0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Bayswater

14.06.2024

Bayswater (Avustralya) ile Kaliningrad (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 14 Haziran 2024
  • Friday, Sabah
  • UTC+10:00
  • 09:07:53
  • Bayswater

  • Gündoğumu: 07:33:48
  • Gün batımı: 17:07:17
  • −8:00
  • Bayswater ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins
  • 14 Haziran 2024
  • Friday, Gece
  • UTC+02:00
  • 01:07:53
  • Kaliningrad

  • Gündoğumu: 04:01:51
  • Gün batımı: 21:17:25

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Yaoundé Kaliningrad Tallinn Bayswater
Pa 00:00 Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 09:00
Pa 01:00 Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 10:00
Pa 02:00 Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 11:00
Pa 03:00 Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 12:00
Pa 04:00 Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 13:00
Pa 05:00 Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 14:00
Pa 06:00 Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 15:00
Pa 07:00 Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 16:00
Pa 08:00 Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 17:00
Pa 09:00 Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 18:00
Pa 10:00 Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 19:00
Pa 11:00 Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 20:00
Pa 12:00 Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 21:00
Pa 13:00 Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 22:00
Pa 14:00 Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 23:00
Pa 15:00 Pa 16:00 Pa 17:00 Ct 00:00
Pa 16:00 Pa 17:00 Pa 18:00 Ct 01:00
Pa 17:00 Pa 18:00 Pa 19:00 Ct 02:00
Pa 18:00 Pa 19:00 Pa 20:00 Ct 03:00
Pa 19:00 Pa 20:00 Pa 21:00 Ct 04:00
Pa 20:00 Pa 21:00 Pa 22:00 Ct 05:00
Pa 21:00 Pa 22:00 Pa 23:00 Ct 06:00
Pa 22:00 Pa 23:00 Ct 00:00 Ct 07:00
Pa 23:00 Ct 00:00 Ct 01:00 Ct 08:00

Gelecek Yıllar İçin Bayswater'da (Victoria, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

