0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Newstead

22.04.2024

Newstead (Avustralya) ile Magadan (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 18:58:14
  • Newstead

  • Gündoğumu: 06:56:42
  • Gün batımı: 17:50:04
  • +1:00
  • Newstead ve Magadan arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins
  • 22 Nisan 2024
  • Monday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 19:58:14
  • Magadan

  • Gündoğumu: 05:22:56
  • Gün batımı: 20:29:56

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Banjul Bishkek Newstead Magadan
Pt 00:00 Pt 06:00 Pt 10:00 Pt 11:00
Pt 01:00 Pt 07:00 Pt 11:00 Pt 12:00
Pt 02:00 Pt 08:00 Pt 12:00 Pt 13:00
Pt 03:00 Pt 09:00 Pt 13:00 Pt 14:00
Pt 04:00 Pt 10:00 Pt 14:00 Pt 15:00
Pt 05:00 Pt 11:00 Pt 15:00 Pt 16:00
Pt 06:00 Pt 12:00 Pt 16:00 Pt 17:00
Pt 07:00 Pt 13:00 Pt 17:00 Pt 18:00
Pt 08:00 Pt 14:00 Pt 18:00 Pt 19:00
Pt 09:00 Pt 15:00 Pt 19:00 Pt 20:00
Pt 10:00 Pt 16:00 Pt 20:00 Pt 21:00
Pt 11:00 Pt 17:00 Pt 21:00 Pt 22:00
Pt 12:00 Pt 18:00 Pt 22:00 Pt 23:00
Pt 13:00 Pt 19:00 Pt 23:00 Sa 00:00
Pt 14:00 Pt 20:00 Sa 00:00 Sa 01:00
Pt 15:00 Pt 21:00 Sa 01:00 Sa 02:00
Pt 16:00 Pt 22:00 Sa 02:00 Sa 03:00
Pt 17:00 Pt 23:00 Sa 03:00 Sa 04:00
Pt 18:00 Sa 00:00 Sa 04:00 Sa 05:00
Pt 19:00 Sa 01:00 Sa 05:00 Sa 06:00
Pt 20:00 Sa 02:00 Sa 06:00 Sa 07:00
Pt 21:00 Sa 03:00 Sa 07:00 Sa 08:00
Pt 22:00 Sa 04:00 Sa 08:00 Sa 09:00
Pt 23:00 Sa 05:00 Sa 09:00 Sa 10:00

Gelecek Yıllar İçin Newstead'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

12:58 −06:00

UTC+04:00

Abuja

09:58 −09:00

UTC+01:00

Accra

08:58 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

11:58 −07:00

UTC+03:00

Algiers

09:58 −09:00

UTC+01:00

Amman

11:58 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

10:58 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:58 −09:00

UTC+01:00

Ankara

11:58 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

11:58 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

13:58 −05:00

UTC+05:00

Astana

13:58 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

04:58 −14:00

UTC−04:00

Athens

11:58 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

11:58 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

20:58 +02:00

UTC+12:00

Baku

12:58 −06:00

UTC+04:00

Bamako

08:58 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

16:58 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

15:58 −03:00

UTC+07:00

Bangui

09:58 −09:00

UTC+01:00

Banjul

08:58 −10:00

UTC+00:00

Beijing

16:58 −02:00

UTC+08:00

Beirut

11:58 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

10:58 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

02:58 −16:00

UTC−06:00

Berlin

10:58 −09:00

UTC+01:00

Berne

10:58 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

14:58 −04:00

UTC+06:00

Bissau

08:58 −10:00

UTC+00:00

Bogota

03:58 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

05:58 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

10:58 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

09:58 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

04:58 −14:00

UTC−04:00

Brussels

10:58 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

11:58 −08:00

UTC+02:00

Budapest

10:58 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

05:58 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

10:58 −08:00

UTC+02:00

Cairo

10:58 −08:00

UTC+02:00

Canberra

18:58 00:00

UTC+10:00

Caracas

04:58 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

11:58 −08:00

UTC+02:00

Conakry

08:58 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:58 −09:00

UTC+01:00

Dakar

08:58 −10:00

UTC+00:00

Damascus

11:58 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

14:58 −04:00

UTC+06:00

Doha

11:58 −07:00

UTC+03:00

Dublin

09:58 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

13:58 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

10:58 −08:00

UTC+02:00

George Town

03:58 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

04:58 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

02:58 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

09:58 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

15:58 −03:00

UTC+07:00

Harare

10:58 −08:00

UTC+02:00

Havana

04:58 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

11:58 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

13:58 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

15:58 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:58 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

