0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gordon

21.07.2024

Gordon (Avustralya) ile Yalta arasındaki zaman farkı

  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC+10:00
  • 13:44:24
  • Gordon

  • Gündoğumu: 07:33:16
  • Gün batımı: 17:28:53
  • −7:00
  • Gordon ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+03:00
  • 06:44:24
  • Yalta

  • Gündoğumu: 05:19:38
  • Gün batımı: 20:22:07

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Tegucigalpa Yalta Kathmandu Gordon
Ct 00:00 Ct 09:00 Ct 11:45 Ct 16:00
Ct 01:00 Ct 10:00 Ct 12:45 Ct 17:00
Ct 02:00 Ct 11:00 Ct 13:45 Ct 18:00
Ct 03:00 Ct 12:00 Ct 14:45 Ct 19:00
Ct 04:00 Ct 13:00 Ct 15:45 Ct 20:00
Ct 05:00 Ct 14:00 Ct 16:45 Ct 21:00
Ct 06:00 Ct 15:00 Ct 17:45 Ct 22:00
Ct 07:00 Ct 16:00 Ct 18:45 Ct 23:00
Ct 08:00 Ct 17:00 Ct 19:45 Pa 00:00
Ct 09:00 Ct 18:00 Ct 20:45 Pa 01:00
Ct 10:00 Ct 19:00 Ct 21:45 Pa 02:00
Ct 11:00 Ct 20:00 Ct 22:45 Pa 03:00
Ct 12:00 Ct 21:00 Ct 23:45 Pa 04:00
Ct 13:00 Ct 22:00 Pa 00:45 Pa 05:00
Ct 14:00 Ct 23:00 Pa 01:45 Pa 06:00
Ct 15:00 Pa 00:00 Pa 02:45 Pa 07:00
Ct 16:00 Pa 01:00 Pa 03:45 Pa 08:00
Ct 17:00 Pa 02:00 Pa 04:45 Pa 09:00
Ct 18:00 Pa 03:00 Pa 05:45 Pa 10:00
Ct 19:00 Pa 04:00 Pa 06:45 Pa 11:00
Ct 20:00 Pa 05:00 Pa 07:45 Pa 12:00
Ct 21:00 Pa 06:00 Pa 08:45 Pa 13:00
Ct 22:00 Pa 07:00 Pa 09:45 Pa 14:00
Ct 23:00 Pa 08:00 Pa 10:45 Pa 15:00

