0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Newcastle

14.04.2024

Newcastle (Avustralya) ile Managua (Nikaragua) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+10:00
  • 04:36:02
  • Newcastle

  • Gündoğumu: 06:14:49
  • Gün batımı: 17:33:41
  • −16:00
  • Newcastle ve Managua arasındaki saat dilimi farkı −16 hours 00 mins
  • 13 Nisan 2024
  • Saturday, Gün
  • UTC−06:00
  • 12:36:02
  • Managua

  • Gündoğumu: 05:35:03
  • Gün batımı: 17:58:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Managua Yaoundé Brazzaville Newcastle
Ct 00:00 Ct 07:00 Ct 07:00 Ct 16:00
Ct 01:00 Ct 08:00 Ct 08:00 Ct 17:00
Ct 02:00 Ct 09:00 Ct 09:00 Ct 18:00
Ct 03:00 Ct 10:00 Ct 10:00 Ct 19:00
Ct 04:00 Ct 11:00 Ct 11:00 Ct 20:00
Ct 05:00 Ct 12:00 Ct 12:00 Ct 21:00
Ct 06:00 Ct 13:00 Ct 13:00 Ct 22:00
Ct 07:00 Ct 14:00 Ct 14:00 Ct 23:00
Ct 08:00 Ct 15:00 Ct 15:00 Pa 00:00
Ct 09:00 Ct 16:00 Ct 16:00 Pa 01:00
Ct 10:00 Ct 17:00 Ct 17:00 Pa 02:00
Ct 11:00 Ct 18:00 Ct 18:00 Pa 03:00
Ct 12:00 Ct 19:00 Ct 19:00 Pa 04:00
Ct 13:00 Ct 20:00 Ct 20:00 Pa 05:00
Ct 14:00 Ct 21:00 Ct 21:00 Pa 06:00
Ct 15:00 Ct 22:00 Ct 22:00 Pa 07:00
Ct 16:00 Ct 23:00 Ct 23:00 Pa 08:00
Ct 17:00 Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 09:00
Ct 18:00 Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 10:00
Ct 19:00 Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 11:00
Ct 20:00 Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 12:00
Ct 21:00 Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 13:00
Ct 22:00 Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 14:00
Ct 23:00 Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 15:00

Gelecek Yıllar İçin Newcastle'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

