0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Yalta

29.02.2024

Yalta hakkında bilgi

Yalta tam saat

29 şubat 2024, thursday, sabah
09:11:41
  • UTC+03:00
  • Europe/Simferopol
  • Gündoğumu 07:23:49
  • Gün batımı 18:30:53
Yalta ile aynı saat dilimine sahip şehirler: Alupka, Alushta, Armyansk, Bakhchysaray, Belogorsk, Chornomorskoe, Denisovka, Dzhankoy
Yalta'daki zamanla ilgili daha fazla bilgi

Yalta nerede bulunur?

Yalta "openstreetmap" haritasında nerede bulunur?

Yalta'nın konumu hakkında daha fazla bilgi
  • Kaynak:
  • Hiçbirini seçme
Büyüklük
Son kaydedilen deprem
Son 24 saatteki depremler
Yalta'e en yakın depremler
Dönemin en güçlü depremi
Deprem grubu
Litosferik plakaların sınırları

Bu dönemde dünyadaki toplam deprem sayısı:

Bugünkü toplam deprem:

Son deprem: ,

5'ten büyük depremler:

Bu dönemdeki en güçlü deprem: ,

helptectonic-plate
İngiliz Jeolojik Araştırması
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi
Avustralya Yerbilimleri Merkezi
Küresel Afet Koordinasyon ve Uyarı Sistemi
Yerbilimleri için Alman Araştırma Merkezi
Yeni Zelanda Jeolojik Tehlike Takas Merkezi
Kanada Doğal Kaynaklar Araştırma Merkezi
Tay Meteoroloji Departmanı
Atina Sismoloji Laboratuvarı
Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Servisi

Yalta şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

12

0

0

0

0

0

W

15

0

0

0

0

0

W

18

0

0

0

0

0

W

21

0

0

0

0

0

W

0

0

0

0

0

0

W

3

0

0

0

0

0

W

6

0

0

0

0

0

W

9

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s
Yalta şehrinde hava durumu hakkında daha fazla bilgi

Ay günü today, 29 şubat 2024

Bugün ay günü 20, ay 24.02.2024'de 15:30:00'de başlayan "Waning Gibbous" evresinde. Ay 23:43:00 yükselecek ve 9:12:15 olacak. Ay, "Libra" burcunda, "Virgo" takımyıldızında. Ayın aydınlatması 82.6%.

29
February, 2024
Yalta (UTC+03:00)
  • 20 ay günü
    28 Şubat 22:35 29 Şubat 23:43
  • 21 ay günü
    29 Şubat 23:43 2 Mart 0:53
Waning Gibbous
Aydınlatma 82.6%
  • Ayın doğuşu

    23:43:00, 29.02.2024

  • Ay zirvesi

    16:27:38, 29.02.2024

  • Ayın batışı

    9:12:15, 29.02.2024

  • Nadir

    16:27:38, 29.02.2024

  • Last Quarter
    3 Mar, 2024
    • Rise:
    • Set: 10:36
  • New Moon
    10 Mar, 2024
    • Rise: 7:18
    • Set: 18:57
  • First Quarter
    17 Mar, 2024
    • Rise: 10:48
    • Set:
  • Full Moon
    25 Mar, 2024
    • Rise: 19:19
    • Set: 6:45
Ay işareti
g

Libra

Takımyıldızındaki ay
f

Virgo

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,259.85
  • Açısal çap 30′00″
  • Ufkun üstünde/altında rakım +36°19′12″
  • Azimut +45°12′00″

Doğu Avrupa'da en popüler olan ezoterik ay takviminde, bir kameri ay 28, 29 veya 30 kameri gün içerebilir. Ayın ilk günü yeni ay ile başlar ve ayın doğuşuyla biter. Son ay günü ayın doğuşuyla başlar ve yeni ayla biter (bu tür ay günleri yalnızca birkaç dakika sürebilir). Ve ara ay günleri, bir ayın doğuşundan diğerine kadar olan döngüye eşittir.

