0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Salisbury

27.05.2024

Salisbury (Avustralya) ile Sevastopol arasındaki zaman farkı

  • 27 Mayıs 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 06:42:37
  • Salisbury

  • Gündoğumu: 07:33:38
  • Gün batımı: 17:29:27
  • −7:00
  • Salisbury ve Sevastopol arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 26 Mayıs 2024
  • Sunday, Akşam
  • UTC+03:00
  • 23:42:37
  • Sevastopol

  • Gündoğumu: 05:09:10
  • Gün batımı: 20:19:42

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Luanda Sevastopol Ashkhabad Salisbury
Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 09:00
Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 10:00
Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 11:00
Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 12:00
Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 13:00
Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 14:00
Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 15:00
Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 16:00
Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 17:00
Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 18:00
Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 19:00
Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 20:00
Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 21:00
Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 22:00
Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 23:00
Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 19:00 Pt 00:00
Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 20:00 Pt 01:00
Pa 17:00 Pa 19:00 Pa 21:00 Pt 02:00
Pa 18:00 Pa 20:00 Pa 22:00 Pt 03:00
Pa 19:00 Pa 21:00 Pa 23:00 Pt 04:00
Pa 20:00 Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 05:00
Pa 21:00 Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 06:00
Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 02:00 Pt 07:00
Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 03:00 Pt 08:00

Gelecek Yıllar İçin Salisbury'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

00:42 −06:00

UTC+04:00

Abuja

21:42 −09:00

UTC+01:00

Accra

20:42 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

23:42 −07:00

UTC+03:00

Algiers

21:42 −09:00

UTC+01:00

Amman

23:42 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

22:42 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

22:42 −09:00

UTC+01:00

Ankara

23:42 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

23:42 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

01:42 −05:00

UTC+05:00

Astana

01:42 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

16:42 −14:00

UTC−04:00

Athens

23:42 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

23:42 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

08:42 +02:00

UTC+12:00

Baku

00:42 −06:00

UTC+04:00

Bamako

20:42 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

04:42 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

03:42 −03:00

UTC+07:00

Bangui

21:42 −09:00

UTC+01:00

Banjul

20:42 −10:00

UTC+00:00

Beijing

04:42 −02:00

UTC+08:00

Beirut

23:42 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

22:42 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

14:42 −16:00

UTC−06:00

Berlin

22:42 −09:00

UTC+01:00

Berne

22:42 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

02:42 −04:00

UTC+06:00

Bissau

20:42 −10:00

UTC+00:00

Bogota

15:42 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

17:42 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

22:42 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

21:42 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

16:42 −14:00

UTC−04:00

Brussels

22:42 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

23:42 −08:00

UTC+02:00

Budapest

22:42 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

17:42 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

22:42 −08:00

UTC+02:00

Cairo

23:42 −08:00

UTC+02:00

Canberra

06:42 00:00

UTC+10:00

Caracas

16:42 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

23:42 −08:00

UTC+02:00

Conakry

20:42 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

22:42 −09:00

UTC+01:00

Dakar

20:42 −10:00

UTC+00:00

Damascus

23:42 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

02:42 −04:00

UTC+06:00

Doha

23:42 −07:00

UTC+03:00

Dublin

21:42 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

01:42 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

22:42 −08:00

UTC+02:00

George Town

15:42 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

16:42 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

14:42 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

21:42 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

03:42 −03:00

UTC+07:00

Harare

22:42 −08:00

UTC+02:00

Havana

16:42 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

23:42 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

01:42 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

03:42 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

23:42 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

23:42 −07:00

UTC+03:00

Juba

22:42 −08:00

UTC+02:00

Kabul

01:12 −05:30

UTC+04:30

Kampala

23:42 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

02:27 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

22:42 −08:00

UTC+02:00

Kiev

23:42 −08:00

UTC+02:00

Kigali

22:42 −08:00

UTC+02:00

Kingston

15:42 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

21:42 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

04:42 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

23:42 −07:00

UTC+03:00

Libreville

21:42 −09:00

UTC+01:00

Lima

15:42 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

21:42 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

22:42 −09:00

UTC+01:00

Lome

20:42 −10:00

UTC+00:00

Londra

21:42 −10:00

UTC+00:00

Luanda

21:42 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

22:42 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

22:42 −09:00

UTC+01:00

Madrid

22:42 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

23:42 −07:00

UTC+03:00

Managua

14:42 −16:00

UTC−06:00

Manama

23:42 −07:00

UTC+03:00

Manila

04:42 −02:00

UTC+08:00

Maputo

22:42 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

23:42 −08:00

UTC+02:00

Maseru

22:42 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

22:42 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

14:42 −16:00

UTC−06:00

Minsk

23:42 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

23:42 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

22:42 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

20:42 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

17:42 −13:00

UTC−03:00

Moroni

23:42 −07:00

UTC+03:00

Moskova

23:42 −07:00

UTC+03:00

Muscat

00:42 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

23:42 −07:00

UTC+03:00

Nassau

16:42 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

02:12 −04:30

UTC+05:30

Niamey

21:42 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

23:42 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

20:42 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

21:42 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

16:42 −14:00

UTC−04:00

Oslo

22:42 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

16:42 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

20:42 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

09:42 −21:00

UTC−11:00

Panama City

15:42 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

17:42 −13:00

UTC−03:00

Paris

22:42 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

16:42 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

03:42 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

00:42 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

07:42 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

16:42 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

21:42 −09:00

UTC+01:00

Prague

22:42 −09:00

UTC+01:00

Praia

19:42 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

22:42 −08:00

UTC+02:00

Pristina

22:42 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

05:42 −01:30

UTC+08:30

Quito

15:42 −15:00

UTC−05:00

Rabat

21:42 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

23:42 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

20:42 −10:00

UTC+00:00

Riga

23:42 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

23:42 −07:00

UTC+03:00

Rome

22:42 −09:00

UTC+01:00

Roseau

16:42 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

00:42 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

21:42 −10:00

UTC+00:00

San Jose

14:42 −16:00

UTC−06:00

San Juan

16:42 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

23:42 −07:00

UTC+03:00

Santiago

16:42 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

16:42 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

22:42 −09:00

UTC+01:00

Seoul

05:42 −01:00

UTC+09:00

Singapore

04:42 −02:00

UTC+08:00

Skopje

22:42 −09:00

UTC+01:00

Sofia

23:42 −08:00

UTC+02:00

St George’s

16:42 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

16:42 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

22:42 −09:00

UTC+01:00

Sucre

16:42 −14:00

UTC−04:00

Taipei

04:42 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

23:42 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

01:42 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

00:42 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

14:42 −16:00

UTC−06:00

Tehran

00:12 −06:30

UTC+03:30

The Valley

16:42 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

02:42 −04:00

UTC+06:00

Tirana

22:42 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

05:42 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

22:42 −08:00

UTC+02:00

Tunis

21:42 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

04:42 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

22:42 −09:00

UTC+01:00

Vienna

22:42 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

03:42 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

23:42 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

22:42 −09:00

UTC+01:00

Washington

16:42 −15:00

UTC−05:00

Wellington

08:42 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

16:42 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

22:42 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

20:42 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

21:42 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

00:42 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

22:42 −09:00

UTC+01:00

Salisbury — Sevastopol şehirleri hakkında ek bilgi

  • Salisbury ve Sevastopol şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,073 kilometers
  • Salisbury'da Sevastopol'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Salisbury ve Sevastopol arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Salisbury'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.