0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Salisbury

29.02.2024

Salisbury (Avustralya) ile Yakutsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+11:00
  • 15:30:07
  • Salisbury

  • Gündoğumu: 07:19:07
  • Gün batımı: 20:14:51
  • −2:00
  • Salisbury ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 00 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+09:00
  • 13:30:07
  • Yakutsk

  • Gündoğumu: 07:28:51
  • Gün batımı: 17:41:23

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Brasilia Tashkent Yakutsk Salisbury
Pe 00:00 Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 14:00
Pe 01:00 Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 15:00
Pe 02:00 Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 16:00
Pe 03:00 Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 17:00
Pe 04:00 Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 18:00
Pe 05:00 Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 19:00
Pe 06:00 Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 20:00
Pe 07:00 Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 21:00
Pe 08:00 Pe 16:00 Pe 20:00 Pe 22:00
Pe 09:00 Pe 17:00 Pe 21:00 Pe 23:00
Pe 10:00 Pe 18:00 Pe 22:00 Pa 00:00
Pe 11:00 Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 01:00
Pe 12:00 Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 02:00
Pe 13:00 Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 03:00
Pe 14:00 Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 04:00
Pe 15:00 Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 05:00
Pe 16:00 Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 06:00
Pe 17:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 07:00
Pe 18:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 08:00
Pe 19:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 09:00
Pe 20:00 Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 10:00
Pe 21:00 Pa 05:00 Pa 09:00 Pa 11:00
Pe 22:00 Pa 06:00 Pa 10:00 Pa 12:00
Pe 23:00 Pa 07:00 Pa 11:00 Pa 13:00

Salisbury (15:30) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

08:30 −07:00

UTC+04:00

Abuja

05:30 −10:00

UTC+01:00

Accra

04:30 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

07:30 −08:00

UTC+03:00

Algiers

05:30 −10:00

UTC+01:00

Amman

07:30 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

05:30 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:30 −10:00

UTC+01:00

Ankara

07:30 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

07:30 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

09:30 −06:00

UTC+05:00

Astana

10:30 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

01:30 −15:00

UTC−04:00

Athens

06:30 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

07:30 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

16:30 +01:00

UTC+12:00

Baku

08:30 −07:00

UTC+04:00

Bamako

04:30 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

12:30 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

11:30 −04:00

UTC+07:00

Bangui

05:30 −10:00

UTC+01:00

Banjul

04:30 −11:00

UTC+00:00

Beijing

12:30 −03:00

UTC+08:00

Beirut

06:30 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

05:30 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

22:30 −17:00

UTC−06:00

Berlin

05:30 −10:00

UTC+01:00

Berne

05:30 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

10:30 −05:00

UTC+06:00

Bissau

04:30 −11:00

UTC+00:00

Bogota

23:30 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

01:30 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

05:30 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

05:30 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

00:30 −15:00

UTC−04:00

Brussels

05:30 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

06:30 −09:00

UTC+02:00

Budapest

05:30 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

01:30 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

06:30 −09:00

UTC+02:00

Cairo

06:30 −09:00

UTC+02:00

Canberra

15:30 −01:00

UTC+10:00

Caracas

00:30 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

06:30 −09:00

UTC+02:00

Conakry

04:30 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

05:30 −10:00

UTC+01:00

Dakar

04:30 −11:00

UTC+00:00

Damascus

07:30 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

10:30 −05:00

UTC+06:00

Doha

07:30 −08:00

UTC+03:00

Dublin

04:30 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

09:30 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

06:30 −09:00

UTC+02:00

George Town

23:30 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

00:30 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

22:30 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

04:30 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

11:30 −04:00

UTC+07:00

Harare

06:30 −09:00

UTC+02:00

Havana

23:30 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

06:30 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

09:30 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

11:30 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

06:30 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

07:30 −08:00

UTC+03:00

Juba

06:30 −09:00

UTC+02:00

Kabul

09:00 −06:30

UTC+04:30

Kampala

07:30 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:15 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

