0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

San Diego

25.02.2024

San Diego (Amerika Birleşik Devletleri) ile Dakar (Senegal) arasındaki zaman farkı

  • 25 Şubat 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC−08:00
  • 11:01:31
  • San Diego

  • Gündoğumu: 06:23:30
  • Gün batımı: 17:43:23
  • +8:00
  • San Diego ve Dakar arasındaki saat dilimi farkı +8 hours 00 mins
  • 25 Şubat 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC00:00
  • 19:01:31
  • Dakar

  • Gündoğumu: 07:30:46
  • Gün batımı: 19:18:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

San Diego Lima Dakar Pristina
Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 08:00 Pa 09:00
Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 10:00 Pa 13:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 11:00 Pa 14:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 12:00 Pa 15:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 13:00 Pa 16:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 14:00 Pa 17:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 15:00 Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 16:00 Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 17:00 Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 18:00 Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 19:00 Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 20:00 Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 05:00
Pa 21:00 Pt 00:00 Pt 05:00 Pt 06:00
Pa 22:00 Pt 01:00 Pt 06:00 Pt 07:00
Pa 23:00 Pt 02:00 Pt 07:00 Pt 08:00

San Diego (11:01) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

23:01 +12:00

UTC+04:00

Abuja

20:01 +09:00

UTC+01:00

Accra

19:01 +08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

22:01 +11:00

UTC+03:00

Algiers

20:01 +09:00

UTC+01:00

Amman

22:01 +10:00

UTC+02:00

Amsterdam

20:01 +09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:01 +09:00

UTC+01:00

Ankara

22:01 +11:00

UTC+03:00

Antananarivo

22:01 +11:00

UTC+03:00

Ashkhabad

00:01 +13:00

UTC+05:00

Astana

01:01 +14:00

UTC+06:00

Asuncion

16:01 +04:00

UTC−04:00

Athens

21:01 +10:00

UTC+02:00

Baghdad

22:01 +11:00

UTC+03:00

Bairiki

07:01 +20:00

UTC+12:00

Baku

23:01 +12:00

UTC+04:00

Bamako

19:01 +08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

03:01 +16:00

UTC+08:00

Bangkok

02:01 +15:00

UTC+07:00

Bangui

20:01 +09:00

UTC+01:00

Banjul

19:01 +08:00

UTC+00:00

Beijing

03:01 +16:00

UTC+08:00

Beirut

21:01 +10:00

UTC+02:00

Belgrade

20:01 +09:00

UTC+01:00

Belmopan

13:01 +02:00

UTC−06:00

Berlin

20:01 +09:00

UTC+01:00

Berne

20:01 +09:00

UTC+01:00

Bishkek

01:01 +14:00

UTC+06:00

Bissau

19:01 +08:00

UTC+00:00

Bogota

14:01 +03:00

UTC−05:00

Brasilia

16:01 +05:00

UTC−03:00

Bratislava

20:01 +09:00

UTC+01:00

Brazzaville

20:01 +09:00

UTC+01:00

Bridgetown

15:01 +04:00

UTC−04:00

Brussels

20:01 +09:00

UTC+01:00

Bucharest

21:01 +10:00

UTC+02:00

Budapest

20:01 +09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

16:01 +05:00

UTC−03:00

Bujumbura

21:01 +10:00

UTC+02:00

Cairo

21:01 +10:00

UTC+02:00

Canberra

06:01 +18:00

UTC+10:00

Caracas

15:01 +04:00

UTC−04:00

Chisinau

21:01 +10:00

UTC+02:00

Conakry

19:01 +08:00

UTC+00:00

Copenhagen

20:01 +09:00

UTC+01:00

Dakar

19:01 +08:00

UTC+00:00

Damascus

22:01 +10:00

UTC+02:00

Dhaka

01:01 +14:00

UTC+06:00

Doha

22:01 +11:00

UTC+03:00

Dublin

19:01 +08:00

UTC+00:00

Dushanbe

00:01 +13:00

UTC+05:00

Gaborone

21:01 +10:00

UTC+02:00

George Town

14:01 +03:00

UTC−05:00

Georgetown

15:01 +04:00

UTC−04:00

Guatemala City

13:01 +02:00

UTC−06:00

Hamilton

19:01 +08:00

UTC+00:00

Hanoi

02:01 +15:00

UTC+07:00

Harare

21:01 +10:00

UTC+02:00

Havana

14:01 +03:00

UTC−05:00

Helsinki

21:01 +10:00

UTC+02:00

Islamabad

00:01 +13:00

UTC+05:00

Jakarta

02:01 +15:00

UTC+07:00

Jerusalem

21:01 +10:00

UTC+02:00

Jibuti

22:01 +11:00

UTC+03:00

Juba

21:01 +10:00

UTC+02:00

Kabul

23:31 +12:30

UTC+04:30

Kampala

22:01 +11:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:46 +13:45

UTC+05:45

Khartoum

21:01 +10:00

UTC+02:00

Kiev

21:01 +10:00

UTC+02:00

Kigali

21:01 +10:00

UTC+02:00

Kingston

14:01 +03:00

