0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Salisbury

16.04.2024

Salisbury (Avustralya) ile Surgut (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 09:16:55
  • Salisbury

  • Gündoğumu: 06:59:48
  • Gün batımı: 18:07:53
  • −5:00
  • Salisbury ve Surgut arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Gece
  • UTC+05:00
  • 04:16:55
  • Surgut

  • Gündoğumu: 04:43:16
  • Gün batımı: 19:31:07

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Khartoum Helsinki Surgut Salisbury
Sa 00:00 Sa 01:00 Sa 03:00 Sa 08:00
Sa 01:00 Sa 02:00 Sa 04:00 Sa 09:00
Sa 02:00 Sa 03:00 Sa 05:00 Sa 10:00
Sa 03:00 Sa 04:00 Sa 06:00 Sa 11:00
Sa 04:00 Sa 05:00 Sa 07:00 Sa 12:00
Sa 05:00 Sa 06:00 Sa 08:00 Sa 13:00
Sa 06:00 Sa 07:00 Sa 09:00 Sa 14:00
Sa 07:00 Sa 08:00 Sa 10:00 Sa 15:00
Sa 08:00 Sa 09:00 Sa 11:00 Sa 16:00
Sa 09:00 Sa 10:00 Sa 12:00 Sa 17:00
Sa 10:00 Sa 11:00 Sa 13:00 Sa 18:00
Sa 11:00 Sa 12:00 Sa 14:00 Sa 19:00
Sa 12:00 Sa 13:00 Sa 15:00 Sa 20:00
Sa 13:00 Sa 14:00 Sa 16:00 Sa 21:00
Sa 14:00 Sa 15:00 Sa 17:00 Sa 22:00
Sa 15:00 Sa 16:00 Sa 18:00 Sa 23:00
Sa 16:00 Sa 17:00 Sa 19:00 Ça 00:00
Sa 17:00 Sa 18:00 Sa 20:00 Ça 01:00
Sa 18:00 Sa 19:00 Sa 21:00 Ça 02:00
Sa 19:00 Sa 20:00 Sa 22:00 Ça 03:00
Sa 20:00 Sa 21:00 Sa 23:00 Ça 04:00
Sa 21:00 Sa 22:00 Ça 00:00 Ça 05:00
Sa 22:00 Sa 23:00 Ça 01:00 Ça 06:00
Sa 23:00 Ça 00:00 Ça 02:00 Ça 07:00

Gelecek Yıllar İçin Salisbury'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

03:16 −06:00

UTC+04:00

Abuja

00:16 −09:00

UTC+01:00

Accra

23:16 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

02:16 −07:00

UTC+03:00

Algiers

00:16 −09:00

UTC+01:00

Amman

02:16 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

01:16 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:16 −09:00

UTC+01:00

Ankara

02:16 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:16 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:16 −05:00

UTC+05:00

Astana

04:16 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

19:16 −14:00

UTC−04:00

Athens

02:16 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

02:16 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

11:16 +02:00

UTC+12:00

Baku

03:16 −06:00

UTC+04:00

Bamako

23:16 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:16 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

06:16 −03:00

UTC+07:00

Bangui

00:16 −09:00

UTC+01:00

Banjul

23:16 −10:00

UTC+00:00

Beijing

07:16 −02:00

UTC+08:00

Beirut

02:16 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

01:16 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

17:16 −16:00

UTC−06:00

Berlin

01:16 −09:00

UTC+01:00

Berne

01:16 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

05:16 −04:00

UTC+06:00

Bissau

23:16 −10:00

UTC+00:00

Bogota

18:16 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

20:16 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

01:16 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:16 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:16 −14:00

UTC−04:00

Brussels

01:16 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

02:16 −08:00

UTC+02:00

Budapest

01:16 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:16 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:16 −08:00

UTC+02:00

Cairo

01:16 −08:00

UTC+02:00

Canberra

09:16 00:00

UTC+10:00

Caracas

19:16 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

02:16 −08:00

UTC+02:00

Conakry

23:16 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:16 −09:00

UTC+01:00

Dakar

23:16 −10:00

UTC+00:00

Damascus

02:16 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

05:16 −04:00

UTC+06:00

Doha

02:16 −07:00

UTC+03:00

Dublin

00:16 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:16 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

