0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Guilford

21.02.2024

Guilford (Avustralya) ile Novosibirsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Şubat 2024
  • Wednesday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 20:17:19
  • Guilford

  • Gündoğumu: 06:48:35
  • Gün batımı: 20:16:15
  • −4:00
  • Guilford ve Novosibirsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins
  • 21 Şubat 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+07:00
  • 16:17:19
  • Novosibirsk

  • Gündoğumu: 08:41:08
  • Gün batımı: 18:45:48

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Pago Pago Tirana Novosibirsk Guilford
Sa 00:00 Sa 12:00 Sa 18:00 Sa 22:00
Sa 01:00 Sa 13:00 Sa 19:00 Sa 23:00
Sa 02:00 Sa 14:00 Sa 20:00 Ça 00:00
Sa 03:00 Sa 15:00 Sa 21:00 Ça 01:00
Sa 04:00 Sa 16:00 Sa 22:00 Ça 02:00
Sa 05:00 Sa 17:00 Sa 23:00 Ça 03:00
Sa 06:00 Sa 18:00 Ça 00:00 Ça 04:00
Sa 07:00 Sa 19:00 Ça 01:00 Ça 05:00
Sa 08:00 Sa 20:00 Ça 02:00 Ça 06:00
Sa 09:00 Sa 21:00 Ça 03:00 Ça 07:00
Sa 10:00 Sa 22:00 Ça 04:00 Ça 08:00
Sa 11:00 Sa 23:00 Ça 05:00 Ça 09:00
Sa 12:00 Ça 00:00 Ça 06:00 Ça 10:00
Sa 13:00 Ça 01:00 Ça 07:00 Ça 11:00
Sa 14:00 Ça 02:00 Ça 08:00 Ça 12:00
Sa 15:00 Ça 03:00 Ça 09:00 Ça 13:00
Sa 16:00 Ça 04:00 Ça 10:00 Ça 14:00
Sa 17:00 Ça 05:00 Ça 11:00 Ça 15:00
Sa 18:00 Ça 06:00 Ça 12:00 Ça 16:00
Sa 19:00 Ça 07:00 Ça 13:00 Ça 17:00
Sa 20:00 Ça 08:00 Ça 14:00 Ça 18:00
Sa 21:00 Ça 09:00 Ça 15:00 Ça 19:00
Sa 22:00 Ça 10:00 Ça 16:00 Ça 20:00
Sa 23:00 Ça 11:00 Ça 17:00 Ça 21:00

Guilford (20:17) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

13:17 −07:00

UTC+04:00

Abuja

10:17 −10:00

UTC+01:00

Accra

09:17 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

12:17 −08:00

UTC+03:00

Algiers

10:17 −10:00

UTC+01:00

Amman

12:17 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

10:17 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:17 −10:00

UTC+01:00

Ankara

12:17 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

12:17 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

14:17 −06:00

UTC+05:00

Astana

15:17 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

06:17 −15:00

UTC−04:00

Athens

11:17 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

12:17 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

21:17 +01:00

UTC+12:00

Baku

13:17 −07:00

UTC+04:00

Bamako

09:17 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

17:17 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

16:17 −04:00

UTC+07:00

Bangui

10:17 −10:00

UTC+01:00

Banjul

09:17 −11:00

UTC+00:00

Beijing

17:17 −03:00

UTC+08:00

Beirut

11:17 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

10:17 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

03:17 −17:00

UTC−06:00

Berlin

10:17 −10:00

UTC+01:00

Berne

10:17 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

15:17 −05:00

UTC+06:00

Bissau

09:17 −11:00

UTC+00:00

Bogota

04:17 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

06:17 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

10:17 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

10:17 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

05:17 −15:00

UTC−04:00

Brussels

10:17 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

11:17 −09:00

UTC+02:00

Budapest

10:17 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

06:17 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

11:17 −09:00

UTC+02:00

Cairo

11:17 −09:00

UTC+02:00

Canberra

20:17 −01:00

UTC+10:00

Caracas

05:17 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

11:17 −09:00

UTC+02:00

Conakry

09:17 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:17 −10:00

UTC+01:00

Dakar

09:17 −11:00

UTC+00:00

Damascus

12:17 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

15:17 −05:00

UTC+06:00

Doha

12:17 −08:00

UTC+03:00

Dublin

09:17 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

14:17 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

11:17 −09:00

UTC+02:00

George Town

04:17 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

05:17 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

03:17 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

09:17 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

16:17 −04:00

UTC+07:00

Harare

11:17 −09:00

UTC+02:00

Havana

04:17 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

11:17 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

14:17 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

16:17 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:17 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

