0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gordon

26.02.2024

Gordon (Avustralya) ile Kazan (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Sabah
  • UTC+11:00
  • 08:29:53
  • Gordon

  • Gündoğumu: 07:05:31
  • Gün batımı: 20:10:45
  • −8:00
  • Gordon ve Kazan arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 26 Şubat 2024
  • Monday, Gece
  • UTC+03:00
  • 00:29:53
  • Kazan

  • Gündoğumu: 06:45:50
  • Gün batımı: 17:10:14

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Brussels Kazan Kuala Lumpur Gordon
Pa 00:00 Pa 02:00 Pa 07:00 Pa 10:00
Pa 01:00 Pa 03:00 Pa 08:00 Pa 11:00
Pa 02:00 Pa 04:00 Pa 09:00 Pa 12:00
Pa 03:00 Pa 05:00 Pa 10:00 Pa 13:00
Pa 04:00 Pa 06:00 Pa 11:00 Pa 14:00
Pa 05:00 Pa 07:00 Pa 12:00 Pa 15:00
Pa 06:00 Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 16:00
Pa 07:00 Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 17:00
Pa 08:00 Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 18:00
Pa 09:00 Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 19:00
Pa 10:00 Pa 12:00 Pa 17:00 Pa 20:00
Pa 11:00 Pa 13:00 Pa 18:00 Pa 21:00
Pa 12:00 Pa 14:00 Pa 19:00 Pa 22:00
Pa 13:00 Pa 15:00 Pa 20:00 Pa 23:00
Pa 14:00 Pa 16:00 Pa 21:00 Pt 00:00
Pa 15:00 Pa 17:00 Pa 22:00 Pt 01:00
Pa 16:00 Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 02:00
Pa 17:00 Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 03:00
Pa 18:00 Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 04:00
Pa 19:00 Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 05:00
Pa 20:00 Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 06:00
Pa 21:00 Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 07:00
Pa 22:00 Pt 00:00 Pt 05:00 Pt 08:00
Pa 23:00 Pt 01:00 Pt 06:00 Pt 09:00

