0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Scoresby

22.04.2024

Scoresby (Avustralya) ile Krasnoyarsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 18:49:47
  • Scoresby

  • Gündoğumu: 06:53:05
  • Gün batımı: 17:44:21
  • −3:00
  • Scoresby ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Gün
  • UTC+07:00
  • 15:49:47
  • Krasnoyarsk

  • Gündoğumu: 05:26:37
  • Gün batımı: 20:09:41

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Quito Addis Ababa Krasnoyarsk Scoresby
Pt 00:00 Pt 08:00 Pt 12:00 Pt 15:00
Pt 01:00 Pt 09:00 Pt 13:00 Pt 16:00
Pt 02:00 Pt 10:00 Pt 14:00 Pt 17:00
Pt 03:00 Pt 11:00 Pt 15:00 Pt 18:00
Pt 04:00 Pt 12:00 Pt 16:00 Pt 19:00
Pt 05:00 Pt 13:00 Pt 17:00 Pt 20:00
Pt 06:00 Pt 14:00 Pt 18:00 Pt 21:00
Pt 07:00 Pt 15:00 Pt 19:00 Pt 22:00
Pt 08:00 Pt 16:00 Pt 20:00 Pt 23:00
Pt 09:00 Pt 17:00 Pt 21:00 Sa 00:00
Pt 10:00 Pt 18:00 Pt 22:00 Sa 01:00
Pt 11:00 Pt 19:00 Pt 23:00 Sa 02:00
Pt 12:00 Pt 20:00 Sa 00:00 Sa 03:00
Pt 13:00 Pt 21:00 Sa 01:00 Sa 04:00
Pt 14:00 Pt 22:00 Sa 02:00 Sa 05:00
Pt 15:00 Pt 23:00 Sa 03:00 Sa 06:00
Pt 16:00 Sa 00:00 Sa 04:00 Sa 07:00
Pt 17:00 Sa 01:00 Sa 05:00 Sa 08:00
Pt 18:00 Sa 02:00 Sa 06:00 Sa 09:00
Pt 19:00 Sa 03:00 Sa 07:00 Sa 10:00
Pt 20:00 Sa 04:00 Sa 08:00 Sa 11:00
Pt 21:00 Sa 05:00 Sa 09:00 Sa 12:00
Pt 22:00 Sa 06:00 Sa 10:00 Sa 13:00
Pt 23:00 Sa 07:00 Sa 11:00 Sa 14:00

Gelecek Yıllar İçin Scoresby'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

12:49 −06:00

UTC+04:00

Abuja

09:49 −09:00

UTC+01:00

Accra

08:49 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

11:49 −07:00

UTC+03:00

Algiers

09:49 −09:00

UTC+01:00

Amman

11:49 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

10:49 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:49 −09:00

UTC+01:00

Ankara

11:49 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

11:49 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

13:49 −05:00

UTC+05:00

Astana

13:49 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

04:49 −14:00

UTC−04:00

Athens

11:49 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

11:49 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

20:49 +02:00

UTC+12:00

Baku

12:49 −06:00

UTC+04:00

Bamako

08:49 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

16:49 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

15:49 −03:00

UTC+07:00

Bangui

09:49 −09:00

UTC+01:00

Banjul

08:49 −10:00

UTC+00:00

Beijing

16:49 −02:00

UTC+08:00

Beirut

11:49 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

10:49 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

02:49 −16:00

UTC−06:00

Berlin

10:49 −09:00

UTC+01:00

Berne

10:49 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

14:49 −04:00

UTC+06:00

Bissau

08:49 −10:00

UTC+00:00

Bogota

03:49 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

05:49 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

10:49 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

09:49 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

04:49 −14:00

UTC−04:00

Brussels

10:49 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

11:49 −08:00

UTC+02:00

Budapest

10:49 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

05:49 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

10:49 −08:00

UTC+02:00

Cairo

10:49 −08:00

UTC+02:00

Canberra

18:49 00:00

UTC+10:00

Caracas

04:49 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

11:49 −08:00

UTC+02:00

Conakry

08:49 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:49 −09:00

UTC+01:00

Dakar

08:49 −10:00

UTC+00:00

Damascus

11:49 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

14:49 −04:00

UTC+06:00

Doha

11:49 −07:00

UTC+03:00

Dublin

09:49 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

13:49 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

10:49 −08:00

UTC+02:00

George Town

03:49 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

04:49 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

02:49 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

09:49 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

15:49 −03:00

UTC+07:00

Harare

10:49 −08:00

UTC+02:00

Havana

04:49 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

11:49 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

13:49 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

15:49 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:49 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

