0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

22.07.2024

Queensferry (Avustralya) ile Rostov (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 11:46:00
  • Queensferry

  • Gündoğumu: 07:29:03
  • Gün batımı: 17:22:04
  • −7:00
  • Queensferry ve Rostov arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+03:00
  • 04:46:00
  • Rostov

  • Gündoğumu: 04:02:22
  • Gün batımı: 20:57:28

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Vaduz Rostov Tehran Queensferry
Pt 00:00 Pt 01:00 Pt 01:30 Pt 08:00
Pt 01:00 Pt 02:00 Pt 02:30 Pt 09:00
Pt 02:00 Pt 03:00 Pt 03:30 Pt 10:00
Pt 03:00 Pt 04:00 Pt 04:30 Pt 11:00
Pt 04:00 Pt 05:00 Pt 05:30 Pt 12:00
Pt 05:00 Pt 06:00 Pt 06:30 Pt 13:00
Pt 06:00 Pt 07:00 Pt 07:30 Pt 14:00
Pt 07:00 Pt 08:00 Pt 08:30 Pt 15:00
Pt 08:00 Pt 09:00 Pt 09:30 Pt 16:00
Pt 09:00 Pt 10:00 Pt 10:30 Pt 17:00
Pt 10:00 Pt 11:00 Pt 11:30 Pt 18:00
Pt 11:00 Pt 12:00 Pt 12:30 Pt 19:00
Pt 12:00 Pt 13:00 Pt 13:30 Pt 20:00
Pt 13:00 Pt 14:00 Pt 14:30 Pt 21:00
Pt 14:00 Pt 15:00 Pt 15:30 Pt 22:00
Pt 15:00 Pt 16:00 Pt 16:30 Pt 23:00
Pt 16:00 Pt 17:00 Pt 17:30 Sa 00:00
Pt 17:00 Pt 18:00 Pt 18:30 Sa 01:00
Pt 18:00 Pt 19:00 Pt 19:30 Sa 02:00
Pt 19:00 Pt 20:00 Pt 20:30 Sa 03:00
Pt 20:00 Pt 21:00 Pt 21:30 Sa 04:00
Pt 21:00 Pt 22:00 Pt 22:30 Sa 05:00
Pt 22:00 Pt 23:00 Pt 23:30 Sa 06:00
Pt 23:00 Sa 00:00 Sa 00:30 Sa 07:00

Gelecek Yıllar İçin Queensferry'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

