0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Sydney

21.07.2024

Sydney (Avustralya) ile Ufa (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC+10:00
  • 14:15:39
  • Sydney

  • Gündoğumu: 06:56:23
  • Gün batımı: 17:09:00
  • −5:00
  • Sydney ve Ufa arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+05:00
  • 09:15:39
  • Ufa

  • Gündoğumu: 05:08:33
  • Gün batımı: 21:38:08

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

The Valley Washington Ufa Sydney
Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 09:00 Pa 14:00
Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 10:00 Pa 15:00
Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 11:00 Pa 16:00
Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 12:00 Pa 17:00
Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 13:00 Pa 18:00
Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 14:00 Pa 19:00
Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 15:00 Pa 20:00
Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 16:00 Pa 21:00
Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 17:00 Pa 22:00
Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 18:00 Pa 23:00
Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 19:00 Pt 00:00
Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 20:00 Pt 01:00
Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 21:00 Pt 02:00
Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 22:00 Pt 03:00
Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 23:00 Pt 04:00
Pa 15:00 Pa 15:00 Pt 00:00 Pt 05:00
Pa 16:00 Pa 16:00 Pt 01:00 Pt 06:00
Pa 17:00 Pa 17:00 Pt 02:00 Pt 07:00
Pa 18:00 Pa 18:00 Pt 03:00 Pt 08:00
Pa 19:00 Pa 19:00 Pt 04:00 Pt 09:00
Pa 20:00 Pa 20:00 Pt 05:00 Pt 10:00
Pa 21:00 Pa 21:00 Pt 06:00 Pt 11:00
Pa 22:00 Pa 22:00 Pt 07:00 Pt 12:00
Pa 23:00 Pa 23:00 Pt 08:00 Pt 13:00

Gelecek Yıllar İçin Sydney'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

08:15 −06:00

UTC+04:00

Abuja

05:15 −09:00

UTC+01:00

Accra

04:15 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:15 −07:00

UTC+03:00

Algiers

05:15 −09:00

UTC+01:00

Amman

07:15 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

06:15 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

06:15 −09:00

UTC+01:00

Ankara

07:15 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:15 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:15 −05:00

UTC+05:00

Astana

09:15 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

00:15 −14:00

UTC−04:00

Athens

07:15 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

07:15 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

16:15 +02:00

UTC+12:00

Baku

08:15 −06:00

UTC+04:00

Bamako

04:15 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:15 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

11:15 −03:00

UTC+07:00

Bangui

05:15 −09:00

UTC+01:00

Banjul

04:15 −10:00

UTC+00:00

Beijing

12:15 −02:00

UTC+08:00

Beirut

07:15 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

06:15 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

22:15 −16:00

UTC−06:00

Berlin

06:15 −09:00

UTC+01:00

Berne

06:15 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

10:15 −04:00

UTC+06:00

Bissau

04:15 −10:00

UTC+00:00

Bogota

23:15 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

01:15 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

06:15 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:15 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:15 −14:00

UTC−04:00

Brussels

06:15 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

07:15 −08:00

UTC+02:00

Budapest

06:15 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:15 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:15 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:15 −08:00

UTC+02:00

Canberra

14:15 00:00

UTC+10:00

Caracas

00:15 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

07:15 −08:00

UTC+02:00

Conakry

04:15 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

06:15 −09:00

UTC+01:00

Dakar

04:15 −10:00

UTC+00:00

Damascus

07:15 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

10:15 −04:00

UTC+06:00

Doha

07:15 −07:00

UTC+03:00

Dublin

05:15 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:15 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

06:15 −08:00

UTC+02:00

George Town

23:15 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

00:15 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:15 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

05:15 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

11:15 −03:00

UTC+07:00

Harare

06:15 −08:00

UTC+02:00

Havana

00:15 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

07:15 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

09:15 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

11:15 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

07:15 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

07:15 −07:00

UTC+03:00

Juba

06:15 −08:00

UTC+02:00

Kabul

08:45 −05:30

UTC+04:30

Kampala

07:15 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:00 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

06:15 −08:00

UTC+02:00

Kiev

07:15 −08:00

UTC+02:00

Kigali

06:15 −08:00

UTC+02:00

Kingston

23:15 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:15 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:15 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:15 −07:00

UTC+03:00

Libreville

05:15 −09:00

UTC+01:00

Lima

23:15 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

05:15 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

06:15 −09:00

UTC+01:00

Lome

04:15 −10:00

UTC+00:00

Londra

05:15 −10:00

UTC+00:00

Luanda

05:15 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

06:15 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

06:15 −09:00

UTC+01:00

Madrid

06:15 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:15 −07:00

UTC+03:00

Managua

22:15 −16:00

UTC−06:00

Manama

07:15 −07:00

UTC+03:00

Manila

12:15 −02:00

UTC+08:00

Maputo

06:15 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

07:15 −08:00

UTC+02:00

Maseru

06:15 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

06:15 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

22:15 −16:00

UTC−06:00

Minsk

07:15 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:15 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

06:15 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

04:15 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

01:15 −13:00

UTC−03:00

Moroni

07:15 −07:00

UTC+03:00

Moskova

07:15 −07:00

UTC+03:00

Muscat

08:15 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

07:15 −07:00

UTC+03:00

Nassau

00:15 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

09:45 −04:30

UTC+05:30

Niamey

05:15 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

07:15 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:15 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

05:15 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:15 −14:00

UTC−04:00

Oslo

06:15 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

00:15 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:15 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:15 −21:00

UTC−11:00

Panama City

23:15 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:15 −13:00

UTC−03:00

Paris

06:15 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:15 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:15 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

08:15 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

15:15 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

00:15 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:15 −09:00

UTC+01:00

Prague

06:15 −09:00

UTC+01:00

Praia

03:15 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

06:15 −08:00

UTC+02:00

Pristina

06:15 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:15 −01:30

UTC+08:30

Quito

23:15 −15:00

UTC−05:00

Rabat

05:15 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:15 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:15 −10:00

UTC+00:00

Riga

07:15 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

07:15 −07:00

UTC+03:00

Rome

06:15 −09:00

UTC+01:00

Roseau

00:15 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:15 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

05:15 −10:00

UTC+00:00

San Jose

22:15 −16:00

UTC−06:00

San Juan

00:15 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

07:15 −07:00

UTC+03:00

Santiago

00:15 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:15 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

06:15 −09:00

UTC+01:00

Seoul

13:15 −01:00

UTC+09:00

Singapore

12:15 −02:00

UTC+08:00

Skopje

06:15 −09:00

UTC+01:00

Sofia

07:15 −08:00

UTC+02:00

St George’s

00:15 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

00:15 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

06:15 −09:00

UTC+01:00

Sucre

00:15 −14:00

UTC−04:00

Taipei

12:15 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

07:15 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

09:15 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:15 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:15 −16:00

UTC−06:00

Tehran

07:45 −06:30

UTC+03:30

The Valley

00:15 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

10:15 −04:00

UTC+06:00

Tirana

06:15 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

13:15 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

06:15 −08:00

UTC+02:00

Tunis

05:15 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:15 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

06:15 −09:00

UTC+01:00

Vienna

06:15 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

11:15 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

07:15 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

06:15 −09:00

UTC+01:00

Washington

00:15 −15:00

UTC−05:00

Wellington

16:15 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

00:15 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

06:15 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:15 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:15 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

08:15 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

06:15 −09:00

UTC+01:00

Sydney — Ufa şehirleri hakkında ek bilgi

  • Sydney ve Ufa şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,331 kilometers
  • Sydney'da Ufa'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Sydney ve Ufa arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Sydney'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.