0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Canberra

30.09.2023

Canberra (Avustralya) ile Yalta arasındaki zaman farkı

  • 30 Eylül 2023
  • Saturday, Gün
  • UTC+10:00
  • 12:51:44
  • Canberra

  • Gündoğumu: 05:43:52
  • Gün batımı: 18:06:07
  • −7:00
  • Canberra ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins
  • 30 Eylül 2023
  • Saturday, Gece
  • UTC+03:00
  • 05:51:44
  • Yalta

  • Gündoğumu: 06:40:24
  • Gün batımı: 18:29:09

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

George Town Juba Yalta Canberra
Pa 00:00 Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 15:00
Pa 01:00 Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 16:00
Pa 02:00 Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 17:00
Pa 03:00 Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 18:00
Pa 04:00 Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 19:00
Pa 05:00 Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 20:00
Pa 06:00 Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 21:00
Pa 07:00 Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 22:00
Pa 08:00 Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 23:00
Pa 09:00 Pa 16:00 Pa 17:00 Ct 00:00
Pa 10:00 Pa 17:00 Pa 18:00 Ct 01:00
Pa 11:00 Pa 18:00 Pa 19:00 Ct 02:00
Pa 12:00 Pa 19:00 Pa 20:00 Ct 03:00
Pa 13:00 Pa 20:00 Pa 21:00 Ct 04:00
Pa 14:00 Pa 21:00 Pa 22:00 Ct 05:00
Pa 15:00 Pa 22:00 Pa 23:00 Ct 06:00
Pa 16:00 Pa 23:00 Ct 00:00 Ct 07:00
Pa 17:00 Ct 00:00 Ct 01:00 Ct 08:00
Pa 18:00 Ct 01:00 Ct 02:00 Ct 09:00
Pa 19:00 Ct 02:00 Ct 03:00 Ct 10:00
Pa 20:00 Ct 03:00 Ct 04:00 Ct 11:00
Pa 21:00 Ct 04:00 Ct 05:00 Ct 12:00
Pa 22:00 Ct 05:00 Ct 06:00 Ct 13:00
Pa 23:00 Ct 06:00 Ct 07:00 Ct 14:00

