0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

14.06.2024

Paddington (Avustralya) ile Yekaterinburg (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Haziran 2024
  • Friday, Sabah
  • UTC+08:00
  • 07:09:04
  • Paddington

  • Gündoğumu: 06:50:38
  • Gün batımı: 17:01:56
  • −3:00
  • Paddington ve Yekaterinburg arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 14 Haziran 2024
  • Friday, Gece
  • UTC+05:00
  • 04:09:04
  • Yekaterinburg

  • Gündoğumu: 04:05:24
  • Gün batımı: 21:53:00

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Buenos Aires Dublin Yekaterinburg Paddington
Pe 00:00 Pe 04:00 Pe 08:00 Pe 11:00
Pe 01:00 Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 12:00
Pe 02:00 Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 13:00
Pe 03:00 Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 14:00
Pe 04:00 Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 15:00
Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 16:00
Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 17:00
Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 18:00
Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 19:00
Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 20:00
Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 21:00
Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 22:00
Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 20:00 Pe 23:00
Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 21:00 Pa 00:00
Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 22:00 Pa 01:00
Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 02:00
Pe 16:00 Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 03:00
Pe 17:00 Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 04:00
Pe 18:00 Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 05:00
Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 06:00
Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 07:00
Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 08:00
Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 09:00
Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 10:00

Gelecek Yıllar İçin Paddington'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

03:09 −04:00

UTC+04:00

Abuja

00:09 −07:00

UTC+01:00

Accra

23:09 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

02:09 −05:00

UTC+03:00

Algiers

00:09 −07:00

UTC+01:00

Amman

02:09 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

01:09 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:09 −07:00

UTC+01:00

Ankara

02:09 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:09 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:09 −03:00

UTC+05:00

Astana

04:09 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

19:09 −12:00

UTC−04:00

Athens

02:09 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

02:09 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

11:09 +04:00

UTC+12:00

Baku

03:09 −04:00

UTC+04:00

Bamako

23:09 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:09 00:00

UTC+08:00

Bangkok

06:09 −01:00

UTC+07:00

Bangui

00:09 −07:00

UTC+01:00

Banjul

23:09 −08:00

UTC+00:00

Beijing

07:09 00:00

UTC+08:00

Beirut

02:09 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

01:09 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

17:09 −14:00

UTC−06:00

Berlin

01:09 −07:00

UTC+01:00

Berne

01:09 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

05:09 −02:00

UTC+06:00

Bissau

23:09 −08:00

UTC+00:00

Bogota

18:09 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

20:09 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

01:09 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:09 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:09 −12:00

UTC−04:00

Brussels

01:09 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

02:09 −06:00

UTC+02:00

Budapest

01:09 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:09 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:09 −06:00

UTC+02:00

Cairo

02:09 −06:00

UTC+02:00

Canberra

09:09 +02:00

UTC+10:00

Caracas

19:09 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

02:09 −06:00

UTC+02:00

Conakry

23:09 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:09 −07:00

UTC+01:00

Dakar

23:09 −08:00

UTC+00:00

Damascus

02:09 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

05:09 −02:00

UTC+06:00

Doha

02:09 −05:00

UTC+03:00

Dublin

00:09 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:09 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

01:09 −06:00

UTC+02:00

George Town

18:09 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

19:09 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:09 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

00:09 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

06:09 −01:00

UTC+07:00

Harare

01:09 −06:00

UTC+02:00

Havana

19:09 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

02:09 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

04:09 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

06:09 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:09 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

02:09 −05:00

UTC+03:00

Juba

01:09 −06:00

UTC+02:00

Kabul

03:39 −03:30

UTC+04:30

Kampala

02:09 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:54 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

01:09 −06:00

UTC+02:00

Kiev

02:09 −06:00

UTC+02:00

Kigali

01:09 −06:00

UTC+02:00

Kingston

18:09 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:09 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:09 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:09 −05:00

UTC+03:00

Libreville

00:09 −07:00

UTC+01:00

Lima

18:09 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

00:09 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:09 −07:00

UTC+01:00

Lome

23:09 −08:00

UTC+00:00

Londra

00:09 −08:00

UTC+00:00

Luanda

00:09 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

01:09 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:09 −07:00

UTC+01:00

Madrid

01:09 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:09 −05:00

UTC+03:00

Managua

17:09 −14:00

UTC−06:00

Manama

02:09 −05:00

UTC+03:00

Manila

07:09 00:00

UTC+08:00

Maputo

01:09 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:09 −06:00

UTC+02:00

Maseru

01:09 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

01:09 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

17:09 −14:00

UTC−06:00

Minsk

02:09 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:09 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:09 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

23:09 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

20:09 −11:00

UTC−03:00

Moroni

02:09 −05:00

UTC+03:00

Moskova

02:09 −05:00

UTC+03:00

Muscat

03:09 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

02:09 −05:00

UTC+03:00

Nassau

19:09 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

04:39 −02:30

UTC+05:30

Niamey

00:09 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

02:09 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:09 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

00:09 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:09 −12:00

UTC−04:00

Oslo

01:09 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

19:09 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:09 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:09 −19:00

UTC−11:00

Panama City

18:09 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:09 −11:00

UTC−03:00

Paris

01:09 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:09 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:09 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

03:09 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

10:09 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:09 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:09 −07:00

UTC+01:00

Prague

01:09 −07:00

UTC+01:00

Praia

22:09 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

01:09 −06:00

UTC+02:00

Pristina

01:09 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:09 +00:30

UTC+08:30

Quito

18:09 −13:00

UTC−05:00

Rabat

00:09 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

02:09 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:09 −08:00

UTC+00:00

Riga

02:09 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

02:09 −05:00

UTC+03:00

Rome

01:09 −07:00

UTC+01:00

Roseau

19:09 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:09 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:09 −08:00

UTC+00:00

San Jose

17:09 −14:00

UTC−06:00

San Juan

19:09 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

02:09 −05:00

UTC+03:00

Santiago

19:09 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:09 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:09 −07:00

UTC+01:00

Seoul

08:09 +01:00

UTC+09:00

Singapore

07:09 00:00

UTC+08:00

Skopje

01:09 −07:00

UTC+01:00

Sofia

02:09 −06:00

UTC+02:00

St George’s

19:09 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

19:09 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

01:09 −07:00

UTC+01:00

Sucre

19:09 −12:00

UTC−04:00

Taipei

07:09 00:00

UTC+08:00

Tallinn

02:09 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

04:09 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:09 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:09 −14:00

UTC−06:00

Tehran

02:39 −04:30

UTC+03:30

The Valley

19:09 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

05:09 −02:00

UTC+06:00

Tirana

01:09 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

08:09 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

01:09 −06:00

UTC+02:00

Tunis

00:09 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

07:09 00:00

UTC+08:00

Vaduz

01:09 −07:00

UTC+01:00

Vienna

01:09 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

06:09 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

02:09 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

01:09 −07:00

UTC+01:00

Washington

19:09 −13:00

UTC−05:00

Wellington

11:09 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

19:09 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

01:09 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:09 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:09 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

03:09 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

01:09 −07:00

UTC+01:00

Paddington — Yekaterinburg şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Yekaterinburg şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,253 kilometers
  • Paddington'da Yekaterinburg'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Yekaterinburg arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.