0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

20.04.2024

Queensferry (Avustralya) ile Kaliningrad (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 20 Nisan 2024
  • Saturday, Gece
  • UTC+10:00
  • 01:01:38
  • Queensferry

  • Gündoğumu: 06:50:50
  • Gün batımı: 17:45:14
  • −8:00
  • Queensferry ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 19 Nisan 2024
  • Friday, Gün
  • UTC+02:00
  • 17:01:38
  • Kaliningrad

  • Gündoğumu: 05:26:30
  • Gün batımı: 19:49:45

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Guatemala City Havana Kaliningrad Queensferry
Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 08:00 Pa 16:00
Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 09:00 Pa 17:00
Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 10:00 Pa 18:00
Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 11:00 Pa 19:00
Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 12:00 Pa 20:00
Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 13:00 Pa 21:00
Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 14:00 Pa 22:00
Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 15:00 Pa 23:00
Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 16:00 Ct 00:00
Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 17:00 Ct 01:00
Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 18:00 Ct 02:00
Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 19:00 Ct 03:00
Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 20:00 Ct 04:00
Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 21:00 Ct 05:00
Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 22:00 Ct 06:00
Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 23:00 Ct 07:00
Pa 16:00 Pa 18:00 Ct 00:00 Ct 08:00
Pa 17:00 Pa 19:00 Ct 01:00 Ct 09:00
Pa 18:00 Pa 20:00 Ct 02:00 Ct 10:00
Pa 19:00 Pa 21:00 Ct 03:00 Ct 11:00
Pa 20:00 Pa 22:00 Ct 04:00 Ct 12:00
Pa 21:00 Pa 23:00 Ct 05:00 Ct 13:00
Pa 22:00 Ct 00:00 Ct 06:00 Ct 14:00
Pa 23:00 Ct 01:00 Ct 07:00 Ct 15:00

Gelecek Yıllar İçin Queensferry'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

19:01 −06:00

UTC+04:00

Abuja

16:01 −09:00

UTC+01:00

Accra

15:01 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

18:01 −07:00

UTC+03:00

Algiers

16:01 −09:00

UTC+01:00

Amman

18:01 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

17:01 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

17:01 −09:00

UTC+01:00

Ankara

18:01 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

18:01 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

20:01 −05:00

UTC+05:00

Astana

20:01 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

11:01 −14:00

UTC−04:00

Athens

18:01 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

18:01 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

03:01 +02:00

UTC+12:00

Baku

19:01 −06:00

UTC+04:00

Bamako

15:01 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

23:01 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

22:01 −03:00

UTC+07:00

Bangui

16:01 −09:00

UTC+01:00

Banjul

15:01 −10:00

UTC+00:00

Beijing

23:01 −02:00

UTC+08:00

Beirut

18:01 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

17:01 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

09:01 −16:00

UTC−06:00

Berlin

17:01 −09:00

UTC+01:00

Berne

17:01 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

21:01 −04:00

UTC+06:00

Bissau

15:01 −10:00

UTC+00:00

Bogota

10:01 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

12:01 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

17:01 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

16:01 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

11:01 −14:00

UTC−04:00

Brussels

17:01 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

18:01 −08:00

UTC+02:00

Budapest

17:01 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

12:01 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

17:01 −08:00

UTC+02:00

Cairo

17:01 −08:00

UTC+02:00

Canberra

01:01 00:00

UTC+10:00

Caracas

11:01 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

18:01 −08:00

UTC+02:00

Conakry

15:01 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

17:01 −09:00

UTC+01:00

Dakar

15:01 −10:00

UTC+00:00

Damascus

18:01 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

21:01 −04:00

UTC+06:00

Doha

18:01 −07:00

UTC+03:00

Dublin

16:01 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

20:01 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

17:01 −08:00

UTC+02:00

George Town

10:01 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

11:01 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

09:01 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

16:01 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

22:01 −03:00

UTC+07:00

Harare

17:01 −08:00

UTC+02:00

Havana

11:01 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

18:01 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

20:01 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

22:01 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

18:01 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

18:01 −07:00

UTC+03:00

Juba

17:01 −08:00

UTC+02:00

Kabul

19:31 −05:30

UTC+04:30

Kampala

18:01 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:46 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