11:58 −07:00

UTC+03:00

Juba

10:58 −08:00

UTC+02:00

Kabul

13:28 −05:30

UTC+04:30

Kampala

11:58 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

14:43 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

10:58 −08:00

UTC+02:00

Kiev

11:58 −08:00

UTC+02:00

Kigali

10:58 −08:00

UTC+02:00

Kingston

03:58 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

09:58 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

16:58 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

11:58 −07:00

UTC+03:00

Libreville

09:58 −09:00

UTC+01:00

Lima

03:58 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

09:58 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:58 −09:00

UTC+01:00

Lome

08:58 −10:00

UTC+00:00

Londra

09:58 −10:00

UTC+00:00

Luanda

09:58 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

10:58 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:58 −09:00

UTC+01:00

Madrid

10:58 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

11:58 −07:00

UTC+03:00

Managua

02:58 −16:00

UTC−06:00

Manama

11:58 −07:00

UTC+03:00

Manila

16:58 −02:00

UTC+08:00

Maputo

10:58 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:58 −08:00

UTC+02:00

Maseru

10:58 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

10:58 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

02:58 −16:00

UTC−06:00

Minsk

11:58 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

11:58 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:58 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

08:58 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

05:58 −13:00

UTC−03:00

Moroni

11:58 −07:00

UTC+03:00

Moskova

11:58 −07:00

UTC+03:00

Muscat

12:58 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

11:58 −07:00

UTC+03:00

Nassau

04:58 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

14:28 −04:30

UTC+05:30

Niamey

09:58 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

11:58 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

08:58 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

09:58 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

04:58 −14:00

UTC−04:00

Oslo

10:58 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

04:58 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

08:58 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

21:58 −21:00

UTC−11:00

Panama City

03:58 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

05:58 −13:00

UTC−03:00

Paris

10:58 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

04:58 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

15:58 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

12:58 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

19:58 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:58 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

09:58 −09:00

UTC+01:00

Prague

10:58 −09:00

UTC+01:00

Praia

07:58 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

10:58 −08:00

UTC+02:00

Pristina

10:58 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

17:58 −01:30

UTC+08:30

Quito

03:58 −15:00

UTC−05:00

Rabat

09:58 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

11:58 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

08:58 −10:00

UTC+00:00

Riga

11:58 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

11:58 −07:00

UTC+03:00

Rome

10:58 −09:00

UTC+01:00

Roseau

04:58 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

12:58 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:58 −10:00

UTC+00:00

San Jose

02:58 −16:00

UTC−06:00

San Juan

04:58 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

11:58 −07:00

UTC+03:00

Santiago

04:58 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

04:58 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:58 −09:00

UTC+01:00

Seoul

17:58 −01:00

UTC+09:00

Singapore

16:58 −02:00

UTC+08:00

Skopje

10:58 −09:00

UTC+01:00

Sofia

11:58 −08:00

UTC+02:00

St George’s

04:58 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

04:58 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

10:58 −09:00

UTC+01:00

Sucre

04:58 −14:00

UTC−04:00

Taipei

16:58 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

11:58 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

13:58 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

12:58 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

02:58 −16:00

UTC−06:00

Tehran

12:28 −06:30

UTC+03:30

The Valley

04:58 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

14:58 −04:00

UTC+06:00

Tirana

10:58 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

17:58 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

10:58 −08:00

UTC+02:00

Tunis

09:58 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

16:58 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

10:58 −09:00

UTC+01:00

Vienna

10:58 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

15:58 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

11:58 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

10:58 −09:00

UTC+01:00

Washington

04:58 −15:00

UTC−05:00

Wellington

20:58 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

04:58 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

10:58 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

08:58 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

09:58 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

12:58 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

10:58 −09:00

UTC+01:00

NewsteadMagadan şehirleri hakkında ek bilgi

  • Newstead ve Magadan şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,767 kilometers
  • Newstead'da Magadan'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Newstead ve Magadan arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins

Newstead'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Newstead şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s