0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Pennant Hills

17.04.2024

Pennant Hills (Avustralya) ile Omsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+10:00
  • 16:23:53
  • Pennant Hills

  • Gündoğumu: 06:20:40
  • Gün batımı: 17:32:10
  • −4:00
  • Pennant Hills ve Omsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins
  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+06:00
  • 12:23:53
  • Omsk

  • Gündoğumu: 05:59:17
  • Gün batımı: 20:14:47

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Porto-Novo Amsterdam Omsk Pennant Hills
Ça 00:00 Ça 01:00 Ça 05:00 Ça 09:00
Ça 01:00 Ça 02:00 Ça 06:00 Ça 10:00
Ça 02:00 Ça 03:00 Ça 07:00 Ça 11:00
Ça 03:00 Ça 04:00 Ça 08:00 Ça 12:00
Ça 04:00 Ça 05:00 Ça 09:00 Ça 13:00
Ça 05:00 Ça 06:00 Ça 10:00 Ça 14:00
Ça 06:00 Ça 07:00 Ça 11:00 Ça 15:00
Ça 07:00 Ça 08:00 Ça 12:00 Ça 16:00
Ça 08:00 Ça 09:00 Ça 13:00 Ça 17:00
Ça 09:00 Ça 10:00 Ça 14:00 Ça 18:00
Ça 10:00 Ça 11:00 Ça 15:00 Ça 19:00
Ça 11:00 Ça 12:00 Ça 16:00 Ça 20:00
Ça 12:00 Ça 13:00 Ça 17:00 Ça 21:00
Ça 13:00 Ça 14:00 Ça 18:00 Ça 22:00
Ça 14:00 Ça 15:00 Ça 19:00 Ça 23:00
Ça 15:00 Ça 16:00 Ça 20:00 Pe 00:00
Ça 16:00 Ça 17:00 Ça 21:00 Pe 01:00
Ça 17:00 Ça 18:00 Ça 22:00 Pe 02:00
Ça 18:00 Ça 19:00 Ça 23:00 Pe 03:00
Ça 19:00 Ça 20:00 Pe 00:00 Pe 04:00
Ça 20:00 Ça 21:00 Pe 01:00 Pe 05:00
Ça 21:00 Ça 22:00 Pe 02:00 Pe 06:00
Ça 22:00 Ça 23:00 Pe 03:00 Pe 07:00
Ça 23:00 Pe 00:00 Pe 04:00 Pe 08:00

Gelecek Yıllar İçin Pennant Hills'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

10:23 −06:00

UTC+04:00

Abuja

07:23 −09:00

UTC+01:00

Accra

06:23 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

09:23 −07:00

UTC+03:00

Algiers

07:23 −09:00

UTC+01:00

Amman

09:23 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:23 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:23 −09:00

UTC+01:00

Ankara

09:23 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

09:23 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

11:23 −05:00

UTC+05:00

Astana

11:23 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

02:23 −14:00

UTC−04:00

Athens

09:23 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

09:23 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

18:23 +02:00

UTC+12:00

Baku

10:23 −06:00

UTC+04:00

Bamako

06:23 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:23 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

13:23 −03:00

UTC+07:00

Bangui

07:23 −09:00

UTC+01:00

Banjul

06:23 −10:00

UTC+00:00

Beijing

14:23 −02:00

UTC+08:00

Beirut

09:23 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

08:23 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

00:23 −16:00

UTC−06:00

Berlin

08:23 −09:00

UTC+01:00

Berne

08:23 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

12:23 −04:00

UTC+06:00

Bissau

06:23 −10:00

UTC+00:00

Bogota

01:23 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

03:23 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

08:23 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

07:23 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

02:23 −14:00

UTC−04:00

Brussels

08:23 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

09:23 −08:00

UTC+02:00

Budapest

08:23 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

03:23 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

08:23 −08:00

UTC+02:00

Cairo

08:23 −08:00

UTC+02:00

Canberra

16:23 00:00

UTC+10:00

Caracas

02:23 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

09:23 −08:00

UTC+02:00

Conakry

06:23 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:23 −09:00

UTC+01:00

Dakar

06:23 −10:00

UTC+00:00

Damascus

09:23 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

12:23 −04:00

UTC+06:00

Doha

09:23 −07:00

UTC+03:00

Dublin

07:23 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

11:23 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

08:23 −08:00

UTC+02:00

George Town

01:23 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

02:23 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

00:23 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

07:23 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

13:23 −03:00

UTC+07:00

Harare

08:23 −08:00

UTC+02:00

Havana

02:23 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

09:23 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

11:23 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

13:23 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:23 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