Gordon (08:29) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

01:29 −07:00

UTC+04:00

Abuja

22:29 −10:00

UTC+01:00

Accra

21:29 −11:00

UTC+00:00

Addis Ababa

00:29 −08:00

UTC+03:00

Algiers

22:29 −10:00

UTC+01:00

Amman

00:29 −09:00

UTC+02:00

Amsterdam

22:29 −10:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

22:29 −10:00

UTC+01:00

Ankara

00:29 −08:00

UTC+03:00

Antananarivo

00:29 −08:00

UTC+03:00

Ashkhabad

02:29 −06:00

UTC+05:00

Astana

03:29 −05:00

UTC+06:00

Asuncion

18:29 −15:00

UTC−04:00

Athens

23:29 −09:00

UTC+02:00

Baghdad

00:29 −08:00

UTC+03:00

Bairiki

09:29 +01:00

UTC+12:00

Baku

01:29 −07:00

UTC+04:00

Bamako

21:29 −11:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

05:29 −03:00

UTC+08:00

Bangkok

04:29 −04:00

UTC+07:00

Bangui

22:29 −10:00

UTC+01:00

Banjul

21:29 −11:00

UTC+00:00

Beijing

05:29 −03:00

UTC+08:00

Beirut

23:29 −09:00

UTC+02:00

Belgrade

22:29 −10:00

UTC+01:00

Belmopan

15:29 −17:00

UTC−06:00

Berlin

22:29 −10:00

UTC+01:00

Berne

22:29 −10:00

UTC+01:00

Bishkek

03:29 −05:00

UTC+06:00

Bissau

21:29 −11:00

UTC+00:00

Bogota

16:29 −16:00

UTC−05:00

Brasilia

18:29 −14:00

UTC−03:00

Bratislava

22:29 −10:00

UTC+01:00

Brazzaville

22:29 −10:00

UTC+01:00

Bridgetown

17:29 −15:00

UTC−04:00

Brussels

22:29 −10:00

UTC+01:00

Bucharest

23:29 −09:00

UTC+02:00

Budapest

22:29 −10:00

UTC+01:00

Buenos Aires

18:29 −14:00

UTC−03:00

Bujumbura

23:29 −09:00

UTC+02:00

Cairo

23:29 −09:00

UTC+02:00

Canberra

08:29 −01:00

UTC+10:00

Caracas

17:29 −15:00

UTC−04:00

Chisinau

23:29 −09:00

UTC+02:00

Conakry

21:29 −11:00

UTC+00:00

Copenhagen

22:29 −10:00

UTC+01:00

Dakar

21:29 −11:00

UTC+00:00

Damascus

00:29 −09:00

UTC+02:00

Dhaka

03:29 −05:00

UTC+06:00

Doha

00:29 −08:00

UTC+03:00

Dublin

21:29 −11:00

UTC+00:00

Dushanbe

02:29 −06:00

UTC+05:00

Gaborone

23:29 −09:00

UTC+02:00

George Town

16:29 −16:00

UTC−05:00

Georgetown

17:29 −15:00

UTC−04:00

Guatemala City

15:29 −17:00

UTC−06:00

Hamilton

21:29 −11:00

UTC+00:00

Hanoi

04:29 −04:00

UTC+07:00

Harare

23:29 −09:00

UTC+02:00

Havana

16:29 −16:00

UTC−05:00

Helsinki

23:29 −09:00

UTC+02:00

Islamabad

02:29 −06:00

UTC+05:00

Jakarta

04:29 −04:00

UTC+07:00

Jerusalem

23:29 −09:00

UTC+02:00

Jibuti

00:29 −08:00

UTC+03:00

Juba

23:29 −09:00

UTC+02:00

Kabul

01:59 −06:30

UTC+04:30

Kampala

00:29 −08:00

UTC+03:00

Kathmandu

03:14 −05:15

UTC+05:45

Khartoum

23:29 −09:00

UTC+02:00

Kiev

23:29 −09:00

UTC+02:00

Kigali

23:29 −09:00

UTC+02:00

Kingston

16:29 −16:00

UTC−05:00

Kinshasa

22:29 −10:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

05:29 −03:00

UTC+08:00

Kuwait City

00:29 −08:00

UTC+03:00

Libreville

22:29 −10:00

UTC+01:00

Lima

16:29 −16:00

UTC−05:00

Lisbon

21:29 −11:00

UTC+00:00

Ljubljana

22:29 −10:00

UTC+01:00

Lome

21:29 −11:00

UTC+00:00

Londra

21:29 −11:00

UTC+00:00

Luanda

22:29 −10:00

UTC+01:00

Lusaka

23:29 −09:00

UTC+02:00

Luxembourg City

22:29 −10:00

UTC+01:00

Madrid

22:29 −10:00

UTC+01:00

Mamoudzou

00:29 −08:00

UTC+03:00

Managua

15:29 −17:00

UTC−06:00

Manama

00:29 −08:00

UTC+03:00

Manila

05:29 −03:00

UTC+08:00

Maputo

23:29 −09:00

UTC+02:00

Mariehamn

23:29 −09:00

UTC+02:00

Maseru

23:29 −09:00

UTC+02:00

Mbabane

23:29 −09:00

UTC+02:00

Mexico City

15:29 −17:00

UTC−06:00

Minsk

00:29 −08:00

UTC+03:00

Mogadishu

00:29 −08:00

UTC+03:00

Monaco-City

22:29 −10:00

UTC+01:00

Monrovia

