0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gordon

01.12.2023

Gordon (Avustralya) ile Tyumen (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Gün
  • UTC+11:00
  • 17:42:05
  • Gordon

  • Gündoğumu: 05:57:45
  • Gün batımı: 20:29:49
  • −6:00
  • Gordon ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 1 Aralık 2023
  • Friday, Sabah
  • UTC+05:00
  • 11:42:05
  • Tyumen

  • Gündoğumu: 08:52:20
  • Gün batımı: 16:04:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Luanda Jerusalem Tyumen Gordon
Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 10:00
Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 11:00
Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 12:00
Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 13:00
Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 14:00
Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 09:00 Pa 15:00
Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 10:00 Pa 16:00
Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 11:00 Pa 17:00
Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 12:00 Pa 18:00
Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 13:00 Pa 19:00
Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 14:00 Pa 20:00
Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 15:00 Pa 21:00
Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 16:00 Pa 22:00
Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 17:00 Pa 23:00
Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 18:00 Ct 00:00
Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 19:00 Ct 01:00
Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 20:00 Ct 02:00
Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 21:00 Ct 03:00
Pa 18:00 Pa 19:00 Pa 22:00 Ct 04:00
Pa 19:00 Pa 20:00 Pa 23:00 Ct 05:00
Pa 20:00 Pa 21:00 Ct 00:00 Ct 06:00
Pa 21:00 Pa 22:00 Ct 01:00 Ct 07:00
Pa 22:00 Pa 23:00 Ct 02:00 Ct 08:00
Pa 23:00 Ct 00:00 Ct 03:00 Ct 09:00

Gordon (17:42) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

10:42 −07:00

UTC+04:00

Abuja

07:42 −10:00

UTC+01:00

Accra

06:42 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

09:42 −08:00

UTC+03:00

Algiers

07:42 −10:00

UTC+01:00

Amman

09:42 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:42 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:42 −10:00

UTC+01:00

Ankara

09:42 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

09:42 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

11:42 −06:00

UTC+05:00

Astana

12:42 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

03:42 −15:00

UTC−04:00

Athens

08:42 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

09:42 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

18:42 +01:00

UTC+12:00

Baku

10:42 −07:00

UTC+04:00

Bamako

06:42 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

14:42 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

13:42 −04:00

UTC+07:00

Bangui

07:42 −10:00

UTC+01:00

Banjul

06:42 −11:00

UTC+00:00

Beijing

14:42 −03:00

UTC+08:00

Beirut

08:42 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

07:42 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

00:42 −17:00

UTC−06:00

Berlin

07:42 −10:00

UTC+01:00

Berne

07:42 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

12:42 −05:00

UTC+06:00

Bissau

06:42 −11:00

UTC+00:00

Bogota

01:42 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

03:42 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

07:42 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

07:42 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

02:42 −15:00

UTC−04:00

Brussels

07:42 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

08:42 −09:00

UTC+02:00

Budapest

07:42 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

03:42 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

08:42 −09:00

UTC+02:00

Cairo

08:42 −09:00

UTC+02:00

Canberra

17:42 −01:00

UTC+10:00

Caracas

02:42 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

08:42 −09:00

UTC+02:00

Conakry

06:42 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:42 −10:00

UTC+01:00

Dakar

06:42 −11:00

UTC+00:00

Damascus

09:42 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

12:42 −05:00

UTC+06:00

Doha

09:42 −08:00

UTC+03:00

Dublin

06:42 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

11:42 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

08:42 −09:00

UTC+02:00

George Town

01:42 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

02:42 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

00:42 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

06:42 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

13:42 −04:00

UTC+07:00

Harare

08:42 −09:00

UTC+02:00

Havana

01:42 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

08:42 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

11:42 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

13:42 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:42 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

09:42 −08:00

UTC+03:00

Juba

08:42 −09:00

UTC+02:00

Kabul

11:12 −06:30

UTC+04:30

Kampala

09:42 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

12:27 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

08:42 −09:00

UTC+02:00

Kiev

08:42 −09:00

UTC+02:00

Kigali

08:42 −09:00

UTC+02:00

Kingston

01:42 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

07:42 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

14:42 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

09:42 −08:00

UTC+03:00

Libreville

07:42 −10:00

UTC+01:00

Lima

01:42 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

06:42 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:42 −10:00

UTC+01:00

Lome

06:42 −11:00

UTC+00:00

Londra

06:42 −11:00

UTC+00:00

Luanda

07:42 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

08:42 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:42 −10:00

UTC+01:00

Madrid

07:42 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

09:42 −08:00

UTC+03:00

Managua

00:42 −17:00

UTC−06:00

Manama

09:42 −08:00

UTC+03:00

Manila

14:42 −03:00

UTC+08:00

Maputo

08:42 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:42 −09:00

UTC+02:00

Maseru

08:42 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

08:42 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

00:42 −17:00

UTC−06:00

Minsk

09:42 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

09:42 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:42 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

06:42 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

03:42 −14:00

UTC−03:00

Moroni

09:42 −08:00

UTC+03:00

Moskova

09:42 −08:00

UTC+03:00

Muscat

10:42 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

09:42 −08:00

UTC+03:00

Nassau

01:42 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

12:12 −05:30

UTC+05:30

Niamey

07:42 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

08:42 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

06:42 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

07:42 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

02:42 −15:00

UTC−04:00

Oslo

07:42 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

01:42 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

06:42 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

19:42 −22:00

UTC−11:00

Panama City

01:42 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

03:42 −14:00

UTC−03:00

Paris

07:42 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

02:42 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

13:42 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

10:42 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

17:42 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:42 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

07:42 −10:00

UTC+01:00

Prague

07:42 −10:00

UTC+01:00

Praia

05:42 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

08:42 −09:00

UTC+02:00

Pristina

07:42 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

15:42 −02:30

UTC+08:30

Quito

01:42 −16:00

UTC−05:00

Rabat

07:42 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

08:42 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

06:42 −11:00

UTC+00:00

Riga

08:42 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

09:42 −08:00

UTC+03:00

Rome

07:42 −10:00

UTC+01:00

Roseau

02:42 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

10:42 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:42 −11:00

UTC+00:00

San Jose

00:42 −17:00

UTC−06:00

San Juan

02:42 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

09:42 −08:00

UTC+03:00

Santiago

03:42 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

02:42 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:42 −10:00

UTC+01:00

Seoul

15:42 −02:00

UTC+09:00

Singapore

14:42 −03:00

UTC+08:00

Skopje

07:42 −10:00

UTC+01:00

Sofia

08:42 −09:00

UTC+02:00

St George’s

02:42 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

02:42 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

07:42 −10:00

UTC+01:00

Sucre

02:42 −15:00

UTC−04:00

Taipei

14:42 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

08:42 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

11:42 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

10:42 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

00:42 −17:00

UTC−06:00

Tehran

10:12 −07:30

UTC+03:30

The Valley

02:42 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

12:42 −05:00

UTC+06:00

Tirana

07:42 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

15:42 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

08:42 −09:00

UTC+02:00

Tunis

07:42 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

14:42 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

07:42 −10:00

UTC+01:00

Vienna

07:42 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

13:42 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

08:42 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

07:42 −10:00

UTC+01:00

Washington

01:42 −16:00

UTC−05:00

Wellington

19:42 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

02:42 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

08:42 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

06:42 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

07:42 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

10:42 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

07:42 −10:00

UTC+01:00

GordonTyumen şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gordon ve Tyumen şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,820 kilometers
  • Gordon'da Tyumen'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Gordon ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Gordon'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Gordon şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s