0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Southport

17.06.2024

Southport (Amerika Birleşik Devletleri) ile diğer şehirler arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

15:28 +08:00

UTC+04:00

Abuja

12:28 +05:00

UTC+01:00

Accra

11:28 +04:00

UTC+00:00

Addis Ababa

14:28 +07:00

UTC+03:00

Algiers

12:28 +05:00

UTC+01:00

Amman

14:28 +06:00

UTC+02:00

Amsterdam

13:28 +05:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

13:28 +05:00

UTC+01:00

Ankara

14:28 +07:00

UTC+03:00

Antananarivo

14:28 +07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

16:28 +09:00

UTC+05:00

Astana

16:28 +10:00

UTC+06:00

Asuncion

07:28 00:00

UTC−04:00

Athens

14:28 +06:00

UTC+02:00

Baghdad

14:28 +07:00

UTC+03:00

Bairiki

23:28 +16:00

UTC+12:00

Baku

15:28 +08:00

UTC+04:00

Bamako

11:28 +04:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

19:28 +12:00

UTC+08:00

Bangkok

18:28 +11:00

UTC+07:00

Bangui

12:28 +05:00

UTC+01:00

Banjul

11:28 +04:00

UTC+00:00

Beijing

19:28 +12:00

UTC+08:00

Beirut

14:28 +06:00

UTC+02:00

Belgrade

13:28 +05:00

UTC+01:00

Belmopan

05:28 −02:00

UTC−06:00

Berlin

13:28 +05:00

UTC+01:00

Berne

13:28 +05:00

UTC+01:00

Bishkek

17:28 +10:00

UTC+06:00

Bissau

11:28 +04:00

UTC+00:00

Bogota

06:28 −01:00

UTC−05:00

Brasilia

08:28 +01:00

UTC−03:00

Bratislava

13:28 +05:00

UTC+01:00

Brazzaville

12:28 +05:00

UTC+01:00

Bridgetown

07:28 00:00

UTC−04:00

Brussels

13:28 +05:00

UTC+01:00

Bucharest

14:28 +06:00

UTC+02:00

Budapest

13:28 +05:00

UTC+01:00

Buenos Aires

08:28 +01:00

UTC−03:00

Bujumbura

13:28 +06:00

UTC+02:00

Cairo

14:28 +06:00

UTC+02:00

Canberra

21:28 +14:00

UTC+10:00

Caracas

07:28 00:00

UTC−04:00

Chisinau

14:28 +06:00

UTC+02:00

Conakry

11:28 +04:00

UTC+00:00

Copenhagen

13:28 +05:00

UTC+01:00

Dakar

11:28 +04:00

UTC+00:00

Damascus

14:28 +06:00

UTC+02:00

Dhaka

17:28 +10:00

UTC+06:00

Doha

14:28 +07:00

UTC+03:00

Dublin

12:28 +04:00

UTC+00:00

Dushanbe

16:28 +09:00

UTC+05:00

Gaborone

13:28 +06:00

UTC+02:00

George Town

06:28 −01:00

UTC−05:00

Georgetown

07:28 00:00

UTC−04:00

Guatemala City

05:28 −02:00

UTC−06:00

Hamilton

12:28 +04:00

UTC+00:00

Hanoi

18:28 +11:00

UTC+07:00

Harare

13:28 +06:00

UTC+02:00

Havana

07:28 −01:00

UTC−05:00

Helsinki

14:28 +06:00

UTC+02:00

Islamabad

16:28 +09:00

UTC+05:00

Jakarta

18:28 +11:00

UTC+07:00

Jerusalem

14:28 +06:00

UTC+02:00

Jibuti

14:28 +07:00

UTC+03:00

Juba

13:28 +06:00

UTC+02:00

Kabul

15:58 +08:30

UTC+04:30

Kampala

14:28 +07:00

UTC+03:00

Kathmandu

17:13 +09:45

UTC+05:45

Khartoum

13:28 +06:00

UTC+02:00

Kiev

14:28 +06:00

UTC+02:00

Kigali

13:28 +06:00

UTC+02:00

Kingston

06:28 −01:00

UTC−05:00

Kinshasa

12:28 +05:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

19:28 +12:00

UTC+08:00

Kuwait City

14:28 +07:00

UTC+03:00

Libreville

12:28 +05:00

UTC+01:00

Lima

06:28 −01:00

UTC−05:00

Lisbon

12:28 +04:00

UTC+00:00

Ljubljana

13:28 +05:00

UTC+01:00

Lome

11:28 +04:00

UTC+00:00

Londra

12:28 +04:00

UTC+00:00

Luanda

12:28 +05:00

UTC+01:00

Lusaka

13:28 +06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

13:28 +05:00

UTC+01:00

Madrid

13:28 +05:00

UTC+01:00

Mamoudzou

14:28 +07:00

UTC+03:00

Managua

05:28 −02:00

UTC−06:00

Manama

14:28 +07:00

UTC+03:00

Manila

19:28 +12:00

UTC+08:00

Maputo