12:17 −08:00

UTC+03:00

Juba

11:17 −09:00

UTC+02:00

Kabul

13:47 −06:30

UTC+04:30

Kampala

12:17 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

15:02 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

11:17 −09:00

UTC+02:00

Kiev

11:17 −09:00

UTC+02:00

Kigali

11:17 −09:00

UTC+02:00

Kingston

04:17 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

10:17 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

17:17 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

12:17 −08:00

UTC+03:00

Libreville

10:17 −10:00

UTC+01:00

Lima

04:17 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

09:17 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:17 −10:00

UTC+01:00

Lome

09:17 −11:00

UTC+00:00

Londra

09:17 −11:00

UTC+00:00

Luanda

10:17 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

11:17 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:17 −10:00

UTC+01:00

Madrid

10:17 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

12:17 −08:00

UTC+03:00

Managua

03:17 −17:00

UTC−06:00

Manama

12:17 −08:00

UTC+03:00

Manila

17:17 −03:00

UTC+08:00

Maputo

11:17 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:17 −09:00

UTC+02:00

Maseru

11:17 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

11:17 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

03:17 −17:00

UTC−06:00

Minsk

12:17 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

12:17 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:17 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

09:17 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

06:17 −14:00

UTC−03:00

Moroni

12:17 −08:00

UTC+03:00

Moskova

12:17 −08:00

UTC+03:00

Muscat

13:17 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

12:17 −08:00

UTC+03:00

Nassau

04:17 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

14:47 −05:30

UTC+05:30

Niamey

10:17 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

11:17 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

09:17 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

10:17 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

05:17 −15:00

UTC−04:00

Oslo

10:17 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

04:17 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

09:17 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

22:17 −22:00

UTC−11:00

Panama City

04:17 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

06:17 −14:00

UTC−03:00

Paris

10:17 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

05:17 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

16:17 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

13:17 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

20:17 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:17 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

10:17 −10:00

UTC+01:00

Prague

10:17 −10:00

UTC+01:00

Praia

08:17 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

11:17 −09:00

UTC+02:00

Pristina

10:17 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

18:17 −02:30

UTC+08:30

Quito

04:17 −16:00

UTC−05:00

Rabat

10:17 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

11:17 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

09:17 −11:00

UTC+00:00

Riga

11:17 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

12:17 −08:00

UTC+03:00

Rome

10:17 −10:00

UTC+01:00

Roseau

05:17 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

13:17 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:17 −11:00

UTC+00:00

San Jose

03:17 −17:00

UTC−06:00

San Juan

05:17 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

12:17 −08:00

UTC+03:00

Santiago

06:17 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

05:17 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:17 −10:00

UTC+01:00

Seoul

18:17 −02:00

UTC+09:00

Singapore

17:17 −03:00

UTC+08:00

Skopje

10:17 −10:00

UTC+01:00

Sofia

11:17 −09:00

UTC+02:00

St George’s

05:17 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

05:17 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

10:17 −10:00

UTC+01:00

Sucre

05:17 −15:00

UTC−04:00

Taipei

17:17 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

11:17 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

14:17 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

13:17 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

03:17 −17:00

UTC−06:00

Tehran

12:47 −07:30

UTC+03:30

The Valley

05:17 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

15:17 −05:00

UTC+06:00

Tirana

10:17 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

18:17 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

11:17 −09:00

UTC+02:00

Tunis

10:17 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

17:17 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

10:17 −10:00

UTC+01:00

Vienna

10:17 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

16:17 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

11:17 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

10:17 −10:00

UTC+01:00

Washington

04:17 −16:00

UTC−05:00

Wellington

22:17 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

05:17 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

11:17 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

09:17 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

10:17 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

13:17 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

10:17 −10:00

UTC+01:00

GuilfordNovosibirsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Guilford ve Novosibirsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,255 kilometers
  • Guilford'da Novosibirsk'ten 4 hours 00 mins uzun
  • Guilford ve Novosibirsk arasındaki saat dilimi farkı −4 hours 00 mins

Guilford'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Guilford şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s