0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Yarra Junction

22.04.2024

Yarra Junction (Avustralya) ile Novokuznetsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 19:10:44
  • Yarra Junction

  • Gündoğumu: 06:51:24
  • Gün batımı: 17:42:59
  • −3:00
  • Yarra Junction ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Gün
  • UTC+07:00
  • 16:10:44
  • Novokuznetsk

  • Gündoğumu: 05:56:16
  • Gün batımı: 20:26:06

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Nassau Tehran Novokuznetsk Yarra Junction
Pt 00:00 Pt 07:30 Pt 11:00 Pt 14:00
Pt 01:00 Pt 08:30 Pt 12:00 Pt 15:00
Pt 02:00 Pt 09:30 Pt 13:00 Pt 16:00
Pt 03:00 Pt 10:30 Pt 14:00 Pt 17:00
Pt 04:00 Pt 11:30 Pt 15:00 Pt 18:00
Pt 05:00 Pt 12:30 Pt 16:00 Pt 19:00
Pt 06:00 Pt 13:30 Pt 17:00 Pt 20:00
Pt 07:00 Pt 14:30 Pt 18:00 Pt 21:00
Pt 08:00 Pt 15:30 Pt 19:00 Pt 22:00
Pt 09:00 Pt 16:30 Pt 20:00 Pt 23:00
Pt 10:00 Pt 17:30 Pt 21:00 Sa 00:00
Pt 11:00 Pt 18:30 Pt 22:00 Sa 01:00
Pt 12:00 Pt 19:30 Pt 23:00 Sa 02:00
Pt 13:00 Pt 20:30 Sa 00:00 Sa 03:00
Pt 14:00 Pt 21:30 Sa 01:00 Sa 04:00
Pt 15:00 Pt 22:30 Sa 02:00 Sa 05:00
Pt 16:00 Pt 23:30 Sa 03:00 Sa 06:00
Pt 17:00 Sa 00:30 Sa 04:00 Sa 07:00
Pt 18:00 Sa 01:30 Sa 05:00 Sa 08:00
Pt 19:00 Sa 02:30 Sa 06:00 Sa 09:00
Pt 20:00 Sa 03:30 Sa 07:00 Sa 10:00
Pt 21:00 Sa 04:30 Sa 08:00 Sa 11:00
Pt 22:00 Sa 05:30 Sa 09:00 Sa 12:00
Pt 23:00 Sa 06:30 Sa 10:00 Sa 13:00

Gelecek Yıllar İçin Yarra Junction'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