13:28 +06:00

UTC+02:00

Mariehamn

14:28 +06:00

UTC+02:00

Maseru

13:28 +06:00

UTC+02:00

Mbabane

13:28 +06:00

UTC+02:00

Mexico City

05:28 −02:00

UTC−06:00

Minsk

14:28 +07:00

UTC+03:00

Mogadishu

14:28 +07:00

UTC+03:00

Monaco-City

13:28 +05:00

UTC+01:00

Monrovia

11:28 +04:00

UTC+00:00

Montevideo

08:28 +01:00

UTC−03:00

Moroni

14:28 +07:00

UTC+03:00

Moskova

14:28 +07:00

UTC+03:00

Muscat

15:28 +08:00

UTC+04:00

Nairobi

14:28 +07:00

UTC+03:00

Nassau

07:28 −01:00

UTC−05:00

New Delhi

16:58 +09:30

UTC+05:30

Niamey

12:28 +05:00

UTC+01:00

Nicosia

14:28 +06:00

UTC+02:00

Nouakchott

11:28 +04:00

UTC+00:00

N’djamena

12:28 +05:00

UTC+01:00

Oranjestad

07:28 00:00

UTC−04:00

Oslo

13:28 +05:00

UTC+01:00

Ottawa

07:28 −01:00

UTC−05:00

Ouagadougou

11:28 +04:00

UTC+00:00

Pago Pago

00:28 −07:00

UTC−11:00

Panama City

06:28 −01:00

UTC−05:00

Paramaribo

08:28 +01:00

UTC−03:00

Paris

13:28 +05:00

UTC+01:00

Philipsburg

07:28 00:00

UTC−04:00

Phnom Penh

18:28 +11:00

UTC+07:00

Port Louis

15:28 +08:00

UTC+04:00

Port Vila

22:28 +15:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

07:28 −01:00

UTC−05:00

Porto-Novo

12:28 +05:00

UTC+01:00

Prague

13:28 +05:00

UTC+01:00

Praia

10:28 +03:00

UTC−01:00

Pretoria

13:28 +06:00

UTC+02:00

Pristina

13:28 +05:00

UTC+01:00

Pyongyang

20:28 +12:30

UTC+08:30

Quito

06:28 −01:00

UTC−05:00

Rabat

12:28 +04:00

UTC+00:00

Ramallah

14:28 +06:00

UTC+02:00

Reykjavik

11:28 +04:00

UTC+00:00

Riga

14:28 +06:00

UTC+02:00

Riyadh

14:28 +07:00

UTC+03:00

Rome

13:28 +05:00

UTC+01:00

Roseau

07:28 00:00

UTC−04:00

Saint Denis

15:28 +08:00

UTC+04:00

Saint Helier

12:28 +04:00

UTC+00:00

San Jose

05:28 −02:00

UTC−06:00

San Juan

07:28 00:00

UTC−04:00

Sana’a

14:28 +07:00

UTC+03:00

Santiago

07:28 00:00

UTC−04:00

Santo Domingo

07:28 00:00

UTC−04:00

Sarajevo

13:28 +05:00

UTC+01:00

Seoul

20:28 +13:00

UTC+09:00

Singapore

19:28 +12:00

UTC+08:00

Skopje

13:28 +05:00

UTC+01:00

Sofia

14:28 +06:00

UTC+02:00

St George’s

07:28 00:00

UTC−04:00

St. John’s

07:28 00:00

UTC−04:00

Stockholm

13:28 +05:00

UTC+01:00

Sucre

07:28 00:00

UTC−04:00

Taipei

19:28 +12:00

UTC+08:00

Tallinn

14:28 +06:00

UTC+02:00

Tashkent

16:28 +09:00

UTC+05:00

Tbilisi

15:28 +08:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

05:28 −02:00

UTC−06:00

Tehran

14:58 +07:30

UTC+03:30

The Valley

07:28 00:00

UTC−04:00

Thimphu

17:28 +10:00

UTC+06:00

Tirana

13:28 +05:00

UTC+01:00

Tokyo

20:28 +13:00

UTC+09:00

Tripoli

13:28 +06:00

UTC+02:00

Tunis

12:28 +05:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

19:28 +12:00

UTC+08:00

Vaduz

13:28 +05:00

UTC+01:00

Vienna

13:28 +05:00

UTC+01:00

Vientiane

18:28 +11:00

UTC+07:00

Vilnius

14:28 +06:00

UTC+02:00

Warsaw

13:28 +05:00

UTC+01:00

Washington

07:28 −01:00

UTC−05:00

Wellington

23:28 +16:00

UTC+12:00

Willemstad

07:28 +08:00

UTC+04:00

Windhoek

13:28 +06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

11:28 +04:00

UTC+00:00

Yaoundé

12:28 +05:00

UTC+01:00

Yerevan

15:28 +08:00

UTC+04:00

Zagreb

13:28 +05:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri ve dünya ülkeleri arasındaki saat farkı (başkent saat dilimi)

Afganistan

15:58 +08:30

UTC+04:30

Almanya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Amerika Birleşik Devletleri

