0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Queensferry

20.04.2024

Queensferry (Avustralya) ile Barnaul (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 20 Nisan 2024
  • Saturday, Gece
  • UTC+10:00
  • 01:08:24
  • Queensferry

  • Gündoğumu: 06:50:50
  • Gün batımı: 17:45:14
  • −3:00
  • Queensferry ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 19 Nisan 2024
  • Friday, Akşam
  • UTC+07:00
  • 22:08:24
  • Barnaul

  • Gündoğumu: 06:17:21
  • Gün batımı: 20:32:58

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Kathmandu Barnaul Seoul Queensferry
Pa 00:00 Pa 01:15 Pa 03:15 Pa 04:15
Pa 01:00 Pa 02:15 Pa 04:15 Pa 05:15
Pa 02:00 Pa 03:15 Pa 05:15 Pa 06:15
Pa 03:00 Pa 04:15 Pa 06:15 Pa 07:15
Pa 04:00 Pa 05:15 Pa 07:15 Pa 08:15
Pa 05:00 Pa 06:15 Pa 08:15 Pa 09:15
Pa 06:00 Pa 07:15 Pa 09:15 Pa 10:15
Pa 07:00 Pa 08:15 Pa 10:15 Pa 11:15
Pa 08:00 Pa 09:15 Pa 11:15 Pa 12:15
Pa 09:00 Pa 10:15 Pa 12:15 Pa 13:15
Pa 10:00 Pa 11:15 Pa 13:15 Pa 14:15
Pa 11:00 Pa 12:15 Pa 14:15 Pa 15:15
Pa 12:00 Pa 13:15 Pa 15:15 Pa 16:15
Pa 13:00 Pa 14:15 Pa 16:15 Pa 17:15
Pa 14:00 Pa 15:15 Pa 17:15 Pa 18:15
Pa 15:00 Pa 16:15 Pa 18:15 Pa 19:15
Pa 16:00 Pa 17:15 Pa 19:15 Pa 20:15
Pa 17:00 Pa 18:15 Pa 20:15 Pa 21:15
Pa 18:00 Pa 19:15 Pa 21:15 Pa 22:15
Pa 19:00 Pa 20:15 Pa 22:15 Pa 23:15
Pa 20:00 Pa 21:15 Pa 23:15 Ct 00:15
Pa 21:00 Pa 22:15 Ct 00:15 Ct 01:15
Pa 22:00 Pa 23:15 Ct 01:15 Ct 02:15
Pa 23:00 Ct 00:15 Ct 02:15 Ct 03:15

Gelecek Yıllar İçin Queensferry'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

19:08 −06:00

UTC+04:00

Abuja

16:08 −09:00

UTC+01:00

Accra

15:08 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

18:08 −07:00

UTC+03:00

Algiers

16:08 −09:00

UTC+01:00

Amman

18:08 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

17:08 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

17:08 −09:00

UTC+01:00

Ankara

18:08 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

18:08 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

20:08 −05:00

UTC+05:00

Astana

20:08 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

11:08 −14:00

UTC−04:00

Athens

18:08 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

18:08 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

03:08 +02:00

UTC+12:00

Baku

19:08 −06:00

UTC+04:00

Bamako

15:08 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

23:08 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

22:08 −03:00

UTC+07:00

Bangui

16:08 −09:00

UTC+01:00

Banjul

15:08 −10:00

UTC+00:00

Beijing

23:08 −02:00

UTC+08:00

Beirut

18:08 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

17:08 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

09:08 −16:00

UTC−06:00

Berlin

17:08 −09:00

UTC+01:00

Berne

17:08 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

21:08 −04:00

UTC+06:00

Bissau

15:08 −10:00

UTC+00:00

Bogota

10:08 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

12:08 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

17:08 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

16:08 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

11:08 −14:00

UTC−04:00

Brussels

17:08 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

18:08 −08:00

UTC+02:00

Budapest

17:08 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

12:08 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

17:08 −08:00

UTC+02:00

Cairo

17:08 −08:00

UTC+02:00

Canberra

01:08 00:00

UTC+10:00

Caracas

11:08 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

18:08 −08:00

UTC+02:00

Conakry

15:08 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

17:08 −09:00

UTC+01:00

Dakar

15:08 −10:00

UTC+00:00

Damascus

18:08 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

21:08 −04:00

UTC+06:00

Doha

18:08 −07:00

UTC+03:00

Dublin

16:08 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

20:08 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

17:08 −08:00

UTC+02:00

George Town

10:08 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

11:08 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

09:08 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

16:08 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

22:08 −03:00

UTC+07:00

Harare

17:08 −08:00

UTC+02:00

Havana

11:08 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

18:08 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

20:08 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

22:08 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

18:08 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

18:08 −07:00

UTC+03:00

Juba

17:08 −08:00

UTC+02:00

Kabul

19:38 −05:30

UTC+04:30

Kampala

18:08 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:53 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