17:01 −08:00

UTC+02:00

Kiev

18:01 −08:00

UTC+02:00

Kigali

17:01 −08:00

UTC+02:00

Kingston

10:01 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

16:01 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

23:01 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

18:01 −07:00

UTC+03:00

Libreville

16:01 −09:00

UTC+01:00

Lima

10:01 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

16:01 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

17:01 −09:00

UTC+01:00

Lome

15:01 −10:00

UTC+00:00

Londra

16:01 −10:00

UTC+00:00

Luanda

16:01 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

17:01 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

17:01 −09:00

UTC+01:00

Madrid

17:01 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

18:01 −07:00

UTC+03:00

Managua

09:01 −16:00

UTC−06:00

Manama

18:01 −07:00

UTC+03:00

Manila

23:01 −02:00

UTC+08:00

Maputo

17:01 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

18:01 −08:00

UTC+02:00

Maseru

17:01 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

17:01 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

09:01 −16:00

UTC−06:00

Minsk

18:01 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

18:01 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

17:01 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

15:01 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

12:01 −13:00

UTC−03:00

Moroni

18:01 −07:00

UTC+03:00

Moskova

18:01 −07:00

UTC+03:00

Muscat

19:01 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

18:01 −07:00

UTC+03:00

Nassau

11:01 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

20:31 −04:30

UTC+05:30

Niamey

16:01 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

18:01 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

15:01 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

16:01 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

11:01 −14:00

UTC−04:00

Oslo

17:01 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

11:01 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

15:01 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

04:01 −21:00

UTC−11:00

Panama City

10:01 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

12:01 −13:00

UTC−03:00

Paris

17:01 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

11:01 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

22:01 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

19:01 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

02:01 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

11:01 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

16:01 −09:00

UTC+01:00

Prague

17:01 −09:00

UTC+01:00

Praia

14:01 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

17:01 −08:00

UTC+02:00

Pristina

17:01 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

00:01 −01:30

UTC+08:30

Quito

10:01 −15:00

UTC−05:00

Rabat

16:01 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

17:01 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

15:01 −10:00

UTC+00:00

Riga

18:01 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

18:01 −07:00

UTC+03:00

Rome

17:01 −09:00

UTC+01:00

Roseau

11:01 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

19:01 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

16:01 −10:00

UTC+00:00

San Jose

09:01 −16:00

UTC−06:00

San Juan

11:01 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

18:01 −07:00

UTC+03:00

Santiago

11:01 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

11:01 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

17:01 −09:00

UTC+01:00

Seoul

00:01 −01:00

UTC+09:00

Singapore

23:01 −02:00

UTC+08:00

Skopje

17:01 −09:00

UTC+01:00

Sofia

18:01 −08:00

UTC+02:00

St George’s

11:01 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

11:01 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

17:01 −09:00

UTC+01:00

Sucre

11:01 −14:00

UTC−04:00

Taipei

23:01 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

18:01 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

20:01 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

19:01 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

09:01 −16:00

UTC−06:00

Tehran

18:31 −06:30

UTC+03:30

The Valley

11:01 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

21:01 −04:00

UTC+06:00

Tirana

17:01 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

00:01 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

17:01 −08:00

UTC+02:00

Tunis

16:01 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

23:01 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

17:01 −09:00

UTC+01:00

Vienna

17:01 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

22:01 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

18:01 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

17:01 −09:00

UTC+01:00

Washington

11:01 −15:00

UTC−05:00

Wellington

03:01 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

11:01 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

17:01 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

15:01 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

16:01 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

19:01 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

17:01 −09:00

UTC+01:00

QueensferryKaliningrad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Queensferry ve Kaliningrad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 15,574 kilometers
  • Queensferry'da Kaliningrad'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Queensferry ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Queensferry'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Queensferry şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s