0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Salisbury

01.12.2023

Salisbury (Avustralya) ile Barnaul (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 18:36:16
  • Salisbury

  • Gündoğumu: 06:10:26
  • Gün batımı: 20:35:53
  • −4:00
  • Salisbury ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins
  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Gün
  • UTC+07:00
  • 14:36:16
  • Barnaul

  • Gündoğumu: 09:17:41
  • Gün batımı: 17:12:45

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Montevideo Barnaul Tokyo Salisbury
Pa 00:00 Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 14:00
Pa 01:00 Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 15:00
Pa 02:00 Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 16:00
Pa 03:00 Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 17:00
Pa 04:00 Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 18:00
Pa 05:00 Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 19:00
Pa 06:00 Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 20:00
Pa 07:00 Pa 17:00 Pa 19:00 Pa 21:00
Pa 08:00 Pa 18:00 Pa 20:00 Pa 22:00
Pa 09:00 Pa 19:00 Pa 21:00 Pa 23:00
Pa 10:00 Pa 20:00 Pa 22:00 Ct 00:00
Pa 11:00 Pa 21:00 Pa 23:00 Ct 01:00
Pa 12:00 Pa 22:00 Ct 00:00 Ct 02:00
Pa 13:00 Pa 23:00 Ct 01:00 Ct 03:00
Pa 14:00 Ct 00:00 Ct 02:00 Ct 04:00
Pa 15:00 Ct 01:00 Ct 03:00 Ct 05:00
Pa 16:00 Ct 02:00 Ct 04:00 Ct 06:00
Pa 17:00 Ct 03:00 Ct 05:00 Ct 07:00
Pa 18:00 Ct 04:00 Ct 06:00 Ct 08:00
Pa 19:00 Ct 05:00 Ct 07:00 Ct 09:00
Pa 20:00 Ct 06:00 Ct 08:00 Ct 10:00
Pa 21:00 Ct 07:00 Ct 09:00 Ct 11:00
Pa 22:00 Ct 08:00 Ct 10:00 Ct 12:00
Pa 23:00 Ct 09:00 Ct 11:00 Ct 13:00

Salisbury (18:36) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

11:36 −07:00

UTC+04:00

Abuja

08:36 −10:00

UTC+01:00

Accra

07:36 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

10:36 −08:00

UTC+03:00

Algiers

08:36 −10:00

UTC+01:00

Amman

10:36 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:36 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:36 −10:00

UTC+01:00

Ankara

10:36 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

10:36 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

12:36 −06:00

UTC+05:00

Astana

13:36 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

04:36 −15:00

UTC−04:00

Athens

09:36 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

10:36 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

19:36 +01:00

UTC+12:00

Baku

11:36 −07:00

UTC+04:00

Bamako

07:36 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

15:36 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

14:36 −04:00

UTC+07:00

Bangui

08:36 −10:00

UTC+01:00

Banjul

07:36 −11:00

UTC+00:00

Beijing

15:36 −03:00

UTC+08:00

Beirut

09:36 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

08:36 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

01:36 −17:00

UTC−06:00

Berlin

08:36 −10:00

UTC+01:00

Berne

08:36 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

13:36 −05:00

UTC+06:00

Bissau

07:36 −11:00

UTC+00:00

Bogota

02:36 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

04:36 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

08:36 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

08:36 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

03:36 −15:00

UTC−04:00

Brussels

08:36 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

09:36 −09:00

UTC+02:00

Budapest

08:36 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

04:36 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

09:36 −09:00

UTC+02:00

Cairo

09:36 −09:00

UTC+02:00

Canberra

18:36 −01:00

UTC+10:00

Caracas

03:36 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

09:36 −09:00

UTC+02:00

Conakry

07:36 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:36 −10:00

UTC+01:00

Dakar

07:36 −11:00

UTC+00:00

Damascus

10:36 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

13:36 −05:00

UTC+06:00

Doha

10:36 −08:00

UTC+03:00

Dublin

07:36 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

12:36 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

09:36 −09:00

UTC+02:00

George Town

02:36 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

03:36 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

01:36 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

07:36 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

14:36 −04:00

UTC+07:00

Harare

09:36 −09:00

UTC+02:00

Havana

02:36 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

09:36 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

12:36 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

14:36 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:36 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

