:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:15 +07:00

UTC+08:00

Kuwait City

21:15 +02:00

UTC+03:00

Libreville

19:15 00:00

UTC+01:00

Lima

13:15 −06:00

UTC−05:00

Lisbon

18:15 −01:00

UTC+00:00

Ljubljana

19:15 00:00

UTC+01:00

Lome

18:15 −01:00

UTC+00:00

Londra

18:15 −01:00

UTC+00:00

Luanda

19:15 00:00

UTC+01:00

Lusaka

20:15 +01:00

UTC+02:00

Luxembourg City

19:15 00:00

UTC+01:00

Madrid

19:15 00:00

UTC+01:00

Mamoudzou

21:15 +02:00

UTC+03:00

Managua

12:15 −07:00

UTC−06:00

Manama

21:15 +02:00

UTC+03:00

Manila

02:15 +07:00

UTC+08:00

Maputo

20:15 +01:00

UTC+02:00

Mariehamn

20:15 +01:00

UTC+02:00

Maseru

20:15 +01:00

UTC+02:00

Mbabane

20:15 +01:00

UTC+02:00

Mexico City

12:15 −07:00

UTC−06:00

Minsk

21:15 +02:00

UTC+03:00

Mogadishu

21:15 +02:00

UTC+03:00

Monaco-City

19:15 00:00

UTC+01:00

Monrovia

18:15 −01:00

UTC+00:00

Montevideo

15:15 −04:00

UTC−03:00

Moroni

21:15 +02:00

UTC+03:00

Moskova

21:15 +02:00

UTC+03:00

Muscat

22:15 +03:00

UTC+04:00

Nairobi

21:15 +02:00

UTC+03:00

Nassau

13:15 −06:00

UTC−05:00

New Delhi

23:45 +04:30

UTC+05:30

Niamey

19:15 00:00

UTC+01:00

Nicosia

20:15 +01:00

UTC+02:00

Nouakchott

18:15 −01:00

UTC+00:00

N’djamena

19:15 00:00

UTC+01:00

Oranjestad

14:15 −05:00

UTC−04:00

Oslo

19:15 00:00

UTC+01:00

Ottawa

13:15 −06:00

UTC−05:00

Ouagadougou

18:15 −01:00

UTC+00:00

Pago Pago

07:15 −12:00

UTC−11:00

Panama City

13:15 −06:00

UTC−05:00

Paramaribo

15:15 −04:00

UTC−03:00

Paris

19:15 00:00

UTC+01:00

Philipsburg

14:15 −05:00

UTC−04:00

Phnom Penh

01:15 +06:00

UTC+07:00

Port Louis

22:15 +03:00

UTC+04:00

Port Vila

05:15 +10:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

13:15 −06:00

UTC−05:00

Porto-Novo

19:15 00:00

UTC+01:00

Prague

19:15 00:00

UTC+01:00

Praia

17:15 −02:00

UTC−01:00

Pretoria

20:15 +01:00

UTC+02:00

Pristina

19:15 00:00

UTC+01:00

Pyongyang

03:15 +07:30

UTC+08:30

Quito

13:15 −06:00

UTC−05:00

Rabat

19:15 −01:00

UTC+00:00

Ramallah

20:15 +01:00

UTC+02:00

Reykjavik

18:15 −01:00

UTC+00:00

Riga

20:15 +01:00

UTC+02:00

Riyadh

21:15 +02:00

UTC+03:00

Rome

19:15 00:00

UTC+01:00

Roseau

14:15 −05:00

UTC−04:00

Saint Denis

22:15 +03:00

UTC+04:00

Saint Helier

18:15 −01:00

UTC+00:00

San Jose

12:15 −07:00

UTC−06:00

San Juan

14:15 −05:00

UTC−04:00

Sana’a

21:15 +02:00

UTC+03:00

Santiago

15:15 −05:00

UTC−04:00

Santo Domingo

14:15 −05:00

UTC−04:00

Sarajevo

19:15 00:00

UTC+01:00

Seoul

03:15 +08:00

UTC+09:00

Singapore

02:15 +07:00

UTC+08:00

Skopje

19:15 00:00

UTC+01:00

Sofia

20:15 +01:00

UTC+02:00

St George’s

14:15 −05:00

UTC−04:00

St. John’s

14:15 −05:00

UTC−04:00

Stockholm

19:15 00:00

UTC+01:00

Sucre

14:15 −05:00

UTC−04:00

Taipei

02:15 +07:00

UTC+08:00

Tallinn

20:15 +01:00

UTC+02:00

Tashkent

23:15 +04:00

UTC+05:00

Tbilisi

22:15 +03:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:15 −07:00

UTC−06:00

Tehran

21:45 +02:30

UTC+03:30

The Valley

14:15 −05:00

UTC−04:00

Thimphu

00:15 +05:00

UTC+06:00

Tirana

19:15 00:00

UTC+01:00

Tokyo

03:15 +08:00

UTC+09:00

Tripoli

20:15 +01:00

UTC+02:00

Tunis

19:15 00:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:15 +07:00

UTC+08:00

Vaduz

19:15 00:00

UTC+01:00

Vienna

19:15 00:00

UTC+01:00

Vientiane

01:15 +06:00

UTC+07:00

Vilnius

20:15 +01:00

UTC+02:00

Warsaw

19:15 00:00

UTC+01:00

Washington

13:15 −06:00

UTC−05:00

Wellington

07:15 +11:00

UTC+12:00

Willemstad

14:15 +03:00

UTC+04:00

Windhoek

20:15 +01:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:15 −01:00

UTC+00:00

Yaoundé

19:15 00:00

UTC+01:00

Yerevan

22:15 +03:00

UTC+04:00

Zagreb

19:15 00:00

UTC+01:00

Zagreb ile Saat Farkı Özeti

Zagreb'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.