0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
0

Armidale

30.05.2024

Armidale (Avustralya) ile Tyumen (Rusya) arasındaki zaman farkı

  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Akşam
  • UTC+10:00
  • 18:57:17
  • Armidale

  • Gündoğumu: 06:42:29
  • Gün batımı: 17:02:07
  • −5:00
  • Armidale ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins
  • 30 Mayıs 2024
  • Thursday, Gün
  • UTC+05:00
  • 13:57:17
  • Tyumen

  • Gündoğumu: 03:55:13
  • Gün batımı: 21:18:37

Birden Fazla Şehir Arasındaki Saat Farkı (Zaman Dilimi Çevirici, Randevu Planlayıcı)

Luanda Copenhagen Tyumen Armidale
Pe 00:00 Pe 01:00 Pe 04:00 Pe 09:00
Pe 01:00 Pe 02:00 Pe 05:00 Pe 10:00
Pe 02:00 Pe 03:00 Pe 06:00 Pe 11:00
Pe 03:00 Pe 04:00 Pe 07:00 Pe 12:00
Pe 04:00 Pe 05:00 Pe 08:00 Pe 13:00
Pe 05:00 Pe 06:00 Pe 09:00 Pe 14:00
Pe 06:00 Pe 07:00 Pe 10:00 Pe 15:00
Pe 07:00 Pe 08:00 Pe 11:00 Pe 16:00
Pe 08:00 Pe 09:00 Pe 12:00 Pe 17:00
Pe 09:00 Pe 10:00 Pe 13:00 Pe 18:00
Pe 10:00 Pe 11:00 Pe 14:00 Pe 19:00
Pe 11:00 Pe 12:00 Pe 15:00 Pe 20:00
Pe 12:00 Pe 13:00 Pe 16:00 Pe 21:00
Pe 13:00 Pe 14:00 Pe 17:00 Pe 22:00
Pe 14:00 Pe 15:00 Pe 18:00 Pe 23:00
Pe 15:00 Pe 16:00 Pe 19:00 Pa 00:00
Pe 16:00 Pe 17:00 Pe 20:00 Pa 01:00
Pe 17:00 Pe 18:00 Pe 21:00 Pa 02:00
Pe 18:00 Pe 19:00 Pe 22:00 Pa 03:00
Pe 19:00 Pe 20:00 Pe 23:00 Pa 04:00
Pe 20:00 Pe 21:00 Pa 00:00 Pa 05:00
Pe 21:00 Pe 22:00 Pa 01:00 Pa 06:00
Pe 22:00 Pe 23:00 Pa 02:00 Pa 07:00
Pe 23:00 Pa 00:00 Pa 03:00 Pa 08:00

Gelecek Yıllar İçin Armidale'da (Yeni Güney Galler, Avustralya) Yaz Saati Uygulaması Tablosu