11:49 −07:00

UTC+03:00

Juba

10:49 −08:00

UTC+02:00

Kabul

13:19 −05:30

UTC+04:30

Kampala

11:49 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

14:34 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

10:49 −08:00

UTC+02:00

Kiev

11:49 −08:00

UTC+02:00

Kigali

10:49 −08:00

UTC+02:00

Kingston

03:49 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

09:49 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

16:49 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

11:49 −07:00

UTC+03:00

Libreville

09:49 −09:00

UTC+01:00

Lima

03:49 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

09:49 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:49 −09:00

UTC+01:00

Lome

08:49 −10:00

UTC+00:00

Londra

09:49 −10:00

UTC+00:00

Luanda

09:49 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

10:49 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:49 −09:00

UTC+01:00

Madrid

10:49 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

11:49 −07:00

UTC+03:00

Managua

02:49 −16:00

UTC−06:00

Manama

11:49 −07:00

UTC+03:00

Manila

16:49 −02:00

UTC+08:00

Maputo

10:49 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:49 −08:00

UTC+02:00

Maseru

10:49 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

10:49 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

02:49 −16:00

UTC−06:00

Minsk

11:49 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

11:49 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:49 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

08:49 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

05:49 −13:00

UTC−03:00

Moroni

11:49 −07:00

UTC+03:00

Moskova

11:49 −07:00

UTC+03:00

Muscat

12:49 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

11:49 −07:00

UTC+03:00

Nassau

04:49 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

14:19 −04:30

UTC+05:30

Niamey

09:49 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

11:49 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

08:49 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

09:49 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

04:49 −14:00

UTC−04:00

Oslo

10:49 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

04:49 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

08:49 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

21:49 −21:00

UTC−11:00

Panama City

03:49 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

05:49 −13:00

UTC−03:00

Paris

10:49 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

04:49 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

15:49 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

12:49 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

19:49 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:49 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

09:49 −09:00

UTC+01:00

Prague

10:49 −09:00

UTC+01:00

Praia

07:49 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

10:49 −08:00

UTC+02:00

Pristina

10:49 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

17:49 −01:30

UTC+08:30

Quito

03:49 −15:00

UTC−05:00

Rabat

09:49 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

11:49 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

08:49 −10:00

UTC+00:00

Riga

11:49 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

11:49 −07:00

UTC+03:00

Rome

10:49 −09:00

UTC+01:00

Roseau

04:49 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

12:49 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:49 −10:00

UTC+00:00

San Jose

02:49 −16:00

UTC−06:00

San Juan

04:49 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

11:49 −07:00

UTC+03:00

Santiago

04:49 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

04:49 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:49 −09:00

UTC+01:00

Seoul

17:49 −01:00

UTC+09:00

Singapore

16:49 −02:00

UTC+08:00

Skopje

10:49 −09:00

UTC+01:00

Sofia

11:49 −08:00

UTC+02:00

St George’s

04:49 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

04:49 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

10:49 −09:00

UTC+01:00

Sucre

04:49 −14:00

UTC−04:00

Taipei

16:49 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

11:49 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

13:49 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

12:49 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

02:49 −16:00

UTC−06:00

Tehran

12:19 −06:30

UTC+03:30

The Valley

04:49 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

14:49 −04:00

UTC+06:00

Tirana

10:49 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

17:49 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

10:49 −08:00

UTC+02:00

Tunis

09:49 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

16:49 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

10:49 −09:00

UTC+01:00

Vienna

10:49 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

15:49 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

11:49 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

10:49 −09:00

UTC+01:00

Washington

04:49 −15:00

UTC−05:00

Wellington

20:49 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

04:49 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

10:49 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

08:49 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

09:49 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

12:49 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

10:49 −09:00

UTC+01:00

ScoresbyKrasnoyarsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Scoresby ve Krasnoyarsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,552 kilometers
  • Scoresby'da Krasnoyarsk'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Scoresby ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Scoresby'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Scoresby şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s