0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

16.04.2024

Paddington (Avustralya) ile Yakutsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+08:00
  • 07:13:09
  • Paddington

  • Gündoğumu: 06:15:48
  • Gün batımı: 17:35:20
  • +1:00
  • Paddington ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+09:00
  • 08:13:09
  • Yakutsk

  • Gündoğumu: 04:55:38
  • Gün batımı: 19:48:18

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Londra Jerusalem Paddington Yakutsk
Sa 00:00 Sa 02:00 Sa 07:00 Sa 08:00
Sa 01:00 Sa 03:00 Sa 08:00 Sa 09:00
Sa 02:00 Sa 04:00 Sa 09:00 Sa 10:00
Sa 03:00 Sa 05:00 Sa 10:00 Sa 11:00
Sa 04:00 Sa 06:00 Sa 11:00 Sa 12:00
Sa 05:00 Sa 07:00 Sa 12:00 Sa 13:00
Sa 06:00 Sa 08:00 Sa 13:00 Sa 14:00
Sa 07:00 Sa 09:00 Sa 14:00 Sa 15:00
Sa 08:00 Sa 10:00 Sa 15:00 Sa 16:00
Sa 09:00 Sa 11:00 Sa 16:00 Sa 17:00
Sa 10:00 Sa 12:00 Sa 17:00 Sa 18:00
Sa 11:00 Sa 13:00 Sa 18:00 Sa 19:00
Sa 12:00 Sa 14:00 Sa 19:00 Sa 20:00
Sa 13:00 Sa 15:00 Sa 20:00 Sa 21:00
Sa 14:00 Sa 16:00 Sa 21:00 Sa 22:00
Sa 15:00 Sa 17:00 Sa 22:00 Sa 23:00
Sa 16:00 Sa 18:00 Sa 23:00 Ça 00:00
Sa 17:00 Sa 19:00 Ça 00:00 Ça 01:00
Sa 18:00 Sa 20:00 Ça 01:00 Ça 02:00
Sa 19:00 Sa 21:00 Ça 02:00 Ça 03:00
Sa 20:00 Sa 22:00 Ça 03:00 Ça 04:00
Sa 21:00 Sa 23:00 Ça 04:00 Ça 05:00
Sa 22:00 Ça 00:00 Ça 05:00 Ça 06:00
Sa 23:00 Ça 01:00 Ça 06:00 Ça 07:00

Gelecek Yıllar İçin Paddington'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

03:13 −04:00

UTC+04:00

Abuja

00:13 −07:00

UTC+01:00

Accra

23:13 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

02:13 −05:00

UTC+03:00

Algiers

00:13 −07:00

UTC+01:00

Amman

02:13 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

01:13 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:13 −07:00

UTC+01:00

Ankara

02:13 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:13 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:13 −03:00

UTC+05:00

Astana

04:13 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

19:13 −12:00

UTC−04:00

Athens

02:13 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

02:13 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

11:13 +04:00

UTC+12:00

Baku

03:13 −04:00

UTC+04:00

Bamako

23:13 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:13 00:00

UTC+08:00

Bangkok

06:13 −01:00

UTC+07:00

Bangui

00:13 −07:00

UTC+01:00

Banjul

23:13 −08:00

UTC+00:00

Beijing

07:13 00:00

UTC+08:00

Beirut

02:13 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

01:13 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

17:13 −14:00

UTC−06:00

Berlin

01:13 −07:00

UTC+01:00

Berne

01:13 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

05:13 −02:00

UTC+06:00

Bissau

23:13 −08:00

UTC+00:00

Bogota

18:13 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

20:13 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

01:13 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:13 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:13 −12:00

UTC−04:00

Brussels

01:13 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

02:13 −06:00

UTC+02:00

Budapest

01:13 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:13 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:13 −06:00

UTC+02:00

Cairo

01:13 −06:00

UTC+02:00

Canberra

09:13 +02:00

UTC+10:00

Caracas

19:13 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

02:13 −06:00

UTC+02:00

Conakry

23:13 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:13 −07:00

UTC+01:00

Dakar

23:13 −08:00

UTC+00:00

Damascus

02:13 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

05:13 −02:00

UTC+06:00

Doha

02:13 −05:00

UTC+03:00

Dublin

00:13 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:13 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