Abu Dhabi

12:57 −06:00

UTC+04:00

Abuja

09:57 −09:00

UTC+01:00

Accra

08:57 −10:00

UTC+00:00

Addis Ababa

11:57 −07:00

UTC+03:00

Algiers

09:57 −09:00

UTC+01:00

Amman

11:57 −08:00

UTC+02:00

Amsterdam

10:57 −09:00

UTC+01:00

Andorra la Vella

10:57 −09:00

UTC+01:00

Ankara

11:57 −07:00

UTC+03:00

Antananarivo

11:57 −07:00

UTC+03:00

Ashkhabad

13:57 −05:00

UTC+05:00

Astana

13:57 −04:00

UTC+06:00

Asuncion

04:57 −14:00

UTC−04:00

Athens

11:57 −08:00

UTC+02:00

Baghdad

11:57 −07:00

UTC+03:00

Bairiki

20:57 +02:00

UTC+12:00

Baku

12:57 −06:00

UTC+04:00

Bamako

08:57 −10:00

UTC+00:00

Bandar Seri Begawan

16:57 −02:00

UTC+08:00

Bangkok

15:57 −03:00

UTC+07:00

Bangui

09:57 −09:00

UTC+01:00

Banjul

08:57 −10:00

UTC+00:00

Beijing

16:57 −02:00

UTC+08:00

Beirut

11:57 −08:00

UTC+02:00

Belgrade

10:57 −09:00

UTC+01:00

Belmopan

02:57 −16:00

UTC−06:00

Berlin

10:57 −09:00

UTC+01:00

Berne

10:57 −09:00

UTC+01:00

Bishkek

14:57 −04:00

UTC+06:00

Bissau

08:57 −10:00

UTC+00:00

Bogota

03:57 −15:00

UTC−05:00

Brasilia

05:57 −13:00

UTC−03:00

Bratislava

10:57 −09:00

UTC+01:00

Brazzaville

09:57 −09:00

UTC+01:00

Bridgetown

04:57 −14:00

UTC−04:00

Brussels

10:57 −09:00

UTC+01:00

Bucharest

11:57 −08:00

UTC+02:00

Budapest

10:57 −09:00

UTC+01:00

Buenos Aires

05:57 −13:00

UTC−03:00

Bujumbura

10:57 −08:00

UTC+02:00

Cairo

11:57 −08:00

UTC+02:00

Canberra

18:57 00:00

UTC+10:00

Caracas

04:57 −14:00

UTC−04:00

Chisinau

11:57 −08:00

UTC+02:00

Conakry

08:57 −10:00

UTC+00:00

Copenhagen

10:57 −09:00

UTC+01:00

Dakar

08:57 −10:00

UTC+00:00

Damascus

11:57 −08:00

UTC+02:00

Dhaka

14:57 −04:00

UTC+06:00

Doha

11:57 −07:00

UTC+03:00

Dublin

09:57 −10:00

UTC+00:00

Dushanbe

13:57 −05:00

UTC+05:00

Gaborone

10:57 −08:00

UTC+02:00

George Town

03:57 −15:00

UTC−05:00

Georgetown

04:57 −14:00

UTC−04:00

Guatemala City

02:57 −16:00

UTC−06:00

Hamilton

09:57 −10:00

UTC+00:00

Hanoi

15:57 −03:00

UTC+07:00

Harare

10:57 −08:00

UTC+02:00

Havana

04:57 −15:00

UTC−05:00

Helsinki

11:57 −08:00

UTC+02:00

Islamabad

13:57 −05:00

UTC+05:00

Jakarta

15:57 −03:00

UTC+07:00

Jerusalem

11:57 −08:00

UTC+02:00

Jibuti

11:57 −07:00

UTC+03:00

Juba

10:57 −08:00

UTC+02:00

Kabul

13:27 −05:30

UTC+04:30

Kampala

11:57 −07:00

UTC+03:00

Kathmandu

14:42 −04:15

UTC+05:45

Khartoum

10:57 −08:00

UTC+02:00

Kiev

11:57 −08:00

UTC+02:00

Kigali

10:57 −08:00

UTC+02:00

Kingston

03:57 −15:00

UTC−05:00

Kinshasa

09:57 −09:00

UTC+01:00

Kuala Lumpur

16:57 −02:00

UTC+08:00

Kuwait City

11:57 −07:00

UTC+03:00

Libreville

09:57 −09:00

UTC+01:00

Lima

03:57 −15:00

UTC−05:00

Lisbon

09:57 −10:00

UTC+00:00

Ljubljana

10:57 −09:00

UTC+01:00

Lome

08:57 −10:00

UTC+00:00

Londra

09:57 −10:00

UTC+00:00

Luanda

09:57 −09:00

UTC+01:00

Lusaka

10:57 −08:00

UTC+02:00

Luxembourg City

10:57 −09:00

UTC+01:00

Madrid

10:57 −09:00

UTC+01:00

Mamoudzou

11:57 −07:00

UTC+03:00

Managua

02:57 −16:00

UTC−06:00

Manama

11:57 −07:00

UTC+03:00

Manila

16:57 −02:00

UTC+08:00

Maputo

10:57 −08:00

UTC+02:00

Mariehamn

11:57 −08:00

UTC+02:00

Maseru

10:57 −08:00

UTC+02:00

Mbabane

10:57 −08:00

UTC+02:00

Mexico City

02:57 −16:00

UTC−06:00

Minsk

11:57 −07:00

