0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Bayswater

17.04.2024

Bayswater (Avustralya) ile Los Angeles (Amerika Birleşik Devletleri) arasındaki zaman farkı

  • 17 Nisan 2024
  • Wednesday, Gün
  • UTC+10:00
  • 15:22:49
  • Bayswater

  • Gündoğumu: 06:48:19
  • Gün batımı: 17:50:55
  • −17:00
  • Bayswater ve Los Angeles arasındaki saat dilimi farkı −17 hours 00 mins
  • 16 Nisan 2024
  • Tuesday, Akşam
  • UTC−07:00
  • 22:22:49
  • Los Angeles

  • Gündoğumu: 06:21:17
  • Gün batımı: 19:26:19

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Los Angeles Belmopan Mamoudzou Bayswater
Sa 00:00 Sa 01:00 Sa 10:00 Sa 17:00
Sa 01:00 Sa 02:00 Sa 11:00 Sa 18:00
Sa 02:00 Sa 03:00 Sa 12:00 Sa 19:00
Sa 03:00 Sa 04:00 Sa 13:00 Sa 20:00
Sa 04:00 Sa 05:00 Sa 14:00 Sa 21:00
Sa 05:00 Sa 06:00 Sa 15:00 Sa 22:00
Sa 06:00 Sa 07:00 Sa 16:00 Sa 23:00
Sa 07:00 Sa 08:00 Sa 17:00 Ça 00:00
Sa 08:00 Sa 09:00 Sa 18:00 Ça 01:00
Sa 09:00 Sa 10:00 Sa 19:00 Ça 02:00
Sa 10:00 Sa 11:00 Sa 20:00 Ça 03:00
Sa 11:00 Sa 12:00 Sa 21:00 Ça 04:00
Sa 12:00 Sa 13:00 Sa 22:00 Ça 05:00
Sa 13:00 Sa 14:00 Sa 23:00 Ça 06:00
Sa 14:00 Sa 15:00 Ça 00:00 Ça 07:00
Sa 15:00 Sa 16:00 Ça 01:00 Ça 08:00
Sa 16:00 Sa 17:00 Ça 02:00 Ça 09:00
Sa 17:00 Sa 18:00 Ça 03:00 Ça 10:00
Sa 18:00 Sa 19:00 Ça 04:00 Ça 11:00
Sa 19:00 Sa 20:00 Ça 05:00 Ça 12:00
Sa 20:00 Sa 21:00 Ça 06:00 Ça 13:00
Sa 21:00 Sa 22:00 Ça 07:00 Ça 14:00
Sa 22:00 Sa 23:00 Ça 08:00 Ça 15:00
Sa 23:00 Ça 00:00 Ça 09:00 Ça 16:00

Gelecek Yıllar İçin Bayswater'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