21:29 −11:00

UTC+00:00

Montevideo

18:29 −14:00

UTC−03:00

Moroni

00:29 −08:00

UTC+03:00

Moskova

00:29 −08:00

UTC+03:00

Muscat

01:29 −07:00

UTC+04:00

Nairobi

00:29 −08:00

UTC+03:00

Nassau

16:29 −16:00

UTC−05:00

New Delhi

02:59 −05:30

UTC+05:30

Niamey

22:29 −10:00

UTC+01:00

Nicosia

23:29 −09:00

UTC+02:00

Nouakchott

21:29 −11:00

UTC+00:00

N’djamena

22:29 −10:00

UTC+01:00

Oranjestad

17:29 −15:00

UTC−04:00

Oslo

22:29 −10:00

UTC+01:00

Ottawa

16:29 −16:00

UTC−05:00

Ouagadougou

21:29 −11:00

UTC+00:00

Pago Pago

10:29 −22:00

UTC−11:00

Panama City

16:29 −16:00

UTC−05:00

Paramaribo

18:29 −14:00

UTC−03:00

Paris

22:29 −10:00

UTC+01:00

Philipsburg

17:29 −15:00

UTC−04:00

Phnom Penh

04:29 −04:00

UTC+07:00

Port Louis

01:29 −07:00

UTC+04:00

Port Vila

08:29 00:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

16:29 −16:00

UTC−05:00

Porto-Novo

22:29 −10:00

UTC+01:00

Prague

22:29 −10:00

UTC+01:00

Praia

20:29 −12:00

UTC−01:00

Pretoria

23:29 −09:00

UTC+02:00

Pristina

22:29 −10:00

UTC+01:00

Pyongyang

06:29 −02:30

UTC+08:30

Quito

16:29 −16:00

UTC−05:00

Rabat

22:29 −11:00

UTC+00:00

Ramallah

23:29 −09:00

UTC+02:00

Reykjavik

21:29 −11:00

UTC+00:00

Riga

23:29 −09:00

UTC+02:00

Riyadh

00:29 −08:00

UTC+03:00

Rome

22:29 −10:00

UTC+01:00

Roseau

17:29 −15:00

UTC−04:00

Saint Denis

01:29 −07:00

UTC+04:00

Saint Helier

21:29 −11:00

UTC+00:00

San Jose

15:29 −17:00

UTC−06:00

San Juan

17:29 −15:00

UTC−04:00

Sana’a

00:29 −08:00

UTC+03:00

Santiago

18:29 −15:00

UTC−04:00

Santo Domingo

17:29 −15:00

UTC−04:00

Sarajevo

22:29 −10:00

UTC+01:00

Seoul

06:29 −02:00

UTC+09:00

Singapore

05:29 −03:00

UTC+08:00

Skopje

22:29 −10:00

UTC+01:00

Sofia

23:29 −09:00

UTC+02:00

St George’s

17:29 −15:00

UTC−04:00

St. John’s

17:29 −15:00

UTC−04:00

Stockholm

22:29 −10:00

UTC+01:00

Sucre

17:29 −15:00

UTC−04:00

Taipei

05:29 −03:00

UTC+08:00

Tallinn

23:29 −09:00

UTC+02:00

Tashkent

02:29 −06:00

UTC+05:00

Tbilisi

01:29 −07:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

15:29 −17:00

UTC−06:00

Tehran

00:59 −07:30

UTC+03:30

The Valley

17:29 −15:00

UTC−04:00

Thimphu

03:29 −05:00

UTC+06:00

Tirana

22:29 −10:00

UTC+01:00

Tokyo

06:29 −02:00

UTC+09:00

Tripoli

23:29 −09:00

UTC+02:00

Tunis

22:29 −10:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

05:29 −03:00

UTC+08:00

Vaduz

22:29 −10:00

UTC+01:00

Vienna

22:29 −10:00

UTC+01:00

Vientiane

04:29 −04:00

UTC+07:00

Vilnius

23:29 −09:00

UTC+02:00

Warsaw

22:29 −10:00

UTC+01:00

Washington

16:29 −16:00

UTC−05:00

Wellington

10:29 +01:00

UTC+12:00

Willemstad

17:29 −07:00

UTC+04:00

Windhoek

23:29 −09:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

21:29 −11:00

UTC+00:00

Yaoundé

22:29 −10:00

UTC+01:00

Yerevan

01:29 −07:00

UTC+04:00

Zagreb

22:29 −10:00

UTC+01:00

GordonKazan şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gordon ve Kazan şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 13,665 kilometers
  • Gordon'da Kazan'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Gordon ve Kazan arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Gordon'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Gordon şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

11

0

0

0

0

0

W

14

0

0

0

0

0

W

17

0

0

0

0

0

W

20

0

0

0

0

0

W

23

0

0

0

0

0

W

2

0

0

0

0

0

W

5

0

0

0

0

0

W

8

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s