0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Canberra

21.07.2024

Canberra (Avustralya) ile New York (Amerika Birleşik Devletleri) arasındaki zaman farkı

  • 21 Temmuz 2024
  • Sunday, Gün
  • UTC+10:00
  • 13:15:47
  • Canberra

  • Gündoğumu: 07:07:48
  • Gün batımı: 17:14:09
  • −14:00
  • Canberra ve New York arasındaki saat dilimi farkı −14 hours 00 mins
  • 20 Temmuz 2024
  • Saturday, Akşam
  • UTC−04:00
  • 23:15:47
  • New York

  • Gündoğumu: 05:44:05
  • Gün batımı: 20:23:03

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

New York Tirana Ashkhabad Canberra
Ct 00:00 Ct 06:00 Ct 09:00 Ct 14:00
Ct 01:00 Ct 07:00 Ct 10:00 Ct 15:00
Ct 02:00 Ct 08:00 Ct 11:00 Ct 16:00
Ct 03:00 Ct 09:00 Ct 12:00 Ct 17:00
Ct 04:00 Ct 10:00 Ct 13:00 Ct 18:00
Ct 05:00 Ct 11:00 Ct 14:00 Ct 19:00
Ct 06:00 Ct 12:00 Ct 15:00 Ct 20:00
Ct 07:00 Ct 13:00 Ct 16:00 Ct 21:00
Ct 08:00 Ct 14:00 Ct 17:00 Ct 22:00
Ct 09:00 Ct 15:00 Ct 18:00 Ct 23:00
Ct 10:00 Ct 16:00 Ct 19:00 Pa 00:00
Ct 11:00 Ct 17:00 Ct 20:00 Pa 01:00
Ct 12:00 Ct 18:00 Ct 21:00 Pa 02:00
Ct 13:00 Ct 19:00 Ct 22:00 Pa 03:00
Ct 14:00 Ct 20:00 Ct 23:00 Pa 04:00
Ct 15:00 Ct 21:00 Pa 00:00 Pa 05:00
Ct 16:00 Ct 22:00 Pa 01:00 Pa 06:00
Ct 17:00 Ct 23:00 Pa 02:00 Pa 07:00
Ct 18:00 Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 08:00
Ct 19:00 Pa 01:00 Pa 04:00 Pa 09:00
Ct 20:00 Pa 02:00 Pa 05:00 Pa 10:00
Ct 21:00 Pa 03:00 Pa 06:00 Pa 11:00
Ct 22:00 Pa 04:00 Pa 07:00 Pa 12:00
Ct 23:00 Pa 05:00 Pa 08:00 Pa 13:00

Gelecek Yıllar İçin Canberra'da (Avustralya Başkent Bölgesi, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

