0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Parramatta

01.12.2023

Parramatta (Avustralya) ile Sankt Petersburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 18:05:14
  • Parramatta

  • Gündoğumu: 05:39:57
  • Gün batımı: 19:52:28
  • −8:00
  • Parramatta ve Sankt Petersburg arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 10:05:14
  • Sankt Petersburg

  • Gündoğumu: 09:33:25
  • Gün batımı: 16:05:08

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Roseau Sankt Petersburg Parramatta Port Vila
Pa 00:00 Pa 07:00 Pa 15:00 Pa 15:00
Pa 01:00 Pa 08:00 Pa 16:00 Pa 16:00
Pa 02:00 Pa 09:00 Pa 17:00 Pa 17:00
Pa 03:00 Pa 10:00 Pa 18:00 Pa 18:00
Pa 04:00 Pa 11:00 Pa 19:00 Pa 19:00
Pa 05:00 Pa 12:00 Pa 20:00 Pa 20:00
Pa 06:00 Pa 13:00 Pa 21:00 Pa 21:00
Pa 07:00 Pa 14:00 Pa 22:00 Pa 22:00
Pa 08:00 Pa 15:00 Pa 23:00 Pa 23:00
Pa 09:00 Pa 16:00 Ct 00:00 Ct 00:00
Pa 10:00 Pa 17:00 Ct 01:00 Ct 01:00
Pa 11:00 Pa 18:00 Ct 02:00 Ct 02:00
Pa 12:00 Pa 19:00 Ct 03:00 Ct 03:00
Pa 13:00 Pa 20:00 Ct 04:00 Ct 04:00
Pa 14:00 Pa 21:00 Ct 05:00 Ct 05:00
Pa 15:00 Pa 22:00 Ct 06:00 Ct 06:00
Pa 16:00 Pa 23:00 Ct 07:00 Ct 07:00
Pa 17:00 Ct 00:00 Ct 08:00 Ct 08:00
Pa 18:00 Ct 01:00 Ct 09:00 Ct 09:00
Pa 19:00 Ct 02:00 Ct 10:00 Ct 10:00
Pa 20:00 Ct 03:00 Ct 11:00 Ct 11:00
Pa 21:00 Ct 04:00 Ct 12:00 Ct 12:00
Pa 22:00 Ct 05:00 Ct 13:00 Ct 13:00
Pa 23:00 Ct 06:00 Ct 14:00 Ct 14:00

Parramatta (18:05) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

11:05 −07:00

UTC+04:00

Abuja

08:05 −10:00

UTC+01:00

Accra

07:05 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

10:05 −08:00

UTC+03:00

Algiers

08:05 −10:00

UTC+01:00

Amman

10:05 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:05 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:05 −10:00

UTC+01:00

Ankara

10:05 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

10:05 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

12:05 −06:00

UTC+05:00

Astana

13:05 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

04:05 −15:00

UTC−04:00

Athens

09:05 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

10:05 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

19:05 +01:00

UTC+12:00

Baku

11:05 −07:00

UTC+04:00

Bamako

07:05 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

15:05 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

14:05 −04:00

UTC+07:00

Bangui

08:05 −10:00

UTC+01:00

Banjul

07:05 −11:00

UTC+00:00

Beijing

15:05 −03:00

UTC+08:00

Beirut

09:05 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

08:05 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

01:05 −17:00

UTC−06:00

Berlin

08:05 −10:00

UTC+01:00

Berne

08:05 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

13:05 −05:00

UTC+06:00

Bissau

07:05 −11:00

UTC+00:00

Bogota

02:05 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

04:05 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

08:05 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

08:05 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

03:05 −15:00

UTC−04:00

Brussels

08:05 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

09:05 −09:00

UTC+02:00

Budapest

08:05 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

04:05 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

09:05 −09:00

UTC+02:00

Cairo

09:05 −09:00

UTC+02:00

Canberra

18:05 −01:00

UTC+10:00

Caracas

03:05 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

09:05 −09:00

UTC+02:00

Conakry

07:05 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:05 −10:00

UTC+01:00

Dakar

07:05 −11:00

UTC+00:00

Damascus

10:05 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

13:05 −05:00

UTC+06:00

Doha

10:05 −08:00

UTC+03:00

Dublin

07:05 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

12:05 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

09:05 −09:00

UTC+02:00

George Town

02:05 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

03:05 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

01:05 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

07:05 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

14:05 −04:00

UTC+07:00

Harare

09:05 −09:00

UTC+02:00

Havana

02:05 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

09:05 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

12:05 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

14:05 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:05 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