03:07 −06:00

UTC+04:00

Abuja

00:07 −09:00

UTC+01:00

Accra

23:07 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

02:07 −07:00

UTC+03:00

Algiers

00:07 −09:00

UTC+01:00

Amman

02:07 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

01:07 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

01:07 −09:00

UTC+01:00

Ankara

02:07 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

02:07 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

04:07 −05:00

UTC+05:00

Astana

04:07 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

19:07 −14:00

UTC−04:00

Athens

02:07 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

02:07 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

11:07 +02:00

UTC+12:00

Baku

03:07 −06:00

UTC+04:00

Bamako

23:07 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

07:07 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

06:07 −03:00

UTC+07:00

Bangui

00:07 −09:00

UTC+01:00

Banjul

23:07 −10:00

UTC+00:00

Beijing

07:07 −02:00

UTC+08:00

Beirut

02:07 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

01:07 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

17:07 −16:00

UTC−06:00

Berlin

01:07 −09:00

UTC+01:00

Berne

01:07 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

05:07 −04:00

UTC+06:00

Bissau

23:07 −10:00

UTC+00:00

Bogota

18:07 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

20:07 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

01:07 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

00:07 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

19:07 −14:00

UTC−04:00

Brussels

01:07 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

02:07 −08:00

UTC+02:00

Budapest

01:07 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

20:07 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

01:07 −08:00

UTC+02:00

Cairo

02:07 −08:00

UTC+02:00

Canberra

09:07 00:00

UTC+10:00

Caracas

19:07 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

02:07 −08:00

UTC+02:00

Conakry

23:07 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

01:07 −09:00

UTC+01:00

Dakar

23:07 −10:00

UTC+00:00

Damascus

02:07 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

05:07 −04:00

UTC+06:00

Doha

02:07 −07:00

UTC+03:00

Dublin

00:07 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

04:07 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

01:07 −08:00

UTC+02:00

George Town

18:07 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

19:07 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

17:07 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

00:07 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

06:07 −03:00

UTC+07:00

Harare

01:07 −08:00

UTC+02:00

Havana

19:07 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

02:07 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

04:07 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

06:07 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

02:07 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

02:07 −07:00

UTC+03:00

Juba

01:07 −08:00

UTC+02:00

Kabul

03:37 −05:30

UTC+04:30

Kampala

02:07 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

04:52 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

01:07 −08:00

UTC+02:00

Kiev

02:07 −08:00

UTC+02:00

Kigali

01:07 −08:00

UTC+02:00

Kingston

18:07 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

00:07 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

07:07 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

02:07 −07:00

UTC+03:00

Libreville

00:07 −09:00

UTC+01:00

Lima

18:07 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

00:07 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

01:07 −09:00

UTC+01:00

Lome

23:07 −10:00

UTC+00:00

Londra

00:07 −10:00

UTC+00:00

Luanda

00:07 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

01:07 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

01:07 −09:00

UTC+01:00

Madrid

01:07 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

02:07 −07:00

UTC+03:00

Managua

17:07 −16:00

UTC−06:00

Manama

02:07 −07:00

UTC+03:00

Manila

07:07 −02:00

UTC+08:00

Maputo

01:07 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

02:07 −08:00

UTC+02:00

Maseru

01:07 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

01:07 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

17:07 −16:00

UTC−06:00

Minsk

02:07 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

02:07 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

01:07 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

23:07 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

20:07 −13:00

UTC−03:00

Moroni

02:07 −07:00

UTC+03:00

Moskova

02:07 −07:00

UTC+03:00

Muscat

03:07 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

02:07 −07:00

UTC+03:00

Nassau

19:07 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

04:37 −04:30

UTC+05:30

Niamey

00:07 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

02:07 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

23:07 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

00:07 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

19:07 −14:00

UTC−04:00

Oslo

01:07 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

19:07 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

23:07 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

12:07 −21:00

UTC−11:00

Panama City

18:07 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

20:07 −13:00

UTC−03:00

Paris

01:07 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

19:07 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

06:07 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

03:07 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

10:07 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

19:07 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

00:07 −09:00

UTC+01:00

Prague

01:07 −09:00

UTC+01:00

Praia

22:07 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

01:07 −08:00

UTC+02:00

Pristina

01:07 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

08:07 −01:30

UTC+08:30

Quito

18:07 −15:00

UTC−05:00

Rabat

00:07 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

02:07 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

23:07 −10:00

UTC+00:00

Riga

02:07 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

02:07 −07:00

UTC+03:00

Rome

01:07 −09:00

UTC+01:00

Roseau

19:07 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

03:07 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

00:07 −10:00

UTC+00:00

San Jose

17:07 −16:00

UTC−06:00

San Juan

19:07 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

02:07 −07:00

UTC+03:00

Santiago

19:07 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

19:07 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

01:07 −09:00

UTC+01:00

Seoul

08:07 −01:00

UTC+09:00

Singapore

07:07 −02:00

UTC+08:00

Skopje

01:07 −09:00

UTC+01:00

Sofia

02:07 −08:00

UTC+02:00

St George’s

19:07 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

19:07 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

01:07 −09:00

UTC+01:00

Sucre

19:07 −14:00

UTC−04:00

Taipei

07:07 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

02:07 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

04:07 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

03:07 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

17:07 −16:00

UTC−06:00

Tehran

02:37 −06:30

UTC+03:30

The Valley

19:07 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

05:07 −04:00

UTC+06:00

Tirana

01:07 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

08:07 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

01:07 −08:00

UTC+02:00

Tunis

00:07 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

07:07 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

01:07 −09:00

UTC+01:00

Vienna

01:07 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

06:07 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

02:07 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

01:07 −09:00

UTC+01:00

Washington

19:07 −15:00

UTC−05:00

Wellington

11:07 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

19:07 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

01:07 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

23:07 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

00:07 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

03:07 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

01:07 −09:00

UTC+01:00

Bayswater — Kaliningrad şehirleri hakkında ek bilgi

  • Bayswater ve Kaliningrad şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 15,517 kilometers
  • Bayswater'da Kaliningrad'ten 8 hours 00 mins uzun
  • Bayswater ve Kaliningrad arasındaki saat dilimi farkı −8 hours 00 mins

Bayswater'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.