0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Paddington

21.06.2024

Paddington (Avustralya) ile Novokuznetsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Haziran 2024
  • Friday, Gece
  • UTC+08:00
  • 00:18:08
  • Paddington

  • Gündoğumu: 06:52:33
  • Gün batımı: 17:02:51
  • −1:00
  • Paddington ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins
  • 20 Haziran 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+07:00
  • 23:18:08
  • Novokuznetsk

  • Gündoğumu: 04:41:38
  • Gün batımı: 21:47:11

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Belmopan Baku Novokuznetsk Paddington
Pe 00:00 Pe 10:00 Pe 13:00 Pe 14:00
Pe 01:00 Pe 11:00 Pe 14:00 Pe 15:00
Pe 02:00 Pe 12:00 Pe 15:00 Pe 16:00
Pe 03:00 Pe 13:00 Pe 16:00 Pe 17:00
Pe 04:00 Pe 14:00 Pe 17:00 Pe 18:00
Pe 05:00 Pe 15:00 Pe 18:00 Pe 19:00
Pe 06:00 Pe 16:00 Pe 19:00 Pe 20:00
Pe 07:00 Pe 17:00 Pe 20:00 Pe 21:00
Pe 08:00 Pe 18:00 Pe 21:00 Pe 22:00
Pe 09:00 Pe 19:00 Pe 22:00 Pe 23:00
Pe 10:00 Pe 20:00 Pe 23:00 Pa 00:00
Pe 11:00 Pe 21:00 Pa 00:00 Pa 01:00
Pe 12:00 Pe 22:00 Pa 01:00 Pa 02:00
Pe 13:00 Pe 23:00 Pa 02:00 Pa 03:00
Pe 14:00 Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 04:00
Pe 15:00 Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 05:00
Pe 16:00 Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 06:00
Pe 17:00 Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 07:00
Pe 18:00 Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 08:00
Pe 19:00 Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 09:00
Pe 20:00 Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pe 21:00 Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pe 22:00 Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pe 23:00 Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 13:00

Gelecek Yıllar İçin Paddington'da (Batı Avustralya, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