22:36 −06:00

UTC+04:00

Abuja

19:36 −09:00

UTC+01:00

Accra

18:36 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

21:36 −07:00

UTC+03:00

Algiers

19:36 −09:00

UTC+01:00

Amman

21:36 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

20:36 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

20:36 −09:00

UTC+01:00

Ankara

21:36 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

21:36 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

23:36 −05:00

UTC+05:00

Astana

23:36 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

14:36 −14:00

UTC−04:00

Athens

21:36 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

21:36 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

06:36 +02:00

UTC+12:00

Baku

22:36 −06:00

UTC+04:00

Bamako

18:36 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

02:36 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

01:36 −03:00

UTC+07:00

Bangui

19:36 −09:00

UTC+01:00

Banjul

18:36 −10:00

UTC+00:00

Beijing

02:36 −02:00

UTC+08:00

Beirut

21:36 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

20:36 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

12:36 −16:00

UTC−06:00

Berlin

20:36 −09:00

UTC+01:00

Berne

20:36 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

00:36 −04:00

UTC+06:00

Bissau

18:36 −10:00

UTC+00:00

Bogota

13:36 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

15:36 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

20:36 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

19:36 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

14:36 −14:00

UTC−04:00

Brussels

20:36 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

21:36 −08:00

UTC+02:00

Budapest

20:36 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

15:36 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

20:36 −08:00

UTC+02:00

Cairo

20:36 −08:00

UTC+02:00

Canberra

04:36 00:00

UTC+10:00

Caracas

14:36 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

21:36 −08:00

UTC+02:00

Conakry

18:36 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

20:36 −09:00

UTC+01:00

Dakar

18:36 −10:00

UTC+00:00

Damascus

21:36 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

00:36 −04:00

UTC+06:00

Doha

21:36 −07:00

UTC+03:00

Dublin

19:36 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

23:36 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

20:36 −08:00

UTC+02:00

George Town

13:36 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

14:36 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

12:36 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

19:36 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

01:36 −03:00

UTC+07:00

Harare

20:36 −08:00

UTC+02:00

Havana

14:36 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

21:36 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

23:36 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

01:36 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

21:36 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

21:36 −07:00

UTC+03:00

Juba

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kabul

23:06 −05:30

UTC+04:30

Kampala

21:36 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

00:21 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kiev

21:36 −08:00

UTC+02:00

Kigali

20:36 −08:00

UTC+02:00

Kingston

13:36 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

19:36 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

02:36 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

21:36 −07:00

UTC+03:00

Libreville

19:36 −09:00

UTC+01:00

Lima

13:36 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

19:36 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

20:36 −09:00

UTC+01:00

Lome

18:36 −10:00

UTC+00:00

Londra

19:36 −10:00

UTC+00:00

Luanda

19:36 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

20:36 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

20:36 −09:00

UTC+01:00

Madrid

20:36 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

21:36 −07:00

UTC+03:00

Managua

12:36 −16:00

UTC−06:00

Manama

21:36 −07:00

UTC+03:00

Manila

02:36 −02:00

UTC+08:00

Maputo

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

21:36 −08:00

UTC+02:00

Maseru

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

20:36 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

12:36 −16:00

UTC−06:00

Minsk

21:36 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

21:36 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

20:36 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

18:36 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

15:36 −13:00

UTC−03:00

Moroni

21:36 −07:00

UTC+03:00

Moskova

21:36 −07:00

UTC+03:00

Muscat

22:36 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

21:36 −07:00

UTC+03:00

Nassau

14:36 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

00:06 −04:30

UTC+05:30

Niamey

19:36 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

21:36 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

18:36 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

19:36 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

14:36 −14:00

UTC−04:00

Oslo

20:36 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

14:36 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

18:36 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

07:36 −21:00

UTC−11:00

Panama City

13:36 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

15:36 −13:00

UTC−03:00

Paris

20:36 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

14:36 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

01:36 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

22:36 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

05:36 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

14:36 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

19:36 −09:00

UTC+01:00

Prague

20:36 −09:00

UTC+01:00

Praia

17:36 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

20:36 −08:00

UTC+02:00

Pristina

20:36 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

03:36 −01:30

UTC+08:30

Quito

13:36 −15:00

UTC−05:00

Rabat

18:36 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

20:36 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

18:36 −10:00

UTC+00:00

Riga

21:36 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

21:36 −07:00

UTC+03:00

Rome

20:36 −09:00

UTC+01:00

Roseau

14:36 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

22:36 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

19:36 −10:00

UTC+00:00

San Jose

12:36 −16:00

UTC−06:00

San Juan

14:36 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

21:36 −07:00

UTC+03:00

Santiago

14:36 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

14:36 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

20:36 −09:00

UTC+01:00

Seoul

03:36 −01:00

UTC+09:00

Singapore

02:36 −02:00

UTC+08:00

Skopje

20:36 −09:00

UTC+01:00

Sofia

21:36 −08:00

UTC+02:00

St George’s

14:36 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

14:36 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

20:36 −09:00

UTC+01:00

Sucre

14:36 −14:00

UTC−04:00

Taipei

02:36 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

21:36 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

23:36 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

22:36 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

12:36 −16:00

UTC−06:00

Tehran

22:06 −06:30

UTC+03:30

The Valley

14:36 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

00:36 −04:00

UTC+06:00

Tirana

20:36 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

03:36 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

20:36 −08:00

UTC+02:00

Tunis

19:36 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

02:36 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

20:36 −09:00

UTC+01:00

Vienna

20:36 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

01:36 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

21:36 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

20:36 −09:00

UTC+01:00

Washington

14:36 −15:00

UTC−05:00

Wellington

06:36 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

14:36 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

20:36 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

18:36 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

19:36 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

22:36 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

20:36 −09:00

UTC+01:00

NewcastleManagua şehirleri hakkında ek bilgi

  • Newcastle ve Managua şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,707 kilometers
  • Newcastle'da Managua'ten 16 hours 00 mins uzun
  • Newcastle ve Managua arasındaki saat dilimi farkı −16 hours 00 mins

Newcastle'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Newcastle şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s