0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

29.02.2024

Paddington (Avustralya) ile Tyumen (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+08:00
  • 20:26:17
  • Paddington

  • Gündoğumu: 05:45:55
  • Gün batımı: 18:31:29
  • −3:00
  • Paddington ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+05:00
  • 17:26:17
  • Tyumen

  • Gündoğumu: 07:35:13
  • Gün batımı: 18:08:35

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Rabat Tyumen Dhaka Paddington
Pe 00:00 Pe 04:00 Pe 05:00 Pe 07:00
Pe 01:00 Pe 05:00 Pe 06:00 Pe 08:00
Pe 02:00 Pe 06:00 Pe 07:00 Pe 09:00
Pe 03:00 Pe 07:00 Pe 08:00 Pe 10:00
Pe 04:00 Pe 08:00 Pe 09:00 Pe 11:00
Pe 05:00 Pe 09:00 Pe 10:00 Pe 12:00
Pe 06:00 Pe 10:00 Pe 11:00 Pe 13:00
Pe 07:00 Pe 11:00 Pe 12:00 Pe 14:00
Pe 08:00 Pe 12:00 Pe 13:00 Pe 15:00
Pe 09:00 Pe 13:00 Pe 14:00 Pe 16:00
Pe 10:00 Pe 14:00 Pe 15:00 Pe 17:00
Pe 11:00 Pe 15:00 Pe 16:00 Pe 18:00
Pe 12:00 Pe 16:00 Pe 17:00 Pe 19:00
Pe 13:00 Pe 17:00 Pe 18:00 Pe 20:00
Pe 14:00 Pe 18:00 Pe 19:00 Pe 21:00
Pe 15:00 Pe 19:00 Pe 20:00 Pe 22:00
Pe 16:00 Pe 20:00 Pe 21:00 Pe 23:00
Pe 17:00 Pe 21:00 Pe 22:00 Pa 00:00
Pe 18:00 Pe 22:00 Pe 23:00 Pa 01:00
Pe 19:00 Pe 23:00 Pa 00:00 Pa 02:00
Pe 20:00 Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 03:00
Pe 21:00 Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 04:00
Pe 22:00 Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 05:00
Pe 23:00 Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 06:00

