0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cams Wharf

14.04.2024

Cams Wharf (Avustralya) ile Kaliningrad (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 10:41:20
  • Cams Wharf

  • Gündoğumu: 06:15:53
  • Gün batımı: 17:34:25
  • −8:00
  • Cams Wharf ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+02:00
  • 02:41:20
  • Kaliningrad

  • Gündoğumu: 05:38:25
  • Gün batımı: 19:40:07

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Kaliningrad Kigali Addis Ababa Cams Wharf
Pa 00:00 Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 08:00
Pa 01:00 Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 09:00
Pa 02:00 Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 10:00
Pa 03:00 Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 11:00
Pa 04:00 Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 12:00
Pa 05:00 Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 13:00
Pa 06:00 Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 14:00
Pa 07:00 Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 15:00
Pa 08:00 Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 16:00
Pa 09:00 Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 17:00
Pa 10:00 Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 18:00
Pa 11:00 Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 19:00
Pa 12:00 Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 20:00
Pa 13:00 Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 21:00
Pa 14:00 Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 22:00
Pa 15:00 Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 23:00
Pa 16:00 Pa 16:00 Pa 17:00 Pt 00:00
Pa 17:00 Pa 17:00 Pa 18:00 Pt 01:00
Pa 18:00 Pa 18:00 Pa 19:00 Pt 02:00
Pa 19:00 Pa 19:00 Pa 20:00 Pt 03:00
Pa 20:00 Pa 20:00 Pa 21:00 Pt 04:00
Pa 21:00 Pa 21:00 Pa 22:00 Pt 05:00
Pa 22:00 Pa 22:00 Pa 23:00 Pt 06:00
Pa 23:00 Pa 23:00 Pt 00:00 Pt 07:00

Gelecek Yıllar İçin Cams Wharf'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

