0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

14.04.2024

Queensferry (Avustralya) ile Gagra arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC+10:00
  • 12:24:56
  • Queensferry

  • Gündoğumu: 06:45:14
  • Gün batımı: 17:53:33
  • −6:00
  • Queensferry ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+04:00
  • 06:24:56
  • Gagra

  • Gündoğumu: 06:39:17
  • Gün batımı: 20:01:13

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

San Jose Gagra Bangkok Queensferry
Ct 00:00 Ct 10:00 Ct 13:00 Ct 16:00
Ct 01:00 Ct 11:00 Ct 14:00 Ct 17:00
Ct 02:00 Ct 12:00 Ct 15:00 Ct 18:00
Ct 03:00 Ct 13:00 Ct 16:00 Ct 19:00
Ct 04:00 Ct 14:00 Ct 17:00 Ct 20:00
Ct 05:00 Ct 15:00 Ct 18:00 Ct 21:00
Ct 06:00 Ct 16:00 Ct 19:00 Ct 22:00
Ct 07:00 Ct 17:00 Ct 20:00 Ct 23:00
Ct 08:00 Ct 18:00 Ct 21:00 Pa 00:00
Ct 09:00 Ct 19:00 Ct 22:00 Pa 01:00
Ct 10:00 Ct 20:00 Ct 23:00 Pa 02:00
Ct 11:00 Ct 21:00 Pa 00:00 Pa 03:00
Ct 12:00 Ct 22:00 Pa 01:00 Pa 04:00
Ct 13:00 Ct 23:00 Pa 02:00 Pa 05:00
Ct 14:00 Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 06:00
Ct 15:00 Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 07:00
Ct 16:00 Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 08:00
Ct 17:00 Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 09:00
Ct 18:00 Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 10:00
Ct 19:00 Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 11:00
Ct 20:00 Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 12:00
Ct 21:00 Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 13:00
Ct 22:00 Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 14:00
Ct 23:00 Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 15:00

Gelecek Yıllar İçin Queensferry'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

06:24 −06:00

UTC+04:00

Abuja

03:24 −09:00

UTC+01:00

Accra

02:24 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

05:24 −07:00

UTC+03:00

Algiers

03:24 −09:00

UTC+01:00

Amman

05:24 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

04:24 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:24 −09:00

UTC+01:00

Ankara

05:24 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

05:24 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

07:24 −05:00

UTC+05:00

Astana

07:24 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

22:24 −14:00

UTC−04:00

Athens

05:24 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

05:24 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

14:24 +02:00

UTC+12:00

Baku

06:24 −06:00

UTC+04:00

Bamako

02:24 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:24 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

09:24 −03:00

UTC+07:00

Bangui

03:24 −09:00

UTC+01:00

Banjul

02:24 −10:00

UTC+00:00

Beijing

10:24 −02:00

UTC+08:00

Beirut

05:24 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

04:24 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

20:24 −16:00

UTC−06:00

Berlin

04:24 −09:00

UTC+01:00

Berne

04:24 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

08:24 −04:00

UTC+06:00

Bissau

02:24 −10:00

UTC+00:00

Bogota

21:24 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

23:24 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

04:24 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

03:24 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

22:24 −14:00

UTC−04:00

Brussels

04:24 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

05:24 −08:00

UTC+02:00

Budapest

04:24 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

23:24 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

04:24 −08:00

UTC+02:00

Cairo

04:24 −08:00

UTC+02:00

Canberra

12:24 00:00

UTC+10:00

Caracas

22:24 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

05:24 −08:00

UTC+02:00

Conakry

02:24 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

04:24 −09:00

UTC+01:00

Dakar

02:24 −10:00

UTC+00:00

Damascus

05:24 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

08:24 −04:00

UTC+06:00

Doha

05:24 −07:00

UTC+03:00

Dublin

03:24 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

07:24 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

04:24 −08:00

UTC+02:00

George Town

21:24 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

22:24 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

20:24 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

03:24 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

09:24 −03:00

UTC+07:00

Harare

04:24 −08:00

UTC+02:00

Havana

22:24 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

05:24 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

07:24 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

09:24 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

05:24 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

05:24 −07:00

UTC+03:00

Juba

04:24 −08:00

UTC+02:00

Kabul

06:54 −05:30

UTC+04:30

Kampala

05:24 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

08:09 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

04:24 −08:00

UTC+02:00

Kiev

05:24 −08:00

UTC+02:00

Kigali

04:24 −08:00

UTC+02:00

Kingston

21:24 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

03:24 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:24 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