Gelecek Yıllar İçin Gordon'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

07:44 −06:00

UTC+04:00

Abuja

04:44 −09:00

UTC+01:00

Accra

03:44 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

06:44 −07:00

UTC+03:00

Algiers

04:44 −09:00

UTC+01:00

Amman

06:44 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

05:44 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:44 −09:00

UTC+01:00

Ankara

06:44 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

06:44 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

08:44 −05:00

UTC+05:00

Astana

08:44 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

23:44 −14:00

UTC−04:00

Athens

06:44 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

06:44 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

15:44 +02:00

UTC+12:00

Baku

07:44 −06:00

UTC+04:00

Bamako

03:44 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

11:44 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

10:44 −03:00

UTC+07:00

Bangui

04:44 −09:00

UTC+01:00

Banjul

03:44 −10:00

UTC+00:00

Beijing

11:44 −02:00

UTC+08:00

Beirut

06:44 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

05:44 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

21:44 −16:00

UTC−06:00

Berlin

05:44 −09:00

UTC+01:00

Berne

05:44 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

09:44 −04:00

UTC+06:00

Bissau

03:44 −10:00

UTC+00:00

Bogota

22:44 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

00:44 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

05:44 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

04:44 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

23:44 −14:00

UTC−04:00

Brussels

05:44 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

06:44 −08:00

UTC+02:00

Budapest

05:44 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

00:44 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

05:44 −08:00

UTC+02:00

Cairo

06:44 −08:00

UTC+02:00

Canberra

13:44 00:00

UTC+10:00

Caracas

23:44 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

06:44 −08:00

UTC+02:00

Conakry

03:44 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

05:44 −09:00

UTC+01:00

Dakar

03:44 −10:00

UTC+00:00

Damascus

06:44 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

09:44 −04:00

UTC+06:00

Doha

06:44 −07:00

UTC+03:00

Dublin

04:44 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

08:44 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

05:44 −08:00

UTC+02:00

George Town

22:44 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

23:44 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

21:44 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

04:44 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

10:44 −03:00

UTC+07:00

Harare

05:44 −08:00

UTC+02:00

Havana

23:44 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

06:44 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

08:44 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

10:44 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

06:44 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

06:44 −07:00

UTC+03:00

Juba

05:44 −08:00

UTC+02:00

Kabul

08:14 −05:30

UTC+04:30

Kampala

06:44 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

09:29 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

05:44 −08:00

UTC+02:00

Kiev

06:44 −08:00

UTC+02:00

Kigali

05:44 −08:00

UTC+02:00

Kingston

22:44 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

04:44 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

11:44 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

06:44 −07:00

UTC+03:00

Libreville

04:44 −09:00

UTC+01:00

Lima

22:44 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

04:44 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

05:44 −09:00

UTC+01:00

Lome

03:44 −10:00

UTC+00:00

Londra

04:44 −10:00

UTC+00:00

Luanda

04:44 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

05:44 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

05:44 −09:00

UTC+01:00

Madrid

05:44 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

06:44 −07:00

UTC+03:00

Managua

21:44 −16:00

UTC−06:00

Manama

06:44 −07:00

UTC+03:00

Manila

11:44 −02:00

UTC+08:00

Maputo

05:44 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

06:44 −08:00

UTC+02:00

Maseru

05:44 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

05:44 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

21:44 −16:00

UTC−06:00

Minsk

06:44 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

06:44 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

05:44 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

03:44 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

00:44 −13:00

UTC−03:00

Moroni

06:44 −07:00

UTC+03:00

Moskova

06:44 −07:00

UTC+03:00

Muscat

07:44 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

06:44 −07:00

UTC+03:00

Nassau

23:44 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

09:14 −04:30

UTC+05:30

Niamey

04:44 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

06:44 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

03:44 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

04:44 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

23:44 −14:00

UTC−04:00

Oslo

05:44 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

23:44 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

03:44 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

16:44 −21:00

UTC−11:00

Panama City

22:44 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

00:44 −13:00

UTC−03:00

Paris

05:44 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

23:44 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

10:44 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

07:44 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

14:44 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:44 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

04:44 −09:00

UTC+01:00

Prague

05:44 −09:00

UTC+01:00

Praia

02:44 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

05:44 −08:00

UTC+02:00

Pristina

05:44 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

12:44 −01:30

UTC+08:30

Quito

22:44 −15:00

UTC−05:00

Rabat

04:44 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

06:44 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

03:44 −10:00

UTC+00:00

Riga

06:44 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

06:44 −07:00

UTC+03:00

Rome

05:44 −09:00

UTC+01:00

Roseau

23:44 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

07:44 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

04:44 −10:00

UTC+00:00

San Jose

21:44 −16:00

UTC−06:00

San Juan

23:44 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

06:44 −07:00

UTC+03:00

Santiago

23:44 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

23:44 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

05:44 −09:00

UTC+01:00

Seoul

12:44 −01:00

UTC+09:00

Singapore

11:44 −02:00

UTC+08:00

Skopje

05:44 −09:00

UTC+01:00

Sofia

06:44 −08:00

UTC+02:00

St George’s

23:44 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

23:44 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

05:44 −09:00

UTC+01:00

Sucre

23:44 −14:00

UTC−04:00

Taipei

11:44 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

06:44 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

08:44 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

07:44 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

21:44 −16:00

UTC−06:00

Tehran

07:14 −06:30

UTC+03:30

The Valley

23:44 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

09:44 −04:00

UTC+06:00

Tirana

05:44 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

12:44 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

05:44 −08:00

UTC+02:00

Tunis

04:44 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

11:44 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

05:44 −09:00

UTC+01:00

Vienna

05:44 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

10:44 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

06:44 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

05:44 −09:00

UTC+01:00

Washington

23:44 −15:00

UTC−05:00

Wellington

15:44 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

23:44 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

05:44 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

03:44 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

04:44 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

07:44 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

05:44 −09:00

UTC+01:00

Gordon — Yalta şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gordon ve Yalta şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,271 kilometers
  • Gordon'da Yalta'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Gordon ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Gordon'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.