Vedik (veya Hindu) ay takvimi her zaman 30 ay gününden oluşur. Bir ay gününün (tithi) süresi, Güneş ile Ay arasındaki boylamsal açının 12° artması için gereken süreye eşittir. Basitleştirmek gerekirse, Vedik takvimdeki her ay günü, yeni aylar arasındaki sürenin 1/30'una eşittir.

2024 yılında Yalta için Güneş Grafiği

Grafik yardımıyla tüm parametrelerde zaman içindeki değişimi tespit edebilir ve görsel olarak takip edebilirsiniz; yılın hangi döneminde havanın giderek karardığını anlamak; Yalta'da bir gün ışığının kaç saat olduğu ve süresinin (uzunluk veya boylam) nasıl değiştiği.
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22

29.02.2024

06:11

  • Oca
  • Şub
  • Mar
  • Nis
  • May
  • Haz
  • Tem
  • Ağu
  • Eyl
  • Eki
  • Kas
  • Ara
  • 00
  • 02
  • 04
  • 06
  • 08
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16
  • 18
  • 20
  • 22
    • Astronomik alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Deniz alacakaranlık
      • Total:
      • Total:
    • Alacakaranlık medeniyet
      • Total:
      • Total:
    • Gün:
      • Total:
    • Gece:
      • Total:
    • Now

    • Zenit:
    • Nadir:
    • Haziran Gündönümü
    • Aralık Gündönümü
    • Mart Ekinoksu
    • Eylül Ekinoksu
    • To summer time
    • To winter time

Yalta'da ayın doğuşu ve batışı (29.02.2024 UTC+03:00)

