0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Newcastle

22.07.2024

Newcastle (Avustralya) ile Novokuznetsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Gün
  • UTC+10:00
  • 12:32:47
  • Newcastle

  • Gündoğumu: 06:51:31
  • Gün batımı: 17:09:20
  • −3:00
  • Newcastle ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 22 Temmuz 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+07:00
  • 09:32:47
  • Novokuznetsk

  • Gündoğumu: 05:11:12
  • Gün batımı: 21:27:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Ouagadougou Novokuznetsk Bangkok Newcastle
Pt 00:00 Pt 07:00 Pt 07:00 Pt 10:00
Pt 01:00 Pt 08:00 Pt 08:00 Pt 11:00
Pt 02:00 Pt 09:00 Pt 09:00 Pt 12:00
Pt 03:00 Pt 10:00 Pt 10:00 Pt 13:00
Pt 04:00 Pt 11:00 Pt 11:00 Pt 14:00
Pt 05:00 Pt 12:00 Pt 12:00 Pt 15:00
Pt 06:00 Pt 13:00 Pt 13:00 Pt 16:00
Pt 07:00 Pt 14:00 Pt 14:00 Pt 17:00
Pt 08:00 Pt 15:00 Pt 15:00 Pt 18:00
Pt 09:00 Pt 16:00 Pt 16:00 Pt 19:00
Pt 10:00 Pt 17:00 Pt 17:00 Pt 20:00
Pt 11:00 Pt 18:00 Pt 18:00 Pt 21:00
Pt 12:00 Pt 19:00 Pt 19:00 Pt 22:00
Pt 13:00 Pt 20:00 Pt 20:00 Pt 23:00
Pt 14:00 Pt 21:00 Pt 21:00 Sa 00:00
Pt 15:00 Pt 22:00 Pt 22:00 Sa 01:00
Pt 16:00 Pt 23:00 Pt 23:00 Sa 02:00
Pt 17:00 Sa 00:00 Sa 00:00 Sa 03:00
Pt 18:00 Sa 01:00 Sa 01:00 Sa 04:00
Pt 19:00 Sa 02:00 Sa 02:00 Sa 05:00
Pt 20:00 Sa 03:00 Sa 03:00 Sa 06:00
Pt 21:00 Sa 04:00 Sa 04:00 Sa 07:00
Pt 22:00 Sa 05:00 Sa 05:00 Sa 08:00
Pt 23:00 Sa 06:00 Sa 06:00 Sa 09:00

Gelecek Yıllar İçin Newcastle'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

06:32 −06:00

UTC+04:00

Abuja

03:32 −09:00

UTC+01:00

Accra

02:32 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

05:32 −07:00

UTC+03:00

Algiers

03:32 −09:00

UTC+01:00

Amman

05:32 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

04:32 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:32 −09:00

UTC+01:00

Ankara

05:32 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

05:32 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

07:32 −05:00

UTC+05:00

Astana

07:32 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

22:32 −14:00

UTC−04:00

Athens

05:32 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

05:32 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

14:32 +02:00

UTC+12:00

Baku

06:32 −06:00

UTC+04:00

Bamako

02:32 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:32 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

