0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gordon

29.02.2024

Gordon (Avustralya) ile Yakutsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+11:00
  • 21:42:54
  • Gordon

  • Gündoğumu: 07:08:35
  • Gün batımı: 20:06:39
  • −2:00
  • Gordon ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 00 mins
  • 29 Şubat 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+09:00
  • 19:42:54
  • Yakutsk

  • Gündoğumu: 07:28:51
  • Gün batımı: 17:41:23

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Lima Prague Yakutsk Gordon
Pe 00:00 Pe 06:00 Pe 14:00 Pe 16:00
Pe 01:00 Pe 07:00 Pe 15:00 Pe 17:00
Pe 02:00 Pe 08:00 Pe 16:00 Pe 18:00
Pe 03:00 Pe 09:00 Pe 17:00 Pe 19:00
Pe 04:00 Pe 10:00 Pe 18:00 Pe 20:00
Pe 05:00 Pe 11:00 Pe 19:00 Pe 21:00
Pe 06:00 Pe 12:00 Pe 20:00 Pe 22:00
Pe 07:00 Pe 13:00 Pe 21:00 Pe 23:00
Pe 08:00 Pe 14:00 Pe 22:00 Pa 00:00
Pe 09:00 Pe 15:00 Pe 23:00 Pa 01:00
Pe 10:00 Pe 16:00 Pa 00:00 Pa 02:00
Pe 11:00 Pe 17:00 Pa 01:00 Pa 03:00
Pe 12:00 Pe 18:00 Pa 02:00 Pa 04:00
Pe 13:00 Pe 19:00 Pa 03:00 Pa 05:00
Pe 14:00 Pe 20:00 Pa 04:00 Pa 06:00
Pe 15:00 Pe 21:00 Pa 05:00 Pa 07:00
Pe 16:00 Pe 22:00 Pa 06:00 Pa 08:00
Pe 17:00 Pe 23:00 Pa 07:00 Pa 09:00
Pe 18:00 Pa 00:00 Pa 08:00 Pa 10:00
Pe 19:00 Pa 01:00 Pa 09:00 Pa 11:00
Pe 20:00 Pa 02:00 Pa 10:00 Pa 12:00
Pe 21:00 Pa 03:00 Pa 11:00 Pa 13:00
Pe 22:00 Pa 04:00 Pa 12:00 Pa 14:00
Pe 23:00 Pa 05:00 Pa 13:00 Pa 15:00

