0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Turramurra

17.04.2024

Turramurra (Avustralya) ile Samara (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+10:00
  • 14:50:20
  • Turramurra

  • Gündoğumu: 06:20:24
  • Gün batımı: 17:31:54
  • −6:00
  • Turramurra ve Samara arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Sabah
  • UTC+04:00
  • 08:50:20
  • Samara

  • Gündoğumu: 05:36:37
  • Gün batımı: 19:43:40

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Sucre Paris Samara Turramurra
Ça 00:00 Ça 06:00 Ça 08:00 Ça 14:00
Ça 01:00 Ça 07:00 Ça 09:00 Ça 15:00
Ça 02:00 Ça 08:00 Ça 10:00 Ça 16:00
Ça 03:00 Ça 09:00 Ça 11:00 Ça 17:00
Ça 04:00 Ça 10:00 Ça 12:00 Ça 18:00
Ça 05:00 Ça 11:00 Ça 13:00 Ça 19:00
Ça 06:00 Ça 12:00 Ça 14:00 Ça 20:00
Ça 07:00 Ça 13:00 Ça 15:00 Ça 21:00
Ça 08:00 Ça 14:00 Ça 16:00 Ça 22:00
Ça 09:00 Ça 15:00 Ça 17:00 Ça 23:00
Ça 10:00 Ça 16:00 Ça 18:00 Pe 00:00
Ça 11:00 Ça 17:00 Ça 19:00 Pe 01:00
Ça 12:00 Ça 18:00 Ça 20:00 Pe 02:00
Ça 13:00 Ça 19:00 Ça 21:00 Pe 03:00
Ça 14:00 Ça 20:00 Ça 22:00 Pe 04:00
Ça 15:00 Ça 21:00 Ça 23:00 Pe 05:00
Ça 16:00 Ça 22:00 Pe 00:00 Pe 06:00
Ça 17:00 Ça 23:00 Pe 01:00 Pe 07:00
Ça 18:00 Pe 00:00 Pe 02:00 Pe 08:00
Ça 19:00 Pe 01:00 Pe 03:00 Pe 09:00
Ça 20:00 Pe 02:00 Pe 04:00 Pe 10:00
Ça 21:00 Pe 03:00 Pe 05:00 Pe 11:00
Ça 22:00 Pe 04:00 Pe 06:00 Pe 12:00
Ça 23:00 Pe 05:00 Pe 07:00 Pe 13:00

Gelecek Yıllar İçin Turramurra'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

08:50 −06:00

UTC+04:00

Abuja

05:50 −09:00

UTC+01:00

Accra

04:50 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:50 −07:00

UTC+03:00

Algiers

05:50 −09:00

UTC+01:00

Amman

07:50 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:50 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:50 −09:00

UTC+01:00

Ankara

07:50 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:50 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:50 −05:00

UTC+05:00

Astana

09:50 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

00:50 −14:00

UTC−04:00

Athens

07:50 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

07:50 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

16:50 +02:00

UTC+12:00

Baku

08:50 −06:00

UTC+04:00

Bamako

04:50 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:50 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

11:50 −03:00

UTC+07:00

Bangui

05:50 −09:00

UTC+01:00

Banjul

04:50 −10:00

UTC+00:00

Beijing

12:50 −02:00

UTC+08:00

Beirut

07:50 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

06:50 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

22:50 −16:00

UTC−06:00

Berlin

06:50 −09:00

UTC+01:00

Berne

06:50 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

10:50 −04:00

UTC+06:00

Bissau

04:50 −10:00

UTC+00:00

Bogota

23:50 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

01:50 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

06:50 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:50 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:50 −14:00

UTC−04:00

Brussels

06:50 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

07:50 −08:00

UTC+02:00

Budapest

06:50 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:50 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:50 −08:00

UTC+02:00

Cairo

06:50 −08:00

UTC+02:00

Canberra

14:50 00:00

UTC+10:00

Caracas

00:50 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

07:50 −08:00

UTC+02:00

Conakry

04:50 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:50 −09:00

UTC+01:00

Dakar

04:50 −10:00

UTC+00:00

Damascus

07:50 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

10:50 −04:00

UTC+06:00

Doha

07:50 −07:00

UTC+03:00

Dublin

05:50 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:50 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

