0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Newcastle

22.02.2024

Newcastle (Avustralya) ile Paris (Fransa) arasındaki zaman farkı

  • 22 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 18:11:27
  • Newcastle

  • Gündoğumu: 06:36:08
  • Gün batımı: 19:39:50
  • −10:00
  • Newcastle ve Paris arasındaki saat dilimi farkı −10 hours 00 mins
  • 22 Şubat 2024
  • Thursday, Sabah
  • UTC+01:00
  • 08:11:27
  • Paris

  • Gündoğumu: 07:49:10
  • Gün batımı: 18:22:18

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Kingston Paris Mariehamn Newcastle
Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 07:00 Pe 16:00
Pe 01:00 Pe 07:00 Pe 08:00 Pe 17:00
Pe 02:00 Pe 08:00 Pe 09:00 Pe 18:00
Pe 03:00 Pe 09:00 Pe 10:00 Pe 19:00
Pe 04:00 Pe 10:00 Pe 11:00 Pe 20:00
Pe 05:00 Pe 11:00 Pe 12:00 Pe 21:00
Pe 06:00 Pe 12:00 Pe 13:00 Pe 22:00
Pe 07:00 Pe 13:00 Pe 14:00 Pe 23:00
Pe 08:00 Pe 14:00 Pe 15:00 Pa 00:00
Pe 09:00 Pe 15:00 Pe 16:00 Pa 01:00
Pe 10:00 Pe 16:00 Pe 17:00 Pa 02:00
Pe 11:00 Pe 17:00 Pe 18:00 Pa 03:00
Pe 12:00 Pe 18:00 Pe 19:00 Pa 04:00
Pe 13:00 Pe 19:00 Pe 20:00 Pa 05:00
Pe 14:00 Pe 20:00 Pe 21:00 Pa 06:00
Pe 15:00 Pe 21:00 Pe 22:00 Pa 07:00
Pe 16:00 Pe 22:00 Pe 23:00 Pa 08:00
Pe 17:00 Pe 23:00 Pa 00:00 Pa 09:00
Pe 18:00 Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 10:00
Pe 19:00 Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 11:00
Pe 20:00 Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 12:00
Pe 21:00 Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 13:00
Pe 22:00 Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 14:00
Pe 23:00 Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 15:00

Newcastle (18:11) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

11:11 −07:00

UTC+04:00

Abuja

08:11 −10:00

UTC+01:00

Accra

07:11 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

10:11 −08:00

UTC+03:00

Algiers

08:11 −10:00

UTC+01:00

Amman

10:11 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

08:11 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

08:11 −10:00

UTC+01:00

Ankara

10:11 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

10:11 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

12:11 −06:00

UTC+05:00

Astana

13:11 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

04:11 −15:00

UTC−04:00

Athens

09:11 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

10:11 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

19:11 +01:00

UTC+12:00

Baku

11:11 −07:00

UTC+04:00

Bamako

07:11 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

15:11 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

14:11 −04:00

UTC+07:00

Bangui

08:11 −10:00

UTC+01:00

Banjul

07:11 −11:00

UTC+00:00

Beijing

15:11 −03:00

UTC+08:00

Beirut

09:11 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

08:11 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

01:11 −17:00

UTC−06:00

Berlin

08:11 −10:00

UTC+01:00

Berne

08:11 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

13:11 −05:00

UTC+06:00

Bissau

07:11 −11:00

UTC+00:00

Bogota

02:11 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

04:11 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

08:11 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

08:11 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

03:11 −15:00

UTC−04:00

Brussels

08:11 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

09:11 −09:00

UTC+02:00

Budapest

08:11 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

04:11 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

09:11 −09:00

UTC+02:00

Cairo

09:11 −09:00

UTC+02:00

Canberra

18:11 −01:00

UTC+10:00

Caracas

03:11 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

09:11 −09:00

UTC+02:00

Conakry

07:11 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

08:11 −10:00

UTC+01:00

Dakar

07:11 −11:00

UTC+00:00

Damascus

10:11 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

13:11 −05:00

UTC+06:00

Doha

10:11 −08:00

UTC+03:00

Dublin

07:11 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

12:11 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

09:11 −09:00

UTC+02:00

George Town

02:11 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

03:11 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

01:11 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

07:11 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

14:11 −04:00

UTC+07:00

Harare

09:11 −09:00

UTC+02:00

Havana

02:11 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

09:11 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

12:11 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

14:11 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

09:11 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

10:11 −08:00

UTC+03:00

Juba

09:11 −09:00

UTC+02:00

Kabul

11:41 −06:30

UTC+04:30

Kampala

10:11 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:56 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