UTC+03:00

Mogadishu

11:57 −07:00

UTC+03:00

Monaco-City

10:57 −09:00

UTC+01:00

Monrovia

08:57 −10:00

UTC+00:00

Montevideo

05:57 −13:00

UTC−03:00

Moroni

11:57 −07:00

UTC+03:00

Moskova

11:57 −07:00

UTC+03:00

Muscat

12:57 −06:00

UTC+04:00

Nairobi

11:57 −07:00

UTC+03:00

Nassau

04:57 −15:00

UTC−05:00

New Delhi

14:27 −04:30

UTC+05:30

Niamey

09:57 −09:00

UTC+01:00

Nicosia

11:57 −08:00

UTC+02:00

Nouakchott

08:57 −10:00

UTC+00:00

N’djamena

09:57 −09:00

UTC+01:00

Oranjestad

04:57 −14:00

UTC−04:00

Oslo

10:57 −09:00

UTC+01:00

Ottawa

04:57 −15:00

UTC−05:00

Ouagadougou

08:57 −10:00

UTC+00:00

Pago Pago

21:57 −21:00

UTC−11:00

Panama City

03:57 −15:00

UTC−05:00

Paramaribo

05:57 −13:00

UTC−03:00

Paris

10:57 −09:00

UTC+01:00

Philipsburg

04:57 −14:00

UTC−04:00

Phnom Penh

15:57 −03:00

UTC+07:00

Port Louis

12:57 −06:00

UTC+04:00

Port Vila

19:57 +01:00

UTC+11:00

Port-au-Prince

04:57 −15:00

UTC−05:00

Porto-Novo

09:57 −09:00

UTC+01:00

Prague

10:57 −09:00

UTC+01:00

Praia

07:57 −11:00

UTC−01:00

Pretoria

10:57 −08:00

UTC+02:00

Pristina

10:57 −09:00

UTC+01:00

Pyongyang

17:57 −01:30

UTC+08:30

Quito

03:57 −15:00

UTC−05:00

Rabat

09:57 −10:00

UTC+00:00

Ramallah

11:57 −08:00

UTC+02:00

Reykjavik

08:57 −10:00

UTC+00:00

Riga

11:57 −08:00

UTC+02:00

Riyadh

11:57 −07:00

UTC+03:00

Rome

10:57 −09:00

UTC+01:00

Roseau

04:57 −14:00

UTC−04:00

Saint Denis

12:57 −06:00

UTC+04:00

Saint Helier

09:57 −10:00

UTC+00:00

San Jose

02:57 −16:00

UTC−06:00

San Juan

04:57 −14:00

UTC−04:00

Sana’a

11:57 −07:00

UTC+03:00

Santiago

04:57 −14:00

UTC−04:00

Santo Domingo

04:57 −14:00

UTC−04:00

Sarajevo

10:57 −09:00

UTC+01:00

Seoul

17:57 −01:00

UTC+09:00

Singapore

16:57 −02:00

UTC+08:00

Skopje

10:57 −09:00

UTC+01:00

Sofia

11:57 −08:00

UTC+02:00

St George’s

04:57 −14:00

UTC−04:00

St. John’s

04:57 −14:00

UTC−04:00

Stockholm

10:57 −09:00

UTC+01:00

Sucre

04:57 −14:00

UTC−04:00

Taipei

16:57 −02:00

UTC+08:00

Tallinn

11:57 −08:00

UTC+02:00

Tashkent

13:57 −05:00

UTC+05:00

Tbilisi

12:57 −06:00

UTC+04:00

Tegucigalpa

02:57 −16:00

UTC−06:00

Tehran

12:27 −06:30

UTC+03:30

The Valley

04:57 −14:00

UTC−04:00

Thimphu

14:57 −04:00

UTC+06:00

Tirana

10:57 −09:00

UTC+01:00

Tokyo

17:57 −01:00

UTC+09:00

Tripoli

10:57 −08:00

UTC+02:00

Tunis

09:57 −09:00

UTC+01:00

Ulaanbaatar

16:57 −02:00

UTC+08:00

Vaduz

10:57 −09:00

UTC+01:00

Vienna

10:57 −09:00

UTC+01:00

Vientiane

15:57 −03:00

UTC+07:00

Vilnius

11:57 −08:00

UTC+02:00

Warsaw

10:57 −09:00

UTC+01:00

Washington

04:57 −15:00

UTC−05:00

Wellington

20:57 +02:00

UTC+12:00

Willemstad

04:57 −06:00

UTC+04:00

Windhoek

10:57 −08:00

UTC+02:00

Yamoussoukro

08:57 −10:00

UTC+00:00

Yaoundé

09:57 −09:00

UTC+01:00

Yerevan

12:57 −06:00

UTC+04:00

Zagreb

10:57 −09:00

UTC+01:00

Armidale — Tyumen şehirleri hakkında ek bilgi

  • Armidale ve Tyumen şehirleri arasındaki saat dilimi farkı 12,595 kilometers
  • Armidale'da Tyumen'ten 5 hours 00 mins uzun
  • Armidale ve Tyumen arasındaki saat dilimi farkı −5 hours 00 mins

Armidale'nın fotoğrafları

Bu yerin henüz fotoğrafı yok. Fotoğraflarınızı info@voshod-solnca.ru adresine göndererek sayfasını iyileştirebilirsiniz.