01:16 −08:00

UTC+02:00

George Town

18:16 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

19:16 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:16 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

00:16 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

06:16 −03:00

UTC+07:00

Harare

01:16 −08:00

UTC+02:00

Havana

19:16 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

02:16 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

04:16 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

06:16 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:16 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

02:16 −07:00

UTC+03:00

Juba

01:16 −08:00

UTC+02:00

Kabul

03:46 −05:30

UTC+04:30

Kampala

02:16 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

05:01 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

01:16 −08:00

UTC+02:00

Kiev

02:16 −08:00

UTC+02:00

Kigali

01:16 −08:00

UTC+02:00

Kingston

18:16 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:16 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:16 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:16 −07:00

UTC+03:00

Libreville

00:16 −09:00

UTC+01:00

Lima

18:16 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

00:16 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:16 −09:00

UTC+01:00

Lome

23:16 −10:00

UTC+00:00

Londra

00:16 −10:00

UTC+00:00

Luanda

00:16 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

01:16 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:16 −09:00

UTC+01:00

Madrid

01:16 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:16 −07:00

UTC+03:00

Managua

17:16 −16:00

UTC−06:00

Manama

02:16 −07:00

UTC+03:00

Manila

07:16 −02:00

UTC+08:00

Maputo

01:16 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:16 −08:00

UTC+02:00

Maseru

01:16 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

01:16 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

17:16 −16:00

UTC−06:00

Minsk

02:16 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:16 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:16 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

23:16 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

20:16 −13:00

UTC−03:00

Moroni

02:16 −07:00

UTC+03:00

Moskova

02:16 −07:00

UTC+03:00

Muscat

03:16 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

02:16 −07:00

UTC+03:00

Nassau

19:16 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

04:46 −04:30

UTC+05:30

Niamey

00:16 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

02:16 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:16 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

00:16 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:16 −14:00

UTC−04:00

Oslo

01:16 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

19:16 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:16 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:16 −21:00

UTC−11:00

Panama City

18:16 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:16 −13:00

UTC−03:00

Paris

01:16 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:16 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:16 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

03:16 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

10:16 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:16 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:16 −09:00

UTC+01:00

Prague

01:16 −09:00

UTC+01:00

Praia

22:16 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

01:16 −08:00

UTC+02:00

Pristina

01:16 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:16 −01:30

UTC+08:30

Quito

18:16 −15:00

UTC−05:00

Rabat

00:16 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

01:16 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:16 −10:00

UTC+00:00

Riga

02:16 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

02:16 −07:00

UTC+03:00

Rome

01:16 −09:00

UTC+01:00

Roseau

19:16 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:16 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:16 −10:00

UTC+00:00

San Jose

17:16 −16:00

UTC−06:00

San Juan

19:16 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

02:16 −07:00

UTC+03:00

Santiago

19:16 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:16 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:16 −09:00

UTC+01:00

Seoul

08:16 −01:00

UTC+09:00

Singapore

07:16 −02:00

UTC+08:00

Skopje

01:16 −09:00

UTC+01:00

Sofia

02:16 −08:00

UTC+02:00

St George’s

19:16 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

19:16 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

01:16 −09:00

UTC+01:00

Sucre

19:16 −14:00

UTC−04:00

Taipei

07:16 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

02:16 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

04:16 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:16 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:16 −16:00

UTC−06:00

Tehran

02:46 −06:30

UTC+03:30

The Valley

19:16 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

05:16 −04:00

UTC+06:00

Tirana

01:16 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

08:16 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

01:16 −08:00

UTC+02:00

Tunis

00:16 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

07:16 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

01:16 −09:00

UTC+01:00

Vienna

01:16 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

06:16 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

02:16 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

01:16 −09:00

UTC+01:00

Washington

19:16 −15:00

UTC−05:00

Wellington

11:16 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

19:16 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

01:16 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:16 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:16 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

03:16 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

01:16 −09:00

UTC+01:00

SalisburySurgut şehirleri hakkında ek bilgi

  • Salisbury ve Surgut şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,468 kilometers
  • Salisbury'da Surgut'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Salisbury ve Surgut arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Salisbury'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Salisbury şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s