UTC−05:00

Kinshasa

20:01 +09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

03:01 +16:00

UTC+08:00

Kuwait City

22:01 +11:00

UTC+03:00

Libreville

20:01 +09:00

UTC+01:00

Lima

14:01 +03:00

UTC−05:00

Lisbon

19:01 +08:00

UTC+00:00

Ljubljana

20:01 +09:00

UTC+01:00

Lome

19:01 +08:00

UTC+00:00

Londra

19:01 +08:00

UTC+00:00

Luanda

20:01 +09:00

UTC+01:00

Lusaka

21:01 +10:00

UTC+02:00

Luxembourg City

20:01 +09:00

UTC+01:00

Madrid

20:01 +09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

22:01 +11:00

UTC+03:00

Managua

13:01 +02:00

UTC−06:00

Manama

22:01 +11:00

UTC+03:00

Manila

03:01 +16:00

UTC+08:00

Maputo

21:01 +10:00

UTC+02:00

Mariehamn

21:01 +10:00

UTC+02:00

Maseru

21:01 +10:00

UTC+02:00

Mbabane

21:01 +10:00

UTC+02:00

Mexico City

13:01 +02:00

UTC−06:00

Minsk

22:01 +11:00

UTC+03:00

Mogadishu

22:01 +11:00

UTC+03:00

Monaco-City

20:01 +09:00

UTC+01:00

Monrovia

19:01 +08:00

UTC+00:00

Montevideo

16:01 +05:00

UTC−03:00

Moroni

22:01 +11:00

UTC+03:00

Moskova

22:01 +11:00

UTC+03:00

Muscat

23:01 +12:00

UTC+04:00

Nairobi

22:01 +11:00

UTC+03:00

Nassau

14:01 +03:00

UTC−05:00

New Delhi

00:31 +13:30

UTC+05:30

Niamey

20:01 +09:00

UTC+01:00

Nicosia

21:01 +10:00

UTC+02:00

Nouakchott

19:01 +08:00

UTC+00:00

N’djamena

20:01 +09:00

UTC+01:00

Oranjestad

15:01 +04:00

UTC−04:00

Oslo

20:01 +09:00

UTC+01:00

Ottawa

14:01 +03:00

UTC−05:00

Ouagadougou

19:01 +08:00

UTC+00:00

Pago Pago

08:01 −03:00

UTC−11:00

Panama City

14:01 +03:00

UTC−05:00

Paramaribo

16:01 +05:00

UTC−03:00

Paris

20:01 +09:00

UTC+01:00

Philipsburg

15:01 +04:00

UTC−04:00

Phnom Penh

02:01 +15:00

UTC+07:00

Port Louis

23:01 +12:00

UTC+04:00

Port Vila

06:01 +19:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:01 +03:00

UTC−05:00

Porto-Novo

20:01 +09:00

UTC+01:00

Prague

20:01 +09:00

UTC+01:00

Praia

18:01 +07:00

UTC−01:00

Pretoria

21:01 +10:00

UTC+02:00

Pristina

20:01 +09:00

UTC+01:00

Pyongyang

04:01 +16:30

UTC+08:30

Quito

14:01 +03:00

UTC−05:00

Rabat

20:01 +08:00

UTC+00:00

Ramallah

21:01 +10:00

UTC+02:00

Reykjavik

19:01 +08:00

UTC+00:00

Riga

21:01 +10:00

UTC+02:00

Riyadh

22:01 +11:00

UTC+03:00

Rome

20:01 +09:00

UTC+01:00

Roseau

15:01 +04:00

UTC−04:00

Saint Denis

23:01 +12:00

UTC+04:00

Saint Helier

19:01 +08:00

UTC+00:00

San Jose

13:01 +02:00

UTC−06:00

San Juan

15:01 +04:00

UTC−04:00

Sana’a

22:01 +11:00

UTC+03:00

Santiago

16:01 +04:00

UTC−04:00

Santo Domingo

15:01 +04:00

UTC−04:00

Sarajevo

20:01 +09:00

UTC+01:00

Seoul

04:01 +17:00

UTC+09:00

Singapore

03:01 +16:00

UTC+08:00

Skopje

20:01 +09:00

UTC+01:00

Sofia

21:01 +10:00

UTC+02:00

St George’s

15:01 +04:00

UTC−04:00

St. John’s

15:01 +04:00

UTC−04:00

Stockholm

20:01 +09:00

UTC+01:00

Sucre

15:01 +04:00

UTC−04:00

Taipei

03:01 +16:00

UTC+08:00

Tallinn

21:01 +10:00

UTC+02:00

Tashkent

00:01 +13:00

UTC+05:00

Tbilisi

23:01 +12:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

13:01 +02:00

UTC−06:00

Tehran

22:31 +11:30

UTC+03:30

The Valley

15:01 +04:00

UTC−04:00

Thimphu

01:01 +14:00

UTC+06:00

Tirana

20:01 +09:00

UTC+01:00

Tokyo

04:01 +17:00

UTC+09:00

Tripoli

21:01 +10:00

UTC+02:00

Tunis

20:01 +09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

03:01 +16:00

UTC+08:00

Vaduz

20:01 +09:00

UTC+01:00

Vienna

20:01 +09:00

UTC+01:00

Vientiane

02:01 +15:00

UTC+07:00

Vilnius

21:01 +10:00

UTC+02:00

Warsaw

20:01 +09:00

UTC+01:00

Washington

14:01 +03:00

UTC−05:00

Wellington

08:01 +20:00

UTC+12:00

Willemstad

15:01 +12:00

UTC+04:00

Windhoek

21:01 +10:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

19:01 +08:00

UTC+00:00

Yaoundé

20:01 +09:00

UTC+01:00

Yerevan

23:01 +12:00

UTC+04:00

Zagreb

20:01 +09:00

UTC+01:00

San DiegoDakar şehirleri hakkında ek bilgi

  • San Diego ve Dakar şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,009 kilometers
  • San Diego'da Dakar'ten 8 hours 00 mins uzun
  • San Diego ve Dakar arasındaki saat dilimi farkı +8 hours 00 mins

San Diego'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

San Diego şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s