0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Cairns

14.04.2024

Cairns (Avustralya) ile Gagra arasındaki zaman farkı

  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 11:19:33
  • Cairns

  • Gündoğumu: 06:26:21
  • Gün batımı: 18:10:18
  • −6:00
  • Cairns ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins
  • 14 Nisan 2024
  • Sunday, Gece
  • UTC+04:00
  • 05:19:33
  • Gagra

  • Gündoğumu: 06:39:17
  • Gün batımı: 20:01:13

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Nouakchott Gagra Pyongyang Cairns
Pa 00:00 Pa 04:00 Pa 09:00 Pa 10:00
Pa 01:00 Pa 05:00 Pa 10:00 Pa 11:00
Pa 02:00 Pa 06:00 Pa 11:00 Pa 12:00
Pa 03:00 Pa 07:00 Pa 12:00 Pa 13:00
Pa 04:00 Pa 08:00 Pa 13:00 Pa 14:00
Pa 05:00 Pa 09:00 Pa 14:00 Pa 15:00
Pa 06:00 Pa 10:00 Pa 15:00 Pa 16:00
Pa 07:00 Pa 11:00 Pa 16:00 Pa 17:00
Pa 08:00 Pa 12:00 Pa 17:00 Pa 18:00
Pa 09:00 Pa 13:00 Pa 18:00 Pa 19:00
Pa 10:00 Pa 14:00 Pa 19:00 Pa 20:00
Pa 11:00 Pa 15:00 Pa 20:00 Pa 21:00
Pa 12:00 Pa 16:00 Pa 21:00 Pa 22:00
Pa 13:00 Pa 17:00 Pa 22:00 Pa 23:00
Pa 14:00 Pa 18:00 Pa 23:00 Pt 00:00
Pa 15:00 Pa 19:00 Pt 00:00 Pt 01:00
Pa 16:00 Pa 20:00 Pt 01:00 Pt 02:00
Pa 17:00 Pa 21:00 Pt 02:00 Pt 03:00
Pa 18:00 Pa 22:00 Pt 03:00 Pt 04:00
Pa 19:00 Pa 23:00 Pt 04:00 Pt 05:00
Pa 20:00 Pt 00:00 Pt 05:00 Pt 06:00
Pa 21:00 Pt 01:00 Pt 06:00 Pt 07:00
Pa 22:00 Pt 02:00 Pt 07:00 Pt 08:00
Pa 23:00 Pt 03:00 Pt 08:00 Pt 09:00

Gelecek Yıllar İçin Cairns'da (Queensland, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