  • Yerel zaman 09:11:42

  • Evrensel saat (UTC) 09:11:42

  • Dünya'ya Uzaklık, km 399,689.74

  • Ufkun üstünde/altında rakım +13°11′23″

  • Azimut −58°35′24″

  • Ayın doğuşu 23:43:09, 29.02.2024

  • Zenit

  • Ayın batışı 09:12:27, 29.02.2024

  • Nadir 16:27:48, 29.02.2024

  • Aydınlatma 83.6 %

  • Ay evreleri 🌖 Waning Gibbous

  • Ay günü 18.69

  • Açısal çap 30′00″

  • Ay işareti Libra

  • Takımyıldızındaki ay ♍ Virgo

Ay evreleri

29.02.2024 Yalta

19 ay günü

🌖 Waning Gibbous

Last Quarter

3 Mar

18:23

New Moon

10 Mar

12:00

First Quarter

17 Mar

07:11

Full Moon

25 Mar

10:00

Yerel saat, coğrafi boylam bağlı olarak, Dünya üzerindeki belirli bir yer için belirlenir. Genellikle, aynı meridyen üzerinde bulunan tüm yerleşimler için aynıdır.
Evrensel Zaman (veya Koordineli Evrensel Zaman, UTC), UT1 standardına yaklaşan bir atomik zaman ölçeğidir (Dünya'nın uluslararası göksel koordinat sistemi ICRS'ye göre dönme açısıyla orantılı olarak hesaplanır), hangi saat dilimi saati esas alınır. UTC, uluslararası atom zamanı ile eşzamanlı olarak tanık olur.
Dünyanın merkezinden Ay'ın merkezine olan mesafe.
Ay yüksekliği — Ay'ın merkezi yönü ile gözlemcinin bulunduğu yerdeki ufuk arasındaki açı.
Ay'ın Azimutu — güney noktasından ayın merkezine ölçülen açı (0 ° ila + 180 ° batıya veya 0 ° ila −180 ° doğuya)
Ayın doğuşu, ay diskinin ufukta göründüğü zamandır. Aynı zamanda, bu parametre hem dünya ekseninin eğimine hem de uydunun kendisine olan mesafesine bağlıdır. Bu nedenle, doğru hesaplamalar için, gözlemcinin enlem ve boylam tarafından belirlenen konumu hakkında bilgi gereklidir.
Ay ertesi gün doğacak (00:00'dan sonra)
Zenit ay — "zenit" kelimesi, "başlık" olarak çevrilebilecek Arapça ifadeden gelmektedir. Genel anlamda, bu terim aynı zamanda doğrudan gözlemcinin başının üzerindeki yön anlamına gelir. Ancak gök cismi ile ilgili olarak, bu, gözlemciye göre yörüngedeki görünür hareket sürecinde ulaştığı en yüksek noktadır.
helpno-moon-zenith
Ay batışı, ay diskinin tamamen ufkun arkasına gizlendiği zamandır. Ayın doğuşu gibi bu parametre, gözlemcinin enlem ve boylamına bağlıdır, bu nedenle doğru konumunu belirtmek önemlidir.
Ay ertesi gün batacak (00:00'dan sonra)
Ayın Nadiri(en alçak nokta) — Arapça “zıt”tan; yörüngede hareket etme sürecinde ayın ulaştığı başucu veya en düşük noktanın karşısındaki nokta. Ayrıca, en alt noktanın yönü, gözlemcinin yatay düzlemine diktir.
helpno-moon-nadir
Ay aydınlatması, güneş ışığını gözlemcinin konumuna yansıtan ayın görünür yüzeyinin yüzdesidir.
Işık çizgisinin ay yüzeyi boyunca kademeli periyodik hareketi, gökyüzündeki anahatlarını değiştirir. Ayın görünür ışıklı tarafının şeklindeki bir değişikliğe ay evresi değişikliği denir. Bu nedenle, ay evresi, ayın belirli bir aydınlatma biçimini koruduğu dönemin bir sembolüdür. Aşamanın başlangıcının belirli bir zamanına rağmen, ayın birkaç gün boyunca evresinin görsel biçimini koruduğunu hatırlamakta fayda var.
Ay günü — art arda iki ayın doğuşu arasındaki zaman aralığı. İlk ay gününün yeni ay zamanında başladığını ve ayın doğuşuyla bittiğini belirtmekte fayda var. Bu durumda, son ay günü sırasıyla ayın doğuşuyla başlar ve yeni bir ay ile biter. Bu bağlamda, ilk ve son kameri günler sadece birkaç dakika sürebilir.
Kesirli bir sayı, günün başlangıcındaki kameri günün tam değerinin (00:00) hesaplandığı anlamına gelir.
Açısal çap (açısal boyut veya görünür çap) — gözlemcinin gözünden çıkan ve ölçülen nesnenin uç noktalarını birleştiren düz çizgiler arasındaki açı. Ayın ortalama açısal çapı 31′ 05″ veya ≈0.5°; Ay yörüngesinin eliptik olması nedeniyle değişir.
"Ay işareti", ayın belirli bir burç işaretine karşılık gelen ekliptiğin boylamında olduğu anlamına gelir. Ekliptik, Güneş'in yıldızlara göre yıllık hareketinin meydana geldiği, Dünya'dan görülebilen gök küresinin büyük bir dairesidir.
"Takımyıldızdaki ay", ayın gök küresinde belirli bir takımyıldızın bölgesine karşılık gelen bir noktada olduğu anlamına gelir. Gök küresi, üzerine gök cisimlerinin yansıtıldığı herhangi bir yarıçaptaki hayali bir küredir.

