0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

14.04.2024

Queensferry (Avustralya) ile Orenburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 10:51:27
  • Queensferry

  • Gündoğumu: 06:45:14
  • Gün batımı: 17:53:33
  • −5:00
  • Queensferry ve Orenburg arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+05:00
  • 05:51:27
  • Orenburg

  • Gündoğumu: 06:25:23
  • Gün batımı: 20:14:21

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Santiago Ottawa Orenburg Queensferry
Ct 00:00 Ct 00:00 Ct 09:00 Ct 14:00
Ct 01:00 Ct 01:00 Ct 10:00 Ct 15:00
Ct 02:00 Ct 02:00 Ct 11:00 Ct 16:00
Ct 03:00 Ct 03:00 Ct 12:00 Ct 17:00
Ct 04:00 Ct 04:00 Ct 13:00 Ct 18:00
Ct 05:00 Ct 05:00 Ct 14:00 Ct 19:00
Ct 06:00 Ct 06:00 Ct 15:00 Ct 20:00
Ct 07:00 Ct 07:00 Ct 16:00 Ct 21:00
Ct 08:00 Ct 08:00 Ct 17:00 Ct 22:00
Ct 09:00 Ct 09:00 Ct 18:00 Ct 23:00
Ct 10:00 Ct 10:00 Ct 19:00 Pa 00:00
Ct 11:00 Ct 11:00 Ct 20:00 Pa 01:00
Ct 12:00 Ct 12:00 Ct 21:00 Pa 02:00
Ct 13:00 Ct 13:00 Ct 22:00 Pa 03:00
Ct 14:00 Ct 14:00 Ct 23:00 Pa 04:00
Ct 15:00 Ct 15:00 Pa 00:00 Pa 05:00
Ct 16:00 Ct 16:00 Pa 01:00 Pa 06:00
Ct 17:00 Ct 17:00 Pa 02:00 Pa 07:00
Ct 18:00 Ct 18:00 Pa 03:00 Pa 08:00
Ct 19:00 Ct 19:00 Pa 04:00 Pa 09:00
Ct 20:00 Ct 20:00 Pa 05:00 Pa 10:00
Ct 21:00 Ct 21:00 Pa 06:00 Pa 11:00
Ct 22:00 Ct 22:00 Pa 07:00 Pa 12:00
Ct 23:00 Ct 23:00 Pa 08:00 Pa 13:00

Gelecek Yıllar İçin Queensferry'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

