0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Turramurra

30.09.2023

Turramurra (Avustralya) ile Yalta arasındaki zaman farkı

  • 30 Eylül 2023
  • Saturday, Gün
  • UTC+10:00
  • 14:07:57
  • Turramurra

  • Gündoğumu: 05:36:21
  • Gün batımı: 17:57:39
  • −7:00
  • Turramurra ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 30 Eylül 2023
  • Saturday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 07:07:57
  • Yalta

  • Gündoğumu: 06:40:24
  • Gün batımı: 18:29:09

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Havana Yalta Tashkent Turramurra
Ct 00:00 Ct 07:00 Ct 09:00 Ct 14:00
Ct 01:00 Ct 08:00 Ct 10:00 Ct 15:00
Ct 02:00 Ct 09:00 Ct 11:00 Ct 16:00
Ct 03:00 Ct 10:00 Ct 12:00 Ct 17:00
Ct 04:00 Ct 11:00 Ct 13:00 Ct 18:00
Ct 05:00 Ct 12:00 Ct 14:00 Ct 19:00
Ct 06:00 Ct 13:00 Ct 15:00 Ct 20:00
Ct 07:00 Ct 14:00 Ct 16:00 Ct 21:00
Ct 08:00 Ct 15:00 Ct 17:00 Ct 22:00
Ct 09:00 Ct 16:00 Ct 18:00 Ct 23:00
Ct 10:00 Ct 17:00 Ct 19:00 Pa 00:00
Ct 11:00 Ct 18:00 Ct 20:00 Pa 01:00
Ct 12:00 Ct 19:00 Ct 21:00 Pa 03:00
Ct 13:00 Ct 20:00 Ct 22:00 Pa 04:00
Ct 14:00 Ct 21:00 Ct 23:00 Pa 05:00
Ct 15:00 Ct 22:00 Pa 00:00 Pa 06:00
Ct 16:00 Ct 23:00 Pa 01:00 Pa 07:00
Ct 17:00 Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 08:00
Ct 18:00 Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 09:00
Ct 19:00 Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 10:00
Ct 20:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 11:00
Ct 21:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 12:00
Ct 22:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 13:00
Ct 23:00 Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 14:00

Turramurra (14:07) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:07 −06:00

UTC+04:00

Abuja

05:07 −09:00

UTC+01:00

Accra

04:07 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:07 −07:00

UTC+03:00

Algiers

05:07 −09:00

UTC+01:00

Amman

07:07 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:07 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:07 −09:00

UTC+01:00

Ankara

07:07 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:07 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:07 −05:00

UTC+05:00

Astana

10:07 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

00:07 −14:00

UTC−04:00

Athens

07:07 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

07:07 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

16:07 +02:00

UTC+12:00

Baku

08:07 −06:00

UTC+04:00

Bamako

04:07 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:07 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

11:07 −03:00

UTC+07:00

Bangui

05:07 −09:00

UTC+01:00

Banjul

04:07 −10:00

UTC+00:00

Beijing

12:07 −02:00

UTC+08:00

Beirut

07:07 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

06:07 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

22:07 −16:00

UTC−06:00

Berlin

06:07 −09:00

UTC+01:00

Berne

06:07 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

10:07 −04:00

UTC+06:00

Bissau

04:07 −10:00

UTC+00:00

Bogota

23:07 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

01:07 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

06:07 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:07 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:07 −14:00

UTC−04:00

Brussels

06:07 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

07:07 −08:00

UTC+02:00

Budapest

06:07 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:07 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:07 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:07 −08:00

UTC+02:00

Canberra

14:07 00:00

UTC+10:00

Caracas

00:07 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

07:07 −08:00

UTC+02:00

Conakry

04:07 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:07 −09:00

UTC+01:00

Dakar

04:07 −10:00

UTC+00:00

Damascus

07:07 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

10:07 −04:00

UTC+06:00

Doha

07:07 −07:00

UTC+03:00

Dublin

05:07 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:07 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

06:07 −08:00

UTC+02:00

George Town

23:07 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

00:07 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:07 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