İlkbahar Ekinoksu 2024

20 mart
06:06:03

Yaz gündönümü 2024

20 haziran
23:50:20

September_equinox

22 eylül
15:43:12

Kış gündönümü 2024

21 aralık
12:20:30
Etkinlik Tarih (süre)
En kısa gün Yalta (2024 yıl) 21 aralık (8 hours 49 mins 19 sec)
En kısa gece Yalta (2024 yıl) 20 haziran (8 hours 26 mins 54 sec)
En uzun gün Yalta (2024) 20 haziran (15 hours 33 mins 6 sec)
En uzun gece Yalta (2024) 20 aralık (15 hours 10 mins 41 sec)

Yalta için altın saat ve mavi saat sabah ve akşam programı

Altın saat, sabah gün doğumundan yaklaşık bir saat sonra ve akşam gün batımından yaklaşık bir saat önce oluşur. Sabah, mavi saat, gün doğumundan yaklaşık 30 dakika önce, sivil alacakaranlık başladığında gerçekleşir. Akşam, alacakaranlıkta veya gün batımından yaklaşık 10 dakika sonra başlar.

Zaman çerçeveleri yalnızca gösterge niteliğindedir. Altın saat için 6°, mavi (açık mavi) saat için -4° güneşin ufka göre yüksekliğini temel alarak bir program yapıyoruz, böylece herhangi bir şehir için doğru saat bilgisi elde ediyoruz.

Date Sabah mavi saat Sabah altın saat Akşam altın saati Akşam mavisi saat
29.02 06:54 — 07:05 07:05 — 08:03 17:51 — 18:48 18:48 — 19:00
01.03 06:52 — 07:04 07:04 — 08:01 17:52 — 18:50 18:50 — 19:01
02.03 06:51 — 07:02 07:02 — 07:59 17:54 — 18:51 18:51 — 19:02
03.03 06:49 — 07:00 07:00 — 07:57 17:55 — 18:52 18:52 — 19:04
04.03 06:47 — 06:58 06:58 — 07:55 17:57 — 18:54 18:54 — 19:05
05.03 06:45 — 06:57 06:57 — 07:54 17:58 — 18:55 18:55 — 19:06
06.03 06:44 — 06:55 06:55 — 07:52 17:59 — 18:56 18:56 — 19:07
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Altın saat — güneşin ufka yakın olduğu (gün doğumundan hemen sonra veya gün batımından kısa bir süre önce), doğal ışığın yumuşak ve zengin bir altın rengi verdiği zaman dilimi.
Mavi saat — gün doğumundan kısa bir süre önce (veya gün batımından sonra), doğal ışıkta doygun mavi tonların hakim olmaya başladığı gökyüzünün yoğun maviye döndüğü bir zaman dilimi.

Yalta (09:11) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:11 +01:00

UTC+04:00

Abuja

07:11 −02:00

UTC+01:00

Accra

06:11 −03:00

UTC+00:00

Addis Ababa

09:11 00:00

UTC+03:00

Algiers

07:11 −02:00

UTC+01:00

Amman

09:11 −01:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:11 −02:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:11 −02:00