01:13 −06:00

UTC+02:00

George Town

18:13 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

19:13 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:13 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

00:13 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

06:13 −01:00

UTC+07:00

Harare

01:13 −06:00

UTC+02:00

Havana

19:13 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

02:13 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

04:13 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

06:13 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:13 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

02:13 −05:00

UTC+03:00

Juba

01:13 −06:00

UTC+02:00

Kabul

03:43 −03:30

UTC+04:30

Kampala

02:13 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:58 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

01:13 −06:00

UTC+02:00

Kiev

02:13 −06:00

UTC+02:00

Kigali

01:13 −06:00

UTC+02:00

Kingston

18:13 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:13 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:13 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:13 −05:00

UTC+03:00

Libreville

00:13 −07:00

UTC+01:00

Lima

18:13 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

00:13 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:13 −07:00

UTC+01:00

Lome

23:13 −08:00

UTC+00:00

Londra

00:13 −08:00

UTC+00:00

Luanda

00:13 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

01:13 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:13 −07:00

UTC+01:00

Madrid

01:13 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:13 −05:00

UTC+03:00

Managua

17:13 −14:00

UTC−06:00

Manama

02:13 −05:00

UTC+03:00

Manila

07:13 00:00

UTC+08:00

Maputo

01:13 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:13 −06:00

UTC+02:00

Maseru

01:13 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

01:13 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

17:13 −14:00

UTC−06:00

Minsk

02:13 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:13 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:13 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

23:13 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

20:13 −11:00

UTC−03:00

Moroni

02:13 −05:00

UTC+03:00

Moskova

02:13 −05:00

UTC+03:00

Muscat

03:13 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

02:13 −05:00

UTC+03:00

Nassau

19:13 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

04:43 −02:30

UTC+05:30

Niamey

00:13 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

02:13 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:13 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

00:13 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:13 −12:00

UTC−04:00

Oslo

01:13 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

19:13 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:13 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:13 −19:00

UTC−11:00

Panama City

18:13 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:13 −11:00

UTC−03:00

Paris

01:13 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:13 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:13 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

03:13 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

10:13 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:13 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:13 −07:00

UTC+01:00

Prague

01:13 −07:00

UTC+01:00

Praia

22:13 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

01:13 −06:00

UTC+02:00

Pristina

01:13 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:13 +00:30

UTC+08:30

Quito

18:13 −13:00

UTC−05:00

Rabat

00:13 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

01:13 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:13 −08:00

UTC+00:00

Riga

02:13 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

02:13 −05:00

UTC+03:00

Rome

01:13 −07:00

UTC+01:00

Roseau

19:13 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:13 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:13 −08:00

UTC+00:00

San Jose

17:13 −14:00

UTC−06:00

San Juan

19:13 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

02:13 −05:00

UTC+03:00

Santiago

19:13 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:13 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:13 −07:00

UTC+01:00

Seoul

08:13 +01:00

UTC+09:00

Singapore

07:13 00:00

UTC+08:00

Skopje

01:13 −07:00

UTC+01:00

Sofia

02:13 −06:00

UTC+02:00

St George’s

19:13 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

19:13 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

01:13 −07:00

UTC+01:00

Sucre

19:13 −12:00

UTC−04:00

Taipei

07:13 00:00

UTC+08:00

Tallinn

02:13 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

04:13 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:13 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:13 −14:00

UTC−06:00

Tehran

02:43 −04:30

UTC+03:30

The Valley

19:13 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

05:13 −02:00

UTC+06:00

Tirana

01:13 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

08:13 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

01:13 −06:00

UTC+02:00

Tunis

00:13 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

07:13 00:00

UTC+08:00

Vaduz

01:13 −07:00

UTC+01:00

Vienna

01:13 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

06:13 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

02:13 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

01:13 −07:00

UTC+01:00

Washington

19:13 −13:00

UTC−05:00

Wellington

11:13 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

19:13 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

01:13 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:13 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:13 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

03:13 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

01:13 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonYakutsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Yakutsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,315 kilometers
  • Paddington'da Yakutsk'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Paddington ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s