04:51 −06:00

UTC+04:00

Abuja

01:51 −09:00

UTC+01:00

Accra

00:51 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

03:51 −07:00

UTC+03:00

Algiers

01:51 −09:00

UTC+01:00

Amman

03:51 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

02:51 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

02:51 −09:00

UTC+01:00

Ankara

03:51 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

03:51 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

05:51 −05:00

UTC+05:00

Astana

05:51 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

20:51 −14:00

UTC−04:00

Athens

03:51 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

03:51 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

12:51 +02:00

UTC+12:00

Baku

04:51 −06:00

UTC+04:00

Bamako

00:51 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

08:51 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

07:51 −03:00

UTC+07:00

Bangui

01:51 −09:00

UTC+01:00

Banjul

00:51 −10:00

UTC+00:00

Beijing

08:51 −02:00

UTC+08:00

Beirut

03:51 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

02:51 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

18:51 −16:00

UTC−06:00

Berlin

02:51 −09:00

UTC+01:00

Berne

02:51 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

06:51 −04:00

UTC+06:00

Bissau

00:51 −10:00

UTC+00:00

Bogota

19:51 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

21:51 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

02:51 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

01:51 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

20:51 −14:00

UTC−04:00

Brussels

02:51 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

03:51 −08:00

UTC+02:00

Budapest

02:51 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

21:51 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

02:51 −08:00

UTC+02:00

Cairo

02:51 −08:00

UTC+02:00

Canberra

10:51 00:00

UTC+10:00

Caracas

20:51 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

03:51 −08:00

UTC+02:00

Conakry

00:51 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

02:51 −09:00

UTC+01:00

Dakar

00:51 −10:00

UTC+00:00

Damascus

03:51 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

06:51 −04:00

UTC+06:00

Doha

03:51 −07:00

UTC+03:00

Dublin

01:51 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

05:51 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

02:51 −08:00

UTC+02:00

George Town

19:51 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

20:51 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

18:51 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

01:51 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

07:51 −03:00

UTC+07:00

Harare

02:51 −08:00

UTC+02:00

Havana

20:51 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

03:51 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

05:51 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

07:51 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

03:51 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

03:51 −07:00

UTC+03:00

Juba

02:51 −08:00

UTC+02:00

Kabul

05:21 −05:30

UTC+04:30

Kampala

03:51 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

06:36 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

02:51 −08:00

UTC+02:00

Kiev

03:51 −08:00

UTC+02:00

Kigali

02:51 −08:00

UTC+02:00

Kingston

19:51 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

01:51 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

08:51 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

03:51 −07:00

UTC+03:00

Libreville

01:51 −09:00

UTC+01:00

Lima

19:51 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

01:51 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

02:51 −09:00

UTC+01:00

Lome

00:51 −10:00

UTC+00:00

Londra

01:51 −10:00

UTC+00:00

Luanda

01:51 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

02:51 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

02:51 −09:00

UTC+01:00

Madrid

02:51 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

03:51 −07:00

UTC+03:00

Managua

18:51 −16:00

UTC−06:00

Manama

03:51 −07:00

UTC+03:00

Manila

08:51 −02:00

UTC+08:00

Maputo

02:51 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

03:51 −08:00

UTC+02:00

Maseru

02:51 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

02:51 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

18:51 −16:00

UTC−06:00

Minsk

03:51 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

03:51 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

02:51 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

00:51 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

21:51 −13:00

UTC−03:00

Moroni

03:51 −07:00

UTC+03:00

Moskova

03:51 −07:00

UTC+03:00

Muscat

04:51 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

03:51 −07:00

UTC+03:00

Nassau

20:51 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

06:21 −04:30

UTC+05:30

Niamey

01:51 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

03:51 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

00:51 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

01:51 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

20:51 −14:00

UTC−04:00

Oslo

02:51 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

20:51 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

00:51 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

13:51 −21:00

UTC−11:00

Panama City

19:51 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

21:51 −13:00

UTC−03:00

Paris

02:51 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

20:51 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

07:51 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

04:51 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

11:51 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

20:51 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

01:51 −09:00

UTC+01:00

Prague

02:51 −09:00

UTC+01:00

Praia

23:51 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

02:51 −08:00

UTC+02:00

Pristina

02:51 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

09:51 −01:30

UTC+08:30

Quito

19:51 −15:00

UTC−05:00

Rabat

00:51 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

02:51 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

00:51 −10:00

UTC+00:00

Riga

03:51 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

03:51 −07:00

UTC+03:00

Rome

02:51 −09:00

UTC+01:00

Roseau

20:51 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

04:51 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

01:51 −10:00

UTC+00:00

San Jose

18:51 −16:00

UTC−06:00

San Juan

20:51 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

03:51 −07:00

UTC+03:00

Santiago

20:51 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

20:51 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

02:51 −09:00

UTC+01:00

Seoul

09:51 −01:00

UTC+09:00

Singapore

08:51 −02:00

UTC+08:00

Skopje

02:51 −09:00

UTC+01:00

Sofia

03:51 −08:00

UTC+02:00

St George’s

20:51 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

20:51 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

02:51 −09:00

UTC+01:00

Sucre

20:51 −14:00

UTC−04:00

Taipei

08:51 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

03:51 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

05:51 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

04:51 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

18:51 −16:00

UTC−06:00

Tehran

04:21 −06:30

UTC+03:30

The Valley

20:51 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

06:51 −04:00

UTC+06:00

Tirana

02:51 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

09:51 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

02:51 −08:00

UTC+02:00

Tunis

01:51 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

08:51 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

02:51 −09:00

UTC+01:00

Vienna

02:51 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

07:51 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

03:51 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

02:51 −09:00

UTC+01:00

Washington

20:51 −15:00

UTC−05:00

Wellington

12:51 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

20:51 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

02:51 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

00:51 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

01:51 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

04:51 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

02:51 −09:00

UTC+01:00

QueensferryOrenburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Queensferry ve Orenburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,262 kilometers
  • Queensferry'da Orenburg'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Queensferry ve Orenburg arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Queensferry'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Queensferry şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s