UTC+01:00

Ankara

09:11 00:00

UTC+03:00

Antananarivo

09:11 00:00

UTC+03:00

Ashkhabad

11:11 +02:00

UTC+05:00

Astana

12:11 +03:00

UTC+06:00

Asuncion

03:11 −07:00

UTC−04:00

Athens

08:11 −01:00

UTC+02:00

Baghdad

09:11 00:00

UTC+03:00

Bairiki

18:11 +09:00

UTC+12:00

Baku

10:11 +01:00

UTC+04:00

Bamako

06:11 −03:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:11 +05:00

UTC+08:00

Bangkok

13:11 +04:00

UTC+07:00

Bangui

07:11 −02:00

UTC+01:00

Banjul

06:11 −03:00

UTC+00:00

Beijing

14:11 +05:00

UTC+08:00

Beirut

08:11 −01:00

UTC+02:00

Belgrade

07:11 −02:00

UTC+01:00

Belmopan

00:11 −09:00

UTC−06:00

Berlin

07:11 −02:00

UTC+01:00

Berne

07:11 −02:00

UTC+01:00

Bishkek

12:11 +03:00

UTC+06:00

Bissau

06:11 −03:00

UTC+00:00

Bogota

01:11 −08:00

UTC−05:00

Brasilia

03:11 −06:00

UTC−03:00

Bratislava

07:11 −02:00

UTC+01:00

Brazzaville

07:11 −02:00

UTC+01:00

Bridgetown

02:11 −07:00

UTC−04:00

Brussels

07:11 −02:00

UTC+01:00

Bucharest

08:11 −01:00

UTC+02:00

Budapest

07:11 −02:00

UTC+01:00

Buenos Aires

03:11 −06:00

UTC−03:00

Bujumbura

08:11 −01:00

UTC+02:00

Cairo

08:11 −01:00

UTC+02:00

Canberra

17:11 +07:00

UTC+10:00

Caracas

02:11 −07:00

UTC−04:00

Chisinau

08:11 −01:00

UTC+02:00

Conakry

06:11 −03:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:11 −02:00

UTC+01:00

Dakar

06:11 −03:00

UTC+00:00

Damascus

09:11 −01:00

UTC+02:00

Dhaka

12:11 +03:00

UTC+06:00

Doha

09:11 00:00

UTC+03:00

Dublin

06:11 −03:00

UTC+00:00

Dushanbe

11:11 +02:00

UTC+05:00

Gaborone

08:11 −01:00

UTC+02:00

George Town

01:11 −08:00

UTC−05:00

Georgetown

02:11 −07:00

UTC−04:00

Guatemala City

00:11 −09:00

UTC−06:00

Hamilton

06:11 −03:00

UTC+00:00

Hanoi

13:11 +04:00

UTC+07:00

Harare

08:11 −01:00

UTC+02:00

Havana

01:11 −08:00

UTC−05:00

Helsinki

08:11 −01:00

UTC+02:00

Islamabad

11:11 +02:00

UTC+05:00

Jakarta

13:11 +04:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:11 −01:00

UTC+02:00

Jibuti

09:11 00:00

UTC+03:00

Juba

08:11 −01:00

UTC+02:00

Kabul

10:41 +01:30

UTC+04:30

Kampala

09:11 00:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:56 +02:45

UTC+05:45

Khartoum

08:11 −01:00

UTC+02:00

Kiev

08:11 −01:00

UTC+02:00

Kigali

08:11 −01:00

UTC+02:00

Kingston

01:11 −08:00

UTC−05:00

Kinshasa

07:11 −02:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:11 +05:00

UTC+08:00

Kuwait City

09:11 00:00

UTC+03:00

Libreville

07:11 −02:00

UTC+01:00

Lima

01:11 −08:00

UTC−05:00

Lisbon

06:11 −03:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:11 −02:00

UTC+01:00

Lome

06:11 −03:00

UTC+00:00

Londra

06:11 −03:00

UTC+00:00

Luanda

07:11 −02:00

UTC+01:00

Lusaka

08:11 −01:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:11 −02:00

UTC+01:00

Madrid

07:11 −02:00

UTC+01:00

Mamoudzou

09:11 00:00

UTC+03:00

Managua

00:11 −09:00

UTC−06:00

Manama

09:11 00:00

UTC+03:00

Manila

14:11 +05:00

UTC+08:00

Maputo

08:11 −01:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:11 −01:00

UTC+02:00

Maseru

08:11 −01:00

UTC+02:00

Mbabane

08:11 −01:00

UTC+02:00

Mexico City

00:11 −09:00