05:46 −06:00

UTC+04:00

Abuja

02:46 −09:00

UTC+01:00

Accra

01:46 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

04:46 −07:00

UTC+03:00

Algiers

02:46 −09:00

UTC+01:00

Amman

04:46 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

03:46 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

03:46 −09:00

UTC+01:00

Ankara

04:46 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

04:46 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

06:46 −05:00

UTC+05:00

Astana

06:46 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

21:46 −14:00

UTC−04:00

Athens

04:46 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

04:46 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

13:46 +02:00

UTC+12:00

Baku

05:46 −06:00

UTC+04:00

Bamako

01:46 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

09:46 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

08:46 −03:00

UTC+07:00

Bangui

02:46 −09:00

UTC+01:00

Banjul

01:46 −10:00

UTC+00:00

Beijing

09:46 −02:00

UTC+08:00

Beirut

04:46 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

03:46 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

19:46 −16:00

UTC−06:00

Berlin

03:46 −09:00

UTC+01:00

Berne

03:46 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

07:46 −04:00

UTC+06:00

Bissau

01:46 −10:00

UTC+00:00

Bogota

20:46 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

22:46 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

03:46 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

02:46 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

21:46 −14:00

UTC−04:00

Brussels

03:46 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

04:46 −08:00

UTC+02:00

Budapest

03:46 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

22:46 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

03:46 −08:00

UTC+02:00

Cairo

04:46 −08:00

UTC+02:00

Canberra

11:46 00:00

UTC+10:00

Caracas

21:46 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

04:46 −08:00

UTC+02:00

Conakry

01:46 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

03:46 −09:00

UTC+01:00

Dakar

01:46 −10:00

UTC+00:00

Damascus

04:46 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

07:46 −04:00

UTC+06:00

Doha

04:46 −07:00

UTC+03:00

Dublin

02:46 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

06:46 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

03:46 −08:00

UTC+02:00

George Town

20:46 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

21:46 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

19:46 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

02:46 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

08:46 −03:00

UTC+07:00

Harare

03:46 −08:00

UTC+02:00

Havana

21:46 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

04:46 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

06:46 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

08:46 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

04:46 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

04:46 −07:00

UTC+03:00

Juba

03:46 −08:00

UTC+02:00

Kabul

06:16 −05:30

UTC+04:30

Kampala

04:46 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

07:31 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

03:46 −08:00

UTC+02:00

Kiev

04:46 −08:00

UTC+02:00

Kigali

03:46 −08:00

UTC+02:00

Kingston

20:46 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

02:46 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

09:46 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

04:46 −07:00

UTC+03:00

Libreville

02:46 −09:00

UTC+01:00

Lima

20:46 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

02:46 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

03:46 −09:00

UTC+01:00

Lome

01:46 −10:00

UTC+00:00

Londra

02:46 −10:00

UTC+00:00

Luanda

02:46 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

03:46 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

03:46 −09:00

UTC+01:00

Madrid

03:46 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

04:46 −07:00

UTC+03:00

Managua

19:46 −16:00

UTC−06:00

Manama

04:46 −07:00

UTC+03:00

Manila

09:46 −02:00

UTC+08:00

Maputo

03:46 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

04:46 −08:00

UTC+02:00

Maseru

03:46 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

03:46 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

19:46 −16:00

UTC−06:00

Minsk

04:46 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

04:46 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

03:46 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

01:46 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

22:46 −13:00

UTC−03:00

Moroni

04:46 −07:00

UTC+03:00

Moskova

04:46 −07:00

UTC+03:00

Muscat

05:46 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

04:46 −07:00

UTC+03:00

Nassau

21:46 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

07:16 −04:30

UTC+05:30

Niamey

02:46 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

04:46 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

01:46 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

02:46 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

21:46 −14:00

UTC−04:00

Oslo

03:46 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

21:46 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

01:46 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

14:46 −21:00

UTC−11:00

Panama City

20:46 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

22:46 −13:00

UTC−03:00

Paris

03:46 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

21:46 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

08:46 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

05:46 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

12:46 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

21:46 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

02:46 −09:00

UTC+01:00

Prague

03:46 −09:00

UTC+01:00

Praia

00:46 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

03:46 −08:00

UTC+02:00

Pristina

03:46 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

10:46 −01:30

UTC+08:30

Quito

20:46 −15:00

UTC−05:00

Rabat

02:46 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

04:46 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

01:46 −10:00

UTC+00:00

Riga

04:46 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

04:46 −07:00

UTC+03:00

Rome

03:46 −09:00

UTC+01:00

Roseau

21:46 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

05:46 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

02:46 −10:00

UTC+00:00

San Jose

19:46 −16:00

UTC−06:00

San Juan

21:46 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

04:46 −07:00

UTC+03:00

Santiago

21:46 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

21:46 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

03:46 −09:00

UTC+01:00

Seoul

10:46 −01:00

UTC+09:00

Singapore

09:46 −02:00

UTC+08:00

Skopje

03:46 −09:00

UTC+01:00

Sofia

04:46 −08:00

UTC+02:00

St George’s

21:46 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

21:46 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

03:46 −09:00

UTC+01:00

Sucre

21:46 −14:00

UTC−04:00

Taipei

09:46 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

04:46 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

06:46 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

05:46 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

19:46 −16:00

UTC−06:00

Tehran

05:16 −06:30

UTC+03:30

The Valley

21:46 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

07:46 −04:00

UTC+06:00

Tirana

03:46 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

10:46 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

03:46 −08:00

UTC+02:00

Tunis

02:46 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

09:46 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

03:46 −09:00

UTC+01:00

Vienna

03:46 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

08:46 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

04:46 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

03:46 −09:00

UTC+01:00

Washington

21:46 −15:00

UTC−05:00

Wellington

13:46 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

21:46 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

03:46 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

01:46 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

02:46 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

05:46 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

03:46 −09:00

UTC+01:00

Queensferry — Rostov şehirleri hakkında ek bilgi

  • Queensferry ve Rostov şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,431 kilometers
  • Queensferry'da Rostov'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Queensferry ve Rostov arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Queensferry'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.