20:18 −04:00

UTC+04:00

Abuja

17:18 −07:00

UTC+01:00

Accra

16:18 −08:00

UTC+00:00

Addis Ababa

19:18 −05:00

UTC+03:00

Algiers

17:18 −07:00

UTC+01:00

Amman

19:18 −06:00

UTC+02:00

Amsterdam

18:18 −07:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

18:18 −07:00

UTC+01:00

Ankara

19:18 −05:00

UTC+03:00

Antananarivo

19:18 −05:00

UTC+03:00

Ashkhabad

21:18 −03:00

UTC+05:00

Astana

21:18 −02:00

UTC+06:00

Asuncion

12:18 −12:00

UTC−04:00

Athens

19:18 −06:00

UTC+02:00

Baghdad

19:18 −05:00

UTC+03:00

Bairiki

04:18 +04:00

UTC+12:00

Baku

20:18 −04:00

UTC+04:00

Bamako

16:18 −08:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

00:18 00:00

UTC+08:00

Bangkok

23:18 −01:00

UTC+07:00

Bangui

17:18 −07:00

UTC+01:00

Banjul

16:18 −08:00

UTC+00:00

Beijing

00:18 00:00

UTC+08:00

Beirut

19:18 −06:00

UTC+02:00

Belgrade

18:18 −07:00

UTC+01:00

Belmopan

10:18 −14:00

UTC−06:00

Berlin

18:18 −07:00

UTC+01:00

Berne

18:18 −07:00

UTC+01:00

Bishkek

22:18 −02:00

UTC+06:00

Bissau

16:18 −08:00

UTC+00:00

Bogota

11:18 −13:00

UTC−05:00

Brasilia

13:18 −11:00

UTC−03:00

Bratislava

18:18 −07:00

UTC+01:00

Brazzaville

17:18 −07:00

UTC+01:00

Bridgetown

12:18 −12:00

UTC−04:00

Brussels

18:18 −07:00

UTC+01:00

Bucharest

19:18 −06:00

UTC+02:00

Budapest

18:18 −07:00

UTC+01:00

Buenos Aires

13:18 −11:00

UTC−03:00

Bujumbura

18:18 −06:00

UTC+02:00

Cairo

19:18 −06:00

UTC+02:00

Canberra

02:18 +02:00

UTC+10:00

Caracas

12:18 −12:00

UTC−04:00

Chisinau

19:18 −06:00

UTC+02:00

Conakry

16:18 −08:00

UTC+00:00

Copenhagen

18:18 −07:00

UTC+01:00

Dakar

16:18 −08:00

UTC+00:00

Damascus

19:18 −06:00

UTC+02:00

Dhaka

22:18 −02:00

UTC+06:00

Doha

19:18 −05:00

UTC+03:00

Dublin

17:18 −08:00

UTC+00:00

Dushanbe

21:18 −03:00

UTC+05:00

Gaborone

18:18 −06:00

UTC+02:00

George Town

11:18 −13:00

UTC−05:00

Georgetown

12:18 −12:00

UTC−04:00

Guatemala City

10:18 −14:00

UTC−06:00

Hamilton

17:18 −08:00

UTC+00:00

Hanoi

23:18 −01:00

UTC+07:00

Harare

18:18 −06:00

UTC+02:00

Havana

12:18 −13:00

UTC−05:00

Helsinki

19:18 −06:00

UTC+02:00

Islamabad

21:18 −03:00

UTC+05:00

Jakarta

23:18 −01:00

UTC+07:00

Jerusalem

19:18 −06:00

UTC+02:00

Jibuti

19:18 −05:00

UTC+03:00

Juba

18:18 −06:00

UTC+02:00

Kabul

20:48 −03:30

UTC+04:30

Kampala

19:18 −05:00

UTC+03:00

Kathmandu

22:03 −02:15

UTC+05:45

Khartoum

18:18 −06:00

UTC+02:00

Kiev

19:18 −06:00

UTC+02:00

Kigali

18:18 −06:00

UTC+02:00

Kingston

11:18 −13:00

UTC−05:00

Kinshasa

17:18 −07:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

00:18 00:00

UTC+08:00

Kuwait City

19:18 −05:00

UTC+03:00

Libreville

17:18 −07:00

UTC+01:00

Lima

11:18 −13:00

UTC−05:00

Lisbon

17:18 −08:00

UTC+00:00

Ljubljana

18:18 −07:00

UTC+01:00

Lome

16:18 −08:00

UTC+00:00

Londra

17:18 −08:00

UTC+00:00

Luanda

17:18 −07:00

UTC+01:00

Lusaka

18:18 −06:00

UTC+02:00

Luxembourg City

18:18 −07:00

UTC+01:00

Madrid

18:18 −07:00

UTC+01:00

Mamoudzou

19:18 −05:00

UTC+03:00

Managua

10:18 −14:00

UTC−06:00

Manama

19:18 −05:00

UTC+03:00

Manila

00:18 00:00

UTC+08:00

Maputo

18:18 −06:00

UTC+02:00

Mariehamn

19:18 −06:00

UTC+02:00

Maseru

18:18 −06:00

UTC+02:00

Mbabane

18:18 −06:00

UTC+02:00

Mexico City

10:18 −14:00

UTC−06:00

Minsk

19:18 −05:00

UTC+03:00

Mogadishu