06:50 −08:00

UTC+02:00

George Town

23:50 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

00:50 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:50 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

05:50 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

11:50 −03:00

UTC+07:00

Harare

06:50 −08:00

UTC+02:00

Havana

00:50 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

07:50 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

09:50 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

11:50 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:50 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

07:50 −07:00

UTC+03:00

Juba

06:50 −08:00

UTC+02:00

Kabul

09:20 −05:30

UTC+04:30

Kampala

07:50 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:35 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

06:50 −08:00

UTC+02:00

Kiev

07:50 −08:00

UTC+02:00

Kigali

06:50 −08:00

UTC+02:00

Kingston

23:50 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:50 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:50 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:50 −07:00

UTC+03:00

Libreville

05:50 −09:00

UTC+01:00

Lima

23:50 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

05:50 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:50 −09:00

UTC+01:00

Lome

04:50 −10:00

UTC+00:00

Londra

05:50 −10:00

UTC+00:00

Luanda

05:50 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

06:50 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:50 −09:00

UTC+01:00

Madrid

06:50 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:50 −07:00

UTC+03:00

Managua

22:50 −16:00

UTC−06:00

Manama

07:50 −07:00

UTC+03:00

Manila

12:50 −02:00

UTC+08:00

Maputo

06:50 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:50 −08:00

UTC+02:00

Maseru

06:50 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

06:50 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

22:50 −16:00

UTC−06:00

Minsk

07:50 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:50 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:50 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

04:50 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

01:50 −13:00

UTC−03:00

Moroni

07:50 −07:00

UTC+03:00

Moskova

07:50 −07:00

UTC+03:00

Muscat

08:50 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

07:50 −07:00

UTC+03:00

Nassau

00:50 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

10:20 −04:30

UTC+05:30

Niamey

05:50 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

07:50 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:50 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

05:50 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:50 −14:00

UTC−04:00

Oslo

06:50 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

00:50 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:50 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:50 −21:00

UTC−11:00

Panama City

23:50 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:50 −13:00

UTC−03:00

Paris

06:50 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:50 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:50 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

08:50 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

15:50 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:50 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:50 −09:00

UTC+01:00

Prague

06:50 −09:00

UTC+01:00

Praia

03:50 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

06:50 −08:00

UTC+02:00

Pristina

06:50 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:50 −01:30

UTC+08:30

Quito

23:50 −15:00

UTC−05:00

Rabat

05:50 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

06:50 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:50 −10:00

UTC+00:00

Riga

07:50 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

07:50 −07:00

UTC+03:00

Rome

06:50 −09:00

UTC+01:00

Roseau

00:50 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:50 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:50 −10:00

UTC+00:00

San Jose

22:50 −16:00

UTC−06:00

San Juan

00:50 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

07:50 −07:00

UTC+03:00

Santiago

00:50 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:50 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:50 −09:00

UTC+01:00

Seoul

13:50 −01:00

UTC+09:00

Singapore

12:50 −02:00

UTC+08:00

Skopje

06:50 −09:00

UTC+01:00

Sofia

07:50 −08:00

UTC+02:00

St George’s

00:50 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

00:50 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

06:50 −09:00

UTC+01:00

Sucre

00:50 −14:00

UTC−04:00

Taipei

12:50 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

07:50 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

09:50 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:50 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:50 −16:00

UTC−06:00

Tehran

08:20 −06:30

UTC+03:30

The Valley

00:50 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

10:50 −04:00

UTC+06:00

Tirana

06:50 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

13:50 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

06:50 −08:00

UTC+02:00

Tunis

05:50 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:50 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

06:50 −09:00

UTC+01:00

Vienna

06:50 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

11:50 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

07:50 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

06:50 −09:00

UTC+01:00

Washington

00:50 −15:00

UTC−05:00

Wellington

16:50 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

00:50 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

06:50 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:50 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:50 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

08:50 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

06:50 −09:00

UTC+01:00

TurramurraSamara şehirleri hakkında ek bilgi

  • Turramurra ve Samara şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,640 kilometers
  • Turramurra'da Samara'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Turramurra ve Samara arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Turramurra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Turramurra şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s