04:41 −06:00

UTC+04:00

Abuja

01:41 −09:00

UTC+01:00

Accra

00:41 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

03:41 −07:00

UTC+03:00

Algiers

01:41 −09:00

UTC+01:00

Amman

03:41 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

02:41 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

02:41 −09:00

UTC+01:00

Ankara

03:41 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

03:41 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

05:41 −05:00

UTC+05:00

Astana

05:41 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

20:41 −14:00

UTC−04:00

Athens

03:41 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

03:41 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

12:41 +02:00

UTC+12:00

Baku

04:41 −06:00

UTC+04:00

Bamako

00:41 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

08:41 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

07:41 −03:00

UTC+07:00

Bangui

01:41 −09:00

UTC+01:00

Banjul

00:41 −10:00

UTC+00:00

Beijing

08:41 −02:00

UTC+08:00

Beirut

03:41 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

02:41 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

18:41 −16:00

UTC−06:00

Berlin

02:41 −09:00

UTC+01:00

Berne

02:41 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

06:41 −04:00

UTC+06:00

Bissau

00:41 −10:00

UTC+00:00

Bogota

19:41 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

21:41 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

02:41 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

01:41 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

20:41 −14:00

UTC−04:00

Brussels

02:41 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

03:41 −08:00

UTC+02:00

Budapest

02:41 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

21:41 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

02:41 −08:00

UTC+02:00

Cairo

02:41 −08:00

UTC+02:00

Canberra

10:41 00:00

UTC+10:00

Caracas

20:41 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

03:41 −08:00

UTC+02:00

Conakry

00:41 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

02:41 −09:00

UTC+01:00

Dakar

00:41 −10:00

UTC+00:00

Damascus

03:41 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

06:41 −04:00

UTC+06:00

Doha

03:41 −07:00

UTC+03:00

Dublin

01:41 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

05:41 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

02:41 −08:00

UTC+02:00

George Town

19:41 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

20:41 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

18:41 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

01:41 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

07:41 −03:00

UTC+07:00

Harare

02:41 −08:00

UTC+02:00

Havana

20:41 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

03:41 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

05:41 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

07:41 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

03:41 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

03:41 −07:00

UTC+03:00

Juba

02:41 −08:00

UTC+02:00

Kabul

05:11 −05:30

UTC+04:30

Kampala

03:41 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

06:26 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

02:41 −08:00

UTC+02:00

Kiev

03:41 −08:00

UTC+02:00

Kigali

02:41 −08:00

UTC+02:00

Kingston

19:41 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

01:41 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

08:41 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

03:41 −07:00

UTC+03:00

Libreville

01:41 −09:00

UTC+01:00

Lima

19:41 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

01:41 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

02:41 −09:00

UTC+01:00

Lome

00:41 −10:00

UTC+00:00

Londra

01:41 −10:00

UTC+00:00

Luanda

01:41 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

02:41 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

02:41 −09:00

UTC+01:00

Madrid

02:41 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

03:41 −07:00

UTC+03:00

Managua

18:41 −16:00

UTC−06:00

Manama

03:41 −07:00

UTC+03:00

Manila

08:41 −02:00

UTC+08:00

Maputo

02:41 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

03:41 −08:00

UTC+02:00

Maseru

02:41 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

02:41 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

18:41 −16:00

UTC−06:00

Minsk

03:41 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

03:41 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

02:41 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

00:41 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

21:41 −13:00

UTC−03:00

Moroni

03:41 −07:00

UTC+03:00

Moskova

03:41 −07:00

UTC+03:00

Muscat

04:41 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

03:41 −07:00

UTC+03:00

Nassau

20:41 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

06:11 −04:30

UTC+05:30

Niamey

01:41 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

03:41 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

00:41 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

01:41 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

20:41 −14:00

UTC−04:00

Oslo

02:41 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

20:41 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

00:41 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

13:41 −21:00

UTC−11:00

Panama City

19:41 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

21:41 −13:00

UTC−03:00

Paris

02:41 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

20:41 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

07:41 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

04:41 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

11:41 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

20:41 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

01:41 −09:00

UTC+01:00

Prague

02:41 −09:00

UTC+01:00

Praia

23:41 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

02:41 −08:00

UTC+02:00

Pristina

02:41 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

09:41 −01:30

UTC+08:30

Quito

19:41 −15:00

UTC−05:00

Rabat

00:41 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

02:41 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

00:41 −10:00

UTC+00:00

Riga

03:41 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

03:41 −07:00

UTC+03:00

Rome

02:41 −09:00

UTC+01:00

Roseau

20:41 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

04:41 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

01:41 −10:00

UTC+00:00

San Jose

18:41 −16:00

UTC−06:00

San Juan

20:41 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

03:41 −07:00

UTC+03:00

Santiago

20:41 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

20:41 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

02:41 −09:00

UTC+01:00

Seoul

09:41 −01:00

UTC+09:00

Singapore

08:41 −02:00

UTC+08:00

Skopje

02:41 −09:00

UTC+01:00

Sofia

03:41 −08:00

UTC+02:00

St George’s

20:41 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

20:41 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

02:41 −09:00

UTC+01:00

Sucre

20:41 −14:00

UTC−04:00

Taipei

08:41 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

03:41 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

05:41 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

04:41 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

18:41 −16:00

UTC−06:00

Tehran

04:11 −06:30

UTC+03:30

The Valley

20:41 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

06:41 −04:00

UTC+06:00

Tirana

02:41 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

09:41 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

02:41 −08:00

UTC+02:00

Tunis

01:41 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

08:41 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

02:41 −09:00

UTC+01:00

Vienna

02:41 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

07:41 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

03:41 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

02:41 −09:00

UTC+01:00

Washington

20:41 −15:00

UTC−05:00

Wellington

12:41 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

20:41 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

02:41 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

00:41 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

01:41 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

04:41 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

02:41 −09:00

UTC+01:00

Cams WharfKaliningrad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Cams Wharf ve Kaliningrad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 15,544 kilometers
  • Cams Wharf'da Kaliningrad'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Cams Wharf ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Cams Wharf'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Cams Wharf şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s