Paddington (20:26) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

16:26 −04:00

UTC+04:00

Abuja

13:26 −07:00

UTC+01:00

Accra

12:26 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

15:26 −05:00

UTC+03:00

Algiers

13:26 −07:00

UTC+01:00

Amman

15:26 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

13:26 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

13:26 −07:00

UTC+01:00

Ankara

15:26 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

15:26 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

17:26 −03:00

UTC+05:00

Astana

18:26 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

09:26 −12:00

UTC−04:00

Athens

14:26 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

15:26 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

00:26 +04:00

UTC+12:00

Baku

16:26 −04:00

UTC+04:00

Bamako

12:26 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

20:26 00:00

UTC+08:00

Bangkok

19:26 −01:00

UTC+07:00

Bangui

13:26 −07:00

UTC+01:00

Banjul

12:26 −08:00

UTC+00:00

Beijing

20:26 00:00

UTC+08:00

Beirut

14:26 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

13:26 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

06:26 −14:00

UTC−06:00

Berlin

13:26 −07:00

UTC+01:00

Berne

13:26 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

18:26 −02:00

UTC+06:00

Bissau

12:26 −08:00

UTC+00:00

Bogota

07:26 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

09:26 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

13:26 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

13:26 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

08:26 −12:00

UTC−04:00

Brussels

13:26 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

14:26 −06:00

UTC+02:00

Budapest

13:26 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

09:26 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

14:26 −06:00

UTC+02:00

Cairo

14:26 −06:00

UTC+02:00

Canberra

23:26 +02:00

UTC+10:00

Caracas

08:26 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

14:26 −06:00

UTC+02:00

Conakry

12:26 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

13:26 −07:00

UTC+01:00

Dakar

12:26 −08:00

UTC+00:00

Damascus

15:26 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

18:26 −02:00

UTC+06:00

Doha

15:26 −05:00

UTC+03:00

Dublin

12:26 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

17:26 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

14:26 −06:00

UTC+02:00

George Town

07:26 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

08:26 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

06:26 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

12:26 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

19:26 −01:00

UTC+07:00

Harare

14:26 −06:00

UTC+02:00

Havana

07:26 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

14:26 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

17:26 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

19:26 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

14:26 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

15:26 −05:00

UTC+03:00

Juba

14:26 −06:00

UTC+02:00

Kabul

16:56 −03:30

UTC+04:30

Kampala

15:26 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

18:11 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

14:26 −06:00

UTC+02:00

Kiev

14:26 −06:00

UTC+02:00

Kigali

14:26 −06:00

UTC+02:00

Kingston

07:26 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

13:26 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

20:26 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

15:26 −05:00

UTC+03:00

Libreville

13:26 −07:00

UTC+01:00

Lima

07:26 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

12:26 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

13:26 −07:00

UTC+01:00

Lome

12:26 −08:00

UTC+00:00

Londra

12:26 −08:00

UTC+00:00

Luanda

13:26 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

14:26 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

13:26 −07:00

UTC+01:00

Madrid

13:26 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

15:26 −05:00

UTC+03:00

Managua

06:26 −14:00

UTC−06:00

Manama

15:26 −05:00

UTC+03:00

Manila

20:26 00:00

UTC+08:00

Maputo

14:26 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

14:26 −06:00

UTC+02:00

Maseru

14:26 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

14:26 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

06:26 −14:00

UTC−06:00

Minsk

15:26 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

15:26 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

13:26 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

12:26 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

09:26 −11:00

UTC−03:00

Moroni

15:26 −05:00

UTC+03:00

Moskova

15:26 −05:00

UTC+03:00

Muscat

16:26 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

15:26 −05:00

UTC+03:00

Nassau

07:26 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

17:56 −02:30

UTC+05:30

Niamey

13:26 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

14:26 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

12:26 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

13:26 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

08:26 −12:00

UTC−04:00

Oslo

13:26 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

07:26 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

12:26 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

01:26 −19:00

UTC−11:00

Panama City

07:26 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

09:26 −11:00

UTC−03:00

Paris

13:26 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

08:26 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

19:26 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

16:26 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

23:26 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

07:26 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

13:26 −07:00

UTC+01:00

Prague

13:26 −07:00

UTC+01:00

Praia

11:26 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

14:26 −06:00

UTC+02:00

Pristina

13:26 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

21:26 +00:30

UTC+08:30

Quito

07:26 −13:00

UTC−05:00

Rabat

13:26 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

14:26 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

12:26 −08:00

UTC+00:00

Riga

14:26 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

15:26 −05:00

UTC+03:00

Rome

13:26 −07:00

UTC+01:00

Roseau

08:26 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

16:26 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

12:26 −08:00

UTC+00:00

San Jose

06:26 −14:00

UTC−06:00

San Juan

08:26 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

15:26 −05:00

UTC+03:00

Santiago

09:26 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

08:26 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

13:26 −07:00

UTC+01:00

Seoul

21:26 +01:00

UTC+09:00

Singapore

20:26 00:00

UTC+08:00

Skopje

13:26 −07:00

UTC+01:00

Sofia

14:26 −06:00

UTC+02:00

St George’s

08:26 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

08:26 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

13:26 −07:00

UTC+01:00

Sucre

08:26 −12:00

UTC−04:00

Taipei

20:26 00:00

UTC+08:00

Tallinn

14:26 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

17:26 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

16:26 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

06:26 −14:00

UTC−06:00

Tehran

15:56 −04:30

UTC+03:30

The Valley

08:26 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

18:26 −02:00

UTC+06:00

Tirana

13:26 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

21:26 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

14:26 −06:00

UTC+02:00

Tunis

13:26 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

20:26 00:00

UTC+08:00

Vaduz

13:26 −07:00

UTC+01:00

Vienna

13:26 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

19:26 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

14:26 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

13:26 −07:00

UTC+01:00

Washington

07:26 −13:00

UTC−05:00

Wellington

01:26 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

08:26 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

14:26 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

12:26 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

13:26 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

16:26 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

13:26 −07:00

UTC+01:00

PaddingtonTyumen şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Tyumen şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,054 kilometers
  • Paddington'da Tyumen'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Paddington ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Paddington şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s