0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cairns

17.04.2024

Cairns (Avustralya) ile Krasnoyarsk (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+10:00
  • 15:29:33
  • Cairns

  • Gündoğumu: 06:26:58
  • Gün batımı: 18:08:16
  • −3:00
  • Cairns ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins
  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+07:00
  • 12:29:33
  • Krasnoyarsk

  • Gündoğumu: 05:38:55
  • Gün batımı: 19:59:27

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Pago Pago Jakarta Krasnoyarsk Cairns
Sa 00:00 Sa 18:00 Sa 18:00 Sa 21:00
Sa 01:00 Sa 19:00 Sa 19:00 Sa 22:00
Sa 02:00 Sa 20:00 Sa 20:00 Sa 23:00
Sa 03:00 Sa 21:00 Sa 21:00 Ça 00:00
Sa 04:00 Sa 22:00 Sa 22:00 Ça 01:00
Sa 05:00 Sa 23:00 Sa 23:00 Ça 02:00
Sa 06:00 Ça 00:00 Ça 00:00 Ça 03:00
Sa 07:00 Ça 01:00 Ça 01:00 Ça 04:00
Sa 08:00 Ça 02:00 Ça 02:00 Ça 05:00
Sa 09:00 Ça 03:00 Ça 03:00 Ça 06:00
Sa 10:00 Ça 04:00 Ça 04:00 Ça 07:00
Sa 11:00 Ça 05:00 Ça 05:00 Ça 08:00
Sa 12:00 Ça 06:00 Ça 06:00 Ça 09:00
Sa 13:00 Ça 07:00 Ça 07:00 Ça 10:00
Sa 14:00 Ça 08:00 Ça 08:00 Ça 11:00
Sa 15:00 Ça 09:00 Ça 09:00 Ça 12:00
Sa 16:00 Ça 10:00 Ça 10:00 Ça 13:00
Sa 17:00 Ça 11:00 Ça 11:00 Ça 14:00
Sa 18:00 Ça 12:00 Ça 12:00 Ça 15:00
Sa 19:00 Ça 13:00 Ça 13:00 Ça 16:00
Sa 20:00 Ça 14:00 Ça 14:00 Ça 17:00
Sa 21:00 Ça 15:00 Ça 15:00 Ça 18:00
Sa 22:00 Ça 16:00 Ça 16:00 Ça 19:00
Sa 23:00 Ça 17:00 Ça 17:00 Ça 20:00

Gelecek Yıllar İçin Cairns'da (Queensland, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

09:29 −06:00

UTC+04:00

Abuja

06:29 −09:00

UTC+01:00

Accra

05:29 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:29 −07:00

UTC+03:00

Algiers

06:29 −09:00

UTC+01:00

Amman

08:29 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:29 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:29 −09:00

UTC+01:00

Ankara

08:29 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:29 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:29 −05:00

UTC+05:00

Astana

10:29 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

01:29 −14:00

UTC−04:00

Athens

08:29 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

08:29 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

17:29 +02:00

UTC+12:00

Baku

09:29 −06:00

UTC+04:00

Bamako

05:29 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:29 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

12:29 −03:00

UTC+07:00

Bangui

06:29 −09:00

UTC+01:00

Banjul

05:29 −10:00

UTC+00:00

Beijing

13:29 −02:00

UTC+08:00

Beirut

08:29 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

07:29 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

23:29 −16:00

UTC−06:00

Berlin

07:29 −09:00

UTC+01:00

Berne

07:29 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

11:29 −04:00

UTC+06:00

Bissau

05:29 −10:00

UTC+00:00

Bogota

00:29 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

02:29 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

07:29 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:29 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:29 −14:00

UTC−04:00

Brussels

07:29 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

08:29 −08:00

UTC+02:00

Budapest

07:29 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:29 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:29 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:29 −08:00

UTC+02:00

Canberra

15:29 00:00

UTC+10:00

Caracas

01:29 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

08:29 −08:00

UTC+02:00

Conakry

05:29 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:29 −09:00

UTC+01:00

Dakar

05:29 −10:00

UTC+00:00

Damascus

08:29 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

11:29 −04:00

UTC+06:00

Doha

08:29 −07:00

UTC+03:00

Dublin

06:29 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:29 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

