0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Parramatta

17.04.2024

Parramatta (Avustralya) ile Murmansk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+10:00
  • 15:04:43
  • Parramatta

  • Gündoğumu: 06:21:01
  • Gün batımı: 17:32:21
  • −7:00
  • Parramatta ve Murmansk arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 08:04:43
  • Murmansk

  • Gündoğumu: 04:41:02
  • Gün batımı: 20:55:27

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Oslo Murmansk Abu Dhabi Parramatta
Ça 00:00 Ça 01:00 Ça 02:00 Ça 08:00
Ça 01:00 Ça 02:00 Ça 03:00 Ça 09:00
Ça 02:00 Ça 03:00 Ça 04:00 Ça 10:00
Ça 03:00 Ça 04:00 Ça 05:00 Ça 11:00
Ça 04:00 Ça 05:00 Ça 06:00 Ça 12:00
Ça 05:00 Ça 06:00 Ça 07:00 Ça 13:00
Ça 06:00 Ça 07:00 Ça 08:00 Ça 14:00
Ça 07:00 Ça 08:00 Ça 09:00 Ça 15:00
Ça 08:00 Ça 09:00 Ça 10:00 Ça 16:00
Ça 09:00 Ça 10:00 Ça 11:00 Ça 17:00
Ça 10:00 Ça 11:00 Ça 12:00 Ça 18:00
Ça 11:00 Ça 12:00 Ça 13:00 Ça 19:00
Ça 12:00 Ça 13:00 Ça 14:00 Ça 20:00
Ça 13:00 Ça 14:00 Ça 15:00 Ça 21:00
Ça 14:00 Ça 15:00 Ça 16:00 Ça 22:00
Ça 15:00 Ça 16:00 Ça 17:00 Ça 23:00
Ça 16:00 Ça 17:00 Ça 18:00 Pe 00:00
Ça 17:00 Ça 18:00 Ça 19:00 Pe 01:00
Ça 18:00 Ça 19:00 Ça 20:00 Pe 02:00
Ça 19:00 Ça 20:00 Ça 21:00 Pe 03:00
Ça 20:00 Ça 21:00 Ça 22:00 Pe 04:00
Ça 21:00 Ça 22:00 Ça 23:00 Pe 05:00
Ça 22:00 Ça 23:00 Pe 00:00 Pe 06:00
Ça 23:00 Pe 00:00 Pe 01:00 Pe 07:00

Gelecek Yıllar İçin Parramatta'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

09:04 −06:00

UTC+04:00

Abuja

06:04 −09:00

UTC+01:00

Accra

05:04 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:04 −07:00

UTC+03:00

Algiers

06:04 −09:00

UTC+01:00

Amman

08:04 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:04 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:04 −09:00

UTC+01:00

Ankara

08:04 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:04 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:04 −05:00

UTC+05:00

Astana

10:04 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

01:04 −14:00

UTC−04:00

Athens

08:04 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

08:04 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

17:04 +02:00

UTC+12:00

Baku

09:04 −06:00

UTC+04:00

Bamako

05:04 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:04 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

12:04 −03:00

UTC+07:00

Bangui

06:04 −09:00

UTC+01:00

Banjul

05:04 −10:00

UTC+00:00

Beijing

13:04 −02:00

UTC+08:00

Beirut

08:04 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

07:04 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

23:04 −16:00

UTC−06:00

Berlin

07:04 −09:00

UTC+01:00

Berne

07:04 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

11:04 −04:00

UTC+06:00

Bissau

05:04 −10:00

UTC+00:00

Bogota

00:04 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

02:04 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

07:04 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:04 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:04 −14:00

UTC−04:00

Brussels

07:04 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

08:04 −08:00

UTC+02:00

Budapest

07:04 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:04 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:04 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:04 −08:00

UTC+02:00

Canberra

15:04 00:00

UTC+10:00

Caracas

01:04 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

08:04 −08:00

UTC+02:00

Conakry

05:04 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:04 −09:00

UTC+01:00

Dakar

05:04 −10:00

UTC+00:00

Damascus

08:04 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

11:04 −04:00

UTC+06:00

Doha

08:04 −07:00

UTC+03:00

Dublin

06:04 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:04 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