09:11 −09:00

UTC+02:00

Kiev

09:11 −09:00

UTC+02:00

Kigali

09:11 −09:00

UTC+02:00

Kingston

02:11 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

08:11 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

15:11 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

10:11 −08:00

UTC+03:00

Libreville

08:11 −10:00

UTC+01:00

Lima

02:11 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

07:11 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

08:11 −10:00

UTC+01:00

Lome

07:11 −11:00

UTC+00:00

Londra

07:11 −11:00

UTC+00:00

Luanda

08:11 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

09:11 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

08:11 −10:00

UTC+01:00

Madrid

08:11 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

10:11 −08:00

UTC+03:00

Managua

01:11 −17:00

UTC−06:00

Manama

10:11 −08:00

UTC+03:00

Manila

15:11 −03:00

UTC+08:00

Maputo

09:11 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

09:11 −09:00

UTC+02:00

Maseru

09:11 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

09:11 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

01:11 −17:00

UTC−06:00

Minsk

10:11 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

10:11 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

08:11 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

07:11 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

04:11 −14:00

UTC−03:00

Moroni

10:11 −08:00

UTC+03:00

Moskova

10:11 −08:00

UTC+03:00

Muscat

11:11 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

10:11 −08:00

UTC+03:00

Nassau

02:11 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

12:41 −05:30

UTC+05:30

Niamey

08:11 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

09:11 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

07:11 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

08:11 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

03:11 −15:00

UTC−04:00

Oslo

08:11 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

02:11 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

07:11 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

20:11 −22:00

UTC−11:00

Panama City

02:11 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

04:11 −14:00

UTC−03:00

Paris

08:11 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

03:11 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

14:11 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

11:11 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

18:11 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

02:11 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

08:11 −10:00

UTC+01:00

Prague

08:11 −10:00

UTC+01:00

Praia

06:11 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

09:11 −09:00

UTC+02:00

Pristina

08:11 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

16:11 −02:30

UTC+08:30

Quito

02:11 −16:00

UTC−05:00

Rabat

08:11 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

09:11 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

07:11 −11:00

UTC+00:00

Riga

09:11 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

10:11 −08:00

UTC+03:00

Rome

08:11 −10:00

UTC+01:00

Roseau

03:11 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

11:11 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

07:11 −11:00

UTC+00:00

San Jose

01:11 −17:00

UTC−06:00

San Juan

03:11 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

10:11 −08:00

UTC+03:00

Santiago

04:11 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

03:11 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

08:11 −10:00

UTC+01:00

Seoul

16:11 −02:00

UTC+09:00

Singapore

15:11 −03:00

UTC+08:00

Skopje

08:11 −10:00

UTC+01:00

Sofia

09:11 −09:00

UTC+02:00

St George’s

03:11 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

03:11 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

08:11 −10:00

UTC+01:00

Sucre

03:11 −15:00

UTC−04:00

Taipei

15:11 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

09:11 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

12:11 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

11:11 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

01:11 −17:00

UTC−06:00

Tehran

10:41 −07:30

UTC+03:30

The Valley

03:11 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

13:11 −05:00

UTC+06:00

Tirana

08:11 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

16:11 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

09:11 −09:00

UTC+02:00

Tunis

08:11 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

15:11 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

08:11 −10:00

UTC+01:00

Vienna

08:11 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

14:11 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

09:11 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

08:11 −10:00

UTC+01:00

Washington

02:11 −16:00

UTC−05:00

Wellington

20:11 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

03:11 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

09:11 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

07:11 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

08:11 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

11:11 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

08:11 −10:00

UTC+01:00

NewcastleParis şehirleri hakkında ek bilgi

  • Newcastle ve Paris şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 16,928 kilometers
  • Newcastle'da Paris'ten 10 hours 00 mins uzun
  • Newcastle ve Paris arasındaki saat dilimi farkı −10 hours 00 mins

Newcastle'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Newcastle şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s