10:05 −08:00

UTC+03:00

Juba

09:05 −09:00

UTC+02:00

Kabul

11:35 −06:30

UTC+04:30

Kampala

10:05 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:50 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

09:05 −09:00

UTC+02:00

Kiev

09:05 −09:00

UTC+02:00

Kigali

09:05 −09:00

UTC+02:00

Kingston

02:05 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

08:05 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

15:05 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

10:05 −08:00

UTC+03:00

Libreville

08:05 −10:00

UTC+01:00

Lima

02:05 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

07:05 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:05 −10:00

UTC+01:00

Lome

07:05 −11:00

UTC+00:00

Londra

07:05 −11:00

UTC+00:00

Luanda

08:05 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

09:05 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:05 −10:00

UTC+01:00

Madrid

08:05 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

10:05 −08:00

UTC+03:00

Managua

01:05 −17:00

UTC−06:00

Manama

10:05 −08:00

UTC+03:00

Manila

15:05 −03:00

UTC+08:00

Maputo

09:05 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:05 −09:00

UTC+02:00

Maseru

09:05 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

09:05 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

01:05 −17:00

UTC−06:00

Minsk

10:05 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

10:05 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:05 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

07:05 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

04:05 −14:00

UTC−03:00

Moroni

10:05 −08:00

UTC+03:00

Moskova

10:05 −08:00

UTC+03:00

Muscat

11:05 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

10:05 −08:00

UTC+03:00

Nassau

02:05 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

12:35 −05:30

UTC+05:30

Niamey

08:05 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

09:05 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

07:05 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

08:05 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

03:05 −15:00

UTC−04:00

Oslo

08:05 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

02:05 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

07:05 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

20:05 −22:00

UTC−11:00

Panama City

02:05 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

04:05 −14:00

UTC−03:00

Paris

08:05 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

03:05 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

14:05 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

11:05 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

18:05 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:05 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

08:05 −10:00

UTC+01:00

Prague

08:05 −10:00

UTC+01:00

Praia

06:05 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

09:05 −09:00

UTC+02:00

Pristina

08:05 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

16:05 −02:30

UTC+08:30

Quito

02:05 −16:00

UTC−05:00

Rabat

08:05 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

09:05 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

07:05 −11:00

UTC+00:00

Riga

09:05 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

10:05 −08:00

UTC+03:00

Rome

08:05 −10:00

UTC+01:00

Roseau

03:05 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

11:05 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:05 −11:00

UTC+00:00

San Jose

01:05 −17:00

UTC−06:00

San Juan

03:05 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

10:05 −08:00

UTC+03:00

Santiago

04:05 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

03:05 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:05 −10:00

UTC+01:00

Seoul

16:05 −02:00

UTC+09:00

Singapore

15:05 −03:00

UTC+08:00

Skopje

08:05 −10:00

UTC+01:00

Sofia

09:05 −09:00

UTC+02:00

St George’s

03:05 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

03:05 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

08:05 −10:00

UTC+01:00

Sucre

03:05 −15:00

UTC−04:00

Taipei

15:05 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

09:05 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

12:05 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

11:05 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

01:05 −17:00

UTC−06:00

Tehran

10:35 −07:30

UTC+03:30

The Valley

03:05 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

13:05 −05:00

UTC+06:00

Tirana

08:05 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

16:05 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

09:05 −09:00

UTC+02:00

Tunis

08:05 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

15:05 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

08:05 −10:00

UTC+01:00

Vienna

08:05 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

14:05 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

09:05 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

08:05 −10:00

UTC+01:00

Washington

02:05 −16:00

UTC−05:00

Wellington

20:05 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

03:05 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

09:05 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

07:05 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

08:05 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

11:05 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

08:05 −10:00

UTC+01:00

ParramattaSankt Petersburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Parramatta ve Sankt Petersburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,898 kilometers
  • Parramatta'da Sankt Petersburg'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Parramatta ve Sankt Petersburg arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Parramatta'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Parramatta şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s