07:04 −08:00

UTC+02:00

George Town

00:04 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

01:04 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:04 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

06:04 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

12:04 −03:00

UTC+07:00

Harare

07:04 −08:00

UTC+02:00

Havana

01:04 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

08:04 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

10:04 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

12:04 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:04 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

08:04 −07:00

UTC+03:00

Juba

07:04 −08:00

UTC+02:00

Kabul

09:34 −05:30

UTC+04:30

Kampala

08:04 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

10:49 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

07:04 −08:00

UTC+02:00

Kiev

08:04 −08:00

UTC+02:00

Kigali

07:04 −08:00

UTC+02:00

Kingston

00:04 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:04 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:04 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:04 −07:00

UTC+03:00

Libreville

06:04 −09:00

UTC+01:00

Lima

00:04 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

06:04 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:04 −09:00

UTC+01:00

Lome

05:04 −10:00

UTC+00:00

Londra

06:04 −10:00

UTC+00:00

Luanda

06:04 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

07:04 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:04 −09:00

UTC+01:00

Madrid

07:04 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:04 −07:00

UTC+03:00

Managua

23:04 −16:00

UTC−06:00

Manama

08:04 −07:00

UTC+03:00

Manila

13:04 −02:00

UTC+08:00

Maputo

07:04 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:04 −08:00

UTC+02:00

Maseru

07:04 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

07:04 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

23:04 −16:00

UTC−06:00

Minsk

08:04 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:04 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:04 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

05:04 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

02:04 −13:00

UTC−03:00

Moroni

08:04 −07:00

UTC+03:00

Moskova

08:04 −07:00

UTC+03:00

Muscat

09:04 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

08:04 −07:00

UTC+03:00

Nassau

01:04 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

10:34 −04:30

UTC+05:30

Niamey

06:04 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

08:04 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:04 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

06:04 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:04 −14:00

UTC−04:00

Oslo

07:04 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

01:04 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:04 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:04 −21:00

UTC−11:00

Panama City

00:04 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:04 −13:00

UTC−03:00

Paris

07:04 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:04 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:04 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

09:04 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

16:04 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:04 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:04 −09:00

UTC+01:00

Prague

07:04 −09:00

UTC+01:00

Praia

04:04 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

07:04 −08:00

UTC+02:00

Pristina

07:04 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:04 −01:30

UTC+08:30

Quito

00:04 −15:00

UTC−05:00

Rabat

06:04 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:04 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:04 −10:00

UTC+00:00

Riga

08:04 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

08:04 −07:00

UTC+03:00

Rome

07:04 −09:00

UTC+01:00

Roseau

01:04 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:04 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:04 −10:00

UTC+00:00

San Jose

23:04 −16:00

UTC−06:00

San Juan

01:04 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

08:04 −07:00

UTC+03:00

Santiago

01:04 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:04 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:04 −09:00

UTC+01:00

Seoul

14:04 −01:00

UTC+09:00

Singapore

13:04 −02:00

UTC+08:00

Skopje

07:04 −09:00

UTC+01:00

Sofia

08:04 −08:00

UTC+02:00

St George’s

01:04 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

01:04 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

07:04 −09:00

UTC+01:00

Sucre

01:04 −14:00

UTC−04:00

Taipei

13:04 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

08:04 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

10:04 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:04 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:04 −16:00

UTC−06:00

Tehran

08:34 −06:30

UTC+03:30

The Valley

01:04 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

11:04 −04:00

UTC+06:00

Tirana

07:04 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

14:04 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

07:04 −08:00

UTC+02:00

Tunis

06:04 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:04 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

07:04 −09:00

UTC+01:00

Vienna

07:04 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

12:04 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

08:04 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

07:04 −09:00

UTC+01:00

Washington

01:04 −15:00

UTC−05:00

Wellington

17:04 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

01:04 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

07:04 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:04 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:04 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

09:04 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

07:04 −09:00

UTC+01:00

ParramattaMurmansk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Parramatta ve Murmansk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,591 kilometers
  • Parramatta'da Murmansk'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Parramatta ve Murmansk arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Parramatta'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Parramatta şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s