0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Penguin

22.04.2024

Penguin (Avustralya) ile Petropavlovsk-Kamchatskiy (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 20:41:40
  • Penguin

  • Gündoğumu: 06:54:15
  • Gün batımı: 17:36:29
  • +2:00
  • Penguin ve Petropavlovsk-Kamchatskiy arasındaki saat dilimi farkı +2 hours 00 mins
  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+12:00
  • 22:41:40
  • Petropavlovsk-Kamchatskiy

  • Gündoğumu: 06:12:32
  • Gün batımı: 20:37:34

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Mexico City Tunis Penguin Petropavlovsk-Kamchatskiy
Pt 00:00 Pt 07:00 Pt 16:00 Pt 18:00
Pt 01:00 Pt 08:00 Pt 17:00 Pt 19:00
Pt 02:00 Pt 09:00 Pt 18:00 Pt 20:00
Pt 03:00 Pt 10:00 Pt 19:00 Pt 21:00
Pt 04:00 Pt 11:00 Pt 20:00 Pt 22:00
Pt 05:00 Pt 12:00 Pt 21:00 Pt 23:00
Pt 06:00 Pt 13:00 Pt 22:00 Sa 00:00
Pt 07:00 Pt 14:00 Pt 23:00 Sa 01:00
Pt 08:00 Pt 15:00 Sa 00:00 Sa 02:00
Pt 09:00 Pt 16:00 Sa 01:00 Sa 03:00
Pt 10:00 Pt 17:00 Sa 02:00 Sa 04:00
Pt 11:00 Pt 18:00 Sa 03:00 Sa 05:00
Pt 12:00 Pt 19:00 Sa 04:00 Sa 06:00
Pt 13:00 Pt 20:00 Sa 05:00 Sa 07:00
Pt 14:00 Pt 21:00 Sa 06:00 Sa 08:00
Pt 15:00 Pt 22:00 Sa 07:00 Sa 09:00
Pt 16:00 Pt 23:00 Sa 08:00 Sa 10:00
Pt 17:00 Sa 00:00 Sa 09:00 Sa 11:00
Pt 18:00 Sa 01:00 Sa 10:00 Sa 12:00
Pt 19:00 Sa 02:00 Sa 11:00 Sa 13:00
Pt 20:00 Sa 03:00 Sa 12:00 Sa 14:00
Pt 21:00 Sa 04:00 Sa 13:00 Sa 15:00
Pt 22:00 Sa 05:00 Sa 14:00 Sa 16:00
Pt 23:00 Sa 06:00 Sa 15:00 Sa 17:00

Gelecek Yıllar İçin Penguin'da (Tasmanya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

14:41 −06:00

UTC+04:00

Abuja

11:41 −09:00

UTC+01:00

Accra

10:41 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

13:41 −07:00

UTC+03:00

Algiers

11:41 −09:00

UTC+01:00

Amman

13:41 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

12:41 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

12:41 −09:00

UTC+01:00

Ankara

13:41 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

13:41 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

15:41 −05:00

UTC+05:00

Astana

15:41 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

06:41 −14:00

UTC−04:00

Athens

13:41 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

13:41 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

22:41 +02:00

UTC+12:00

Baku

14:41 −06:00

UTC+04:00

Bamako

10:41 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:41 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