07:15 −06:00

UTC+04:00

Abuja

04:15 −09:00

UTC+01:00

Accra

03:15 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

06:15 −07:00

UTC+03:00

Algiers

04:15 −09:00

UTC+01:00

Amman

06:15 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

05:15 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

05:15 −09:00

UTC+01:00

Ankara

06:15 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

06:15 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

08:15 −05:00

UTC+05:00

Astana

08:15 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

23:15 −14:00

UTC−04:00

Athens

06:15 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

06:15 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

15:15 +02:00

UTC+12:00

Baku

07:15 −06:00

UTC+04:00

Bamako

03:15 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

11:15 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

10:15 −03:00

UTC+07:00

Bangui

04:15 −09:00

UTC+01:00

Banjul

03:15 −10:00

UTC+00:00

Beijing

11:15 −02:00

UTC+08:00

Beirut

06:15 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

05:15 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

21:15 −16:00

UTC−06:00

Berlin

05:15 −09:00

UTC+01:00

Berne

05:15 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

09:15 −04:00

UTC+06:00

Bissau

03:15 −10:00

UTC+00:00

Bogota

22:15 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

00:15 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

05:15 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

04:15 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

23:15 −14:00

UTC−04:00

Brussels

05:15 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

06:15 −08:00

UTC+02:00

Budapest

05:15 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

00:15 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

05:15 −08:00

UTC+02:00

Cairo

06:15 −08:00

UTC+02:00

Canberra

13:15 00:00

UTC+10:00

Caracas

23:15 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

06:15 −08:00

UTC+02:00

Conakry

03:15 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

05:15 −09:00

UTC+01:00

Dakar

03:15 −10:00

UTC+00:00

Damascus

06:15 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

09:15 −04:00

UTC+06:00

Doha

06:15 −07:00

UTC+03:00

Dublin

04:15 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

08:15 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

05:15 −08:00

UTC+02:00

George Town

22:15 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

23:15 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

21:15 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

04:15 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

10:15 −03:00

UTC+07:00

Harare

05:15 −08:00

UTC+02:00

Havana

23:15 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

06:15 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

08:15 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

10:15 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

06:15 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

06:15 −07:00

UTC+03:00

Juba

05:15 −08:00

UTC+02:00

Kabul

07:45 −05:30

UTC+04:30

Kampala

06:15 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

09:00 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

05:15 −08:00

UTC+02:00

Kiev

06:15 −08:00

UTC+02:00

Kigali

05:15 −08:00

UTC+02:00

Kingston

22:15 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

04:15 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

11:15 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

06:15 −07:00

UTC+03:00

Libreville

04:15 −09:00

UTC+01:00

Lima

22:15 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

04:15 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

05:15 −09:00

UTC+01:00

Lome

03:15 −10:00

UTC+00:00

Londra

04:15 −10:00

UTC+00:00

Luanda

04:15 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

05:15 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

05:15 −09:00

UTC+01:00

Madrid

05:15 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

06:15 −07:00

UTC+03:00

Managua

21:15 −16:00

UTC−06:00

Manama

06:15 −07:00

UTC+03:00

Manila

11:15 −02:00

UTC+08:00

Maputo

05:15 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

06:15 −08:00

UTC+02:00

Maseru

05:15 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

05:15 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

21:15 −16:00

UTC−06:00

Minsk

06:15 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

06:15 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

05:15 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

03:15 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

00:15 −13:00

UTC−03:00

Moroni

06:15 −07:00

UTC+03:00

Moskova

06:15 −07:00

UTC+03:00

Muscat

07:15 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

06:15 −07:00

UTC+03:00

Nassau

23:15 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

08:45 −04:30

UTC+05:30

Niamey

04:15 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

06:15 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

03:15 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

04:15 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

23:15 −14:00

UTC−04:00

Oslo

05:15 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

23:15 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

03:15 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

16:15 −21:00

UTC−11:00

Panama City

22:15 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

00:15 −13:00

UTC−03:00

Paris

05:15 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

23:15 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

10:15 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

07:15 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

14:15 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

23:15 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

04:15 −09:00

UTC+01:00

Prague

05:15 −09:00

UTC+01:00

Praia

02:15 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

05:15 −08:00

UTC+02:00

Pristina

05:15 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

12:15 −01:30

UTC+08:30

Quito

22:15 −15:00

UTC−05:00

Rabat

04:15 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

06:15 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

03:15 −10:00

UTC+00:00

Riga

06:15 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

06:15 −07:00

UTC+03:00

Rome

05:15 −09:00

UTC+01:00

Roseau

23:15 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

07:15 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

04:15 −10:00

UTC+00:00

San Jose

21:15 −16:00

UTC−06:00

San Juan

23:15 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

06:15 −07:00

UTC+03:00

Santiago

23:15 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

23:15 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

05:15 −09:00

UTC+01:00

Seoul

12:15 −01:00

UTC+09:00

Singapore

11:15 −02:00

UTC+08:00

Skopje

05:15 −09:00

UTC+01:00

Sofia

06:15 −08:00

UTC+02:00

St George’s

23:15 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

23:15 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

05:15 −09:00

UTC+01:00

Sucre

23:15 −14:00

UTC−04:00

Taipei

11:15 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

06:15 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

08:15 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

07:15 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

21:15 −16:00

UTC−06:00

Tehran

06:45 −06:30

UTC+03:30

The Valley

23:15 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

09:15 −04:00

UTC+06:00

Tirana

05:15 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

12:15 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

05:15 −08:00

UTC+02:00

Tunis

04:15 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

11:15 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

05:15 −09:00

UTC+01:00

Vienna

05:15 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

10:15 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

06:15 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

05:15 −09:00

UTC+01:00

Washington

23:15 −15:00

UTC−05:00

Wellington

15:15 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

23:15 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

05:15 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

03:15 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

04:15 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

07:15 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

05:15 −09:00

UTC+01:00

Canberra — New York şehirleri hakkında ek bilgi

  • Canberra ve New York şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 16,225 kilometers
  • Canberra'da New York'ten 14 hours 00 mins uzun
  • Canberra ve New York arasındaki saat dilimi farkı −14 hours 00 mins

Canberra'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.