07:28 −01:00

UTC−05:00

Amerikan Samoası

00:28 −07:00

UTC−11:00

Andorra

13:28 +05:00

UTC+01:00

Angola

12:28 +05:00

UTC+01:00

Anguilla

07:28 00:00

UTC−04:00

Antigua ve Barbuda

07:28 00:00

UTC−04:00

Arjantin

08:28 +01:00

UTC−03:00

Arnavutluk

13:28 +05:00

UTC+01:00

Aruba

07:28 00:00

UTC−04:00

Avustralya

21:28 +14:00

UTC+10:00

Avusturya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Azerbaycan

15:28 +08:00

UTC+04:00

Bahamalar

07:28 −01:00

UTC−05:00

Bahreyn

14:28 +07:00

UTC+03:00

Bangladeş

17:28 +10:00

UTC+06:00

Barbados

07:28 00:00

UTC−04:00

Belize

05:28 −02:00

UTC−06:00

Belçika

13:28 +05:00

UTC+01:00

Benin

12:28 +05:00

UTC+01:00

Bermuda

12:28 +04:00

UTC+00:00

Beyaz Rusya

14:28 +07:00

UTC+03:00

Bhutan

17:28 +10:00

UTC+06:00

Birleşik Arap Emirlikleri

15:28 +08:00

UTC+04:00

Birleşik Krallık

12:28 +04:00

UTC+00:00

Bolivya

07:28 00:00

UTC−04:00

Bosna-Hersek

13:28 +05:00

UTC+01:00

Botsvana

13:28 +06:00

UTC+02:00

Brezilya

08:28 +01:00

UTC−03:00

Brunei

19:28 +12:00

UTC+08:00

Bulgaristan

14:28 +06:00

UTC+02:00

Burkina Faso

11:28 +04:00

UTC+00:00

Burundi

13:28 +06:00

UTC+02:00

Cayman Adaları

06:28 −01:00

UTC−05:00

Cezayir

12:28 +05:00

UTC+01:00

Cibuti

14:28 +07:00

UTC+03:00

Curaçao

07:28 +08:00

UTC+04:00

Danimarka

13:28 +05:00

UTC+01:00

Demokratik Kongo Cumhuriyeti

12:28 +05:00

UTC+01:00

Dominik Cumhuriyeti

07:28 00:00

UTC−04:00

Dominika

07:28 00:00

UTC−04:00

Ekvador

06:28 −01:00

UTC−05:00

Endonezya

18:28 +11:00

UTC+07:00

Ermenistan

15:28 +08:00

UTC+04:00

Estonya

14:28 +06:00

UTC+02:00

Esvatini

13:28 +06:00

UTC+02:00

Etiyopya

14:28 +07:00

UTC+03:00

Fas

12:28 +04:00

UTC+00:00

Fildişi Sahili

11:28 +04:00

UTC+00:00

Filipinler

19:28 +12:00

UTC+08:00

Filistin Devleti

14:28 +06:00

UTC+02:00

Finlandiya

14:28 +06:00

UTC+02:00

Fransa

13:28 +05:00

UTC+01:00

Gabon

12:28 +05:00

UTC+01:00

Gambiya

11:28 +04:00

UTC+00:00

Gana

11:28 +04:00

UTC+00:00

Gine

11:28 +04:00

UTC+00:00

Gine-Bissau

11:28 +04:00

UTC+00:00

Grenada

07:28 00:00

UTC−04:00