10:36 −08:00

UTC+03:00

Juba

09:36 −09:00

UTC+02:00

Kabul

12:06 −06:30

UTC+04:30

Kampala

10:36 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

13:21 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

09:36 −09:00

UTC+02:00

Kiev

09:36 −09:00

UTC+02:00

Kigali

09:36 −09:00

UTC+02:00

Kingston

02:36 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

08:36 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

15:36 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

10:36 −08:00

UTC+03:00

Libreville

08:36 −10:00

UTC+01:00

Lima

02:36 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

07:36 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:36 −10:00

UTC+01:00

Lome

07:36 −11:00

UTC+00:00

Londra

07:36 −11:00

UTC+00:00

Luanda

08:36 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

09:36 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:36 −10:00

UTC+01:00

Madrid

08:36 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

10:36 −08:00

UTC+03:00

Managua

01:36 −17:00

UTC−06:00

Manama

10:36 −08:00

UTC+03:00

Manila

15:36 −03:00

UTC+08:00

Maputo

09:36 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:36 −09:00

UTC+02:00

Maseru

09:36 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

09:36 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

01:36 −17:00

UTC−06:00

Minsk

10:36 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

10:36 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:36 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

07:36 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

04:36 −14:00

UTC−03:00

Moroni

10:36 −08:00

UTC+03:00

Moskova

10:36 −08:00

UTC+03:00

Muscat

11:36 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

10:36 −08:00

UTC+03:00

Nassau

02:36 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

13:06 −05:30

UTC+05:30

Niamey

08:36 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

09:36 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

07:36 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

08:36 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

03:36 −15:00

UTC−04:00

Oslo

08:36 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

02:36 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

07:36 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

20:36 −22:00

UTC−11:00

Panama City

02:36 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

04:36 −14:00

UTC−03:00

Paris

08:36 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

03:36 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

14:36 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

11:36 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

18:36 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:36 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

08:36 −10:00

UTC+01:00

Prague

08:36 −10:00

UTC+01:00

Praia

06:36 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

09:36 −09:00

UTC+02:00

Pristina

08:36 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

16:36 −02:30

UTC+08:30

Quito

02:36 −16:00

UTC−05:00

Rabat

08:36 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

09:36 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

07:36 −11:00

UTC+00:00

Riga

09:36 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

10:36 −08:00

UTC+03:00

Rome

08:36 −10:00

UTC+01:00

Roseau

03:36 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

11:36 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:36 −11:00

UTC+00:00

San Jose

01:36 −17:00

UTC−06:00

San Juan

03:36 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

10:36 −08:00

UTC+03:00

Santiago

04:36 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

03:36 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:36 −10:00

UTC+01:00

Seoul

16:36 −02:00

UTC+09:00

Singapore

15:36 −03:00

UTC+08:00

Skopje

08:36 −10:00

UTC+01:00

Sofia

09:36 −09:00

UTC+02:00

St George’s

03:36 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

03:36 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

08:36 −10:00

UTC+01:00

Sucre

03:36 −15:00

UTC−04:00

Taipei

15:36 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

09:36 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

12:36 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

11:36 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

01:36 −17:00

UTC−06:00

Tehran

11:06 −07:30

UTC+03:30

The Valley

03:36 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

13:36 −05:00

UTC+06:00

Tirana

08:36 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

16:36 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

09:36 −09:00

UTC+02:00

Tunis

08:36 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

15:36 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

08:36 −10:00

UTC+01:00

Vienna

08:36 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

14:36 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

09:36 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

08:36 −10:00

UTC+01:00

Washington

02:36 −16:00

UTC−05:00

Wellington

20:36 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

03:36 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

09:36 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

07:36 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

08:36 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

11:36 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

08:36 −10:00

UTC+01:00

SalisburyBarnaul şehirleri hakkında ek bilgi

  • Salisbury ve Barnaul şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,427 kilometers
  • Salisbury'da Barnaul'ten 4 hours 00 mins uzun
  • Salisbury ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins

Salisbury'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Salisbury şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s