0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gordon

16.04.2024

Gordon (Avustralya) ile Magadan (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 07:33:13
  • Gordon

  • Gündoğumu: 06:51:45
  • Gün batımı: 17:57:12
  • +1:00
  • Gordon ve Magadan arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Sabah
  • UTC+11:00
  • 08:33:13
  • Magadan

  • Gündoğumu: 05:40:01
  • Gün batımı: 20:15:22

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Vaduz Ramallah Gordon Magadan
Pt 00:00 Pt 00:00 Pt 08:00 Pt 09:00
Pt 01:00 Pt 01:00 Pt 09:00 Pt 10:00
Pt 02:00 Pt 02:00 Pt 10:00 Pt 11:00
Pt 03:00 Pt 03:00 Pt 11:00 Pt 12:00
Pt 04:00 Pt 04:00 Pt 12:00 Pt 13:00
Pt 05:00 Pt 05:00 Pt 13:00 Pt 14:00
Pt 06:00 Pt 06:00 Pt 14:00 Pt 15:00
Pt 07:00 Pt 07:00 Pt 15:00 Pt 16:00
Pt 08:00 Pt 08:00 Pt 16:00 Pt 17:00
Pt 09:00 Pt 09:00 Pt 17:00 Pt 18:00
Pt 10:00 Pt 10:00 Pt 18:00 Pt 19:00
Pt 11:00 Pt 11:00 Pt 19:00 Pt 20:00
Pt 12:00 Pt 12:00 Pt 20:00 Pt 21:00
Pt 13:00 Pt 13:00 Pt 21:00 Pt 22:00
Pt 14:00 Pt 14:00 Pt 22:00 Pt 23:00
Pt 15:00 Pt 15:00 Pt 23:00 Sa 00:00
Pt 16:00 Pt 16:00 Sa 00:00 Sa 01:00
Pt 17:00 Pt 17:00 Sa 01:00 Sa 02:00
Pt 18:00 Pt 18:00 Sa 02:00 Sa 03:00
Pt 19:00 Pt 19:00 Sa 03:00 Sa 04:00
Pt 20:00 Pt 20:00 Sa 04:00 Sa 05:00
Pt 21:00 Pt 21:00 Sa 05:00 Sa 06:00
Pt 22:00 Pt 22:00 Sa 06:00 Sa 07:00
Pt 23:00 Pt 23:00 Sa 07:00 Sa 08:00

Gelecek Yıllar İçin Gordon'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

01:33 −06:00

UTC+04:00

Abuja

22:33 −09:00

UTC+01:00

Accra

21:33 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

00:33 −07:00

UTC+03:00

Algiers

22:33 −09:00

UTC+01:00

Amman

00:33 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

23:33 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

23:33 −09:00

UTC+01:00

Ankara

00:33 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

00:33 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

02:33 −05:00

UTC+05:00

Astana

02:33 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

17:33 −14:00

UTC−04:00

Athens

00:33 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

00:33 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

09:33 +02:00

UTC+12:00

Baku

01:33 −06:00

UTC+04:00

Bamako

21:33 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:33 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