07:29 −08:00

UTC+02:00

George Town

00:29 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

01:29 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:29 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

06:29 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

12:29 −03:00

UTC+07:00

Harare

07:29 −08:00

UTC+02:00

Havana

01:29 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

08:29 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

10:29 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

12:29 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:29 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

08:29 −07:00

UTC+03:00

Juba

07:29 −08:00

UTC+02:00

Kabul

09:59 −05:30

UTC+04:30

Kampala

08:29 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:14 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

07:29 −08:00

UTC+02:00

Kiev

08:29 −08:00

UTC+02:00

Kigali

07:29 −08:00

UTC+02:00

Kingston

00:29 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:29 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:29 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:29 −07:00

UTC+03:00

Libreville

06:29 −09:00

UTC+01:00

Lima

00:29 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

06:29 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:29 −09:00

UTC+01:00

Lome

05:29 −10:00

UTC+00:00

Londra

06:29 −10:00

UTC+00:00

Luanda

06:29 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

07:29 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:29 −09:00

UTC+01:00

Madrid

07:29 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:29 −07:00

UTC+03:00

Managua

23:29 −16:00

UTC−06:00

Manama

08:29 −07:00

UTC+03:00

Manila

13:29 −02:00

UTC+08:00

Maputo

07:29 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:29 −08:00

UTC+02:00

Maseru

07:29 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

07:29 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

23:29 −16:00

UTC−06:00

Minsk

08:29 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:29 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:29 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

05:29 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

02:29 −13:00

UTC−03:00

Moroni

08:29 −07:00

UTC+03:00

Moskova

08:29 −07:00

UTC+03:00

Muscat

09:29 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

08:29 −07:00

UTC+03:00

Nassau

01:29 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

10:59 −04:30

UTC+05:30

Niamey

06:29 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

08:29 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:29 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

06:29 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:29 −14:00

UTC−04:00

Oslo

07:29 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

01:29 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:29 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:29 −21:00

UTC−11:00

Panama City

00:29 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:29 −13:00

UTC−03:00

Paris

07:29 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:29 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:29 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

09:29 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

16:29 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:29 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:29 −09:00

UTC+01:00

Prague

07:29 −09:00

UTC+01:00

Praia

04:29 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

07:29 −08:00

UTC+02:00

Pristina

07:29 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:29 −01:30

UTC+08:30

Quito

00:29 −15:00

UTC−05:00

Rabat

06:29 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:29 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:29 −10:00

UTC+00:00

Riga

08:29 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

08:29 −07:00

UTC+03:00

Rome

07:29 −09:00

UTC+01:00

Roseau

01:29 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:29 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:29 −10:00

UTC+00:00

San Jose

23:29 −16:00

UTC−06:00

San Juan

01:29 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

08:29 −07:00

UTC+03:00

Santiago

01:29 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:29 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:29 −09:00

UTC+01:00

Seoul

14:29 −01:00

UTC+09:00

Singapore

13:29 −02:00

UTC+08:00

Skopje

07:29 −09:00

UTC+01:00

Sofia

08:29 −08:00

UTC+02:00

St George’s

01:29 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

01:29 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

07:29 −09:00

UTC+01:00

Sucre

01:29 −14:00

UTC−04:00

Taipei

13:29 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

08:29 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

10:29 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:29 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:29 −16:00

UTC−06:00

Tehran

08:59 −06:30

UTC+03:30

The Valley

01:29 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

11:29 −04:00

UTC+06:00

Tirana

07:29 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

14:29 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

07:29 −08:00

UTC+02:00

Tunis

06:29 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:29 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

07:29 −09:00

UTC+01:00

Vienna

07:29 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

12:29 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

08:29 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

07:29 −09:00

UTC+01:00

Washington

01:29 −15:00

UTC−05:00

Wellington

17:29 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

01:29 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

07:29 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:29 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:29 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

09:29 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

07:29 −09:00

UTC+01:00

CairnsKrasnoyarsk şehirleri hakkında ek bilgi

  • Cairns ve Krasnoyarsk şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 9,490 kilometers
  • Cairns'da Krasnoyarsk'ten 3 hours 00 mins uzun
  • Cairns ve Krasnoyarsk arasındaki saat dilimi farkı −3 hours 00 mins

Cairns'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Cairns şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s