09:22 −06:00

UTC+04:00

Abuja

06:22 −09:00

UTC+01:00

Accra

05:22 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

08:22 −07:00

UTC+03:00

Algiers

06:22 −09:00

UTC+01:00

Amman

08:22 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

07:22 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

07:22 −09:00

UTC+01:00

Ankara

08:22 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

08:22 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

10:22 −05:00

UTC+05:00

Astana

10:22 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

01:22 −14:00

UTC−04:00

Athens

08:22 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

08:22 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

17:22 +02:00

UTC+12:00

Baku

09:22 −06:00

UTC+04:00

Bamako

05:22 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

13:22 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

12:22 −03:00

UTC+07:00

Bangui

06:22 −09:00

UTC+01:00

Banjul

05:22 −10:00

UTC+00:00

Beijing

13:22 −02:00

UTC+08:00

Beirut

08:22 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

07:22 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

23:22 −16:00

UTC−06:00

Berlin

07:22 −09:00

UTC+01:00

Berne

07:22 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

11:22 −04:00

UTC+06:00

Bissau

05:22 −10:00

UTC+00:00

Bogota

00:22 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

02:22 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

07:22 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

06:22 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

01:22 −14:00

UTC−04:00

Brussels

07:22 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

08:22 −08:00

UTC+02:00

Budapest

07:22 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

02:22 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

07:22 −08:00

UTC+02:00

Cairo

07:22 −08:00

UTC+02:00

Canberra

15:22 00:00

UTC+10:00

Caracas

01:22 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

08:22 −08:00

UTC+02:00

Conakry

05:22 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

07:22 −09:00

UTC+01:00

Dakar

05:22 −10:00

UTC+00:00

Damascus

08:22 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

11:22 −04:00

UTC+06:00

Doha

08:22 −07:00

UTC+03:00

Dublin

06:22 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

10:22 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

07:22 −08:00

UTC+02:00

George Town

00:22 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

01:22 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

23:22 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

06:22 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

12:22 −03:00

UTC+07:00

Harare

07:22 −08:00

UTC+02:00

Havana

01:22 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

08:22 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

10:22 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

12:22 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

08:22 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

08:22 −07:00

UTC+03:00

Juba

07:22 −08:00

UTC+02:00

Kabul

09:52 −05:30

UTC+04:30

Kampala

08:22 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

11:07 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

07:22 −08:00

UTC+02:00

Kiev

08:22 −08:00

UTC+02:00

Kigali

07:22 −08:00

UTC+02:00

Kingston

00:22 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

06:22 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

13:22 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

08:22 −07:00

UTC+03:00

Libreville

06:22 −09:00

UTC+01:00

Lima

00:22 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

06:22 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

07:22 −09:00

UTC+01:00

Lome

05:22 −10:00

UTC+00:00

Londra

06:22 −10:00

UTC+00:00

Luanda

06:22 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

07:22 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

07:22 −09:00

UTC+01:00

Madrid

07:22 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

08:22 −07:00

UTC+03:00

Managua

23:22 −16:00

UTC−06:00

Manama

08:22 −07:00

UTC+03:00

Manila

13:22 −02:00

UTC+08:00

Maputo

07:22 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

08:22 −08:00

UTC+02:00

Maseru

07:22 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

07:22 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

23:22 −16:00

UTC−06:00

Minsk

08:22 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

08:22 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

07:22 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

05:22 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

02:22 −13:00

UTC−03:00

Moroni

08:22 −07:00

UTC+03:00

Moskova

08:22 −07:00

UTC+03:00

Muscat

09:22 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

08:22 −07:00

UTC+03:00

Nassau

01:22 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

10:52 −04:30

UTC+05:30

Niamey

06:22 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

08:22 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

05:22 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

06:22 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

01:22 −14:00

UTC−04:00

Oslo

07:22 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

01:22 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

05:22 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

18:22 −21:00

UTC−11:00

Panama City

00:22 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

02:22 −13:00

UTC−03:00

Paris

07:22 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

01:22 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

12:22 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

09:22 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

16:22 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

01:22 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

06:22 −09:00

UTC+01:00

Prague

07:22 −09:00

UTC+01:00

Praia

04:22 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

07:22 −08:00

UTC+02:00

Pristina

07:22 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

14:22 −01:30

UTC+08:30

Quito

00:22 −15:00

UTC−05:00

Rabat

06:22 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

07:22 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

05:22 −10:00

UTC+00:00

Riga

08:22 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

08:22 −07:00

UTC+03:00

Rome

07:22 −09:00

UTC+01:00

Roseau

01:22 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

09:22 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

06:22 −10:00

UTC+00:00

San Jose

23:22 −16:00

UTC−06:00

San Juan

01:22 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

08:22 −07:00

UTC+03:00

Santiago

01:22 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

01:22 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

07:22 −09:00

UTC+01:00

Seoul

14:22 −01:00

UTC+09:00

Singapore

13:22 −02:00

UTC+08:00

Skopje

07:22 −09:00

UTC+01:00

Sofia

08:22 −08:00

UTC+02:00

St George’s

01:22 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

01:22 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

07:22 −09:00

UTC+01:00

Sucre

01:22 −14:00

UTC−04:00

Taipei

13:22 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

08:22 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

10:22 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

09:22 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

23:22 −16:00

UTC−06:00

Tehran

08:52 −06:30

UTC+03:30

The Valley

01:22 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

11:22 −04:00

UTC+06:00

Tirana

07:22 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

14:22 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

07:22 −08:00

UTC+02:00

Tunis

06:22 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

13:22 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

07:22 −09:00

UTC+01:00

Vienna

07:22 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

12:22 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

08:22 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

07:22 −09:00

UTC+01:00

Washington

01:22 −15:00

UTC−05:00

Wellington

17:22 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

01:22 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

07:22 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

05:22 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

06:22 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

09:22 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

07:22 −09:00

UTC+01:00

BayswaterLos Angeles şehirleri hakkında ek bilgi

  • Bayswater ve Los Angeles şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,749 kilometers
  • Bayswater'da Los Angeles'ten 17 hours 00 mins uzun
  • Bayswater ve Los Angeles arasındaki saat dilimi farkı −17 hours 00 mins

Bayswater'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.

Bayswater şehrinde 5 günlük hava durumu

  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün
  • Akşam
  • Gece
  • Sabah
  • Gün

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

16

0

0

0

0

0

W

19

0

0

0

0

0

W

22

0

0

0

0

0

W

1

0

0

0

0

0

W

4

0

0

0

0

0

W

7

0

0

0

0

0

W

10

0

0

0

0

0

W

13

0

0

0

0

0

W

Bulutluluk, %
Yağış, mm
Nem, %
Atmosferik basınç, mmHg
Rüzgar hızı, m/s