17:08 −08:00

UTC+02:00

Kiev

18:08 −08:00

UTC+02:00

Kigali

17:08 −08:00

UTC+02:00

Kingston

10:08 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

16:08 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

23:08 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

18:08 −07:00

UTC+03:00

Libreville

16:08 −09:00

UTC+01:00

Lima

10:08 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

16:08 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

17:08 −09:00

UTC+01:00

Lome

15:08 −10:00

UTC+00:00

Londra

16:08 −10:00

UTC+00:00

Luanda

16:08 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

17:08 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

17:08 −09:00

UTC+01:00

Madrid

17:08 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

18:08 −07:00

UTC+03:00

Managua

09:08 −16:00

UTC−06:00

Manama

18:08 −07:00

UTC+03:00

Manila

23:08 −02:00

UTC+08:00

Maputo

17:08 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

18:08 −08:00

UTC+02:00

Maseru

17:08 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

17:08 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

09:08 −16:00

UTC−06:00

Minsk

18:08 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

18:08 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

17:08 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

15:08 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

12:08 −13:00

UTC−03:00

Moroni

18:08 −07:00

UTC+03:00

Moskova

18:08 −07:00

UTC+03:00

Muscat

19:08 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

18:08 −07:00

UTC+03:00

Nassau

11:08 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

20:38 −04:30

UTC+05:30

Niamey

16:08 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

18:08 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

15:08 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

16:08 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

11:08 −14:00

UTC−04:00

Oslo

17:08 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

11:08 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

15:08 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

04:08 −21:00

UTC−11:00

Panama City

10:08 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

12:08 −13:00

UTC−03:00

Paris

17:08 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

11:08 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

22:08 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

19:08 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

02:08 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

11:08 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

16:08 −09:00

UTC+01:00

Prague

17:08 −09:00

UTC+01:00

Praia

14:08 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

17:08 −08:00

UTC+02:00

Pristina

17:08 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

00:08 −01:30

UTC+08:30

Quito

10:08 −15:00

UTC−05:00

Rabat

16:08 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

17:08 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

15:08 −10:00

UTC+00:00

Riga

18:08 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

18:08 −07:00

UTC+03:00

Rome

17:08 −09:00

UTC+01:00

Roseau

11:08 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

19:08 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

16:08 −10:00

UTC+00:00

San Jose

09:08 −16:00

UTC−06:00

San Juan

11:08 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

18:08 −07:00

UTC+03:00

Santiago

11:08 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

11:08 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

17:08 −09:00

UTC+01:00

Seoul

00:08 −01:00

UTC+09:00

Singapore

23:08 −02:00

UTC+08:00

Skopje

17:08 −09:00

UTC+01:00

Sofia

18:08 −08:00

UTC+02:00

St George’s

11:08 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

11:08 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

17:08 −09:00

UTC+01:00

Sucre

11:08 −14:00

UTC−04:00

Taipei

23:08 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

18:08 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

20:08 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

19:08 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

09:08 −16:00

UTC−06:00

Tehran

18:38 −06:30

UTC+03:30

The Valley

11:08 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

21:08 −04:00

UTC+06:00

Tirana

17:08 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

00:08 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

17:08 −08:00

UTC+02:00

Tunis

16:08 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

23:08 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

17:08 −09:00

UTC+01:00

Vienna

17:08 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

22:08 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

18:08 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

17:08 −09:00

UTC+01:00

Washington

11:08 −15:00

UTC−05:00

Wellington

03:08 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

11:08 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

17:08 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

15:08 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

16:08 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

19:08 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

17:08 −09:00

UTC+01:00

QueensferryBarnaul şehirleri hakkında ek bilgi

  • Queensferry ve Barnaul şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,797 kilometers
  • Queensferry'da Barnaul'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Queensferry ve Barnaul arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Queensferry'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Queensferry şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s