0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Gladstone

21.02.2024

Gladstone (Avustralya) ile Kaliningrad (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 21 Şubat 2024
  • Wednesday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 23:52:36
  • Gladstone

  • Gündoğumu: 05:46:53
  • Gün batımı: 18:33:31
  • −8:00
  • Gladstone ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 21 Şubat 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+02:00
  • 15:52:36
  • Kaliningrad

  • Gündoğumu: 07:49:41
  • Gün batımı: 17:56:36

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Vilnius Kaliningrad Addis Ababa Gladstone
Ça 00:00 Ça 00:00 Ça 01:00 Ça 08:00
Ça 01:00 Ça 01:00 Ça 02:00 Ça 09:00
Ça 02:00 Ça 02:00 Ça 03:00 Ça 10:00
Ça 03:00 Ça 03:00 Ça 04:00 Ça 11:00
Ça 04:00 Ça 04:00 Ça 05:00 Ça 12:00
Ça 05:00 Ça 05:00 Ça 06:00 Ça 13:00
Ça 06:00 Ça 06:00 Ça 07:00 Ça 14:00
Ça 07:00 Ça 07:00 Ça 08:00 Ça 15:00
Ça 08:00 Ça 08:00 Ça 09:00 Ça 16:00
Ça 09:00 Ça 09:00 Ça 10:00 Ça 17:00
Ça 10:00 Ça 10:00 Ça 11:00 Ça 18:00
Ça 11:00 Ça 11:00 Ça 12:00 Ça 19:00
Ça 12:00 Ça 12:00 Ça 13:00 Ça 20:00
Ça 13:00 Ça 13:00 Ça 14:00 Ça 21:00
Ça 14:00 Ça 14:00 Ça 15:00 Ça 22:00
Ça 15:00 Ça 15:00 Ça 16:00 Ça 23:00
Ça 16:00 Ça 16:00 Ça 17:00 Pe 00:00
Ça 17:00 Ça 17:00 Ça 18:00 Pe 01:00
Ça 18:00 Ça 18:00 Ça 19:00 Pe 02:00
Ça 19:00 Ça 19:00 Ça 20:00 Pe 03:00
Ça 20:00 Ça 20:00 Ça 21:00 Pe 04:00
Ça 21:00 Ça 21:00 Ça 22:00 Pe 05:00
Ça 22:00 Ça 22:00 Ça 23:00 Pe 06:00
Ça 23:00 Ça 23:00 Pe 00:00 Pe 07:00