06:30 −09:00

UTC+02:00

Kiev

06:30 −09:00

UTC+02:00

Kigali

06:30 −09:00

UTC+02:00

Kingston

23:30 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

05:30 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

12:30 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

07:30 −08:00

UTC+03:00

Libreville

05:30 −10:00

UTC+01:00

Lima

23:30 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

04:30 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

05:30 −10:00

UTC+01:00

Lome

04:30 −11:00

UTC+00:00

Londra

04:30 −11:00

UTC+00:00

Luanda

05:30 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

06:30 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

05:30 −10:00

UTC+01:00

Madrid

05:30 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

07:30 −08:00

UTC+03:00

Managua

22:30 −17:00

UTC−06:00

Manama

07:30 −08:00

UTC+03:00

Manila

12:30 −03:00

UTC+08:00

Maputo

06:30 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

06:30 −09:00

UTC+02:00

Maseru

06:30 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

06:30 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

22:30 −17:00

UTC−06:00

Minsk

07:30 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

07:30 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

05:30 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

04:30 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

01:30 −14:00

UTC−03:00

Moroni

07:30 −08:00

UTC+03:00

Moskova

07:30 −08:00

UTC+03:00

Muscat

08:30 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

07:30 −08:00

UTC+03:00

Nassau

23:30 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

10:00 −05:30

UTC+05:30

Niamey

05:30 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

06:30 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

04:30 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

05:30 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

00:30 −15:00

UTC−04:00

Oslo

05:30 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

23:30 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

04:30 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

17:30 −22:00

UTC−11:00

Panama City

23:30 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

01:30 −14:00

UTC−03:00

Paris

05:30 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

00:30 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

11:30 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

08:30 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

15:30 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:30 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

05:30 −10:00

UTC+01:00

Prague

05:30 −10:00

UTC+01:00

Praia

03:30 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

06:30 −09:00

UTC+02:00

Pristina

05:30 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

13:30 −02:30

UTC+08:30

Quito

23:30 −16:00

UTC−05:00

Rabat

05:30 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

06:30 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

04:30 −11:00

UTC+00:00

Riga

06:30 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

07:30 −08:00

UTC+03:00

Rome

05:30 −10:00

UTC+01:00

Roseau

00:30 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

08:30 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

04:30 −11:00

UTC+00:00

San Jose

22:30 −17:00

UTC−06:00

San Juan

00:30 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

07:30 −08:00

UTC+03:00

Santiago

01:30 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

00:30 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

05:30 −10:00

UTC+01:00

Seoul

13:30 −02:00

UTC+09:00

Singapore

12:30 −03:00

UTC+08:00

Skopje

05:30 −10:00

UTC+01:00

Sofia

06:30 −09:00

UTC+02:00

St George’s

00:30 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

00:30 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

05:30 −10:00

UTC+01:00

Sucre

00:30 −15:00

UTC−04:00

Taipei

12:30 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

06:30 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

09:30 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

08:30 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

22:30 −17:00

UTC−06:00

Tehran

08:00 −07:30

UTC+03:30

The Valley

00:30 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

10:30 −05:00

UTC+06:00

Tirana

05:30 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

13:30 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

06:30 −09:00

UTC+02:00

Tunis

05:30 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

12:30 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

05:30 −10:00

UTC+01:00

Vienna

05:30 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

11:30 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

06:30 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

05:30 −10:00

UTC+01:00

Washington

23:30 −16:00

UTC−05:00

Wellington

17:30 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

00:30 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

06:30 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

04:30 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

05:30 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

08:30 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

05:30 −10:00

UTC+01:00

SalisburyYakutsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Salisbury ve Yakutsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,993 kilometers
  • Salisbury'da Yakutsk'ten 2 hours 00 mins uzun
  • Salisbury ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 00 mins

Salisbury'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Salisbury şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s