05:19 −06:00

UTC+04:00

Abuja

02:19 −09:00

UTC+01:00

Accra

01:19 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

04:19 −07:00

UTC+03:00

Algiers

02:19 −09:00

UTC+01:00

Amman

04:19 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

03:19 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

03:19 −09:00

UTC+01:00

Ankara

04:19 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

04:19 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

06:19 −05:00

UTC+05:00

Astana

06:19 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

21:19 −14:00

UTC−04:00

Athens

04:19 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

04:19 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

13:19 +02:00

UTC+12:00

Baku

05:19 −06:00

UTC+04:00

Bamako

01:19 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

09:19 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

08:19 −03:00

UTC+07:00

Bangui

02:19 −09:00

UTC+01:00

Banjul

01:19 −10:00

UTC+00:00

Beijing

09:19 −02:00

UTC+08:00

Beirut

04:19 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

03:19 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

19:19 −16:00

UTC−06:00

Berlin

03:19 −09:00

UTC+01:00

Berne

03:19 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

07:19 −04:00

UTC+06:00

Bissau

01:19 −10:00

UTC+00:00

Bogota

20:19 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

22:19 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

03:19 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

02:19 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

21:19 −14:00

UTC−04:00

Brussels

03:19 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

04:19 −08:00

UTC+02:00

Budapest

03:19 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

22:19 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

03:19 −08:00

UTC+02:00

Cairo

03:19 −08:00

UTC+02:00

Canberra

11:19 00:00

UTC+10:00

Caracas

21:19 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

04:19 −08:00

UTC+02:00

Conakry

01:19 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

03:19 −09:00

UTC+01:00

Dakar

01:19 −10:00

UTC+00:00

Damascus

04:19 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

07:19 −04:00

UTC+06:00

Doha

04:19 −07:00

UTC+03:00

Dublin

02:19 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

06:19 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

03:19 −08:00

UTC+02:00

George Town

20:19 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

21:19 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

19:19 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

02:19 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

08:19 −03:00

UTC+07:00

Harare

03:19 −08:00

UTC+02:00

Havana

21:19 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

04:19 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

06:19 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

08:19 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

04:19 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

04:19 −07:00

UTC+03:00

Juba

03:19 −08:00

UTC+02:00

Kabul

05:49 −05:30

UTC+04:30

Kampala

04:19 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

07:04 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

03:19 −08:00

UTC+02:00

Kiev

04:19 −08:00

UTC+02:00

Kigali

03:19 −08:00

UTC+02:00

Kingston

20:19 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

02:19 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

09:19 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

04:19 −07:00

UTC+03:00

Libreville

02:19 −09:00

UTC+01:00

Lima

20:19 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

02:19 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

03:19 −09:00

UTC+01:00

Lome

01:19 −10:00

UTC+00:00

Londra

02:19 −10:00

UTC+00:00

Luanda

02:19 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

03:19 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

03:19 −09:00

UTC+01:00

Madrid

03:19 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

04:19 −07:00

UTC+03:00

Managua

19:19 −16:00

UTC−06:00

Manama

04:19 −07:00

UTC+03:00

Manila

09:19 −02:00

UTC+08:00

Maputo

03:19 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

04:19 −08:00

UTC+02:00

Maseru

03:19 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

03:19 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

19:19 −16:00

UTC−06:00

Minsk

04:19 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

04:19 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

03:19 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

01:19 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

22:19 −13:00

UTC−03:00

Moroni

04:19 −07:00

UTC+03:00

Moskova

04:19 −07:00

UTC+03:00

Muscat

05:19 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

04:19 −07:00

UTC+03:00

Nassau

21:19 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

06:49 −04:30

UTC+05:30

Niamey

02:19 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

04:19 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

01:19 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

02:19 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

21:19 −14:00

UTC−04:00

Oslo

03:19 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

21:19 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

01:19 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

14:19 −21:00

UTC−11:00

Panama City

20:19 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

22:19 −13:00

UTC−03:00

Paris

03:19 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

21:19 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

08:19 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

05:19 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

12:19 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

21:19 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

02:19 −09:00

UTC+01:00

Prague

03:19 −09:00

UTC+01:00

Praia

00:19 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

03:19 −08:00

UTC+02:00

Pristina

03:19 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

10:19 −01:30

UTC+08:30

Quito

20:19 −15:00

UTC−05:00

Rabat

01:19 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

03:19 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

01:19 −10:00

UTC+00:00

Riga

04:19 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

04:19 −07:00

UTC+03:00

Rome

03:19 −09:00

UTC+01:00

Roseau

21:19 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

05:19 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

02:19 −10:00

UTC+00:00

San Jose

19:19 −16:00

UTC−06:00

San Juan

21:19 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

04:19 −07:00

UTC+03:00

Santiago

21:19 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

21:19 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

03:19 −09:00

UTC+01:00

Seoul

10:19 −01:00

UTC+09:00

Singapore

09:19 −02:00

UTC+08:00

Skopje

03:19 −09:00

UTC+01:00

Sofia

04:19 −08:00

UTC+02:00

St George’s

21:19 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

21:19 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

03:19 −09:00

UTC+01:00

Sucre

21:19 −14:00

UTC−04:00

Taipei

09:19 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

04:19 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

06:19 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

05:19 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

19:19 −16:00

UTC−06:00

Tehran

04:49 −06:30

UTC+03:30

The Valley

21:19 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

07:19 −04:00

UTC+06:00

Tirana

03:19 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

10:19 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

03:19 −08:00

UTC+02:00

Tunis

02:19 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

09:19 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

03:19 −09:00

UTC+01:00

Vienna

03:19 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

08:19 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

04:19 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

03:19 −09:00

UTC+01:00

Washington

21:19 −15:00

UTC−05:00

Wellington

13:19 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

21:19 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

03:19 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

01:19 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

02:19 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

05:19 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

03:19 −09:00

UTC+01:00

CairnsGagra şehirleri hakkında ek bilgi

  • Cairns ve Gagra şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,530 kilometers
  • Cairns'da Gagra'ten 6 hours 00 mins uzun
  • Cairns ve Gagra arasındaki saat dilimi farkı −6 hours 00 mins

Cairns'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Cairns şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s