09:32 −03:00

UTC+07:00

Bangui

03:32 −09:00

UTC+01:00

Banjul

02:32 −10:00

UTC+00:00

Beijing

10:32 −02:00

UTC+08:00

Beirut

05:32 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

04:32 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

20:32 −16:00

UTC−06:00

Berlin

04:32 −09:00

UTC+01:00

Berne

04:32 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

08:32 −04:00

UTC+06:00

Bissau

02:32 −10:00

UTC+00:00

Bogota

21:32 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

23:32 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

04:32 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

03:32 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

22:32 −14:00

UTC−04:00

Brussels

04:32 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

05:32 −08:00

UTC+02:00

Budapest

04:32 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

23:32 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

04:32 −08:00

UTC+02:00

Cairo

05:32 −08:00

UTC+02:00

Canberra

12:32 00:00

UTC+10:00

Caracas

22:32 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

05:32 −08:00

UTC+02:00

Conakry

02:32 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

04:32 −09:00

UTC+01:00

Dakar

02:32 −10:00

UTC+00:00

Damascus

05:32 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

08:32 −04:00

UTC+06:00

Doha

05:32 −07:00

UTC+03:00

Dublin

03:32 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

07:32 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

04:32 −08:00

UTC+02:00

George Town

21:32 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

22:32 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

20:32 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

03:32 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

09:32 −03:00

UTC+07:00

Harare

04:32 −08:00

UTC+02:00

Havana

22:32 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

05:32 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

07:32 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

09:32 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

05:32 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

05:32 −07:00

UTC+03:00

Juba

04:32 −08:00

UTC+02:00

Kabul

07:02 −05:30

UTC+04:30

Kampala

05:32 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

08:17 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

04:32 −08:00

UTC+02:00

Kiev

05:32 −08:00

UTC+02:00

Kigali

04:32 −08:00

UTC+02:00

Kingston

21:32 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

03:32 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:32 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

05:32 −07:00

UTC+03:00

Libreville

03:32 −09:00

UTC+01:00

Lima

21:32 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

03:32 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

04:32 −09:00

UTC+01:00

Lome

02:32 −10:00

UTC+00:00

Londra

03:32 −10:00

UTC+00:00

Luanda

03:32 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

04:32 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

04:32 −09:00

UTC+01:00

Madrid

04:32 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

05:32 −07:00

UTC+03:00

Managua

20:32 −16:00

UTC−06:00

Manama

05:32 −07:00

UTC+03:00

Manila

10:32 −02:00

UTC+08:00

Maputo

04:32 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

05:32 −08:00

UTC+02:00

Maseru

04:32 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

04:32 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

20:32 −16:00

UTC−06:00

Minsk

05:32 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

05:32 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

04:32 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

02:32 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

23:32 −13:00

UTC−03:00

Moroni

05:32 −07:00

UTC+03:00

Moskova

05:32 −07:00

UTC+03:00

Muscat

06:32 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

05:32 −07:00

UTC+03:00

Nassau

22:32 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

08:02 −04:30

UTC+05:30

Niamey

03:32 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

05:32 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

02:32 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

03:32 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

22:32 −14:00

UTC−04:00

Oslo

04:32 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

22:32 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

02:32 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

15:32 −21:00

UTC−11:00

Panama City

21:32 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

23:32 −13:00

UTC−03:00

Paris

04:32 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

22:32 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

09:32 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

06:32 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

13:32 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:32 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

03:32 −09:00

UTC+01:00

Prague

04:32 −09:00

UTC+01:00

Praia

01:32 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

04:32 −08:00

UTC+02:00

Pristina

04:32 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

11:32 −01:30

UTC+08:30

Quito

21:32 −15:00

UTC−05:00

Rabat

03:32 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

05:32 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

02:32 −10:00

UTC+00:00

Riga

05:32 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

05:32 −07:00

UTC+03:00

Rome

04:32 −09:00

UTC+01:00

Roseau

22:32 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

06:32 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

03:32 −10:00

UTC+00:00

San Jose

20:32 −16:00

UTC−06:00

San Juan

22:32 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

05:32 −07:00

UTC+03:00

Santiago

22:32 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

22:32 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

04:32 −09:00

UTC+01:00

Seoul

11:32 −01:00

UTC+09:00

Singapore

10:32 −02:00

UTC+08:00

Skopje

04:32 −09:00

UTC+01:00

Sofia

05:32 −08:00

UTC+02:00

St George’s

22:32 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

22:32 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

04:32 −09:00

UTC+01:00

Sucre

22:32 −14:00

UTC−04:00

Taipei

10:32 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

05:32 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

07:32 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

06:32 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:32 −16:00

UTC−06:00

Tehran

06:02 −06:30

UTC+03:30

The Valley

22:32 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

08:32 −04:00

UTC+06:00

Tirana

04:32 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

11:32 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

04:32 −08:00

UTC+02:00

Tunis

03:32 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:32 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

04:32 −09:00

UTC+01:00

Vienna

04:32 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

09:32 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

05:32 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

04:32 −09:00

UTC+01:00

Washington

22:32 −15:00

UTC−05:00

Wellington

14:32 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

22:32 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

04:32 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:32 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

03:32 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

06:32 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

04:32 −09:00

UTC+01:00

Newcastle — Novokuznetsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Newcastle ve Novokuznetsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,461 kilometers
  • Newcastle'da Novokuznetsk'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Newcastle ve Novokuznetsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Newcastle'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.