Gordon (21:42) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

14:42 −07:00

UTC+04:00

Abuja

11:42 −10:00

UTC+01:00

Accra

10:42 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

13:42 −08:00

UTC+03:00

Algiers

11:42 −10:00

UTC+01:00

Amman

13:42 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

11:42 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

11:42 −10:00

UTC+01:00

Ankara

13:42 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

13:42 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

15:42 −06:00

UTC+05:00

Astana

16:42 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

07:42 −15:00

UTC−04:00

Athens

12:42 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

13:42 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

22:42 +01:00

UTC+12:00

Baku

14:42 −07:00

UTC+04:00

Bamako

10:42 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

18:42 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

17:42 −04:00

UTC+07:00

Bangui

11:42 −10:00

UTC+01:00

Banjul

10:42 −11:00

UTC+00:00

Beijing

18:42 −03:00

UTC+08:00

Beirut

12:42 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

11:42 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

04:42 −17:00

UTC−06:00

Berlin

11:42 −10:00

UTC+01:00

Berne

11:42 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

16:42 −05:00

UTC+06:00

Bissau

10:42 −11:00

UTC+00:00

Bogota

05:42 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

07:42 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

11:42 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

11:42 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

06:42 −15:00

UTC−04:00

Brussels

11:42 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

12:42 −09:00

UTC+02:00

Budapest

11:42 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

07:42 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

12:42 −09:00

UTC+02:00

Cairo

12:42 −09:00

UTC+02:00

Canberra

21:42 −01:00

UTC+10:00

Caracas

06:42 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

12:42 −09:00

UTC+02:00

Conakry

10:42 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

11:42 −10:00

UTC+01:00

Dakar

10:42 −11:00

UTC+00:00

Damascus

13:42 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

16:42 −05:00

UTC+06:00

Doha

13:42 −08:00

UTC+03:00

Dublin

10:42 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

15:42 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

12:42 −09:00

UTC+02:00

George Town

05:42 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

06:42 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

04:42 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

10:42 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

17:42 −04:00

UTC+07:00

Harare

12:42 −09:00

UTC+02:00

Havana

05:42 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

12:42 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

15:42 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

17:42 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

12:42 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

13:42 −08:00

UTC+03:00

Juba

12:42 −09:00

UTC+02:00

Kabul

15:12 −06:30

UTC+04:30

Kampala

13:42 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

16:27 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

12:42 −09:00

UTC+02:00

Kiev

12:42 −09:00

UTC+02:00

Kigali

12:42 −09:00

UTC+02:00

Kingston

05:42 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

11:42 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

18:42 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

13:42 −08:00

UTC+03:00

Libreville

11:42 −10:00

UTC+01:00

Lima

05:42 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

10:42 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

11:42 −10:00

UTC+01:00

Lome

10:42 −11:00

UTC+00:00

Londra

10:42 −11:00

UTC+00:00

Luanda

11:42 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

12:42 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

11:42 −10:00

UTC+01:00

Madrid

11:42 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

13:42 −08:00

UTC+03:00

Managua

04:42 −17:00

UTC−06:00

Manama

13:42 −08:00

UTC+03:00

Manila

18:42 −03:00

UTC+08:00

Maputo

12:42 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

12:42 −09:00

UTC+02:00

Maseru

12:42 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

12:42 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

04:42 −17:00

UTC−06:00

Minsk

13:42 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

13:42 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

11:42 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

10:42 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

07:42 −14:00

UTC−03:00

Moroni

13:42 −08:00

UTC+03:00

Moskova

13:42 −08:00

UTC+03:00

Muscat

14:42 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

13:42 −08:00

UTC+03:00

Nassau

05:42 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

16:12 −05:30

UTC+05:30

Niamey

11:42 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

12:42 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

10:42 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

11:42 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

06:42 −15:00

UTC−04:00

Oslo

11:42 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

05:42 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

10:42 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

23:42 −22:00

UTC−11:00

Panama City

05:42 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

07:42 −14:00

UTC−03:00

Paris

11:42 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

06:42 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

17:42 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

14:42 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

21:42 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

05:42 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

11:42 −10:00

UTC+01:00

Prague

11:42 −10:00

UTC+01:00

Praia

09:42 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

12:42 −09:00

UTC+02:00

Pristina

11:42 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

19:42 −02:30

UTC+08:30

Quito

05:42 −16:00

UTC−05:00

Rabat

11:42 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

12:42 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

10:42 −11:00

UTC+00:00

Riga

12:42 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

13:42 −08:00

UTC+03:00

Rome

11:42 −10:00

UTC+01:00

Roseau

06:42 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

14:42 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

10:42 −11:00

UTC+00:00

San Jose

04:42 −17:00

UTC−06:00

San Juan

06:42 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

13:42 −08:00

UTC+03:00

Santiago

07:42 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

06:42 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

11:42 −10:00

UTC+01:00

Seoul

19:42 −02:00

UTC+09:00

Singapore

18:42 −03:00

UTC+08:00

Skopje

11:42 −10:00

UTC+01:00

Sofia

12:42 −09:00

UTC+02:00

St George’s

06:42 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

06:42 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

11:42 −10:00

UTC+01:00

Sucre

06:42 −15:00

UTC−04:00

Taipei

18:42 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

12:42 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

15:42 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

14:42 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

04:42 −17:00

UTC−06:00

Tehran

14:12 −07:30

UTC+03:30

The Valley

06:42 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

16:42 −05:00

UTC+06:00

Tirana

11:42 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

19:42 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

12:42 −09:00

UTC+02:00

Tunis

11:42 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

18:42 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

11:42 −10:00

UTC+01:00

Vienna

11:42 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

17:42 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

12:42 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

11:42 −10:00

UTC+01:00

Washington

05:42 −16:00

UTC−05:00

Wellington

23:42 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

06:42 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

12:42 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

10:42 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

11:42 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

14:42 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

11:42 −10:00

UTC+01:00

GordonYakutsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gordon ve Yakutsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 11,152 kilometers
  • Gordon'da Yakutsk'ten 2 hours 00 mins uzun
  • Gordon ve Yakutsk arasındaki saat dilimi farkı −2 hours 00 mins

Gordon'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Gordon şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s