0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Parramatta

20.04.2024

Parramatta (Avustralya) ile Chita (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 20 Nisan 2024
  • Saturday, Gece
  • UTC+10:00
  • 00:23:32
  • Parramatta

  • Gündoğumu: 06:23:16
  • Gün batımı: 17:28:48
  • −1:00
  • Parramatta ve Chita arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins
  • 19 Nisan 2024
  • Friday, Akşam
  • UTC+09:00
  • 23:23:32
  • Chita

  • Gündoğumu: 06:21:45
  • Gün batımı: 20:30:42

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Khartoum Belgrade Chita Parramatta
Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 07:00 Pa 08:00
Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 08:00 Pa 09:00
Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 15:00 Pa 15:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 16:00 Pa 16:00 Pa 23:00 Ct 00:00
Pa 17:00 Pa 17:00 Ct 00:00 Ct 01:00
Pa 18:00 Pa 18:00 Ct 01:00 Ct 02:00
Pa 19:00 Pa 19:00 Ct 02:00 Ct 03:00
Pa 20:00 Pa 20:00 Ct 03:00 Ct 04:00
Pa 21:00 Pa 21:00 Ct 04:00 Ct 05:00
Pa 22:00 Pa 22:00 Ct 05:00 Ct 06:00
Pa 23:00 Pa 23:00 Ct 06:00 Ct 07:00

Gelecek Yıllar İçin Parramatta'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

18:23 −06:00

UTC+04:00

Abuja

15:23 −09:00

UTC+01:00

Accra

14:23 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

17:23 −07:00

UTC+03:00

Algiers

15:23 −09:00

UTC+01:00

Amman

17:23 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

16:23 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

16:23 −09:00

UTC+01:00

Ankara

17:23 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

17:23 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

19:23 −05:00

UTC+05:00

Astana

19:23 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

10:23 −14:00

UTC−04:00

Athens

17:23 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

17:23 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

02:23 +02:00

UTC+12:00

Baku

18:23 −06:00

UTC+04:00

Bamako

14:23 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

22:23 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

21:23 −03:00

UTC+07:00

Bangui

15:23 −09:00

UTC+01:00

Banjul

14:23 −10:00

UTC+00:00

Beijing

22:23 −02:00

UTC+08:00

Beirut

17:23 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

16:23 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

08:23 −16:00

UTC−06:00

Berlin

16:23 −09:00

UTC+01:00

Berne

16:23 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

20:23 −04:00

UTC+06:00

Bissau

14:23 −10:00

UTC+00:00

Bogota

09:23 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

11:23 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

16:23 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

15:23 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

10:23 −14:00

UTC−04:00

Brussels

16:23 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

17:23 −08:00

UTC+02:00

Budapest

16:23 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

11:23 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

16:23 −08:00

UTC+02:00

Cairo

16:23 −08:00

UTC+02:00

Canberra

00:23 00:00

UTC+10:00

Caracas

10:23 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

17:23 −08:00

UTC+02:00

Conakry

14:23 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

16:23 −09:00

UTC+01:00

Dakar

14:23 −10:00

UTC+00:00

Damascus

17:23 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

20:23 −04:00

UTC+06:00

Doha

17:23 −07:00

UTC+03:00

Dublin

15:23 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

19:23 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

16:23 −08:00

UTC+02:00

George Town

09:23 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

10:23 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

08:23 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

15:23 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

21:23 −03:00

UTC+07:00

Harare

16:23 −08:00

UTC+02:00

Havana

10:23 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

17:23 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

19:23 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

21:23 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

17:23 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

17:23 −07:00

UTC+03:00

Juba

16:23 −08:00

UTC+02:00

Kabul

18:53 −05:30

UTC+04:30

Kampala

17:23 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

20:08 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

16:23 −08:00

UTC+02:00

Kiev

17:23 −08:00

UTC+02:00

Kigali

16:23 −08:00

UTC+02:00

Kingston

09:23 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

15:23 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

22:23 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

17:23 −07:00

UTC+03:00

Libreville

15:23 −09:00

UTC+01:00

Lima

09:23 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

15:23 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

16:23 −09:00

UTC+01:00

Lome

14:23 −10:00

UTC+00:00

Londra

15:23 −10:00

UTC+00:00

Luanda

15:23 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

16:23 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

16:23 −09:00

UTC+01:00

Madrid

16:23 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

17:23 −07:00

UTC+03:00

Managua

08:23 −16:00

UTC−06:00

Manama

17:23 −07:00

UTC+03:00

Manila

22:23 −02:00

UTC+08:00

Maputo

16:23 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

17:23 −08:00

UTC+02:00

Maseru

16:23 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

16:23 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

08:23 −16:00

UTC−06:00

Minsk

17:23 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

17:23 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

16:23 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

14:23 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

11:23 −13:00

UTC−03:00

Moroni

17:23 −07:00

UTC+03:00

Moskova

17:23 −07:00

UTC+03:00

Muscat

18:23 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

17:23 −07:00

UTC+03:00

Nassau

10:23 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

19:53 −04:30

UTC+05:30

Niamey

15:23 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

17:23 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

14:23 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

15:23 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

10:23 −14:00

UTC−04:00

Oslo

16:23 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

10:23 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

14:23 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

03:23 −21:00

UTC−11:00

Panama City

09:23 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

11:23 −13:00

UTC−03:00

Paris

16:23 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

10:23 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

21:23 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

18:23 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

01:23 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

10:23 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

15:23 −09:00

UTC+01:00

Prague

16:23 −09:00

UTC+01:00

Praia

13:23 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

16:23 −08:00

UTC+02:00

Pristina

16:23 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

23:23 −01:30

UTC+08:30

Quito

09:23 −15:00

UTC−05:00

Rabat

15:23 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

16:23 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

14:23 −10:00

UTC+00:00

Riga

17:23 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

17:23 −07:00

UTC+03:00

Rome

16:23 −09:00

UTC+01:00

Roseau

10:23 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

18:23 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

15:23 −10:00

UTC+00:00

San Jose

08:23 −16:00

UTC−06:00

San Juan

10:23 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

17:23 −07:00

UTC+03:00

Santiago

10:23 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

10:23 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

16:23 −09:00

UTC+01:00

Seoul

23:23 −01:00

UTC+09:00

Singapore

22:23 −02:00

UTC+08:00

Skopje

16:23 −09:00

UTC+01:00

Sofia

17:23 −08:00

UTC+02:00

St George’s

10:23 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

10:23 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

16:23 −09:00

UTC+01:00

Sucre

10:23 −14:00

UTC−04:00

Taipei

22:23 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

17:23 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

19:23 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

18:23 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

08:23 −16:00

UTC−06:00

Tehran

17:53 −06:30

UTC+03:30

The Valley

10:23 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

20:23 −04:00

UTC+06:00

Tirana

16:23 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

23:23 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

16:23 −08:00

UTC+02:00

Tunis

15:23 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

22:23 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

16:23 −09:00

UTC+01:00

Vienna

16:23 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

21:23 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

17:23 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

16:23 −09:00

UTC+01:00

Washington

10:23 −15:00

UTC−05:00

Wellington

02:23 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

10:23 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

16:23 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

14:23 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

15:23 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

18:23 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

16:23 −09:00

UTC+01:00

ParramattaChita şehirleri hakkında ek bilgi

  • Parramatta ve Chita şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,219 kilometers
  • Parramatta'da Chita'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Parramatta ve Chita arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins

Parramatta'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Parramatta şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s