05:07 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

11:07 −03:00

UTC+07:00

Harare

06:07 −08:00

UTC+02:00

Havana

00:07 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

07:07 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

09:07 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

11:07 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:07 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

07:07 −07:00

UTC+03:00

Juba

06:07 −08:00

UTC+02:00

Kabul

08:37 −05:30

UTC+04:30

Kampala

07:07 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

09:52 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

06:07 −08:00

UTC+02:00

Kiev

07:07 −08:00

UTC+02:00

Kigali

06:07 −08:00

UTC+02:00

Kingston

23:07 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:07 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:07 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:07 −07:00

UTC+03:00

Libreville

05:07 −09:00

UTC+01:00

Lima

23:07 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

05:07 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:07 −09:00

UTC+01:00

Lome

04:07 −10:00

UTC+00:00

Londra

05:07 −10:00

UTC+00:00

Luanda

05:07 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

06:07 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:07 −09:00

UTC+01:00

Madrid

06:07 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:07 −07:00

UTC+03:00

Managua

22:07 −16:00

UTC−06:00

Manama

07:07 −07:00

UTC+03:00

Manila

12:07 −02:00

UTC+08:00

Maputo

06:07 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:07 −08:00

UTC+02:00

Maseru

06:07 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

06:07 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

22:07 −16:00

UTC−06:00

Minsk

07:07 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:07 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:07 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

04:07 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

01:07 −13:00

UTC−03:00

Moroni

07:07 −07:00

UTC+03:00

Moskova

07:07 −07:00

UTC+03:00

Muscat

08:07 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

07:07 −07:00

UTC+03:00

Nassau

00:07 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

09:37 −04:30

UTC+05:30

Niamey

05:07 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

07:07 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:07 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

05:07 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:07 −14:00

UTC−04:00

Oslo

06:07 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

00:07 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:07 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:07 −21:00

UTC−11:00

Panama City

23:07 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:07 −13:00

UTC−03:00

Paris

06:07 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:07 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:07 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

08:07 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

15:07 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:07 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:07 −09:00

UTC+01:00

Prague

06:07 −09:00

UTC+01:00

Praia

03:07 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

06:07 −08:00

UTC+02:00

Pristina

06:07 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:07 −01:30

UTC+08:30

Quito

23:07 −15:00

UTC−05:00

Rabat

05:07 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:07 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:07 −10:00

UTC+00:00

Riga

07:07 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

07:07 −07:00

UTC+03:00

Rome

06:07 −09:00

UTC+01:00

Roseau

00:07 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:07 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:07 −10:00

UTC+00:00

San Jose

22:07 −16:00

UTC−06:00

San Juan

00:07 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

07:07 −07:00

UTC+03:00

Santiago

01:07 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:07 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:07 −09:00

UTC+01:00

Seoul

13:07 −01:00

UTC+09:00

Singapore

12:07 −02:00

UTC+08:00

Skopje

06:07 −09:00

UTC+01:00

Sofia

07:07 −08:00

UTC+02:00

St George’s

00:07 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

00:07 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

06:07 −09:00

UTC+01:00

Sucre

00:07 −14:00

UTC−04:00

Taipei

12:07 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

07:07 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

09:07 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:07 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:07 −16:00

UTC−06:00

Tehran

07:37 −06:30

UTC+03:30

The Valley

00:07 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

10:07 −04:00

UTC+06:00

Tirana

06:07 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

13:07 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

06:07 −08:00

UTC+02:00

Tunis

05:07 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:07 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

06:07 −09:00

UTC+01:00

Vienna

06:07 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

11:07 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

07:07 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

06:07 −09:00

UTC+01:00

Washington

00:07 −15:00

UTC−05:00

Wellington

17:07 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

00:07 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

06:07 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:07 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:07 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

08:07 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

06:07 −09:00

UTC+01:00

TurramurraYalta şehirleri hakkında ek bilgi

  • Turramurra ve Yalta şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,585 kilometers
  • Turramurra'da Yalta'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Turramurra ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Turramurra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Turramurra şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s