Gladstone (23:52) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

17:52 −06:00

UTC+04:00

Abuja

14:52 −09:00

UTC+01:00

Accra

13:52 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

16:52 −07:00

UTC+03:00

Algiers

14:52 −09:00

UTC+01:00

Amman

16:52 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

14:52 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

14:52 −09:00

UTC+01:00

Ankara

16:52 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

16:52 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

18:52 −05:00

UTC+05:00

Astana

19:52 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

10:52 −14:00

UTC−04:00

Athens

15:52 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

16:52 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

01:52 +02:00

UTC+12:00

Baku

17:52 −06:00

UTC+04:00

Bamako

13:52 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

21:52 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

20:52 −03:00

UTC+07:00

Bangui

14:52 −09:00

UTC+01:00

Banjul

13:52 −10:00

UTC+00:00

Beijing

21:52 −02:00

UTC+08:00

Beirut

15:52 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

14:52 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

07:52 −16:00

UTC−06:00

Berlin

14:52 −09:00

UTC+01:00

Berne

14:52 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

19:52 −04:00

UTC+06:00

Bissau

13:52 −10:00

UTC+00:00

Bogota

08:52 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

10:52 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

14:52 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

14:52 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

09:52 −14:00

UTC−04:00

Brussels

14:52 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

15:52 −08:00

UTC+02:00

Budapest

14:52 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

10:52 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

15:52 −08:00

UTC+02:00

Cairo

15:52 −08:00

UTC+02:00

Canberra

00:52 00:00

UTC+10:00

Caracas

09:52 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

15:52 −08:00

UTC+02:00

Conakry

13:52 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

14:52 −09:00

UTC+01:00

Dakar

13:52 −10:00

UTC+00:00

Damascus

16:52 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

19:52 −04:00

UTC+06:00

Doha

16:52 −07:00

UTC+03:00

Dublin

13:52 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

18:52 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

15:52 −08:00

UTC+02:00

George Town

08:52 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

09:52 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

07:52 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

13:52 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

20:52 −03:00

UTC+07:00

Harare

15:52 −08:00

UTC+02:00

Havana

08:52 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

15:52 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

18:52 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

20:52 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

15:52 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

16:52 −07:00

UTC+03:00

Juba

15:52 −08:00

UTC+02:00

Kabul

18:22 −05:30

UTC+04:30

Kampala

16:52 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

19:37 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

15:52 −08:00

UTC+02:00

Kiev

15:52 −08:00

UTC+02:00

Kigali

15:52 −08:00

UTC+02:00

Kingston

08:52 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

14:52 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

21:52 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

16:52 −07:00

UTC+03:00

Libreville

14:52 −09:00

UTC+01:00

Lima

08:52 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

13:52 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

14:52 −09:00

UTC+01:00

Lome

13:52 −10:00

UTC+00:00

Londra

13:52 −10:00

UTC+00:00

Luanda

14:52 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

15:52 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

14:52 −09:00

UTC+01:00

Madrid

14:52 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

16:52 −07:00

UTC+03:00

Managua

07:52 −16:00

UTC−06:00

Manama

16:52 −07:00

UTC+03:00

Manila

21:52 −02:00

UTC+08:00

Maputo

15:52 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

15:52 −08:00

UTC+02:00

Maseru

15:52 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

15:52 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

07:52 −16:00

UTC−06:00

Minsk

16:52 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

16:52 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

14:52 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

13:52 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

10:52 −13:00

UTC−03:00

Moroni

16:52 −07:00

UTC+03:00

Moskova

16:52 −07:00

UTC+03:00

Muscat

17:52 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

16:52 −07:00

UTC+03:00

Nassau

08:52 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

19:22 −04:30

UTC+05:30

Niamey

14:52 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

15:52 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

13:52 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

14:52 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

09:52 −14:00

UTC−04:00

Oslo

14:52 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

08:52 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

13:52 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

02:52 −21:00

UTC−11:00

Panama City

08:52 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

10:52 −13:00

UTC−03:00

Paris

14:52 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

09:52 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

20:52 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

17:52 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

00:52 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

08:52 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

14:52 −09:00

UTC+01:00

Prague

14:52 −09:00

UTC+01:00

Praia

12:52 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

15:52 −08:00

UTC+02:00

Pristina

14:52 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

22:52 −01:30

UTC+08:30

Quito

08:52 −15:00

UTC−05:00

Rabat

14:52 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

15:52 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

13:52 −10:00

UTC+00:00

Riga

15:52 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

16:52 −07:00

UTC+03:00

Rome

14:52 −09:00

UTC+01:00

Roseau

09:52 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

17:52 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

13:52 −10:00

UTC+00:00

San Jose

07:52 −16:00

UTC−06:00

San Juan

09:52 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

16:52 −07:00

UTC+03:00

Santiago

10:52 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

09:52 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

14:52 −09:00

UTC+01:00

Seoul

22:52 −01:00

UTC+09:00

Singapore

21:52 −02:00

UTC+08:00

Skopje

14:52 −09:00

UTC+01:00

Sofia

15:52 −08:00

UTC+02:00

St George’s

09:52 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

09:52 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

14:52 −09:00

UTC+01:00

Sucre

09:52 −14:00

UTC−04:00

Taipei

21:52 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

15:52 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

18:52 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

17:52 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

07:52 −16:00

UTC−06:00

Tehran

17:22 −06:30

UTC+03:30

The Valley

09:52 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

19:52 −04:00

UTC+06:00

Tirana

14:52 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

22:52 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

15:52 −08:00

UTC+02:00

Tunis

14:52 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

21:52 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

14:52 −09:00

UTC+01:00

Vienna

14:52 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

20:52 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

15:52 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

14:52 −09:00

UTC+01:00

Washington

08:52 −15:00

UTC−05:00

Wellington

02:52 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

09:52 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

15:52 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

13:52 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

14:52 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

17:52 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

14:52 −09:00

UTC+01:00

GladstoneKaliningrad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Gladstone ve Kaliningrad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,727 kilometers
  • Gladstone'da Kaliningrad'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Gladstone ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Gladstone'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Gladstone şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s