13:10 −06:00

UTC+04:00

Abuja

10:10 −09:00

UTC+01:00

Accra

09:10 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

12:10 −07:00

UTC+03:00

Algiers

10:10 −09:00

UTC+01:00

Amman

12:10 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

11:10 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

11:10 −09:00

UTC+01:00

Ankara

12:10 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

12:10 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

14:10 −05:00

UTC+05:00

Astana

14:10 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

05:10 −14:00

UTC−04:00

Athens

12:10 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

12:10 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

21:10 +02:00

UTC+12:00

Baku

13:10 −06:00

UTC+04:00

Bamako

09:10 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

17:10 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

16:10 −03:00

UTC+07:00

Bangui

10:10 −09:00

UTC+01:00

Banjul

09:10 −10:00

UTC+00:00

Beijing

17:10 −02:00

UTC+08:00

Beirut

12:10 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

11:10 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

03:10 −16:00

UTC−06:00

Berlin

11:10 −09:00

UTC+01:00

Berne

11:10 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

15:10 −04:00

UTC+06:00

Bissau

09:10 −10:00

UTC+00:00

Bogota

04:10 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

06:10 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

11:10 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

10:10 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

05:10 −14:00

UTC−04:00

Brussels

11:10 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

12:10 −08:00

UTC+02:00

Budapest

11:10 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

06:10 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

11:10 −08:00

UTC+02:00

Cairo

11:10 −08:00

UTC+02:00

Canberra

19:10 00:00

UTC+10:00

Caracas

05:10 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

12:10 −08:00

UTC+02:00

Conakry

09:10 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

11:10 −09:00

UTC+01:00

Dakar

09:10 −10:00

UTC+00:00

Damascus

12:10 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

15:10 −04:00

UTC+06:00

Doha

12:10 −07:00

UTC+03:00

Dublin

10:10 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

14:10 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

11:10 −08:00

UTC+02:00

George Town

04:10 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

05:10 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

03:10 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

10:10 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

16:10 −03:00

UTC+07:00

Harare

11:10 −08:00

UTC+02:00

Havana

05:10 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

12:10 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

14:10 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

16:10 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

12:10 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

12:10 −07:00

UTC+03:00

Juba

11:10 −08:00

UTC+02:00

Kabul

13:40 −05:30

UTC+04:30

Kampala

12:10 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

14:55 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

11:10 −08:00

UTC+02:00

Kiev

12:10 −08:00

UTC+02:00

Kigali

11:10 −08:00

UTC+02:00

Kingston

04:10 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

10:10 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

17:10 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

12:10 −07:00

UTC+03:00

Libreville

10:10 −09:00

UTC+01:00

Lima

04:10 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

10:10 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

11:10 −09:00

UTC+01:00

Lome

09:10 −10:00

UTC+00:00

Londra

10:10 −10:00

UTC+00:00

Luanda

10:10 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

11:10 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

11:10 −09:00

UTC+01:00

Madrid

11:10 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

12:10 −07:00

UTC+03:00

Managua

03:10 −16:00

UTC−06:00

Manama

12:10 −07:00

UTC+03:00

Manila

17:10 −02:00

UTC+08:00

Maputo

11:10 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

12:10 −08:00

UTC+02:00

Maseru

11:10 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

11:10 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

03:10 −16:00

UTC−06:00

Minsk

12:10 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

12:10 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

11:10 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

09:10 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

06:10 −13:00

UTC−03:00

Moroni

12:10 −07:00

UTC+03:00

Moskova

12:10 −07:00

UTC+03:00

Muscat

13:10 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

12:10 −07:00

UTC+03:00

Nassau

05:10 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

14:40 −04:30

UTC+05:30

Niamey

10:10 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

12:10 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

09:10 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

10:10 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

05:10 −14:00

UTC−04:00

Oslo

11:10 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

05:10 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

09:10 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

22:10 −21:00

UTC−11:00

Panama City

04:10 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

06:10 −13:00

UTC−03:00

Paris

11:10 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

05:10 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

16:10 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

13:10 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

20:10 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

05:10 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

10:10 −09:00

UTC+01:00

Prague

11:10 −09:00

UTC+01:00

Praia

08:10 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

11:10 −08:00

UTC+02:00

Pristina

11:10 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

18:10 −01:30

UTC+08:30

Quito

04:10 −15:00

UTC−05:00

Rabat

10:10 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

12:10 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

09:10 −10:00

UTC+00:00

Riga

12:10 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

12:10 −07:00

UTC+03:00

Rome

11:10 −09:00

UTC+01:00

Roseau

05:10 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

13:10 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

10:10 −10:00

UTC+00:00

San Jose

03:10 −16:00

UTC−06:00

San Juan

05:10 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

12:10 −07:00

UTC+03:00

Santiago

05:10 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

05:10 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

11:10 −09:00

UTC+01:00

Seoul

18:10 −01:00

UTC+09:00

Singapore

17:10 −02:00

UTC+08:00

Skopje

11:10 −09:00

UTC+01:00

Sofia

12:10 −08:00

UTC+02:00

St George’s

05:10 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

05:10 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

11:10 −09:00

UTC+01:00

Sucre

05:10 −14:00

UTC−04:00

Taipei

17:10 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

12:10 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

14:10 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

13:10 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

03:10 −16:00

UTC−06:00

Tehran

12:40 −06:30

UTC+03:30

The Valley

05:10 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

15:10 −04:00

UTC+06:00

Tirana

11:10 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

18:10 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

11:10 −08:00

UTC+02:00

Tunis

10:10 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

17:10 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

11:10 −09:00

UTC+01:00

Vienna

11:10 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

16:10 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

12:10 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

11:10 −09:00

UTC+01:00

Washington

05:10 −15:00

UTC−05:00

Wellington

21:10 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

05:10 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

11:10 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

09:10 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

10:10 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

13:10 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

11:10 −09:00

UTC+01:00

Yarra JunctionNovokuznetsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Yarra Junction ve Novokuznetsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,617 kilometers
  • Yarra Junction'da Novokuznetsk'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Yarra Junction ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Yarra Junction'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Yarra Junction şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s