04:33 −03:00

UTC+07:00

Bangui

22:33 −09:00

UTC+01:00

Banjul

21:33 −10:00

UTC+00:00

Beijing

05:33 −02:00

UTC+08:00

Beirut

00:33 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

23:33 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

15:33 −16:00

UTC−06:00

Berlin

23:33 −09:00

UTC+01:00

Berne

23:33 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

03:33 −04:00

UTC+06:00

Bissau

21:33 −10:00

UTC+00:00

Bogota

16:33 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

18:33 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

23:33 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

22:33 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

17:33 −14:00

UTC−04:00

Brussels

23:33 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

00:33 −08:00

UTC+02:00

Budapest

23:33 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

18:33 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

23:33 −08:00

UTC+02:00

Cairo

23:33 −08:00

UTC+02:00

Canberra

07:33 00:00

UTC+10:00

Caracas

17:33 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

00:33 −08:00

UTC+02:00

Conakry

21:33 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

23:33 −09:00

UTC+01:00

Dakar

21:33 −10:00

UTC+00:00

Damascus

00:33 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

03:33 −04:00

UTC+06:00

Doha

00:33 −07:00

UTC+03:00

Dublin

22:33 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

02:33 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

23:33 −08:00

UTC+02:00

George Town

16:33 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

17:33 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

15:33 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

22:33 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

04:33 −03:00

UTC+07:00

Harare

23:33 −08:00

UTC+02:00

Havana

17:33 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

00:33 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

02:33 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

04:33 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

00:33 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

00:33 −07:00

UTC+03:00

Juba

23:33 −08:00

UTC+02:00

Kabul

02:03 −05:30

UTC+04:30

Kampala

00:33 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

03:18 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

23:33 −08:00

UTC+02:00

Kiev

00:33 −08:00

UTC+02:00

Kigali

23:33 −08:00

UTC+02:00

Kingston

16:33 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

22:33 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:33 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

00:33 −07:00

UTC+03:00

Libreville

22:33 −09:00

UTC+01:00

Lima

16:33 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

22:33 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

23:33 −09:00

UTC+01:00

Lome

21:33 −10:00

UTC+00:00

Londra

22:33 −10:00

UTC+00:00

Luanda

22:33 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

23:33 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

23:33 −09:00

UTC+01:00

Madrid

23:33 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

00:33 −07:00

UTC+03:00

Managua

15:33 −16:00

UTC−06:00

Manama

00:33 −07:00

UTC+03:00

Manila

05:33 −02:00

UTC+08:00

Maputo

23:33 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

00:33 −08:00

UTC+02:00

Maseru

23:33 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

23:33 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

15:33 −16:00

UTC−06:00

Minsk

00:33 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

00:33 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

23:33 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

21:33 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

18:33 −13:00

UTC−03:00

Moroni

00:33 −07:00

UTC+03:00

Moskova

00:33 −07:00

UTC+03:00

Muscat

01:33 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

00:33 −07:00

UTC+03:00

Nassau

17:33 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

03:03 −04:30

UTC+05:30

Niamey

22:33 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

00:33 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

21:33 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

22:33 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

17:33 −14:00

UTC−04:00

Oslo

23:33 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

17:33 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

21:33 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

10:33 −21:00

UTC−11:00

Panama City

16:33 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

18:33 −13:00

UTC−03:00

Paris

23:33 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

17:33 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

04:33 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

01:33 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

08:33 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

17:33 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

22:33 −09:00

UTC+01:00

Prague

23:33 −09:00

UTC+01:00

Praia

20:33 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

23:33 −08:00

UTC+02:00

Pristina

23:33 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

06:33 −01:30

UTC+08:30

Quito

16:33 −15:00

UTC−05:00

Rabat

22:33 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

23:33 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

21:33 −10:00

UTC+00:00

Riga

00:33 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

00:33 −07:00

UTC+03:00

Rome

23:33 −09:00

UTC+01:00

Roseau

17:33 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

01:33 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

22:33 −10:00

UTC+00:00

San Jose

15:33 −16:00

UTC−06:00

San Juan

17:33 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

00:33 −07:00

UTC+03:00

Santiago

17:33 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

17:33 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

23:33 −09:00

UTC+01:00

Seoul

06:33 −01:00

UTC+09:00

Singapore

05:33 −02:00

UTC+08:00

Skopje

23:33 −09:00

UTC+01:00

Sofia

00:33 −08:00

UTC+02:00

St George’s

17:33 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

17:33 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

23:33 −09:00

UTC+01:00

Sucre

17:33 −14:00

UTC−04:00

Taipei

05:33 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

00:33 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

02:33 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

01:33 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:33 −16:00

UTC−06:00

Tehran

01:03 −06:30

UTC+03:30

The Valley

17:33 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

03:33 −04:00

UTC+06:00

Tirana

23:33 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

06:33 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

23:33 −08:00

UTC+02:00

Tunis

22:33 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:33 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

23:33 −09:00

UTC+01:00

Vienna

23:33 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

04:33 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

00:33 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

23:33 −09:00

UTC+01:00

Washington

17:33 −15:00

UTC−05:00

Wellington

09:33 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

17:33 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

23:33 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:33 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

22:33 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

01:33 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

23:33 −09:00

UTC+01:00

GordonMagadan şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gordon ve Magadan şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 10,820 kilometers
  • Gordon'da Magadan'ten 1 hour 00 mins uzun
  • Gordon ve Magadan arasındaki saat dilimi farkı +1 hour 00 mins

Gordon'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Gordon şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s