17:41 −03:00

UTC+07:00

Bangui

11:41 −09:00

UTC+01:00

Banjul

10:41 −10:00

UTC+00:00

Beijing

18:41 −02:00

UTC+08:00

Beirut

13:41 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

12:41 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

04:41 −16:00

UTC−06:00

Berlin

12:41 −09:00

UTC+01:00

Berne

12:41 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

16:41 −04:00

UTC+06:00

Bissau

10:41 −10:00

UTC+00:00

Bogota

05:41 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

07:41 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

12:41 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

11:41 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

06:41 −14:00

UTC−04:00

Brussels

12:41 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

13:41 −08:00

UTC+02:00

Budapest

12:41 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

07:41 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

12:41 −08:00

UTC+02:00

Cairo

12:41 −08:00

UTC+02:00

Canberra

20:41 00:00

UTC+10:00

Caracas

06:41 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

13:41 −08:00

UTC+02:00

Conakry

10:41 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

12:41 −09:00

UTC+01:00

Dakar

10:41 −10:00

UTC+00:00

Damascus

13:41 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

16:41 −04:00

UTC+06:00

Doha

13:41 −07:00

UTC+03:00

Dublin

11:41 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

15:41 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

12:41 −08:00

UTC+02:00

George Town

05:41 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

06:41 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

04:41 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

11:41 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

17:41 −03:00

UTC+07:00

Harare

12:41 −08:00

UTC+02:00

Havana

06:41 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

13:41 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

15:41 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

17:41 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

13:41 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

13:41 −07:00

UTC+03:00

Juba

12:41 −08:00

UTC+02:00

Kabul

15:11 −05:30

UTC+04:30

Kampala

13:41 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

16:26 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

12:41 −08:00

UTC+02:00

Kiev

13:41 −08:00

UTC+02:00

Kigali

12:41 −08:00

UTC+02:00

Kingston

05:41 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

11:41 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:41 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

13:41 −07:00

UTC+03:00

Libreville

11:41 −09:00

UTC+01:00

Lima

05:41 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

11:41 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

12:41 −09:00

UTC+01:00

Lome

10:41 −10:00

UTC+00:00

Londra

11:41 −10:00

UTC+00:00

Luanda

11:41 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

12:41 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

12:41 −09:00

UTC+01:00

Madrid

12:41 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

13:41 −07:00

UTC+03:00

Managua

04:41 −16:00

UTC−06:00

Manama

13:41 −07:00

UTC+03:00

Manila

18:41 −02:00

UTC+08:00

Maputo

12:41 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

13:41 −08:00

UTC+02:00

Maseru

12:41 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

12:41 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

04:41 −16:00

UTC−06:00

Minsk

13:41 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

13:41 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

12:41 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

10:41 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

07:41 −13:00

UTC−03:00

Moroni

13:41 −07:00

UTC+03:00

Moskova

13:41 −07:00

UTC+03:00

Muscat

14:41 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

13:41 −07:00

UTC+03:00

Nassau

06:41 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

16:11 −04:30

UTC+05:30

Niamey

11:41 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

13:41 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

10:41 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

11:41 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

06:41 −14:00

UTC−04:00

Oslo

12:41 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

06:41 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

10:41 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

23:41 −21:00

UTC−11:00

Panama City

05:41 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

07:41 −13:00

UTC−03:00

Paris

12:41 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

06:41 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

17:41 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

14:41 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

21:41 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

06:41 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

11:41 −09:00

UTC+01:00

Prague

12:41 −09:00

UTC+01:00

Praia

09:41 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

12:41 −08:00

UTC+02:00

Pristina

12:41 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

19:41 −01:30

UTC+08:30

Quito

05:41 −15:00

UTC−05:00

Rabat

11:41 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

13:41 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

10:41 −10:00

UTC+00:00

Riga

13:41 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

13:41 −07:00

UTC+03:00

Rome

12:41 −09:00

UTC+01:00

Roseau

06:41 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

14:41 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

11:41 −10:00

UTC+00:00

San Jose

04:41 −16:00

UTC−06:00

San Juan

06:41 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

13:41 −07:00

UTC+03:00

Santiago

06:41 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

06:41 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

12:41 −09:00

UTC+01:00

Seoul

19:41 −01:00

UTC+09:00

Singapore

18:41 −02:00

UTC+08:00

Skopje

12:41 −09:00

UTC+01:00

Sofia

13:41 −08:00

UTC+02:00

St George’s

06:41 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

06:41 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

12:41 −09:00

UTC+01:00

Sucre

06:41 −14:00

UTC−04:00

Taipei

18:41 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

13:41 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

15:41 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

14:41 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:41 −16:00

UTC−06:00

Tehran

14:11 −06:30

UTC+03:30

The Valley

06:41 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

16:41 −04:00

UTC+06:00

Tirana

12:41 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

19:41 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

12:41 −08:00

UTC+02:00

Tunis

11:41 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:41 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

12:41 −09:00

UTC+01:00

Vienna

12:41 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

17:41 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

13:41 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

12:41 −09:00

UTC+01:00

Washington

06:41 −15:00

UTC−05:00

Wellington

22:41 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

06:41 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

12:41 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:41 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

11:41 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

14:41 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

12:41 −09:00

UTC+01:00

PenguinPetropavlovsk-Kamchatskiy şehirleri hakkında ek bilgi

  • Penguin ve Petropavlovsk-Kamchatskiy şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,536 kilometers
  • Penguin'da Petropavlovsk-Kamchatskiy'ten 2 hours 00 mins uzun
  • Penguin ve Petropavlovsk-Kamchatskiy arasındaki saat dilimi farkı +2 hours 00 mins

Penguin'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Penguin şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s