09:23 −07:00

UTC+03:00

Juba

08:23 −08:00

UTC+02:00

Kabul

10:53 −05:30

UTC+04:30

Kampala

09:23 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:08 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

08:23 −08:00

UTC+02:00

Kiev

09:23 −08:00

UTC+02:00

Kigali

08:23 −08:00

UTC+02:00

Kingston

01:23 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

07:23 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:23 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

09:23 −07:00

UTC+03:00

Libreville

07:23 −09:00

UTC+01:00

Lima

01:23 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

07:23 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:23 −09:00

UTC+01:00

Lome

06:23 −10:00

UTC+00:00

Londra

07:23 −10:00

UTC+00:00

Luanda

07:23 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

08:23 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:23 −09:00

UTC+01:00

Madrid

08:23 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

09:23 −07:00

UTC+03:00

Managua

00:23 −16:00

UTC−06:00

Manama

09:23 −07:00

UTC+03:00

Manila

14:23 −02:00

UTC+08:00

Maputo

08:23 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:23 −08:00

UTC+02:00

Maseru

08:23 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

08:23 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

00:23 −16:00

UTC−06:00

Minsk

09:23 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

09:23 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:23 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

06:23 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

03:23 −13:00

UTC−03:00

Moroni

09:23 −07:00

UTC+03:00

Moskova

09:23 −07:00

UTC+03:00

Muscat

10:23 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

09:23 −07:00

UTC+03:00

Nassau

02:23 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

11:53 −04:30

UTC+05:30

Niamey

07:23 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

09:23 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

06:23 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

07:23 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

02:23 −14:00

UTC−04:00

Oslo

08:23 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

02:23 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

06:23 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

19:23 −21:00

UTC−11:00

Panama City

01:23 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

03:23 −13:00

UTC−03:00

Paris

08:23 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

02:23 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

13:23 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

10:23 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

17:23 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:23 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

07:23 −09:00

UTC+01:00

Prague

08:23 −09:00

UTC+01:00

Praia

05:23 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

08:23 −08:00

UTC+02:00

Pristina

08:23 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

15:23 −01:30

UTC+08:30

Quito

01:23 −15:00

UTC−05:00

Rabat

07:23 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

08:23 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

06:23 −10:00

UTC+00:00

Riga

09:23 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

09:23 −07:00

UTC+03:00

Rome

08:23 −09:00

UTC+01:00

Roseau

02:23 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

10:23 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:23 −10:00

UTC+00:00

San Jose

00:23 −16:00

UTC−06:00

San Juan

02:23 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

09:23 −07:00

UTC+03:00

Santiago

02:23 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

02:23 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:23 −09:00

UTC+01:00

Seoul

15:23 −01:00

UTC+09:00

Singapore

14:23 −02:00

UTC+08:00

Skopje

08:23 −09:00

UTC+01:00

Sofia

09:23 −08:00

UTC+02:00

St George’s

02:23 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

02:23 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

08:23 −09:00

UTC+01:00

Sucre

02:23 −14:00

UTC−04:00

Taipei

14:23 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

09:23 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

11:23 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

10:23 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:23 −16:00

UTC−06:00

Tehran

09:53 −06:30

UTC+03:30

The Valley

02:23 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

12:23 −04:00

UTC+06:00

Tirana

08:23 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

15:23 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

08:23 −08:00

UTC+02:00

Tunis

07:23 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:23 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

08:23 −09:00

UTC+01:00

Vienna

08:23 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

13:23 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

09:23 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

08:23 −09:00

UTC+01:00

Washington

02:23 −15:00

UTC−05:00

Wellington

18:23 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

02:23 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

08:23 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:23 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

07:23 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

10:23 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

08:23 −09:00

UTC+01:00

Pennant HillsOmsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Pennant Hills ve Omsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,306 kilometers
  • Pennant Hills'da Omsk'ten 4 hours 00 mins uzun
  • Pennant Hills ve Omsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins

Pennant Hills'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Pennant Hills şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s