Guatemala

05:28 −02:00

UTC−06:00

Guyana

07:28 00:00

UTC−04:00

Güney Afrika Cumhuriyeti

13:28 +06:00

UTC+02:00

Güney Kore

20:28 +13:00

UTC+09:00

Güney Sudan

13:28 +06:00

UTC+02:00

Gürcistan

15:28 +08:00

UTC+04:00

Haiti

07:28 −01:00

UTC−05:00

Hindistan

16:58 +09:30

UTC+05:30

Hollanda Krallığı

13:28 +05:00

UTC+01:00

Honduras

05:28 −02:00

UTC−06:00

Hırvatistan

13:28 +05:00

UTC+01:00

Irak

14:28 +07:00

UTC+03:00

Jamaika

06:28 −01:00

UTC−05:00

Japonya

20:28 +13:00

UTC+09:00

Jersey

12:28 +04:00

UTC+00:00

Kamboçya

18:28 +11:00

UTC+07:00

Kamerun

12:28 +05:00

UTC+01:00

Kanada

07:28 −01:00

UTC−05:00

Katar

14:28 +07:00

UTC+03:00

Kazakistan

16:28 +10:00

UTC+06:00

Kenya

14:28 +07:00

UTC+03:00

Kiribati

23:28 +16:00

UTC+12:00

Kolombiya

06:28 −01:00

UTC−05:00

Komorlar

14:28 +07:00

UTC+03:00

Kongo Cumhuriyeti

12:28 +05:00

UTC+01:00

Kosovo

13:28 +05:00

UTC+01:00

Kosta Rika

05:28 −02:00

UTC−06:00

Kuveyt

14:28 +07:00

UTC+03:00

Kuzey Kore

20:28 +12:30

UTC+08:30

Kuzey Makedonya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Küba

07:28 −01:00

UTC−05:00

Kıbrıs Cumhuriyeti

14:28 +06:00

UTC+02:00

Kırgızistan

17:28 +10:00

UTC+06:00

Laos

18:28 +11:00

UTC+07:00

Lesotho

13:28 +06:00

UTC+02:00

Letonya

14:28 +06:00

UTC+02:00

Liberya

11:28 +04:00

UTC+00:00

Libya

13:28 +06:00

UTC+02:00

Lihtenştayn

13:28 +05:00

UTC+01:00

Litvanya

14:28 +06:00

UTC+02:00

Lübnan

14:28 +06:00

UTC+02:00

Lüksemburg

13:28 +05:00

UTC+01:00

Macaristan

13:28 +05:00

UTC+01:00

Madagaskar

14:28 +07:00

UTC+03:00

Malezya

19:28 +12:00

UTC+08:00

Mali

11:28 +04:00

UTC+00:00

Mauritius

15:28 +08:00

UTC+04:00

Mayotte

14:28 +07:00

UTC+03:00

Meksika

05:28 −02:00

UTC−06:00

Moldova

14:28 +06:00

UTC+02:00

Monako

13:28 +05:00

UTC+01:00

Moritanya

11:28 +04:00

UTC+00:00

Mozambik

13:28 +06:00

UTC+02:00

Moğolistan

19:28 +12:00

UTC+08:00

Mısır

14:28 +06:00

UTC+02:00

Namibya

13:28 +06:00

UTC+02:00

Nepal

17:13 +09:45

UTC+05:45

Nijer

12:28 +05:00

UTC+01:00

Nijerya

12:28 +05:00

UTC+01:00

Nikaragua