UTC−06:00

Minsk

09:11 00:00

UTC+03:00

Mogadishu

09:11 00:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:11 −02:00

UTC+01:00

Monrovia

06:11 −03:00

UTC+00:00

Montevideo

03:11 −06:00

UTC−03:00

Moroni

09:11 00:00

UTC+03:00

Moskova

09:11 00:00

UTC+03:00

Muscat

10:11 +01:00

UTC+04:00

Nairobi

09:11 00:00

UTC+03:00

Nassau

01:11 −08:00

UTC−05:00

New Delhi

11:41 +02:30

UTC+05:30

Niamey

07:11 −02:00

UTC+01:00

Nicosia

08:11 −01:00

UTC+02:00

Nouakchott

06:11 −03:00

UTC+00:00

N’djamena

07:11 −02:00

UTC+01:00

Oranjestad

02:11 −07:00

UTC−04:00

Oslo

07:11 −02:00

UTC+01:00

Ottawa

01:11 −08:00

UTC−05:00

Ouagadougou

06:11 −03:00

UTC+00:00

Pago Pago

19:11 −14:00

UTC−11:00

Panama City

01:11 −08:00

UTC−05:00

Paramaribo

03:11 −06:00

UTC−03:00

Paris

07:11 −02:00

UTC+01:00

Philipsburg

02:11 −07:00

UTC−04:00

Phnom Penh

13:11 +04:00

UTC+07:00

Port Louis

10:11 +01:00

UTC+04:00

Port Vila

17:11 +08:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:11 −08:00

UTC−05:00

Porto-Novo

07:11 −02:00

UTC+01:00

Prague

07:11 −02:00

UTC+01:00

Praia

05:11 −04:00

UTC−01:00

Pretoria

08:11 −01:00

UTC+02:00

Pristina

07:11 −02:00

UTC+01:00

Pyongyang

15:11 +05:30

UTC+08:30

Quito

01:11 −08:00

UTC−05:00

Rabat

07:11 −03:00

UTC+00:00

Ramallah

08:11 −01:00

UTC+02:00

Reykjavik

06:11 −03:00

UTC+00:00

Riga

08:11 −01:00

UTC+02:00

Riyadh

09:11 00:00

UTC+03:00

Rome

07:11 −02:00

UTC+01:00

Roseau

02:11 −07:00

UTC−04:00

Saint Denis

10:11 +01:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:11 −03:00

UTC+00:00

San Jose

00:11 −09:00

UTC−06:00

San Juan

02:11 −07:00

UTC−04:00

Sana’a

09:11 00:00

UTC+03:00

Santiago

03:11 −07:00

UTC−04:00

Santo Domingo

02:11 −07:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:11 −02:00

UTC+01:00

Seoul

15:11 +06:00

UTC+09:00

Singapore

14:11 +05:00

UTC+08:00

Skopje

07:11 −02:00

UTC+01:00

Sofia

08:11 −01:00

UTC+02:00

St George’s

02:11 −07:00

UTC−04:00

St. John’s

02:11 −07:00

UTC−04:00

Stockholm

07:11 −02:00

UTC+01:00

Sucre

02:11 −07:00

UTC−04:00

Taipei

14:11 +05:00

UTC+08:00

Tallinn

08:11 −01:00

UTC+02:00

Tashkent

11:11 +02:00

UTC+05:00

Tbilisi

10:11 +01:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:11 −09:00

UTC−06:00

Tehran

09:41 +00:30

UTC+03:30

The Valley

02:11 −07:00

UTC−04:00

Thimphu

12:11 +03:00

UTC+06:00

Tirana

07:11 −02:00

UTC+01:00

Tokyo

15:11 +06:00

UTC+09:00

Tripoli

08:11 −01:00

UTC+02:00

Tunis

07:11 −02:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:11 +05:00

UTC+08:00

Vaduz

07:11 −02:00

UTC+01:00

Vienna

07:11 −02:00

UTC+01:00

Vientiane

13:11 +04:00

UTC+07:00

Vilnius

08:11 −01:00

UTC+02:00

Warsaw

07:11 −02:00

UTC+01:00

Washington

01:11 −08:00

UTC−05:00

Wellington

19:11 +09:00

UTC+12:00

Willemstad

02:11 +01:00

UTC+04:00

Windhoek

08:11 −01:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:11 −03:00

UTC+00:00

Yaoundé

07:11 −02:00

UTC+01:00

Yerevan

10:11 +01:00

UTC+04:00

Zagreb

07:11 −02:00

UTC+01:00

Yalta ile Saat Farkı Özeti

Yalta'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.