Canberra (12:51) ile dünya başkentleri arasındaki saat farkı

Abu Dhabi

06:51 −06:00

UTC+04:00

Abuja

03:51 −09:00

UTC+01:00

Accra

02:51 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

05:51 −07:00

UTC+03:00

Algiers

03:51 −09:00

UTC+01:00

Amman

05:51 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

04:51 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

04:51 −09:00

UTC+01:00

Ankara

05:51 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

05:51 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

07:51 −05:00

UTC+05:00

Astana

08:51 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

22:51 −14:00

UTC−04:00

Athens

05:51 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

05:51 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

14:51 +02:00

UTC+12:00

Baku

06:51 −06:00

UTC+04:00

Bamako

02:51 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

10:51 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

09:51 −03:00

UTC+07:00

Bangui

03:51 −09:00

UTC+01:00

Banjul

02:51 −10:00

UTC+00:00

Beijing

10:51 −02:00

UTC+08:00

Beirut

05:51 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

04:51 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

20:51 −16:00

UTC−06:00

Berlin

04:51 −09:00

UTC+01:00

Berne

04:51 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

08:51 −04:00

UTC+06:00

Bissau

02:51 −10:00

UTC+00:00

Bogota

21:51 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

23:51 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

04:51 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

03:51 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

22:51 −14:00

UTC−04:00

Brussels

04:51 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

05:51 −08:00

UTC+02:00

Budapest

04:51 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

23:51 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

04:51 −08:00

UTC+02:00

Cairo

05:51 −08:00

UTC+02:00

Canberra

12:51 00:00

UTC+10:00

Caracas

22:51 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

05:51 −08:00

UTC+02:00

Conakry

02:51 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

04:51 −09:00

UTC+01:00

Dakar

02:51 −10:00

UTC+00:00

Damascus

05:51 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

08:51 −04:00

UTC+06:00

Doha

05:51 −07:00

UTC+03:00

Dublin

03:51 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

07:51 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

04:51 −08:00

UTC+02:00

George Town

21:51 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

22:51 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

20:51 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

03:51 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

09:51 −03:00

UTC+07:00

Harare

04:51 −08:00

UTC+02:00

Havana

22:51 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

05:51 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

07:51 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

09:51 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

05:51 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

05:51 −07:00

UTC+03:00

Juba

04:51 −08:00

UTC+02:00

Kabul

07:21 −05:30

UTC+04:30

Kampala

05:51 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

08:36 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

04:51 −08:00

UTC+02:00

Kiev

05:51 −08:00

UTC+02:00

Kigali

04:51 −08:00

UTC+02:00

Kingston

21:51 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

03:51 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

10:51 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

05:51 −07:00

UTC+03:00

Libreville

03:51 −09:00

UTC+01:00

Lima

21:51 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

03:51 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

04:51 −09:00

UTC+01:00

Lome

02:51 −10:00

UTC+00:00

Londra

03:51 −10:00

UTC+00:00

Luanda

03:51 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

04:51 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

04:51 −09:00

UTC+01:00

Madrid

04:51 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

05:51 −07:00

UTC+03:00

Managua

20:51 −16:00

UTC−06:00

Manama

05:51 −07:00

UTC+03:00

Manila

10:51 −02:00

UTC+08:00

Maputo

04:51 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

05:51 −08:00

UTC+02:00

Maseru

04:51 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

04:51 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

20:51 −16:00

UTC−06:00

Minsk

05:51 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

05:51 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

04:51 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

02:51 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

23:51 −13:00

UTC−03:00

Moroni

05:51 −07:00

UTC+03:00

Moskova

05:51 −07:00

UTC+03:00

Muscat

06:51 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

05:51 −07:00

UTC+03:00

Nassau

22:51 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

08:21 −04:30

UTC+05:30

Niamey

03:51 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

05:51 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

02:51 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

03:51 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

22:51 −14:00

UTC−04:00

Oslo

04:51 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

22:51 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

02:51 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

15:51 −21:00

UTC−11:00

Panama City

21:51 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

23:51 −13:00

UTC−03:00

Paris

04:51 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

22:51 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

09:51 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

06:51 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

13:51 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

22:51 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

03:51 −09:00

UTC+01:00

Prague

04:51 −09:00

UTC+01:00

Praia

01:51 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

04:51 −08:00

UTC+02:00

Pristina

04:51 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

11:51 −01:30

UTC+08:30

Quito

21:51 −15:00

UTC−05:00

Rabat

03:51 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

05:51 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

02:51 −10:00

UTC+00:00

Riga

05:51 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

05:51 −07:00

UTC+03:00

Rome

04:51 −09:00

UTC+01:00

Roseau

22:51 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

06:51 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

03:51 −10:00

UTC+00:00

San Jose

20:51 −16:00

UTC−06:00

San Juan

22:51 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

05:51 −07:00

UTC+03:00

Santiago

23:51 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

22:51 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

04:51 −09:00

UTC+01:00

Seoul

11:51 −01:00

UTC+09:00

Singapore

10:51 −02:00

UTC+08:00

Skopje

04:51 −09:00

UTC+01:00

Sofia

05:51 −08:00

UTC+02:00

St George’s

22:51 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

22:51 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

04:51 −09:00

UTC+01:00

Sucre

22:51 −14:00

UTC−04:00

Taipei

10:51 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

05:51 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

07:51 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

06:51 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

20:51 −16:00

UTC−06:00

Tehran

06:21 −06:30

UTC+03:30

The Valley

22:51 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

08:51 −04:00

UTC+06:00

Tirana

04:51 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

11:51 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

04:51 −08:00

UTC+02:00

Tunis

03:51 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

10:51 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

04:51 −09:00

UTC+01:00

Vienna

04:51 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

09:51 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

05:51 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

04:51 −09:00

UTC+01:00

Washington

22:51 −15:00

UTC−05:00

Wellington

15:51 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

22:51 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

04:51 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

02:51 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

03:51 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

06:51 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

04:51 −09:00

UTC+01:00

CanberraYalta şehirleri hakkında ek bilgi

  • Canberra ve Yalta şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 14,521 kilometers
  • Canberra'da Yalta'ten 7 hours 00 mins uzun
  • Canberra ve Yalta arasındaki saat dilimi farkı −7 hours 00 mins

Canberra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Canberra şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s