05:28 −02:00

UTC−06:00

Norveç

13:28 +05:00

UTC+01:00

Orta Afrika Cumhuriyeti

12:28 +05:00

UTC+01:00

Pakistan

16:28 +09:00

UTC+05:00

Panama

06:28 −01:00

UTC−05:00

Paraguay

07:28 00:00

UTC−04:00

Peru

06:28 −01:00

UTC−05:00

Polonya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Portekiz

12:28 +04:00

UTC+00:00

Porto Riko

07:28 00:00

UTC−04:00

Romanya

14:28 +06:00

UTC+02:00

Ruanda

13:28 +06:00

UTC+02:00

Rusya

14:28 +07:00

UTC+03:00

Réunion

15:28 +08:00

UTC+04:00

Senegal

11:28 +04:00

UTC+00:00

Singapur

19:28 +12:00

UTC+08:00

Sint Maarten

07:28 00:00

UTC−04:00

Slovakya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Slovenya

13:28 +05:00

UTC+01:00

Somali

14:28 +07:00

UTC+03:00

Sudan

13:28 +06:00

UTC+02:00

Surinam

08:28 +01:00

UTC−03:00

Suriye

14:28 +06:00

UTC+02:00

Suudi Arabistan

14:28 +07:00

UTC+03:00

Sırbistan

13:28 +05:00

UTC+01:00

Tacikistan

16:28 +09:00

UTC+05:00

Tayland

18:28 +11:00

UTC+07:00

Tayvan

19:28 +12:00

UTC+08:00

Togo

11:28 +04:00

UTC+00:00

Tunus

12:28 +05:00

UTC+01:00

Türkiye

14:28 +07:00

UTC+03:00

Türkmenistan

16:28 +09:00

UTC+05:00

Uganda

14:28 +07:00

UTC+03:00

Ukrayna

14:28 +06:00

UTC+02:00

Umman

15:28 +08:00

UTC+04:00

Uruguay

08:28 +01:00

UTC−03:00

Vanuatu

22:28 +15:00

UTC+11:00

Venezuela

07:28 00:00

UTC−04:00

Vietnam

18:28 +11:00

UTC+07:00

Yemen

14:28 +07:00

UTC+03:00

Yeni Zelanda

23:28 +16:00

UTC+12:00

Yeşil Burun Adaları

10:28 +03:00

UTC−01:00

Yunanistan

14:28 +06:00

UTC+02:00

Zambiya

13:28 +06:00

UTC+02:00

Zimbabve

13:28 +06:00

UTC+02:00

Åland

14:28 +06:00

UTC+02:00

Çad

12:28 +05:00

UTC+01:00

Çek Cumhuriyeti

13:28 +05:00

UTC+01:00

Çin Halk Cumhuriyeti

19:28 +12:00

UTC+08:00

Özbekistan

16:28 +09:00

UTC+05:00

Ürdün

14:28 +06:00

UTC+02:00

İran

14:58 +07:30

UTC+03:30

İrlanda

12:28 +04:00

UTC+00:00

İspanya

13:28 +05:00

UTC+01:00

İsrail

14:28 +06:00

UTC+02:00

İsveç

13:28 +05:00

UTC+01:00

İsviçre

13:28 +05:00

UTC+01:00

İtalya

13:28 +05:00

UTC+01:00

İzlanda

11:28 +04:00

UTC+00:00

Şili

07:28 00:00

UTC−04:00