19:18 −05:00

UTC+03:00

Monaco-City

18:18 −07:00

UTC+01:00

Monrovia

16:18 −08:00

UTC+00:00

Montevideo

13:18 −11:00

UTC−03:00

Moroni

19:18 −05:00

UTC+03:00

Moskova

19:18 −05:00

UTC+03:00

Muscat

20:18 −04:00

UTC+04:00

Nairobi

19:18 −05:00

UTC+03:00

Nassau

12:18 −13:00

UTC−05:00

New Delhi

21:48 −02:30

UTC+05:30

Niamey

17:18 −07:00

UTC+01:00

Nicosia

19:18 −06:00

UTC+02:00

Nouakchott

16:18 −08:00

UTC+00:00

N’djamena

17:18 −07:00

UTC+01:00

Oranjestad

12:18 −12:00

UTC−04:00

Oslo

18:18 −07:00

UTC+01:00

Ottawa

12:18 −13:00

UTC−05:00

Ouagadougou

16:18 −08:00

UTC+00:00

Pago Pago

05:18 −19:00

UTC−11:00

Panama City

11:18 −13:00

UTC−05:00

Paramaribo

13:18 −11:00

UTC−03:00

Paris

18:18 −07:00

UTC+01:00

Philipsburg

12:18 −12:00

UTC−04:00

Phnom Penh

23:18 −01:00

UTC+07:00

Port Louis

20:18 −04:00

UTC+04:00

Port Vila

03:18 +03:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

12:18 −13:00

UTC−05:00

Porto-Novo

17:18 −07:00

UTC+01:00

Prague

18:18 −07:00

UTC+01:00

Praia

15:18 −09:00

UTC−01:00

Pretoria

18:18 −06:00

UTC+02:00

Pristina

18:18 −07:00

UTC+01:00

Pyongyang

01:18 +00:30

UTC+08:30

Quito

11:18 −13:00

UTC−05:00

Rabat

17:18 −08:00

UTC+00:00

Ramallah

19:18 −06:00

UTC+02:00

Reykjavik

16:18 −08:00

UTC+00:00

Riga

19:18 −06:00

UTC+02:00

Riyadh

19:18 −05:00

UTC+03:00

Rome

18:18 −07:00

UTC+01:00

Roseau

12:18 −12:00

UTC−04:00

Saint Denis

20:18 −04:00

UTC+04:00

Saint Helier

17:18 −08:00

UTC+00:00

San Jose

10:18 −14:00

UTC−06:00

San Juan

12:18 −12:00

UTC−04:00

Sana’a

19:18 −05:00

UTC+03:00

Santiago

12:18 −12:00

UTC−04:00

Santo Domingo

12:18 −12:00

UTC−04:00

Sarajevo

18:18 −07:00

UTC+01:00

Seoul

01:18 +01:00

UTC+09:00

Singapore

00:18 00:00

UTC+08:00

Skopje

18:18 −07:00

UTC+01:00

Sofia

19:18 −06:00

UTC+02:00

St George’s

12:18 −12:00

UTC−04:00

St. John’s

12:18 −12:00

UTC−04:00

Stockholm

18:18 −07:00

UTC+01:00

Sucre

12:18 −12:00

UTC−04:00

Taipei

00:18 00:00

UTC+08:00

Tallinn

19:18 −06:00

UTC+02:00

Tashkent

21:18 −03:00

UTC+05:00

Tbilisi

20:18 −04:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

10:18 −14:00

UTC−06:00

Tehran

19:48 −04:30

UTC+03:30

The Valley

12:18 −12:00

UTC−04:00

Thimphu

22:18 −02:00

UTC+06:00

Tirana

18:18 −07:00

UTC+01:00

Tokyo

01:18 +01:00

UTC+09:00

Tripoli

18:18 −06:00

UTC+02:00

Tunis

17:18 −07:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

00:18 00:00

UTC+08:00

Vaduz

18:18 −07:00

UTC+01:00

Vienna

18:18 −07:00

UTC+01:00

Vientiane

23:18 −01:00

UTC+07:00

Vilnius

19:18 −06:00

UTC+02:00

Warsaw

18:18 −07:00

UTC+01:00

Washington

12:18 −13:00

UTC−05:00

Wellington

04:18 +04:00

UTC+12:00

Willemstad

12:18 −04:00

UTC+04:00

Windhoek

18:18 −06:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

16:18 −08:00

UTC+00:00

Yaoundé

17:18 −07:00

UTC+01:00

Yerevan

20:18 −04:00

UTC+04:00

Zagreb

18:18 −07:00

UTC+01:00

Paddington — Novokuznetsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Paddington ve Novokuznetsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 9,930 kilometers
  • Paddington'da Novokuznetsk'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Paddington ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −1 hour 00 mins

Paddington'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.