05:24 −07:00

UTC+03:00

Libreville

03:24 −09:00

UTC+01:00

Lima

21:24 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

03:24 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

04:24 −09:00

UTC+01:00

Lome

02:24 −10:00

UTC+00:00

Londra

03:24 −10:00

UTC+00:00

Luanda

03:24 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

04:24 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

04:24 −09:00

UTC+01:00

Madrid

04:24 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

05:24 −07:00

UTC+03:00

Managua

20:24 −16:00

UTC−06:00

Manama

05:24 −07:00

UTC+03:00

Manila

10:24 −02:00

UTC+08:00

Maputo

04:24 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

05:24 −08:00

UTC+02:00

Maseru

04:24 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

04:24 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

20:24 −16:00

UTC−06:00

Minsk

05:24 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

05:24 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

04:24 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

02:24 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

23:24 −13:00

UTC−03:00

Moroni

05:24 −07:00

UTC+03:00

Moskova

05:24 −07:00

UTC+03:00

Muscat

06:24 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

05:24 −07:00

UTC+03:00

Nassau

22:24 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

07:54 −04:30

UTC+05:30

Niamey

03:24 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

05:24 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

02:24 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

03:24 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

22:24 −14:00

UTC−04:00

Oslo

04:24 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

22:24 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

02:24 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

15:24 −21:00

UTC−11:00

Panama City

21:24 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

23:24 −13:00

UTC−03:00

Paris

04:24 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

22:24 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

09:24 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

06:24 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

13:24 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:24 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

03:24 −09:00

UTC+01:00

Prague

04:24 −09:00

UTC+01:00

Praia

01:24 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

04:24 −08:00

UTC+02:00

Pristina

04:24 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

11:24 −01:30

UTC+08:30

Quito

21:24 −15:00

UTC−05:00

Rabat

03:24 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

04:24 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

02:24 −10:00

UTC+00:00

Riga

05:24 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

05:24 −07:00

UTC+03:00

Rome

04:24 −09:00

UTC+01:00

Roseau

22:24 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

06:24 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

03:24 −10:00

UTC+00:00

San Jose

20:24 −16:00

UTC−06:00

San Juan

22:24 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

05:24 −07:00

UTC+03:00

Santiago

22:24 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

22:24 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

04:24 −09:00

UTC+01:00

Seoul

11:24 −01:00

UTC+09:00

Singapore

10:24 −02:00

UTC+08:00

Skopje

04:24 −09:00

UTC+01:00

Sofia

05:24 −08:00

UTC+02:00

St George’s

22:24 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

22:24 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

04:24 −09:00

UTC+01:00

Sucre

22:24 −14:00

UTC−04:00

Taipei

10:24 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

05:24 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

07:24 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

06:24 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:24 −16:00

UTC−06:00

Tehran

05:54 −06:30

UTC+03:30

The Valley

22:24 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

08:24 −04:00

UTC+06:00

Tirana

04:24 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

11:24 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

04:24 −08:00

UTC+02:00

Tunis

03:24 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:24 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

04:24 −09:00

UTC+01:00

Vienna

04:24 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

09:24 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

05:24 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

04:24 −09:00

UTC+01:00

Washington

22:24 −15:00

UTC−05:00

Wellington

14:24 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

22:24 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

04:24 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:24 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

03:24 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

06:24 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

04:24 −09:00

UTC+01:00

QueensferryGagra şehirleri hakkında ek bilgi

  • Queensferry ve Gagra şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,917 kilometers
  • Queensferry'da Gagra'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Queensferry ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Queensferry'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Queensferry şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s